Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Kuisis @ 2011 09 15, 14:50)
Sveikos mergaitės.nepykit, nepasidomėjau kuo gyvenate pastarosiom dienom...tiesiog ne tos nuotaikos.ateinu su liūdnom žiniom. kaip ir sakiau anksčiau svarsčiau galimybę daryti IUI, tiksliau jau buvau nusprendusi pabandyti. deje, po gydytojo apžiūros, visos viltys žlugo, ne tik dėl natūralaus pastojimo, bet ir dėl IUI, o ir apskritai dėl savo sveikatos turiu didelių klaustukų....man atsinaujino endometriozė...vietoj kairės kiaušidės turiu maždaug 4 cm. darinį...priminsiu, kad man LP padaryta tik šių metų balandžio pabaigoje...už kiekvieną vilties mėnesį po 1 cm. endometriozės...kiekvienai endometriozininkei kuri abejoja ar po poros metų gali atsinaujinti endo atsakau: endo pradeda bujoti tą pačią dieną, kai po operacijos prasideda mmm....neverta laukti nė dienos po operacijos ir dėti viltis pastoti natūraliai. aš puikiai žinau istorijas mergaičių, kurios pastojo be pagalbos ir to paties tikėjausi ir aš...deje, išimtis tik patvirtina taisyklę...daugiau negaiščiau nė akimirkos, jei kas man būtų pasakę, kad tokia yra vilties kaina...dabar manęs laukia IVF ir duok D...stebuklas...

verysad.gif verysad.gif Is tiesu labai labai gaila, kad sitaip atsitiko verysad.gif verysad.gif Bet...nepulk i panika, viska susitvarkysi wub.gif Tiesa pasakius nezinau kokia tavo endo stadija ir t.t. Bet panasu, kad ji pas tave progresuoja ir vien tik operacinio gydymo neuztenka. Siuo atveju, manau, kad dar ir gerai, jog islindo cista, kuri parode, kad vis delto ne viskas gerai. Pagalvok, jei butu kitaip, endo tyliai progresuotu, plistu ir pridarytu dar daugiau bedos. Siulau: pasidaryt LP, pasalins cista, kartu ir paziures kas ir kaip, o po to jau pavartot kursa slopinanciu, kad ir KT. Na, kaip sakant, cia ne karta vartota fraze: "trukt uz vadziu ir vel is pradziu". Suprantu, kad labai labai liudna, bet yra kaip yra, o be priezasties niekas nevyksta. Laikykis saulyt wub.gif
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 15, 15:45)
kuisi,jau gausi subinen su tokia nuotaika..tau ka sigulio pvz nieko nesako?!?kiek ten tasku uz endo gavai,siguli?o avvkos pvz irgi nieko nesako kai po difo is 4st pasidare 1?ko cia pergyveni?man per menesi sugebejo atsirast 5cm endo cista..ir ka?ispjove..nesidziaugiu savo situacija,bet senokai supratau,kad bus kaip D nores..nebus maziaus gyvensim vieni del saves..arba mazu kleckuciu laukia mamyciu,tai kas kad ne mano gimdytu..bet uztat mus abu gyvenimas nuskriaude..del IUI n kartu sakiau kad turint 3,4 stadijas ner ko sert to bjaurybes.zodziu tau biski reik smegenus isvedint,manau Ice Tea pamatytu ka cia rasliavoji irgi gautum pamoksla

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo avvka: 15 rugsėjo 2011 - 19:03
Sveikos 4u.gif užėjau, sakau paskaitinėsiu gal kokiu gerų žinių girdėt, ale toks liūdesys apėme beskaitant schmoll.gif
Atsakyti
mergaitės, ačiū už palaikymą...gal aš čia ir bereikalo taip panikuoju, bet jau tooookiaaa nuotaika, kad uch....nubliaunu posmą, jau regis susiimu apsiraminu ir vėl kūkčioju...po operacijos verkiau, bet paskui apsiraminau, iš dalies džiaugiausi, kad bent žinau kame reikalas...o dabar niekaip nusiraminti negaliu...matyt, kažkur pasąmonėje dar tikėjau, kad galiu pastoti natūraliai..tiesiog nemaniau, kad viskas gali įvykti taip greitai...

avvka, pas mane III pereinanti į IV st...šiuo metu Ž.Ž išrašė trim mėnesiam KT, gersiu ir paskui žiūrėsim kas vyksta. sako, kad po to galiu bandyti vėl operuotis, bet jis nepataria, nes jo manymu, tai tik dar labiau sumažins kiaušidžių rezervą, kuris pas mane ir taip nestebuklingas...
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2011 09 15, 15:50)
Sveikos mergaitės.nepykit, nepasidomėjau kuo gyvenate pastarosiom dienom...tiesiog ne tos nuotaikos.

pas mane III pereinanti į IV st...šiuo metu Ž.Ž išrašė trim mėnesiam KT, gersiu ir paskui žiūrėsim kas vyksta. sako, kad po to galiu bandyti vėl operuotis, bet jis nepataria, nes jo manymu, tai tik dar labiau sumažins kiaušidžių rezervą, kuris pas mane ir taip nestebuklingas...

Labas rytas.
Taip suspaude sirdele perskaicius tokius pilnus skausmo zodelius 4u.gif
Jau visko daug ir labai teisingo surase mergaites. Reikia ir issiliudeti, bet taip galvoti visa laika negalima. Ir as pasamoneje tikejau ir tikiu, kad man su III stadija pavyks nestuke.gif Ir juk pavyko, ir nesvarbu, kad po visu sunkumu, gyvenimelis taip aukstai pakele ir teske visa jega veiduku i zeme, kad protas nerado jokio paaiskinimo.
Pasamone labai stiprus dalykas, todel tu paliudek kiek reikia, bet stenkis atsitiesti ir bent su maza viltim judeti pirmyn 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2011 09 15, 21:31)
gal aš čia ir bereikalo taip panikuoju, bet jau tooookiaaa nuotaika, kad uch....nubliaunu posmą, jau regis susiimu apsiraminu ir vėl kūkčioju...po operacijos verkiau, bet paskui apsiraminau, iš dalies džiaugiausi, kad bent žinau kame reikalas...o dabar niekaip nusiraminti negaliu...matyt, kažkur pasąmonėje dar tikėjau, kad galiu pastoti natūraliai..tiesiog nemaniau, kad viskas gali įvykti taip greitai...

avvka, pas mane III pereinanti į IV st...šiuo metu Ž.Ž išrašė trim mėnesiam KT, gersiu ir paskui žiūrėsim kas vyksta. sako, kad po to galiu bandyti vėl operuotis, bet jis nepataria, nes jo manymu, tai tik dar labiau sumažins kiaušidžių rezervą, kuris pas mane ir taip nestebuklingas...

puikiai tave suprantu del to bliovimo,net geda pasakot..bliaunu ir bliaunu kaip kokia nuciuozus,ir MB isvadinau visaip..doh.gif o ka daryt kai skausmas,neviltis,nezinomybe uzpuola..issibliaunu paskui pati save paprotinu,pabendrauju su jumis ir vel atsileidzia..taip bangom man..man irgi sake jei dar pasikartos ta cista reiks pjaut lauk visa kiauside doh.gif buciau ziauriai laiminga jei tureciau bent maza vilti pabandyti sulaukti stebuklo,deja vaikai is sventos dvasios neatsiranda doh.gif pas mane endo irgi lipa ant organu..nu kaip gali but ramus..tad ir isterikuoju daznai is tos nevilties..bet tikrai tikiu kad mes visos stiprios ir padedamos viena kitai istversim..tiesa sakant o kas mums belieka?
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 16, 11:38)
puikiai tave suprantu del to bliovimo,net geda pasakot..bliaunu ir bliaunu kaip kokia nuciuozus,ir MB isvadinau visaip..doh.gif o ka daryt kai skausmas,neviltis,nezinomybe uzpuola..issibliaunu paskui pati save paprotinu,pabendrauju su jumis ir vel atsileidzia..taip bangom man..man irgi sake jei dar pasikartos ta cista reiks pjaut lauk visa kiauside doh.gif buciau ziauriai laiminga jei tureciau bent maza vilti pabandyti sulaukti stebuklo,deja vaikai is sventos dvasios neatsiranda doh.gif pas mane endo irgi lipa ant organu..nu kaip gali but ramus..tad ir isterikuoju daznai is tos nevilties..bet tikrai tikiu kad mes visos stiprios ir padedamos viena kitai istversim..tiesa sakant o kas mums belieka?

As tai irgi turiu "pomegi" paverkt...ir del saves,ir del kitu mergaiciu nelaimiu ar dziaugsmu...cia toks moteru budas-verkt cry.gif ir po nepasisekusio IVF issiliedavau ant MB,nes manes niekad nepalaike del gydymo. tai Tave,Laura, puikiai suprantu friends.gif ir jeigu norisi paverkt,tai ir reikia kartais,nereikia gedytis nono.gif
cia mano nuomone tokia blush2.gif
Atsakyti
tai gerai butu jei butu retai..pasidariau bliuve kazkokia..keistai del TB kaip gali nepalaikyt?tada gaunas,kad jis nenori maziaus,kaip cia db?
Papildyta:
tiesa,mergaites,koki baisu dalyka skaiciau doh.gif lr laikrasty yra straipsnis,kur parasyta,kad mire berniukas 5metuku,mergaite 4metuku pateko i ligonine del nusilpimo,o berniukas mire is bado..doh.gif siais laikais dar taip buna doh.gif
Atsakyti
nezinau,kaip cia aiskiau parasyt...taip, nepalaike,nes iskart nenorejo "dirbtiniu" vaiku,po to lyg ir panoro,bet pinigeliais nenorejo prisidet...veliau del mano isteriju kita buvo susirades... verysad.gif gal ir as netinkamai elgiausi...nezinau...bet daug negerumo buvo... cray.gif dabar gyvenam atskirai ir didelej nezinomybej...
Atsakyti
QUOTE(briukele @ 2011 09 16, 16:28)
nezinau,kaip cia aiskiau parasyt...taip, nepalaike,nes iskart nenorejo "dirbtiniu" vaiku,po to lyg ir panoro,bet pinigeliais nenorejo prisidet...veliau del mano isteriju kita buvo susirades... verysad.gif gal ir as netinkamai elgiausi...nezinau...bet daug negerumo buvo...  cray.gif dabar gyvenam atskirai ir didelej nezinomybej...

nepatikesi,bet ir man taip buvo..tik kitos nebuvo..gyvenom atskirai,nes su manim susisneket nebeisejo..MB neiskente ir isejo..to ir reikejo kad musu santykiai pageretu,bendravom kaip visad tik negyvenom kartu,tas tesesi 2men,apmastem,pasikalbejom,visai kitoks bendravimas pasidare,kai pagyveni atskirai pajauti ar nori su tuo zmogum but ar ne,jei visgi kyla kazkokia abejone,tada neverta ir vel,santykiai bus tik is reikalo,kai tik MB isejo neliudejau,gyvenau mintin,kad vyrai kaip autobusai,vienas nuvaziavo,butinai atvaziuos kitas tik reikia palaukti..o ne vytis nuvaziavusi.buk stipri ir tikek ateitim,tikek kad viskas susitvarkys,koks skirtumas i kuria puse,skausmas praeis..
Atsakyti
QUOTE(briukele @ 2011 09 16, 13:28)
nezinau,kaip cia aiskiau parasyt...taip, nepalaike,nes iskart nenorejo "dirbtiniu" vaiku,po to lyg ir panoro,bet pinigeliais nenorejo prisidet...veliau del mano isteriju kita buvo susirades... verysad.gif gal ir as netinkamai elgiausi...nezinau...bet daug negerumo buvo...  cray.gif dabar gyvenam atskirai ir didelej nezinomybej...

Uzjauciu be galo 4u.gif Bet gal dar viskas i gera issipres 4u.gif Santykiai ir taip sudetingas dalykas, o dar kai atsiranda bedu , pasidaro dar sudetingiau doh.gif
Laikykis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 16, 13:00)
tai gerai butu jei butu retai..pasidariau bliuve kazkokia..keistai del TB kaip gali nepalaikyt?tada gaunas,kad jis nenori maziaus,kaip cia db?
Papildyta:
tiesa,mergaites,koki baisu dalyka skaiciau doh.gif lr laikrasty yra straipsnis,kur parasyta,kad mire berniukas 5metuku,mergaite 4metuku pateko i ligonine del nusilpimo,o berniukas mire is bado..doh.gif siais laikais dar taip buna doh.gif

Siaubas schmoll.gif tokius tevus tai gun_bandana.gif
Atsakyti
Sveikos ax.gif
As jau po LP namie. Nesitikejau bet rado I st.endo zidinius ant uzp.gimdos sienos-opercijos metu koaguliuoti. Kaire kiauside 1,5 cm diametro-nefunkcianuoja (cia dar nuo 2005 m. LP), desine kaiuside sveika, kiausintakiai preinami laisvai bigsmile.gif,jokiu saaugiu nerasta. Uztat operacijos metu is gimdos kaklelio kraujas pyle kaip is fontano (cia taip gyd. pasake), teko siuti, sake labai plonas, liepe pakartoti tyrima del kaklelio vezio verysad.gif Israse D 4 men. Tai kad neveltui pasidariau LP, jauciuos gana gerai 4u.gif Gydytoja nustebo tokiais rezultatais, o praejo gi 6 metai. ND tik po mmm, siulus istrauks treciadieni, o jau nuo kito ciklo kibsim i darbus smileysex.gif, kol dar optimistiskai nusiteikiusi blush2.gif
Pasake teoriskai pastoti galiu 4u.gif
Atsakyti
Laura, kokyte, susigraudinau, kad mane uzjauciat... cray.gif man daug nereikia...nuo gero zodzio irgi pradedu zliumbt... as stengiuos but stipri. aplanko mane MB,gal ir pasisuks viskas i geraja puse...negali gi viskas nuolat but blogai.ir visoms mergaitems linkiu,kad geru emociju butu daugiau negu blogu ir verktume ne is liudesio,o is dziaugsmo 4u.gif
Atsakyti