QUOTE(Kuisis @ 2011 09 15, 14:50)
Sveikos mergaitės.nepykit, nepasidomėjau kuo gyvenate pastarosiom dienom...tiesiog ne tos nuotaikos.ateinu su liūdnom žiniom. kaip ir sakiau anksčiau svarsčiau galimybę daryti IUI, tiksliau jau buvau nusprendusi pabandyti. deje, po gydytojo apžiūros, visos viltys žlugo, ne tik dėl natūralaus pastojimo, bet ir dėl IUI, o ir apskritai dėl savo sveikatos turiu didelių klaustukų....man atsinaujino endometriozė...vietoj kairės kiaušidės turiu maždaug 4 cm. darinį...priminsiu, kad man LP padaryta tik šių metų balandžio pabaigoje...už kiekvieną vilties mėnesį po 1 cm. endometriozės...kiekvienai endometriozininkei kuri abejoja ar po poros metų gali atsinaujinti endo atsakau: endo pradeda bujoti tą pačią dieną, kai po operacijos prasideda mmm....neverta laukti nė dienos po operacijos ir dėti viltis pastoti natūraliai. aš puikiai žinau istorijas mergaičių, kurios pastojo be pagalbos ir to paties tikėjausi ir aš...deje, išimtis tik patvirtina taisyklę...daugiau negaiščiau nė akimirkos, jei kas man būtų pasakę, kad tokia yra vilties kaina...dabar manęs laukia IVF ir duok D...stebuklas...
Is tiesu labai labai gaila, kad sitaip atsitiko Bet...nepulk i panika, viska susitvarkysi Tiesa pasakius nezinau kokia tavo endo stadija ir t.t. Bet panasu, kad ji pas tave progresuoja ir vien tik operacinio gydymo neuztenka. Siuo atveju, manau, kad dar ir gerai, jog islindo cista, kuri parode, kad vis delto ne viskas gerai. Pagalvok, jei butu kitaip, endo tyliai progresuotu, plistu ir pridarytu dar daugiau bedos. Siulau: pasidaryt LP, pasalins cista, kartu ir paziures kas ir kaip, o po to jau pavartot kursa slopinanciu, kad ir KT. Na, kaip sakant, cia ne karta vartota fraze: "trukt uz vadziu ir vel is pradziu". Suprantu, kad labai labai liudna, bet yra kaip yra, o be priezasties niekas nevyksta. Laikykis saulyt
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 15, 15:45)
kuisi,jau gausi subinen su tokia nuotaika..tau ka sigulio pvz nieko nesako?!?kiek ten tasku uz endo gavai,siguli?o avvkos pvz irgi nieko nesako kai po difo is 4st pasidare 1?ko cia pergyveni?man per menesi sugebejo atsirast 5cm endo cista..ir ka?ispjove..nesidziaugiu savo situacija,bet senokai supratau,kad bus kaip D nores..nebus maziaus gyvensim vieni del saves..arba mazu kleckuciu laukia mamyciu,tai kas kad ne mano gimdytu..bet uztat mus abu gyvenimas nuskriaude..del IUI n kartu sakiau kad turint 3,4 stadijas ner ko sert to bjaurybes.zodziu tau biski reik smegenus isvedint,manau Ice Tea pamatytu ka cia rasliavoji irgi gautum pamoksla