tikrai siaubas
Labas rytas.
dar laaabai anksti. Saunuole, kad aprimai.
Uz toki negrazu elgesi tik ta vieta ir galima jam parodyti
Super isisreiskimas
Sanzile, su gimtadieniu!!!!!!
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 14, 19:57)
Kaip man liūdna......
dar laaabai anksti. Saunuole, kad aprimai.
QUOTE(sanzile @ 2011 09 14, 21:29)
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 14, 21:34)
juk ne del pleiskanu atejai atejai su rimta problema
Super isisreiskimas
Sanzile, su gimtadieniu!!!!!!
Lauraz, o nesusigundei tos mergaitės paprotinti?
labas rytas
neperskaiciau visko nes nespeju su savo mazaja vijurke, bet uzmaciau posta apie stadijas ir vaistus. As irgi buvau pasimetus kai man nieko neskyre apart nesisaugot kai man buvo IVst tikria manau priklauso nuo situacijos kokia yra, gyd tikrai l.profesionali ir tos srities profesore ir dar kitus moko kaip tas operacijas daryt konsultavausi dar ir su kitu gyd del vaistu sake nereikia. Taip kad manau reikia savo protu kazkiek galvoti apie liga, neatsiduot visai i vieno gyd rankas, bet ir nesiimti su labai rimtais vaistais saviveiklos.
Beje kol priejau prie LP as buvau pasitikrinti pas 3 gyd neskaitant kuri operavo
tikiuos nei viena nesupyks uz mano sita zinute, bet pamenu kai paciai sunku buvo kai nezinai kaip elgtis tikrai forumas negali nuspresti ar tau reik vaistu ar ne..
SVEIKINU SU GIMTADIENIU IR LINKIU NUOSIRDZIAI PACIOS DIDZIAUSIOS DOVANOS MAZULIUKO VAIKIUKO
neperskaiciau visko nes nespeju su savo mazaja vijurke, bet uzmaciau posta apie stadijas ir vaistus. As irgi buvau pasimetus kai man nieko neskyre apart nesisaugot kai man buvo IVst tikria manau priklauso nuo situacijos kokia yra, gyd tikrai l.profesionali ir tos srities profesore ir dar kitus moko kaip tas operacijas daryt konsultavausi dar ir su kitu gyd del vaistu sake nereikia. Taip kad manau reikia savo protu kazkiek galvoti apie liga, neatsiduot visai i vieno gyd rankas, bet ir nesiimti su labai rimtais vaistais saviveiklos.
Beje kol priejau prie LP as buvau pasitikrinti pas 3 gyd neskaitant kuri operavo
tikiuos nei viena nesupyks uz mano sita zinute, bet pamenu kai paciai sunku buvo kai nezinai kaip elgtis tikrai forumas negali nuspresti ar tau reik vaistu ar ne..
SVEIKINU SU GIMTADIENIU IR LINKIU NUOSIRDZIAI PACIOS DIDZIAUSIOS DOVANOS MAZULIUKO VAIKIUKO
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 14, 21:41)
zinok su tavo stadija turejo siulyti tikrai
zinot ka man viena mergaite papasakojo ta mergaite turejo IV st...jai gyd israse difo ir ji suvartojusi iskart daresi LP ogi gyd rado tik kelis zidinukus ir dave Ist
zinot ka man viena mergaite papasakojo ta mergaite turejo IV st...jai gyd israse difo ir ji suvartojusi iskart daresi LP ogi gyd rado tik kelis zidinukus ir dave Ist
Tai kad cia as ta mergaite Taip, man taip sutapo, kad po 3 men kurso Difo ir mazdaug po 4 mmm ciklu dare antra LP. Ir mano nuostabai is IV stadijos beliko I Is kart po antros LP dariausi IUI, kuris man ir buvo sekmingas. Zodziu uzgriebiau as ta endo uz ragu
Sanzile, su tortadieniu Daug laimes, sekmes ir apcyyy
kristinuke, nu ir koks velnias ta tavo daktara vare i karciama Juk dar net implantacijos nera Jau as nekantri, bet cia daktaras As pirma NT tik 5 dienos po implantacijos gadinau O tu nesinervuok- jums dar viskas pries akis Kumstukai vis dar uz jus
Mmm sulaukusioms mergaitems Man 17- tos mmm po LP buvo sekmingos Kantrybes ir tikejimo
Jei pamenat geriau papildus, tai man nuo ju ziaurus kresuliai lauk ejo Tai ta daktare sake, kad taip gimda valosi, kad cia labai sveikintinas dalykas Nors man tuo metu ZIAURIAI buvo O susitvarkes ciklas yra labai gerai
kristinuke, nu ir koks velnias ta tavo daktara vare i karciama Juk dar net implantacijos nera Jau as nekantri, bet cia daktaras As pirma NT tik 5 dienos po implantacijos gadinau O tu nesinervuok- jums dar viskas pries akis Kumstukai vis dar uz jus
Mmm sulaukusioms mergaitems Man 17- tos mmm po LP buvo sekmingos Kantrybes ir tikejimo
QUOTE(kokyte @ 2011 09 14, 22:30)
tik po LP dar ir kresuliu tokiu nemazu atsirado, buvau supanikavusi, bet gine sake , kad nieko cia tokio beja po LP ciklas susitvarke, dabar 28 d, o anksciau 31-32 budavo
Jei pamenat geriau papildus, tai man nuo ju ziaurus kresuliai lauk ejo Tai ta daktare sake, kad taip gimda valosi, kad cia labai sveikintinas dalykas Nors man tuo metu ZIAURIAI buvo O susitvarkes ciklas yra labai gerai
QUOTE(Siguliukas @ 2011 09 15, 09:23)
Lauraz, o nesusigundei tos mergaitės paprotinti?
siguli,jau perkandai mane!man net kraujas uzverda kai tokius postus perskaitau,taip ir norisi tokiom mergaitem proto ikrest,as jai atrasiau trumpai ir aiskiai ir nukreipiau i sita skyreli.tikiuosi susiprotes pasidomet :
QUOTE(avvka @ 2011 09 15, 10:59)
Tai kad cia as ta mergaite Taip, man taip sutapo, kad po 3 men kurso Difo ir mazdaug po 4 mmm ciklu dare antra LP. Ir mano nuostabai is IV stadijos beliko I Is kart po antros LP dariausi IUI, kuris man ir buvo sekmingas. Zodziu uzgriebiau as ta endo uz ragu
aha apie tave,tiesiog nenorejau ivardint,maza ka gal nenoresi,bet kad jau atsiliepei tai liuks,nes si istorija isties ikvepianti.
Tikrai laukiam naujienu is sanziles...
QUOTE(avvka @ 2011 09 15, 10:59)
Tikrai įkvėpianti istorija, ypač kai turi IV st. ir leidies difereliną. Ačiū
Kristinuke turėjau 3IVF ir tokių dalykų nedariau ir negirdėjau, kad būtų tokių "gudrių" gydytojų, kurie taip anksti darytų HCG. Patarimas: būk rami, stenkis pagulinėti grįžusi iš darbo, nekelk rankų, sunkiai nenešiok, žodžiu pabūk "kiaušiniu" ir neklausyk to gydytojo. Beje prieš kelias dienas rašiai nėštukės požymį, taip ir toliau
QUOTE(pasislepusi @ 2011 09 15, 06:45)
sanzile, labai skubėjau, tai laiko terliotis su dovanos su pakavimu nebuvo kada....
jau taip prajuokinai , o dar to mazylio veidas Gal kitos dovanos ir nepriimciau, bet sita imu
Labai dekoju. Atsilyginsiu tuo paciu
(neuzmirsk pranesti apie gimtadieni)
Papildyta:
QUOTE(DruiDe @ 2011 09 15, 06:58)
Parodziau parodziau NET DU KARTUS
O tortas fantastiskas. Dabar gailiuosi, kad griliazini pirkau
Papildyta:
QUOTE(dendule @ 2011 09 15, 08:43)
As nuosirdziai priimu sveikinimus aciu
Papildyta:
QUOTE(Ice tea @ 2011 09 15, 10:29)
Sanzile, su tortadieniu Daug laimes, sekmes ir apcyyy
Net nesmagu, kad tiek daug sveikinat.. Nepratrusi as prie demesio, o dar ir labai kukli esu
Bet man labai malonu ir labai labai aciu!
Dovanos puikios!
Papildyta:
QUOTE(pasislepusi @ 2011 09 15, 10:26)
įdomu, kaip sanzilei sekasi....
Jei kalbeti apie rezultata-, tai puikiai Viskas lyg ir pagal plana. Kraujo tyrimai geri, uzdegimo nesimato, nors israse dvieju rusiu antibus Teks sugerti..
Del skausmu.. praleido pro ausis, del kraujavimo, sunerimo. Galiu buti pati kalta, kad nutraukiau KT del to kraujuoja, bet gali buti ir nuo spirales. Paziurejo, o ji ten graziai isitaisiusi. Trys gyd. ta patvirtino
Jauciausi nekaip, nes gyd. siek tiek isizeides buvo, kad tokias bangas sukeliau. Truputi per danti patrauke, pasisaipe, bet ka padarysi- MAN DABAR RAMIAU.
Paaiskinau savo isgyvenimus ir abejones ir pazadejau daugiau jo netrukdyti Jis pazysta mano poliklinikos gine, tai sake eiti pas ja ir nesukti jam galvos
Viskas viskuo, yra kaip yra, bet bent man dabar ramu.
Aciu uz palaikyma
ei sanzile o pasakojimo taip ir nesulaukiem