Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

tikrai siaubas doh.gif blink.gif verysad.gif
Atsakyti
sanzile, labai skubėjau, tai laiko terliotis su dovanos su pakavimu nebuvo kada....
ir ta dovana, tokia neklusni, nei sulenksi, nei sugrūsi.... ai nu ką čia kalbėt, imk, kol dar nepabėgo iš pakuotės

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasislepusi: 15 rugsėjo 2011 - 06:46
Labas rytas.
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 14, 19:57)
Kaip man liūdna......

4u.gif dar laaabai anksti. Saunuole, kad aprimai.

QUOTE(sanzile @ 2011 09 14, 21:29)

Bet rura man rytoj reikes rodyti gydytojui ruskanu veidu.
Parasysiu.. unsure.gif

Uz toki negrazu elgesi tik ta vieta ir galima jam parodyti tongue.gif

QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 14, 21:34)
juk ne del pleiskanu atejai doh.gif atejai su rimta problema doh.gif

thumbup.gif Super isisreiskimas thumbup.gif

Sanzile, su gimtadieniu!!!!!!
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DruiDe: 15 rugsėjo 2011 - 06:59
Lauraz, o nesusigundei tos mergaitės paprotinti? g.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
neperskaiciau visko nes nespeju su savo mazaja vijurke, bet uzmaciau posta apie stadijas ir vaistus. As irgi buvau pasimetus kai man nieko neskyre apart nesisaugot kai man buvo IVst tikria manau priklauso nuo situacijos kokia yra, gyd tikrai l.profesionali ir tos srities profesore ir dar kitus moko kaip tas operacijas daryt blush2.gif konsultavausi dar ir su kitu gyd del vaistu sake nereikia. Taip kad manau reikia savo protu kazkiek galvoti apie liga, neatsiduot visai i vieno gyd rankas, bet ir nesiimti su labai rimtais vaistais saviveiklos.
Beje kol priejau prie LP as buvau pasitikrinti pas 3 gyd neskaitant kuri operavo blush2.gif
tikiuos nei viena nesupyks uz mano sita zinute, bet pamenu kai paciai sunku buvo kai nezinai kaip elgtis tikrai forumas negali nuspresti ar tau reik vaistu ar ne.. blush2.gif

SVEIKINU SU GIMTADIENIU IR LINKIU NUOSIRDZIAI PACIOS DIDZIAUSIOS DOVANOS MAZULIUKO VAIKIUKO 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 14, 21:41)
zinok su tavo stadija turejo siulyti tikrai ax.gif
zinot ka man viena mergaite papasakojo bigsmile.gif ta mergaite turejo IV st...jai gyd israse difo ir ji suvartojusi iskart daresi LP ogi gyd rado tik kelis zidinukus ir dave Ist bigsmile.gif  bigsmile.gif

Tai kad cia as ta mergaite mirksiukas.gif biggrin.gif Taip, man taip sutapo, kad po 3 men kurso Difo ir mazdaug po 4 mmm ciklu dare antra LP. Ir mano nuostabai is IV stadijos beliko I bigsmile.gif Is kart po antros LP dariausi IUI, kuris man ir buvo sekmingas. Zodziu uzgriebiau as ta endo uz ragu thumbup.gif
Atsakyti
įdomu, kaip sanzilei sekasi....
Atsakyti
Sanzile, su tortadieniu thumbup.gif Daug laimes, sekmes ir apcyyy wub.gif

kristinuke, nu ir koks velnias ta tavo daktara vare i karciama g.gif Juk dar net implantacijos nera doh.gif Jau as nekantri, bet cia daktaras doh.gif As pirma NT tik 5 dienos po implantacijos gadinau blush2.gif O tu nesinervuok- jums dar viskas pries akis mirksiukas.gif Kumstukai vis dar uz jus thumbup.gif thumbup.gif

Mmm sulaukusioms mergaitems 4u.gif 4u.gif 4u.gif Man 17- tos mmm po LP buvo sekmingos mirksiukas.gif Kantrybes ir tikejimo rolleyes.gif

QUOTE(kokyte @ 2011 09 14, 22:30)
tik po LP dar ir kresuliu tokiu nemazu atsirado, buvau supanikavusi, bet gine sake , kad nieko cia tokio  g.gif  beja po LP ciklas susitvarke, dabar 28 d, o anksciau 31-32 budavo

Jei pamenat geriau papildus, tai man nuo ju ziaurus kresuliai lauk ejo doh.gif Tai ta daktare sake, kad taip gimda valosi, kad cia labai sveikintinas dalykas mirksiukas.gif Nors man tuo metu ZIAURIAI buvo unsure.gif O susitvarkes ciklas yra labai gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 09 15, 09:23)
Lauraz, o nesusigundei tos mergaitės paprotinti?  g.gif

siguli,jau perkandai mane!man net kraujas uzverda kai tokius postus perskaitau,taip ir norisi tokiom mergaitem proto ikrest,as jai atrasiau trumpai ir aiskiai ir nukreipiau i sita skyreli.tikiuosi susiprotes pasidomet doh.gif:
QUOTE(avvka @ 2011 09 15, 10:59)
Tai kad cia as ta mergaite mirksiukas.gif  biggrin.gif Taip, man taip sutapo, kad po 3 men kurso Difo ir mazdaug po 4 mmm ciklu dare antra LP. Ir mano nuostabai is IV stadijos beliko I bigsmile.gif Is kart po antros LP dariausi IUI, kuris man ir buvo sekmingas. Zodziu uzgriebiau as ta endo uz ragu thumbup.gif

aha apie tave,tiesiog nenorejau ivardint,maza ka gal nenoresi,bet kad jau atsiliepei tai liuks,nes si istorija isties ikvepianti.
Tikrai laukiam naujienu is sanziles...
Atsakyti
QUOTE(avvka @ 2011 09 15, 10:59)
Tai kad cia as ta mergaite mirksiukas.gif  biggrin.gif Taip, man taip sutapo, kad po 3 men kurso Difo ir mazdaug po 4 mmm ciklu dare antra LP. Ir mano nuostabai is IV stadijos beliko I bigsmile.gif Is kart po antros LP dariausi IUI, kuris man ir buvo sekmingas. Zodziu uzgriebiau as ta endo uz ragu thumbup.gif

Tikrai įkvėpianti istorija, ypač kai turi IV st. ir leidies difereliną. Ačiū 4u.gif

Kristinuke turėjau 3IVF ir tokių dalykų nedariau ir negirdėjau, kad būtų tokių "gudrių" gydytojų, kurie taip anksti darytų HCG. Patarimas: būk rami, stenkis pagulinėti grįžusi iš darbo, nekelk rankų, sunkiai nenešiok, žodžiu pabūk "kiaušiniu" ir neklausyk to gydytojo. Beje prieš kelias dienas rašiai nėštukės požymį, taip ir toliau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 09 15, 06:45)
sanzile, labai skubėjau, tai laiko terliotis su dovanos su pakavimu nebuvo kada....

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif jau taip prajuokinai biggrin.gif , o dar to mazylio veidas biggrin.gif Gal kitos dovanos ir nepriimciau, bet sita imu wub.gif
Labai dekoju. Atsilyginsiu tuo paciu mirksiukas.gif biggrin.gif
(neuzmirsk pranesti apie gimtadieni)
Papildyta:
QUOTE(DruiDe @ 2011 09 15, 06:58)
Uz toki negrazu elgesi tik ta vieta ir galima jam parodyti  tongue.gif

Parodziau parodziau biggrin.gif NET DU KARTUS doh.gif biggrin.gif

O tortas fantastiskas. Dabar gailiuosi, kad griliazini pirkau g.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(dendule @ 2011 09 15, 08:43)
SVEIKINU SU GIMTADIENIU IR LINKIU NUOSIRDZIAI PACIOS DIDZIAUSIOS DOVANOS MAZULIUKO VAIKIUKO 4u.gif  4u.gif

As nuosirdziai priimu sveikinimus wub.gif aciu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Ice tea @ 2011 09 15, 10:29)
Sanzile, su tortadieniu thumbup.gif Daug laimes, sekmes ir apcyyy wub.gif

Net nesmagu, kad tiek daug sveikinat.. blush2.gif Nepratrusi as prie demesio, o dar ir labai kukli esu ax.gif
Bet man labai malonu ir labai labai aciu! wub.gif wub.gif wub.gif
Dovanos puikios! bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(pasislepusi @ 2011 09 15, 10:26)
įdomu, kaip sanzilei sekasi....

Jei kalbeti apie rezultata-, tai puikiai smile.gif Viskas lyg ir pagal plana. Kraujo tyrimai geri, uzdegimo nesimato, nors israse dvieju rusiu antibus dry.gif Teks sugerti..
Del skausmu.. praleido pro ausis, del kraujavimo, sunerimo. Galiu buti pati kalta, kad nutraukiau KT del to kraujuoja, bet gali buti ir nuo spirales. Paziurejo, o ji ten graziai isitaisiusi. Trys gyd. ta patvirtino doh.gif
Jauciausi nekaip, nes gyd. siek tiek isizeides buvo, kad tokias bangas sukeliau. Truputi per danti patrauke, pasisaipe, bet ka padarysi- MAN DABAR RAMIAU.
Paaiskinau savo isgyvenimus ir abejones ir pazadejau daugiau jo netrukdyti biggrin.gif Jis pazysta mano poliklinikos gine, tai sake eiti pas ja ir nesukti jam galvos smile.gif
Viskas viskuo, yra kaip yra, bet bent man dabar ramu.
Aciu uz palaikyma 4u.gif
Atsakyti
ei sanzile o pasakojimo taip ir nesulaukiem ax.gif
Atsakyti