sanzile, didžiuokis savo vyru ryt sėkmės, parašyk, kaip ten kas...
kristinuke, pas kokį tu šarlataną patekai ???? atsisakau tikėti juo. griežtai.
Taisau kontrus ''ant to nervo''. Apsiraminau, lauksiu iki 21, kaip jau bus taip... Dar VK klausimuose atsakymuose radau gydytojos atsakymą, kad po IVF implantacija 5-6 d.Na, vadinasi, man ji dabar. Ačiū jums už paguodą. Na, ką aš daryčiau be jūsų palikymo...
Taip, kristinuke, nenuleisk dar sparneliu, dar nera reikalo. Dar laukim
Papildyta:
Sakai didziuotis? Bet rura man rytoj reikes rodyti gydytojui ruskanu veidu.
Parasysiu..
Papildyta:
QUOTE(pasislepusi @ 2011 09 14, 20:16)
sanzile, didžiuokis savo vyru ryt sėkmės, parašyk, kaip ten kas...
Parasysiu..
QUOTE(sanzile @ 2011 09 14, 18:42)
*Labai aciu, kad taip galvoji, nes as issigandau, kad gal but per daug sutirstinu spalvas ir reikalauju demesio, bet tai ka jauciu neissigalvoju ir tas neleidzia man normaliai gyventi.
**Man isoperavo pertvara gimdoje ir idejo spirale tam, kad ji neleistu tai zaizdeliai sulipti ir nesusidarytu saaugos. O KT skyre tam, kad augintu gleivine ir, kaip as suprantu, tokiu budu greiciau ir graziau ta zaizdele sugytu
***Idomu.. O dar tokia diena jubilieju tureciau svesti, o gal reikes asara braukti
**Man isoperavo pertvara gimdoje ir idejo spirale tam, kad ji neleistu tai zaizdeliai sulipti ir nesusidarytu saaugos. O KT skyre tam, kad augintu gleivine ir, kaip as suprantu, tokiu budu greiciau ir graziau ta zaizdele sugytu
***Idomu.. O dar tokia diena jubilieju tureciau svesti, o gal reikes asara braukti
*zinok jokie skausmai tikrai joks spalvu tirstinimas...pati neseniai patyrus baisinius skausmus...neduok D kiek gi gali kentet...juk tikrai neimanoma taip gyvent
**zinok KT kaip tik daro atvirkstini varianta KT pagr poveikis isvengti nestumo...tad ju poveikis toks kad jis kaip tik plonintu gleivine....gal tau del endo jas skyre?nes realiai spirale nuo endo neapsaugo....o nestumas irgi negalimas...o KT turi uzmigdyti endo...as tik toki paaiskinima randu
***SVEIKINIMAI SU JUBILIEJUMI gal dabar jau gali isduoti koksai?
QUOTE(mimoza:) @ 2011 09 14, 19:41)
10000 jei butu galima atdubasinciau as tas nelemtasias
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 14, 19:57)
Nurovė stogą, o nervus iškėlė į paviršių. Buvau pas endokrinologą, o jis padarė ir HCG... bijojau ir ne be reikalo. Terodo 0.100. Žlugo mano karalystė, nors iki tyrimo, kai liepė darytis LV, dar turėčiau laukti savaitę. Tik, sako, nerodo jokio kibimo. Kaip man liūdna......
QUOTE(Siguliukas @ 2011 09 14, 20:49)
Kristinuke, aš ant jo dar pikta ir dabar taip norėčiau jį papurtyti. ko jis nervuoja anksčiau laiko??? kiek dabar DPO (na po įsodinimo)? juk be 14DPO niekas net NT nesiųlo daryt, kurie teigiami vos vos rodo Nu, zaraza jis ne kitaip
nu bet tikrai rupuze plaukuota ne kitaip juk negalima taip zaisti juk nestukam reikalinga ramybe tad prasyciau kristinuk, mesk is galvos tokias mintis...juk pati sakei, kad dar tik implantacija....taigi per anksti...nes zinok mes patikesim TIK TADA KAI PASIDARYSI LAIKU KADA LIEPTA LV GYDvisi kiti rezultatai mums netinka
Papildyta:
QUOTE(sanzile @ 2011 09 14, 21:29)
Taip, kristinuke, nenuleisk dar sparneliu, dar nera reikalo. Dar laukim
Papildyta:
Parasysiu..
Papildyta:
Parasysiu..
nu zinok ijunk ****** pavara del to ruskano veido...ka tau kentet?o gal kas blogai mesk is galvos tas gedas pabuk savanaude....juk ne del pleiskanu atejai atejai su rimta problema
Kristinuke saulele, viskas bus gerai. pamatysi.
pati supranti, kad tas gydytojas, kad ir koks bebūtų savo srities specas, nieko neišmano apie mūsų reikalus. aš jau pati įsitikinau, kad aš SM žinias turėdama daugiau gaudausi,nei jie...
taip, kad aukšyn nosį.
sanzile, suprantu kaip nemalonu. bet, sutik, pačiai neišėjo pastovėt už save, tai padarė tavo vyras. kitam būtų nė motais, kraujuoja ten tau ar ne. vien dėl to turi didžiuotis.
o dėl gydytojo.... nežinau, man atrodo nenormalu, kad gydytojui paskambina pacientė, po jo darytos operacijos, klausia kas ir kaip... o jis pyksta, mol ko čia nori...
bet dar kartą pasikartosiu, tas kraujavimas nėra normalu. gal kažkiek įtakos turi ir tai, kad nutraukei kt? gal dėl to pyktelėjo gydyt? bet jo pareiga, paaiškinti visas pasekmes. jei pacientei diskomfortas, turėtų padėti atrasi tinkamas kt.
vienu žodžiu, nesijausk kalta. bus nemalonu. taip. bet... žiūrėk iš kitos pusės, galų gale pasakys, kas po velnių ten yra.
ir geriau, jei kažkas blogai, tegu iškart pamato ir šalina, negu, kad delsti... o jei viskas gerai (nors kažkodėl nemanau, kad gerai bus), tada galėsi lengviau atsikvėpti.
ir dar nuoširdžiai palinkėsiu surast normalų gydytoją, kuriuo pasitikėtum ir nebijotum bet kada kreiptis.
pati supranti, kad tas gydytojas, kad ir koks bebūtų savo srities specas, nieko neišmano apie mūsų reikalus. aš jau pati įsitikinau, kad aš SM žinias turėdama daugiau gaudausi,nei jie...
taip, kad aukšyn nosį.
sanzile, suprantu kaip nemalonu. bet, sutik, pačiai neišėjo pastovėt už save, tai padarė tavo vyras. kitam būtų nė motais, kraujuoja ten tau ar ne. vien dėl to turi didžiuotis.
o dėl gydytojo.... nežinau, man atrodo nenormalu, kad gydytojui paskambina pacientė, po jo darytos operacijos, klausia kas ir kaip... o jis pyksta, mol ko čia nori...
bet dar kartą pasikartosiu, tas kraujavimas nėra normalu. gal kažkiek įtakos turi ir tai, kad nutraukei kt? gal dėl to pyktelėjo gydyt? bet jo pareiga, paaiškinti visas pasekmes. jei pacientei diskomfortas, turėtų padėti atrasi tinkamas kt.
vienu žodžiu, nesijausk kalta. bus nemalonu. taip. bet... žiūrėk iš kitos pusės, galų gale pasakys, kas po velnių ten yra.
ir geriau, jei kažkas blogai, tegu iškart pamato ir šalina, negu, kad delsti... o jei viskas gerai (nors kažkodėl nemanau, kad gerai bus), tada galėsi lengviau atsikvėpti.
ir dar nuoširdžiai palinkėsiu surast normalų gydytoją, kuriuo pasitikėtum ir nebijotum bet kada kreiptis.
Ne, ne del pleiskanu
Del KT as irgi taip manau, bet Jis man aiskina, kad del gleivines auginimo
O rytoj.. rytoj man ir daug ir mazai. Tiesiog.. 30
zinok kiek supratau tai jam patinka tokios kurios moka uz save pastoveti...jei pasimeti tai iskart gauni atkirti
siaip apie ji tik geri atsiliepimai ir man jis begalo patiko...na bet juk buna taip kad nesueina aura ir viskas....
kimberley....sekingos tau LP laukiam gryztant
siaip apie ji tik geri atsiliepimai ir man jis begalo patiko...na bet juk buna taip kad nesueina aura ir viskas....
kimberley....sekingos tau LP laukiam gryztant
QUOTE(sanzile @ 2011 09 14, 14:08)
Pasakykit mergaites man durnai ar as issigalvoju, ar tai kokius pojucius jauciu, Nes, paskambinau gyd., o Jis vos nesusinervines (nu nemaciau, bet jautesi) pasiule man issitraukti ta spirale. Sako KT negeri, tai ir spirale issitrauk jei kraujuoji.
Koks cia gydytojas? Butinai turi kovoti uz savo sveikata. Sekmes tau ryt!
QUOTE(sanzile @ 2011 09 14, 21:43)
Ne, ne del pleiskanu
sanzile
is anksto sveikinu
sako tik...juk tai jubiliejus kelk davai nosi...nes gausi i uodega
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 14, 20:44)
zinok kiek supratau tai jam patinka tokios kurios moka uz save pastoveti...jei pasimeti tai iskart gauni atkirti
Kaip supratau, cia eina kalba apie P.V. Nu jo, piktokas piktokas. Galetu kartais ir svelnesnis buti. As tai jo to humoro nesupratau...
QUOTE(pasislepusi @ 2011 09 14, 20:40)
pasislepusi, jei kas nors padetu toki surasti, dosniai atsilyginciau Sis, zinok, ne pirmas ir ne antras..
O tokio, kuriam bet kada galetum paskambinti ir pasikonsultuoti be baimes, labai noreciau! Tikrai!
Sanzile su grazia svente
Kaip sakoma, moterys po tokio jubiliejaus tik pradeda zydeti
Sveikinu
Kaip sakoma, moterys po tokio jubiliejaus tik pradeda zydeti
Sveikinu