Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 13, 15:38)
tikiuosi supratai ka as cia sumaliau.

Agha, supratau supratau biggrin.gif Na, bus matyti kita men.Nervina.. reikia gerti, o as negaliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 09 13, 16:11)

Ziurek, gal patarsi.. Ka man daryti dabar su ta dezute KT, as ten esu isgerusi tik dvi tabletytes, tai jei kita menesi rysiuos gerti, ar galiu gerti tas pacias tabletes jei dvieju truksta? Nes, kaip suprantu, galima pradeti naudoti ir nuo antros ciklos dienos, net nuo 5c/d.? g.gif

As patarsiu- gerk kita cikla tiesiog dviem dienom veliau ir vsio- nenumirs tos KT doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
ar nebandet endometriozes gydyti sisteminiais enzimais? skaiciau, kad jie padeda. idomi kitu nuomone.
Atsakyti
QUOTE(bundze @ 2011 09 14, 10:07)
ar nebandet endometriozes gydyti sisteminiais enzimais? skaiciau, kad jie padeda. idomi kitu nuomone.

kiek zinau enzimai mazina saaugu tikimybe gal ir idomus budas..kazkada skaiciau kad yra uk yra spec klinika kur gydo parinkdami dieta vitaminus ir kt arba kazka maisau...siaip idomu butu placiau suzinot nes manau cia tas dirbtinis klimaksas ar operacijos tik krastutiniai budai reik priezastis salint o ne gydyt viena gadint kita g.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Kristinuke labai linkiu kad tau pasisektu 4u.gif
O man jau rytoj LP ax.gif , jei penktadieni paleis namo butinai pranesiu kaip viskas praejo...bet jei ras endo zidinius tai stadija nustatys veliau g.gif, nes anksciau taip man buvo kiek pamenu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 09 14, 09:45)
As patarsiu- gerk kita cikla tiesiog dviem dienom veliau ir vsio- nenumirs tos KT doh.gif  lotuliukas.gif

Manyciau biggrin.gif

Klausykit paneles, man jau neramu darosi huh.gif Siandien yra 7c/d, o as vis dar "pilu, kaip is kibiro"! blink.gif Iklotus keiciu vos ne kas valanda blink.gif Silpna jau darosi, svoris krenta, galva skauda.. kazin nenukraujuosiu?? g.gif blink.gif
Sakot skambinti gyd.? Galvoju dar palauksiu pora dienu, jei nemazes, tada unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 09 14, 12:25)
Klausykit paneles, man jau neramu darosi huh.gif

na jei jauti kad silpsti būtinai pasirodyk, nes nukraujuot gali greit, net nepajusi. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 09 14, 11:33)
na jei jauti kad silpsti būtinai pasirodyk, nes nukraujuot gali greit, net nepajusi.  blink.gif

Rimtai?! blink.gif Nu sakes.. va dabar sedziu ir atrodo, kad kalnus buciau nuvertusi, einu lova..
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 09 14, 13:03)

nenoriu prigąsdint, bet jei visas 7 dienas kaip iš kibiro...rodykis ginei, suleis vit.C sustabdys.
Atsakyti
sanzile.... gal tu geriau pas gydytoją keliauk, nelauk nė dienos. aš rimtai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 09 14, 12:30)
sanzile.... gal tu geriau pas gydytoją keliauk, nelauk nė dienos. aš rimtai  4u.gif

Vajezus ir kada cia viskas baigsis doh.gif Ok, skambinu ginei.
Rankos tokios atsale, kad va sildausi pasidejusi ant kompo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bundze @ 2011 09 14, 11:07)

Domejausikazkada tuo, bet vienas protingas zmogus, kuriuo pasitikiu, pasake, kad yra visokiu budu, bet sitas jau atmestas variantas mirksiukas.gif Jis domejosi tuo reikalu, bet rimtu sasaju nerado. Sake buvo mada kazkada, o dabar.... schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(kimberley7 @ 2011 09 14, 11:39)

O man jau rytoj LP  ax.gif , jei penktadieni paleis namo butinai pranesiu kaip viskas praejo...bet jei ras endo zidinius tai stadija nustatys veliau  g.gif, nes anksciau taip man buvo kiek pamenu  g.gif

Kumstukai uz tave thumbup.gif thumbup.gif Viskas kad greitai ir lengvai praeitu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sanzile @ 2011 09 14, 14:09)
Vajezus ir kada cia viskas baigsis doh.gif Ok, skambinu ginei.
Rankos tokios atsale, kad va sildausi pasidejusi ant kompo biggrin.gif

blink.gif nejuokauk blink.gif O kaip skausmai g.gif Ant smugio alio ginei ir i ligonine blink.gif Man kaip su 1-2 dienom mmm, tai septynios potvynio dienos- kosmosas doh.gif
Atsakyti