QUOTE(DruiDe @ 2011 09 13, 15:35)
As ir geliuka naudojau (Krinone), bet tai tas brudu brudas 3 savaites naudojau, keturias sav. jis is manes valesi
O man visada budavo gera nuotaika, juk taip ilgai to laukiau, todel tiesiog neleidau sau zirzalioti Ir su V buvom dar seniai sutare (jis atsiziurejo kokias isterijas broliene budama kele), kad as stengsiuos graziai eilgtis , nes kitaip sake is namu isvarys
Kada tau HCG diena?
O man visada budavo gera nuotaika, juk taip ilgai to laukiau, todel tiesiog neleidau sau zirzalioti Ir su V buvom dar seniai sutare (jis atsiziurejo kokias isterijas broliene budama kele), kad as stengsiuos graziai eilgtis , nes kitaip sake is namu isvarys
Kada tau HCG diena?
Pačiai nesmagu dėl to. Normali, normali, ir še tau, boba, o ne žmona- idealas Nekeliu aš vyrui nei scenų, nei dar kažkaip audrinuosi, tik jaučiu, kad susierzinu lygioj vietoj, ir tai man nepatinka pirmiausiai pačiai. Aišku, vyrą perspėjau, kad va tokie pokyčiai, sako, tikisi, kad neūmės laikui bėgant
HCG dar toli... 21d. Šiandien dar tik 5 dpi. Kol kas viskas mums normaliai, tik pamirštu, kad aš kai ko negaliu daryti, kol kas dar nerūpi trizniojimai dėl tyrimų, ar dar trys, ar du, ar vienas, ar nė vieno.... Na, viena bėda, kad vis dar keliuosi į tūliką kokius tris kartus nakčia... bet ir tai priimu kaip neišvengiamą gyvenimo dalį