Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(DruiDe @ 2011 09 13, 15:35)
As ir geliuka naudojau (Krinone), bet tai tas brudu brudas  doh.gif  3 savaites naudojau, keturias sav. jis is manes valesi  doh.gif
O man visada budavo gera nuotaika, juk taip ilgai to laukiau, todel tiesiog neleidau sau zirzalioti  4u.gif  Ir su V buvom dar seniai sutare (jis atsiziurejo kokias isterijas broliene budama  nestuke.gif  kele), kad as stengsiuos graziai eilgtis , nes kitaip sake is namu isvarys  tongue.gif

Kada tau HCG diena?

Pačiai nesmagu dėl to. Normali, normali, ir še tau, boba, o ne žmona- idealas doh.gif Nekeliu aš vyrui nei scenų, nei dar kažkaip audrinuosi, tik jaučiu, kad susierzinu lygioj vietoj, ir tai man nepatinka pirmiausiai pačiai. Aišku, vyrą perspėjau, kad va tokie pokyčiai, sako, tikisi, kad neūmės laikui bėgant biggrin.gif
HCG dar toli... 21d. Šiandien dar tik 5 dpi. Kol kas viskas mums normaliai, tik pamirštu, kad aš kai ko negaliu daryti, kol kas dar nerūpi trizniojimai dėl tyrimų, ar dar trys, ar du, ar vienas, ar nė vieno.... Na, viena bėda, kad vis dar keliuosi į tūliką kokius tris kartus nakčia... bet ir tai priimu kaip neišvengiamą gyvenimo dalį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 13, 13:34)
jau visa mergina klausyk..o kaip pacios savijautos?

na kaip ir gerai, jei anytos svarstyklės nemelavo, esu priešpastojimo svoryje, tik pilvą reikia užtreniruot. Iš esmės jaučiuosi ok, sėdėt jau galiu normaliai, vyro noriu, tik galva susvaigsta kartais tai vėl geležies imsiuos.

QUOTE(kristinuke @ 2011 09 13, 14:53)
Pačiai nesmagu dėl to. Normali, normali, ir še tau, boba, o ne žmona- idealas  doh.gif
Na, viena bėda, kad vis dar keliuosi į tūliką kokius tris kartus nakčia... bet ir tai priimu kaip neišvengiamą gyvenimo dalį  smile.gif

* 4u.gif na buvau ir aš suįžulėjusi, čia žinok duphaston'as gali tave taip veikti, svarbu vyrui pasakyk kodėl ir protingai valdyk save, bet kaip matau tu ir taip tą darai.
**o čia (jei jau su pūsle viskas ok) labai fainas ženklas. Aš pirmus mėnesius WC svečiavausi dažniau nei antram trimestre. blush2.gif
Atsakyti
dendule,nestumas vienintelis vaistas nuo to brudo,taigi prasyciau mest tas mintis is galvos,tu juk galejai pasveikti..o tas jeigu,tik gadina gyvenima..taigi prasau tiket geraja versija!
Siguliuk,puikios naujienos!taip saldu skaityt puikias naujienas wub.gif tikriausiai puikus jausmas buti mama wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 09 13, 16:02)
na kaip ir gerai, jei anytos svarstyklės nemelavo, esu priešpastojimo svoryje, tik pilvą reikia užtreniruot. Iš esmės jaučiuosi ok, sėdėt jau galiu normaliai, vyro noriu, tik galva susvaigsta kartais tai vėl geležies imsiuos.
* 4u.gif  na buvau ir aš suįžulėjusi, čia žinok duphaston'as gali tave taip veikti, svarbu vyrui pasakyk kodėl ir protingai valdyk save, bet kaip matau tu ir taip tą darai.
**o čia (jei jau su pūsle viskas ok) labai fainas ženklas. Aš pirmus mėnesius WC svečiavausi dažniau nei antram trimestre.  blush2.gif

Kaip smagu, kai moterys pagimdo ir vėl į tuos pačius drabužiukus įšoka thumbup.gif
Utrogestaną ir crinoną šiuo metu valdau, (duphastono negeriu), dar prie viso to estrofemo triskart, dar aspirino, dar deksamethasono, dar thybono, dar l-tiroksino,, na, ir nėščiai vitamino biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

O pūslė tai ar ne pūslė, tai aš nežinau... Ką išgeriu, tą tuoj pat perleidžiu per savo filtrus. Kartais paperšti, bet kas ten supaisys nuo ko. Ai ,viskas gerai. gyvent galima smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinuke: 13 rugsėjo 2011 - 14:24
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 12, 20:05)
*uzsirasei vizito? bigsmile.gif

Nee, kur cia uzsirasysi, Jis su tokiom bedom nepriima biggrin.gif Nusisusksiu as tuoj galva biggrin.gif biggrin.gif Sake tie skausmai negali buti nuo KT ir isake vistiek gerti doh.gif
O ar as jas gersiu, tai cia mano sazines reikalas tongue.gif , nes nu, kaip bebutu, as tokio skausmo nepakelsiu dar karta blink.gif doh.gif
Puiku, kad Taviskis jau "sveiksta"! bigsmile.gif Tai gal dar neskubek su KT? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 13, 15:23)
Utrogestaną ir crinoną šiuo metu valdau

Kiek moki už šitas žvakutes ir kur pirkai? blush2.gif Aš irgi jas vartoju, įdomu pasidarė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 13, 14:23)

Utrogestaną ir crinoną šiuo metu valdau, (duphastono negeriu), dar prie viso to estrofemo triskart, dar aspirino, dar deksamethasono, dar thybono, dar l-tiroksino,, na, ir nėščiai vitamino  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

blink.gif blink.gif ... skanu g.gif
Bet nestumas garantuotas good.gif
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 09 13, 15:33)
blink.gif  blink.gif ... skanu g.gif
Bet nestumas garantuotas good.gif

na taip tiek prisirijus vaistu tikrai garantuotas!
Sanzile,kad kazkaip bijau ir rizikuoti negert..beto jau nusipirkau..snd paryciai susirgau,tyliai ramiai,be jokiu tepliojimu!
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 13, 14:53)
Nekeliu aš vyrui nei scenų, nei dar kažkaip audrinuosi, tik jaučiu, kad susierzinu lygioj vietoj, ir tai man nepatinka pirmiausiai pačiai. Aišku, vyrą perspėjau, kad va tokie pokyčiai, sako, tikisi, kad neūmės laikui bėgant biggrin.gif
HCG dar toli... 21d.  Šiandien dar tik 5 dpi.    Kol kas viskas mums normaliai, tik pamirštu, kad aš kai ko negaliu daryti, kol kas dar nerūpi trizniojimai dėl tyrimų, ar dar trys, ar du, ar vienas, ar nė vieno.... Na, viena bėda, kad vis dar keliuosi į tūliką kokius tris kartus nakčia... bet ir tai priimu kaip neišvengiamą gyvenimo dalį  smile.gif

Vat tas ir yra sunkiausia - suvaldyti pacia save. Nuo pat pirmos zinojimo apie nestuke.gif savaite buvau biliuteni ir man tai taip patiko 4u.gif Buvo like tik namines buitines problemos, bet ir ju pakanka 4u.gif
Laikau stipriai kumsciukus uz jus visus 4u.gif

Ir as vakar pradejau pirmaja KT pakuote. Nieko nejauciu, nieko neskauda ir mmm normalios - atsikankinau savaitgali, gal ir uzteks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 13, 15:18)
Siguliuk,puikios naujienos!taip saldu skaityt puikias naujienas wub.gif tikriausiai puikus jausmas buti mama wub.gif

ax.gif kai tai suprasiu, parašysiu blush2.gif man dar nesitiki, nors kabo urzgiantis šuniukas ant papo, bet nesitiki, tai šiuo metu man kaip ir vyrui fainiausi momentai kai ji išsižiojusi ieško papo ir ima viską; nosį, žandą, pirštą savo ar tečio, bei kai gi mėto grimasas miegodama, tai kartais pasipešam kuriam šalia jos parpietuką pamiegot blush2.gif va ir dabar aš prie PC atsisėdau, vaikui erdvės palikau, tai tetis su tystančia seile šalia susirangė, ir jokių reikalų nebereik tvarkyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 09 13, 15:01)
fainiausi momentai kai ji išsižiojusi ieško papo ir ima viską; nosį, žandą, pirštą savo ar tečio, bei kai gi mėto grimasas miegodama, tai kartais pasipešam kuriam šalia jos parpietuką pamiegot  blush2.gif  va ir dabar aš prie PC atsisėdau, vaikui erdvės palikau, tai tetis su tystančia seile šalia susirangė, ir jokių reikalų nebereik tvarkyt  lotuliukas.gif

biggrin.gif .. susileisti galima, kaip miela wub.gif
Papildyta:
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 13, 14:45)
Sanzile,kad kazkaip bijau ir rizikuoti negert..beto jau nusipirkau..snd paryciai susirgau,tyliai ramiai,be jokiu tepliojimu!

Man irgi ivairiai buna su tais patepimais, viena karta patepa tris dienas pries, kita karta ziurek is karto pramusa. Cia jau matyt, kaip endo nuotaikos ta diena biggrin.gif
Ziurek, gal patarsi.. Ka man daryti dabar su ta dezute KT, as ten esu isgerusi tik dvi tabletytes, tai jei kita menesi rysiuos gerti, ar galiu gerti tas pacias tabletes jei dvieju truksta? Nes, kaip suprantu, galima pradeti naudoti ir nuo antros ciklos dienos, net nuo 5c/d.? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 09 13, 16:11)
biggrin.gif .. susileisti galima, kaip miela wub.gif
Papildyta:

Man irgi ivairiai buna su tais patepimais, viena karta patepa tris dienas pries, kita karta ziurek is karto pramusa. Cia jau matyt, kaip endo nuotaikos ta diena biggrin.gif
Ziurek, gal patarsi.. Ka man daryti dabar su ta dezute KT, as ten esu isgerusi tik dvi tabletytes, tai jei kita menesi rysiuos gerti, ar galiu gerti tas pacias tabletes jei dvieju truksta? Nes, kaip suprantu, galima pradeti naudoti ir nuo antros ciklos dienos, net nuo 5c/d.? g.gif

aha tikrai,siguli,mes cia i balas pavirsim.. wub.gif
del kt zinok vkr skaiciau savo kt anotacija,tai parasyta,kad negalima sumaisyt kt tableciu,nes kiekviena kt skirtinga kieki medziagu turi..o jei padarytu taip kad ta cikla kai sugalvotum gert pradetum gert nuo 3c.d ta tabl kuri priklauso tai dienai.dar gerai butu kad parkaitytum savo kt anotacija ar ir pas tave svarbus tabl eiliskumas,jei ne tada galetum jau 1cd gert nuo likusiu tabl,tik gale liktu tarpas,tikiuosi supratai ka as cia sumaliau.
Atsakyti