Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(iewike @ 2011 09 13, 00:15)
sveikos, retai cia uzsuku, kartais paskaitineju...

.. nors des pusej rado kazkoki darinuka 2,5cm, bet sako to tai tikrai neoperuios.

Man vienintele priezastis, del ko operavo, buvp 2.7 cm cista (nemate, ar endo), po duphastono buvo sumazejusi iki 2 cm, bet as vos ne issizyziau, kad darytu LP, ir IV st endo rado sad.gif realiai ta cista ir buvo vienitelis pozymis..
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 12, 18:54)
teko gerti duphastone..tai vat ten tai velnio vaistai...grynas velnias buvau pasidarius....ne taip kas ka pasakys ar paziures gatava suplesyt budavau i gabalus...kas svarbiausia supranti, kad darai blogai bet niekaip susivaldyt neina doh.gif laikykis vardan  nestuke.gif  4u.gif

O doh.gif Man šiuos vaistus irgi reiks gerti nuo 16 ciklo dienos. Jau taip isterikė, o jei dar taip ir man veiks doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(iewike @ 2011 09 12, 23:15)
sveikos, retai cia uzsuku, kartais paskaitineju...

O siand tokia naujiena isgirdau. As baigiau maitinti savo antra kudiki, ismaitinau iki 1m 8 men., tai mano gine sako, kad reikes vaistu/KT ar tai spirales del mano endoir pasiule echo pasidaryt pas gyd kuri operavo mane pries N metu... sian buvau daryt echo pas gyd, kuri mane opravo, tai ji sake nesiulo NIEKO gerti, ar tuo labiau deti spirales.... Tik tikrintis kas puse metu.... nors des pusej rado kazkoki darinuka 2,5cm, bet sako to tai tikrai neoperuios.
As maniau, kad reikia ta endo zaboti, kol dar po nestumo neisibegejo.... bet kol maitinau, tai ir nenorejau nieko naudot, o dabar galvoju nuesieiu echo pasidaryt, ir va....
is vienos puses apsidziaugiau, labai jau nenoriu tos chemijos..... bet is kitos puses neramu......

eina sau unsure.gif as dar maitinu 1k dienoj ir bijau tos bjaurybes aisku sako maziau vesa kol maitini bet mes dar antro klecko norim doh.gif aisku jokiu pozymiu neturiu. O kiek laiko nemaitini? nedaug turbut visai dar? Bet gal ta cista tik paprasta? g.gif gal mmm artejo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 09 13, 10:07)
doh.gif  Man šiuos vaistus irgi reiks gerti nuo 16 ciklo dienos. Jau taip isterikė, o jei dar taip ir man veiks  doh.gif  unsure.gif

O manes visiskai neveikia tas Duphas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 09 12, 12:31)
tai čia laikinai ar nebegrįši iki gimdymo?  g.gif

Bus matyt, bet nenoreciau grizti- sveikata ir nervai svarbiau mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(dendule @ 2011 09 12, 15:42)
ICE TEA kaip gera matyt tave su pilvuku 4u.gif pamenu tave is LP temutes linkiu tau lengvo ir gero nestumo 4u.gif

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2011 09 13, 09:43)
O manes visiskai neveikia tas Duphas  g.gif

Na tikiuosi ir manes neveiks ax.gif Nes ir taip paskutiniu metu nervuota. doh.gif Namuose dar laikausi, bet darbe išsikraunu. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2011 09 13, 10:20)
eina sau unsure.gif as dar maitinu 1k dienoj ir bijau tos bjaurybes aisku sako maziau vesa kol maitini bet mes dar antro klecko norim doh.gif aisku jokiu pozymiu neturiu. O kiek laiko nemaitini? nedaug turbut visai dar? Bet gal ta cista tik paprasta? g.gif gal mmm artejo? g.gif

ziurkyte,visi vaistai skirtingai veikia kiekvienai,kas buna vienai,nebutinai bus kitai,as kadangi stipriai jauciu hormonu disbalansa tai man todel taip suveike..
Iewike,dendule jei jus dar nesergat tai ir vesejimo negali but..bet jei nesergat..
Atsakyti
Na ką, mūsų pupa per mėnesį užaugo: 1,48kg ir 4cm ax.gif
Atsakyti
jau visa mergina klausyk..o kaip pacios savijautos?
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 13, 11:15)
ziurkyte,visi vaistai skirtingai veikia kiekvienai,kas buna vienai,nebutinai bus kitai,as kadangi stipriai jauciu hormonu disbalansa tai man todel taip suveike..
Iewike,dendule jei jus dar nesergat tai ir vesejimo negali but..bet jei nesergat..

gaila bet sergu..nors pamenu savo giniaus zodzius sake neuzsiciklink ir net negalvot buna net po pirmo nestumo pasveiksta blush2.gif svarbu optimizmas ir maitint nors kiek blush2.gif as kvaila vilti turiu dar blush2.gif
na o jei ka vel pasipjaustyt teks doh.gif
QUOTE(Siguliukas @ 2011 09 13, 12:25)
Na ką, mūsų pupa per mėnesį užaugo: 1,48kg ir 4cm  ax.gif

ohoooho druta mergaite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 09 13, 14:25)
Na ką, mūsų pupa per mėnesį užaugo: 1,48kg ir 4cm  ax.gif

O kaip greitai viskas smile.gif Smagu, kad merginukė auga clap_1.gif
Papildyta:
QUOTE(DruiDe @ 2011 09 13, 11:43)
O manes visiskai neveikia tas Duphas  g.gif

uphas ir manęs neveikė, kai gėriau jį. Ir KT neveikdavo. Bet progesteronas šįkart man ir geliuku į organizmą atkeliauja, ir dar pora kapsulių geriu perdien. Taip kad... dozė nemaža. Šiandien, atrodo, nuotaika nebloga, tik Elvis per radiją užkniso, teko išjungti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 13, 14:25)
uphas ir manęs neveikė, kai gėriau jį. Ir KT neveikdavo. Bet progesteronas šįkart man ir geliuku į organizmą atkeliauja, ir dar pora kapsulių geriu perdien. Taip kad... dozė nemaža. Šiandien, atrodo, nuotaika nebloga, tik Elvis per radiją užkniso, teko išjungti  biggrin.gif

As ir geliuka naudojau (Krinone), bet tai tas brudu brudas doh.gif 3 savaites naudojau, keturias sav. jis is manes valesi doh.gif
O man visada budavo gera nuotaika, juk taip ilgai to laukiau, todel tiesiog neleidau sau zirzalioti 4u.gif Ir su V buvom dar seniai sutare (jis atsiziurejo kokias isterijas broliene budama nestuke.gif kele), kad as stengsiuos graziai eilgtis , nes kitaip sake is namu isvarys tongue.gif

Kada tau HCG diena?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DruiDe: 13 rugsėjo 2011 - 13:36