Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

Sveikos 4u.gif
Jau mazai liko iki mano LP 2011 09 15 thumbup.gif pagaliau bus atsakyta i daug klausimu ax.gif Aiku as kaip ir visos po LP noriu tiketi kad greitai tapsiu nestuke.gif blush2.gif, bet is daugeliu postu supratau kad ne taip viskas paprasta verysad.gif Nu kol kas gyvenu optimistiskai nusiteikusi smile.gif

QUOTE(kokyte @ 2011 09 10, 00:28)
Papildyta:

visas mamytes kvieciame prisijungti prie albumelio wub.gif  ax.gif ikvepti ne tik zodziais bet ir vaizdais musu mergytes wub.gif kas pritaria bigsmile.gif

As labai labai uz  4u.gif  thumbup.gif

O tai i albumeli galima tik kam pasiseke? Ar siaip galima parodyti save biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 09 11, 18:06)
Sveikutes 4u.gif Pasiguosiu unsure.gif Sulaukiau tu tikruju mmm (na bent mano manymu) ir isgeriau pirmaja KT cool.gif Kita diena vos nenumiriau is skausmo. Susileidau vaistus, maniau paveluotas iprastas mmm skausmas. Tad vakar isgeriau antraja KT. Ir jetus jergus! blink.gif  doh.gif vos isgyvenau blink.gif Tad metu lauk ta bruda ir skambinsiu rytoj gyd., nezinau kas manes laukia, bet daugiau tu slykstyniu negersiu! schmoll.gif

4u.gif del skausmu.
I ta pacia tema jau 2 diena vos is lovos islipu - plesia is vidaus, pilva ir nugara skauda, o tu prakeiktuju mmm vis dar nera doh.gif doh.gif doh.gif
Anksciau ju taip nelaukdavau, o dabar jau maldauju, kad tik pagaliau pramustu verysad.gif
Atsakyti
ICE TEA kaip gera matyt tave su pilvuku 4u.gif pamenu tave is LP temutes linkiu tau lengvo ir gero nestumo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2011 09 12, 12:59)
4u.gif  del skausmu.
I ta pacia tema jau 2 diena vos is lovos islipu - plesia is vidaus, pilva ir nugara skauda, o  tu prakeiktuju mmm vis dar nera  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Anksciau ju taip nelaukdavau, o dabar jau maldauju, kad tik pagaliau pramustu  verysad.gif

Atleisk, kad nelabai isimenu visu ivykiu blush2.gif , bet del kokios priezasties Tau tas skausmas? unsure.gif Siaip tiesiog lauki mmm ir nesulauki ar cia po LP?
Laikykis, nes tikrai suprantu, kaip jautiesi unsure.gif 4u.gif

O man siandiena jau siek tiek aprimo tas nezmoniskas skausmas. Ir tikrai cia kaltos KT, nes vakar neisgeriau..
Atsakyti
QUOTE(kimberley7 @ 2011 09 12, 12:42)
Sveikos  4u.gif
Jau mazai liko iki mano LP 2011 09 15  thumbup.gif pagaliau bus atsakyta i daug klausimu  ax.gif Aiku as kaip ir visos po LP noriu tiketi kad greitai tapsiu  nestuke.gif  blush2.gif, bet is daugeliu postu supratau kad ne taip viskas paprasta  verysad.gif Nu kol kas gyvenu optimistiskai nusiteikusi  smile.gif
O tai i albumeli galima tik kam pasiseke? Ar siaip galima parodyti save biggrin.gif ?

gali visos musu skyrelio dalyves,kas nori prasom man i a.z as atsiusiu prisijungimo duomenis

QUOTE(DruiDe @ 2011 09 12, 13:59)
4u.gif  del skausmu.
I ta pacia tema jau 2 diena vos is lovos islipu - plesia is vidaus, pilva ir nugara skauda, o  tu prakeiktuju mmm vis dar nera  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Anksciau ju taip nelaukdavau, o dabar jau maldauju, kad tik pagaliau pramustu  verysad.gif

siaubas..laikykis 4u.gif
man irgi turi pareit mmm,bet kolkas tylu ramu..jokiu pozymiu..apart kad vkr patempe krutine ir snd vel tie skausmai tustinantis..ziuresim kas cia bus..nes terminas kaip ir snd butu..
Atsakyti
Merginos, pasiguosiu... Jau užknisu pati save savo nuotaika. Šiandien viena namie, bet erzinimosi iki kaklo. Viskas negerai doh.gif Pastojimo požymius ignoruoju, nes dar anksti. Bet jei tai nuo valgomų vaistukų tokie pokyčiai, tai tuoj pavirsiu žiežula ragana doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 09 12, 15:48)
Atleisk, kad nelabai isimenu visu ivykiu blush2.gif , bet del kokios priezasties Tau tas skausmas? unsure.gif Siaip tiesiog lauki mmm ir nesulauki ar cia po LP?
Laikykis, nes tikrai suprantu, kaip jautiesi unsure.gif  4u.gif

Mmm laukiu po abrazijos (nustojo plakti sirdele mazylio).

QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 12, 16:56)
siaubas..laikykis 4u.gif
man irgi turi pareit mmm,bet kolkas tylu ramu..jokiu pozymiu..apart kad vkr patempe krutine ir snd vel tie skausmai tustinantis..ziuresim kas cia bus..nes terminas kaip ir snd butu..

Pagaliau sulaukiau nelabuju doh.gif doh.gif akyse prasviesejo. Nuo sian pradedu savo KT kursa. Pamirsau papasakoti del tu pertrauku su KT. Konsultavausi su gydytoja labai neiprastoje vietoje smile.gif Sestadieni buvom kapiniu tvarkyti ir pasirodo esam "kamynai" . Pasinaudojau proga ir pakamantinejau gydytoja. Tai va, sake butinai reikia daryti pertrauka 4u.gif
Tau balioncikas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 12, 18:07)
Merginos, pasiguosiu... Jau užknisu pati save savo nuotaika. Šiandien viena namie, bet erzinimosi iki kaklo. Viskas negerai  doh.gif Pastojimo požymius ignoruoju, nes dar anksti. Bet jei tai nuo valgomų vaistukų tokie pokyčiai, tai tuoj pavirsiu žiežula ragana  doh.gif

Nepasiduok ziezulos nuotaikoms 4u.gif Tik geros emocijos
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 12, 18:07)
Merginos, pasiguosiu... Jau užknisu pati save savo nuotaika. Šiandien viena namie, bet erzinimosi iki kaklo. Viskas negerai  Pastojimo požymius ignoruoju, nes dar anksti. Bet jei tai nuo valgomų vaistukų tokie pokyčiai, tai tuoj pavirsiu žiežula ragana 

oj kaip as tave suprantu doh.gif man kai dare IUI teko gerti duphastone..tai vat ten tai velnio vaistai...grynas velnias buvau pasidarius....ne taip kas ka pasakys ar paziures gatava suplesyt budavau i gabalus...kas svarbiausia supranti, kad darai blogai bet niekaip susivaldyt neina doh.gif laikykis vardan nestuke.gif 4u.gif
QUOTE(DruiDe @ 2011 09 12, 18:44)
Pagaliau sulaukiau nelabuju  akyse prasviesejo. Nuo sian pradedu savo KT kursa. Pamirsau papasakoti del tu pertrauku su KT. Konsultavausi su gydytoja labai neiprastoje vietoje  smile.gif Sestadieni buvom kapiniu tvarkyti ir pasirodo esam "kamynai" . Pasinaudojau proga ir pakamantinejau gydytoja. Tai va, sake butinai reikia daryti pertrauka  4u.gif

4u.gif 1000 balionciku uz 2 bjaurias patirtis 4u.gif man irgi taip budavo kol pramusa atrodo siena grauztum is to skausmo, tempimo ir dar visokiu bjauriu jausmu doh.gif

sanzile tarp kitko ziurejau savo KT salutiniu poveikiu aprasyma...aisku mes tikriausiai ne tas pacias turim bet juk salutiniai manau nelabai ir skiriasi...tai zinok tikrai pilvo skausmai ieina i retu salutiniu poveikiu sarasa....taigi manau, kad tu cia neissigalvoji mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2011 09 12, 17:44)

Uoj, kaip liudna, uzjauciu unsure.gif group.gif

Papildyta:
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 12, 18:54)
sanzile tarp kitko ziurejau savo KT salutiniu poveikiu aprasyma...aisku mes tikriausiai ne tas pacias turim bet juk salutiniai manau nelabai ir skiriasi...tai zinok tikrai pilvo skausmai ieina i retu salutiniu poveikiu sarasa....taigi manau, kad tu cia neissigalvoji mirksiukas.gif

Taip, tai salutinis poveikis, isitikinau po vakar, nes neisgeriau tabletes, siandien zymiai geriau. Rytoj p.Vanagas pasakys ka daryti.. unsure.gif
Kaip Tu laikaisi? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 12, 17:07)
Merginos, pasiguosiu...

Galim tai uzskaityti, kaip nestumo pozymi bigsmile.gif , bet vaistai taip pat negailestingi doh.gif Prisimenu pati geriau, vyrui namuose vietos buvo mazai biggrin.gif
Laikykis 4u.gif ir laukim wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 09 12, 20:35)
*Taip, tai salutinis poveikis, isitikinau po vakar, nes neisgeriau tabletes, siandien zymiai geriau. Rytoj p.Vanagas pasakys ka daryti.. unsure.gif
**Kaip Tu laikaisi? mirksiukas.gif
***Galim tai uzskaityti, kaip nestumo pozymi bigsmile.gif , bet vaistai taip pat negailestingi doh.gif Prisimenu pati geriau, vyrui namuose vietos buvo mazai biggrin.gif
Laikykis 4u.gif ir laukim wub.gif

*uzsirasei vizito? bigsmile.gif
**laukiu mmm bet kolkas ramu doh.gif lb bijau skausmo nes snd skaudejo doh.gif paskui seks KT kol MB smegenu ikresiu....jau po biski protinasi bahuras....
***as kai geriau vaistus vyrui vienos namie isvis nebuvo hihihi.gif
Papildyta:
Ice Tea, Siguli kaip nerealu gera...kai apsilankote pas mus wub.gif wub.gif wub.gif tik ir sekam kas ten pas jus dedas ax.gif bent jau as tai info traukiu kaip kempine wub.gif wub.gif taip gera skaityti postukus jus wub.gif wub.gif
Atsakyti
sveikos, retai cia uzsuku, kartais paskaitineju...

O siand tokia naujiena isgirdau. As baigiau maitinti savo antra kudiki, ismaitinau iki 1m 8 men., tai mano gine sako, kad reikes vaistu/KT ar tai spirales del mano endoir pasiule echo pasidaryt pas gyd kuri operavo mane pries N metu... sian buvau daryt echo pas gyd, kuri mane opravo, tai ji sake nesiulo NIEKO gerti, ar tuo labiau deti spirales.... Tik tikrintis kas puse metu.... nors des pusej rado kazkoki darinuka 2,5cm, bet sako to tai tikrai neoperuios.
As maniau, kad reikia ta endo zaboti, kol dar po nestumo neisibegejo.... bet kol maitinau, tai ir nenorejau nieko naudot, o dabar galvoju nuesieiu echo pasidaryt, ir va....
is vienos puses apsidziaugiau, labai jau nenoriu tos chemijos..... bet is kitos puses neramu......
Atsakyti
iewike,jei echo nori daryt del endo tai tikrai neparodys,o del darinuko taip ranka nenumociau,maza ka..geriau jau stebeti,nes nera toks mazas..visi gyd teigia,kad nestumas vienintelis vaistas nuo endo,kiek tu nesirgai maitindama?gal patenki i ta laiminguju sarasa,kurioms pasiseke isgyti..tuo labiau jei buvo maza stadija..deja ta gali patvirtinti tik lp..del vaistu pati supranti...
Atsakyti