Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

Vis dėlto ačiū D, kad man nedarė jokių tyrimų, nes prieš LP ir tai drebėjau kaip lapas, tai jei dar žymenys būtų kažką parodę, nebūčiau sulaukusi nei LP dienos smile.gif Mano atveju buvo kitaip, nebuvo matyti ar cistas dermoidinė ar endo.. O išoperavus paaiškėjo, kad ten visai ne cista, o tiesiog endo židinys. Bent jau man taip sakė. Aš tik noriu pasakyt, kad konkrečios mamytės atveju, nėra ko nerimauti, kol LP nepadaryta.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Pasiguosiu unsure.gif Sulaukiau tu tikruju mmm (na bent mano manymu) ir isgeriau pirmaja KT cool.gif Kita diena vos nenumiriau is skausmo. Susileidau vaistus, maniau paveluotas iprastas mmm skausmas. Tad vakar isgeriau antraja KT. Ir jetus jergus! blink.gif doh.gif vos isgyvenau blink.gif Tad metu lauk ta bruda ir skambinsiu rytoj gyd., nezinau kas manes laukia, bet daugiau tu slykstyniu negersiu! schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif ryt turejau eit hormonu tyrimus darytis, ale uzpuole didziule sloga, ir temp mazute laikosi, kazin ar as teisingai galvoju, kad man tu tyrimu neapsimoka daryt kol sergu? Paskui parodys hormonus visai ne tokius biggrin.gif , kokiu reikia.
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 09 11, 18:06)
Sveikutes 4u.gif Pasiguosiu unsure.gif Sulaukiau tu tikruju mmm (na bent mano manymu) ir isgeriau pirmaja KT cool.gif Kita diena vos nenumiriau is skausmo. Susileidau vaistus, maniau paveluotas iprastas mmm skausmas. Tad vakar isgeriau antraja KT. Ir jetus jergus! blink.gif  doh.gif vos isgyvenau blink.gif Tad metu lauk ta bruda ir skambinsiu rytoj gyd., nezinau kas manes laukia, bet daugiau tu slykstyniu negersiu! schmoll.gif

manai,kad nuo KT tau mėmių skausmai dideli ?

gal čia sutapimas? neskubėk brokyt kt. tuo labiau,kad tik pradėjei gerti.

sanzile, pasitikėk gydytoju labiau. jei negali pasitikėt, ieškok kito (s), kuriuo labiau pasitikėtum. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 09 11, 17:34)
manai,kad nuo KT tau mėmių skausmai dideli ?

gal čia sutapimas? neskubėk brokyt kt. tuo labiau,kad tik pradėjei gerti.

sanzile, pasitikėk gydytoju labiau. jei negali pasitikėt, ieškok kito (s), kuriuo labiau pasitikėtum.  4u.gif

Taip, tikrai manau, kad nuo ju, nes prisimenu laikus, kai bandziau jas naudoti del dideliu mmm skausmu, tai isgerusi viena tablete dievus saukiausi blink.gif Ir dabar tas pats. Nes pirmoji mmm diena nebuvo tokia skausminga, galima sakyti beveik neskaudejo, kai paprastai as atkenciu butent pirmaja diena. Plius, pasiskaiciau KT lapeli, o ten salutinis poveikis- stiprus pilvo skausmas.
O del gydytojo... as nesakiau jog juo nepasitikiu g.gif Bet ir nekeliu ant pjedestalo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilkos akys @ 2011 09 11, 09:37)
Dar vienas svarbus klausimas- kiek laiko jau žinoma pas tave apie tą cistą? Ir kaip per tą laiką ji vystėsi? Ar turi kitų endo požymių? Endo cista šiaip yra endometriozės viena iš išraiškų. Ar tavo cista endo, ar ne, mes pasakyti tikrai negalėsim, net ir gydytojai gali tik įtarti, su laiku stebint gali jų įtarimai stiprėti ar silpnėti, bet tik tiek. Ir kada operuoti, gali nuspręsti tik tas, kas visą sitauciją žino, vien cistos dydis 5cm nėra indikacija  4u.gif

mano istorija tokia: pries metus jos nebuvo, o liepos men nuejau pas gine pasidaryti citologini, palpuojant ji apciuope ,kad su kiauside kazkas ne taip ,po echoskopo diagnozavo 4,3 cm cista..sako laukiam, dar po men nuvarau i LV pirmam vizitui del IVF, pasipasakoju istorija apie cista ir prasausi ,kad LV gydyt darytu LP, tai man sako- LAUKIAM.... tai va, per menesi ji paaugo.
o skausmo jokio nejauciu g.gif is vis jokiu pokyciu nejauciu g.gif
po mm leksiu pas gyd ir prasysiu pati ,kad luptu ja lauk bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 09 11, 19:16)
Taip, tikrai manau, kad nuo ju, nes prisimenu laikus, kai bandziau jas naudoti del dideliu mmm skausmu, tai isgerusi viena tablete dievus saukiausi blink.gif Ir dabar tas pats. Nes pirmoji mmm diena nebuvo tokia skausminga, galima sakyti beveik neskaudejo, kai paprastai as atkenciu butent pirmaja diena. Plius, pasiskaiciau KT lapeli, o ten salutinis poveikis- stiprus pilvo skausmas.
O del gydytojo... as nesakiau jog juo nepasitikiu g.gif Bet ir nekeliu ant pjedestalo cool.gif

linkiu surast išeitį 4u.gif
man visai normaliai toleravo kt. tai gal ir neturiu teisės patarinėt.
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 09 11, 18:06)
Sveikutes 4u.gif Pasiguosiu unsure.gif Sulaukiau tu tikruju mmm (na bent mano manymu) ir isgeriau pirmaja KT cool.gif Kita diena vos nenumiriau is skausmo. Susileidau vaistus, maniau paveluotas iprastas mmm skausmas. Tad vakar isgeriau antraja KT. Ir jetus jergus! blink.gif  doh.gif vos isgyvenau blink.gif Tad metu lauk ta bruda ir skambinsiu rytoj gyd., nezinau kas manes laukia, bet daugiau tu slykstyniu negersiu! schmoll.gif

4u.gif 4u.gif uz skausmelius 4u.gif laikykis 4u.gif

QUOTE(Bluko @ 2011 09 11, 18:16)
Sveikos merginos  4u.gif  ryt turejau eit hormonu tyrimus darytis, ale uzpuole didziule sloga, ir temp mazute laikosi, kazin ar as teisingai galvoju, kad man tu tyrimu neapsimoka daryt kol sergu? Paskui parodys hormonus visai ne tokius biggrin.gif , kokiu reikia.

hormonam sloga tikrai neturi itakos mirksiukas.gif todel manau neverta atideti tyrimu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluko @ 2011 09 11, 19:16)
Sveikos merginos  4u.gif  ryt turejau eit hormonu tyrimus darytis, ale uzpuole didziule sloga, ir temp mazute laikosi, kazin ar as teisingai galvoju, kad man tu tyrimu neapsimoka daryt kol sergu? Paskui parodys hormonus visai ne tokius biggrin.gif , kokiu reikia.

Sloga hormonų neveikia.
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 09 11, 19:43)
linkiu surast išeitį  4u.gif
man visai normaliai toleravo kt. tai gal ir neturiu teisės patarinėt.

Tikiuosi, kad rasime iseiti, nes taip gyventi neimanoma unsure.gif Siandien vel skauda unsure.gif , o KT vakar jau nebegeriau, nesuprantu kas cia darosi, gal ta spirale..
Einu skambinti gyd.
Papildyta:
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 11, 19:47)
4u.gif  4u.gif uz skausmelius 4u.gif laikykis 4u.gif

Dar laikausi unsure.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes mirksiukas.gif Apcy ateina biggrin.gif Virusiukai visom wub.gif
Prie viso to noriu pasibarti blush2.gif Nu negaliu tyleti, kai sakot kad SAVO SVEIKATAI ir SAVO ATEICIAI neturit laiko ir negalit palikti darbu verysad.gif blink.gif Juk tai jau ir yra endo didziausias pasaras- jusu demesio neturejimas SAU doh.gif Dar pavarysiu- jei neturit laiko LP per darbus, tai TIKRAI laiko neturesit ir vaikams auginti, tai kam tada visa tai jums reikia g.gif blink.gif
As pati vaizdavausi nepakeiciamoji darbe, maniau, nusistekens jie ten be manes, juk as TOKIA sustra rolleyes.gif , bet ka- sedziu trecia savaite be ju, be darbu.... Ir ka ir NIEKO- verslas juda pirmyn ir be manes thumbup.gif O as sau ramiai auginu pilvuza be jokiu stresu thumbup.gif
Pamastykit ir dar karta pasikartosiu- susideliokit gyvenime prioritetus rolleyes.gif Jei karjera svarbiau, tada niekas nieko nesako- turi kazka del to aukoti, kazko atsisakyti. O jei sveikata svarbiau, tai..... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 09 12, 12:01)
bet ka- sedziu trecia savaite be ju, be darbu.... Ir ka ir NIEKO- verslas juda pirmyn ir be manes thumbup.gif

tai čia laikinai ar nebegrįši iki gimdymo? g.gif
Atsakyti