Vis dėlto ačiū D, kad man nedarė jokių tyrimų, nes prieš LP ir tai drebėjau kaip lapas, tai jei dar žymenys būtų kažką parodę, nebūčiau sulaukusi nei LP dienos Mano atveju buvo kitaip, nebuvo matyti ar cistas dermoidinė ar endo.. O išoperavus paaiškėjo, kad ten visai ne cista, o tiesiog endo židinys. Bent jau man taip sakė. Aš tik noriu pasakyt, kad konkrečios mamytės atveju, nėra ko nerimauti, kol LP nepadaryta.
Sveikutes Pasiguosiu Sulaukiau tu tikruju mmm (na bent mano manymu) ir isgeriau pirmaja KT Kita diena vos nenumiriau is skausmo. Susileidau vaistus, maniau paveluotas iprastas mmm skausmas. Tad vakar isgeriau antraja KT. Ir jetus jergus! vos isgyvenau Tad metu lauk ta bruda ir skambinsiu rytoj gyd., nezinau kas manes laukia, bet daugiau tu slykstyniu negersiu!
QUOTE(sanzile @ 2011 09 11, 18:06)
Sveikutes Pasiguosiu Sulaukiau tu tikruju mmm (na bent mano manymu) ir isgeriau pirmaja KT Kita diena vos nenumiriau is skausmo. Susileidau vaistus, maniau paveluotas iprastas mmm skausmas. Tad vakar isgeriau antraja KT. Ir jetus jergus! vos isgyvenau Tad metu lauk ta bruda ir skambinsiu rytoj gyd., nezinau kas manes laukia, bet daugiau tu slykstyniu negersiu!
manai,kad nuo KT tau mėmių skausmai dideli ?
gal čia sutapimas? neskubėk brokyt kt. tuo labiau,kad tik pradėjei gerti.
sanzile, pasitikėk gydytoju labiau. jei negali pasitikėt, ieškok kito (s), kuriuo labiau pasitikėtum.
QUOTE(pasislepusi @ 2011 09 11, 17:34)
manai,kad nuo KT tau mėmių skausmai dideli ?
sanzile, pasitikėk gydytoju labiau. jei negali pasitikėt, ieškok kito (s), kuriuo labiau pasitikėtum.
Taip, tikrai manau, kad nuo ju, nes prisimenu laikus, kai bandziau jas naudoti del dideliu mmm skausmu, tai isgerusi viena tablete dievus saukiausi Ir dabar tas pats. Nes pirmoji mmm diena nebuvo tokia skausminga, galima sakyti beveik neskaudejo, kai paprastai as atkenciu butent pirmaja diena. Plius, pasiskaiciau KT lapeli, o ten salutinis poveikis- stiprus pilvo skausmas.
O del gydytojo... as nesakiau jog juo nepasitikiu Bet ir nekeliu ant pjedestalo
QUOTE(Pilkos akys @ 2011 09 11, 09:37)
Dar vienas svarbus klausimas- kiek laiko jau žinoma pas tave apie tą cistą? Ir kaip per tą laiką ji vystėsi? Ar turi kitų endo požymių? Endo cista šiaip yra endometriozės viena iš išraiškų. Ar tavo cista endo, ar ne, mes pasakyti tikrai negalėsim, net ir gydytojai gali tik įtarti, su laiku stebint gali jų įtarimai stiprėti ar silpnėti, bet tik tiek. Ir kada operuoti, gali nuspręsti tik tas, kas visą sitauciją žino, vien cistos dydis 5cm nėra indikacija
mano istorija tokia: pries metus jos nebuvo, o liepos men nuejau pas gine pasidaryti citologini, palpuojant ji apciuope ,kad su kiauside kazkas ne taip ,po echoskopo diagnozavo 4,3 cm cista..sako laukiam, dar po men nuvarau i LV pirmam vizitui del IVF, pasipasakoju istorija apie cista ir prasausi ,kad LV gydyt darytu LP, tai man sako- LAUKIAM.... tai va, per menesi ji paaugo.
o skausmo jokio nejauciu is vis jokiu pokyciu nejauciu
po mm leksiu pas gyd ir prasysiu pati ,kad luptu ja lauk
QUOTE(sanzile @ 2011 09 11, 19:16)
Taip, tikrai manau, kad nuo ju, nes prisimenu laikus, kai bandziau jas naudoti del dideliu mmm skausmu, tai isgerusi viena tablete dievus saukiausi Ir dabar tas pats. Nes pirmoji mmm diena nebuvo tokia skausminga, galima sakyti beveik neskaudejo, kai paprastai as atkenciu butent pirmaja diena. Plius, pasiskaiciau KT lapeli, o ten salutinis poveikis- stiprus pilvo skausmas.
linkiu surast išeitį
man visai normaliai toleravo kt. tai gal ir neturiu teisės patarinėt.
QUOTE(sanzile @ 2011 09 11, 18:06)
uz skausmelius laikykis
QUOTE(Bluko @ 2011 09 11, 18:16)
Sveikos merginos ryt turejau eit hormonu tyrimus darytis, ale uzpuole didziule sloga, ir temp mazute laikosi, kazin ar as teisingai galvoju, kad man tu tyrimu neapsimoka daryt kol sergu? Paskui parodys hormonus visai ne tokius , kokiu reikia.
hormonam sloga tikrai neturi itakos todel manau neverta atideti tyrimu
QUOTE(Bluko @ 2011 09 11, 19:16)
Sveikos merginos ryt turejau eit hormonu tyrimus darytis, ale uzpuole didziule sloga, ir temp mazute laikosi, kazin ar as teisingai galvoju, kad man tu tyrimu neapsimoka daryt kol sergu? Paskui parodys hormonus visai ne tokius , kokiu reikia.
Sloga hormonų neveikia.
QUOTE(pasislepusi @ 2011 09 11, 19:43)
linkiu surast išeitį
Tikiuosi, kad rasime iseiti, nes taip gyventi neimanoma Siandien vel skauda , o KT vakar jau nebegeriau, nesuprantu kas cia darosi, gal ta spirale..
Einu skambinti gyd.
Papildyta:
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 11, 19:47)
uz skausmelius laikykis
Dar laikausi
Sveikutes Apcy ateina Virusiukai visom
Prie viso to noriu pasibarti Nu negaliu tyleti, kai sakot kad SAVO SVEIKATAI ir SAVO ATEICIAI neturit laiko ir negalit palikti darbu Juk tai jau ir yra endo didziausias pasaras- jusu demesio neturejimas SAU Dar pavarysiu- jei neturit laiko LP per darbus, tai TIKRAI laiko neturesit ir vaikams auginti, tai kam tada visa tai jums reikia
As pati vaizdavausi nepakeiciamoji darbe, maniau, nusistekens jie ten be manes, juk as TOKIA sustra , bet ka- sedziu trecia savaite be ju, be darbu.... Ir ka ir NIEKO- verslas juda pirmyn ir be manes O as sau ramiai auginu pilvuza be jokiu stresu
Pamastykit ir dar karta pasikartosiu- susideliokit gyvenime prioritetus Jei karjera svarbiau, tada niekas nieko nesako- turi kazka del to aukoti, kazko atsisakyti. O jei sveikata svarbiau, tai.....
Prie viso to noriu pasibarti Nu negaliu tyleti, kai sakot kad SAVO SVEIKATAI ir SAVO ATEICIAI neturit laiko ir negalit palikti darbu Juk tai jau ir yra endo didziausias pasaras- jusu demesio neturejimas SAU Dar pavarysiu- jei neturit laiko LP per darbus, tai TIKRAI laiko neturesit ir vaikams auginti, tai kam tada visa tai jums reikia
As pati vaizdavausi nepakeiciamoji darbe, maniau, nusistekens jie ten be manes, juk as TOKIA sustra , bet ka- sedziu trecia savaite be ju, be darbu.... Ir ka ir NIEKO- verslas juda pirmyn ir be manes O as sau ramiai auginu pilvuza be jokiu stresu
Pamastykit ir dar karta pasikartosiu- susideliokit gyvenime prioritetus Jei karjera svarbiau, tada niekas nieko nesako- turi kazka del to aukoti, kazko atsisakyti. O jei sveikata svarbiau, tai.....
QUOTE(Ice tea @ 2011 09 12, 12:01)
bet ka- sedziu trecia savaite be ju, be darbu.... Ir ka ir NIEKO- verslas juda pirmyn ir be manes
tai čia laikinai ar nebegrįši iki gimdymo?