Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Kiva @ 2011 09 09, 10:45)
Todėl, kad po tos "optimistinės" frazės jau visi metai praėjo  biggrin.gif O man geriau, kai medikai sako tiesą, o ne tai, ką aš norėčiau girdėti, nes kai žinai tiesą, tada ieškai išeičių, o ne tiesiog lauki, galvodama, kad viskas čiki, nes laikas ne mano pusėje  ax.gif

pritariu drinks_cheers.gif man nereikia smegenų pudrinti. man tiko P.V pasakymas: nereikia priešo bijoti, reikia jį pažinti mirksiukas.gif
Atsakyti
Porcelianinio kiaušinio užrašai: vakar parsivežiau namo tris ''šarikus''. Nuotraukos neturiu parodyti, bet akyse trys karoliukai stovi. Dar 5 palikom pašalti ir palaukti geresnių laikų smile.gif
Savijauta keista - kai pabūni pas odontologą ar dar geriau - pasidarai LP, tai bent jau žinai, kad kažkas kitaip, kad skauda, kad vienaip ar kitaip elgtis negalima, nes tai primena skausmas. Šis atvejis visai kitoks. Vakar buvo juokinga, šiandien nežinau... Įsivaizduokit sveikam žmogui negalima: ilgiau sėdėti, staigesnius judesius daryti, kelti rankas aukštyn, plaukti, bėgioti, vairuoti automobilį, valyti mokykloje lentą ( biggrin.gif ), mylėtis, tvarkytis namus,netgi dulkes valyti, kelti sunkesnius daiktus, stresintis, SKAITYTI FORUMUS( bigsmile.gif bigsmile.gif ), maudytis vonioje, degintis soliariume, skiepytis, lankytis viešose vietose dėl infekcijų, pamiršti vaistų... Ko gero dar ne viskas biggrin.gif
Jau dvi naktis paryčiais maudžia pilvą, šiandien dar ir gerokai papykino. Tik, deja, tai dar jokio ryšio negali būti su įsodinimu. Mano skrandis gali likti kiauras nuo 11 įvairių dozių perdien.
Ir taip gyvenu iki 22d., o paskui bus matyti, ar egzekucija tęsis. Žnoma, net ir taip kankinantis, aš už tai, kad tęstųsi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiva @ 2011 09 09, 09:59)
Dėl to galima ar negalima, tai aš kai vartojau KT (aišku kitais tikslais, ne endo slopinimui)  biggrin.gif , tai visada vasarą nedarydavau pertraukų, gerdavau visus 3 mėn, nes nenorėjau sirgti  blush2.gif  blush2.gif Ir nieko neatsitikdavo  biggrin.gif

Kiva, bet man tai yra baisu toks organizmo darkymas su tomis KT blink.gif Jau yra baisu, kai reikia jas gerti pagal instrukcija, o cia dar visiskai be pertrauku! blink.gif Juk viskas kas vyksta musu organizme- yra privaloma! Ir as manau, tik blogiausiu atveju galima jam "kisti pagalius i ratus". Aisku cia tik mano nuomone, bet man visi sie dalykai yra labai nepriimtini schmoll.gif

Kristinuke laukim, tikekim, mylekim ir galu gale dziaukimes! clap_1.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanzile: 09 rugsėjo 2011 - 10:40
mam P.V vienintelis gyd kuris patiko,grieztas,konkretus,nemuilina nieko..man jo pozicija lb patinka,be jokiu utiutiu,kam to reikia,gal kitiem kuriem ne endo..per tuos utiutiu kartais ziauriai brangu laika prarandam
Atsakyti
kristinuke,joo isvis galima pajudeti hihihi.gif kazkaip man atrodo viesu transportu tikrai pavojingiau naudotis negu masina,ten ne tik kad stumdosi,lipa ant koju,bet ir nervus istaso visokios asobos..o tas laukimas kaip be nervu?na zodziu ijunk ***** pavara ir dirbk porcialeniniu kiausu..hihihi.gif o mes koju ranku pirstus suspausim uz sekme!
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 09 09, 09:33)
Sveikos  4u.gif

Ka tik iš ligoninės gryžau, dare lp, rado antro laipsnio endo.  unsure.gif Bet oparacija praėjo sklandžiai, sakė turėčiau neužilgo pastoti.  ax.gif

Sveikutes 4u.gif
Trumpai perzvelgiau kaip jums sekasi blush2.gif
Siguliuk, kaip ir paveluotai, bet vis vien kuo nuosirdziausi sveikinimai wub.gif
Kristiniuke, tyliai, tyliai laikau kumstukus sugniauzus wub.gif

Ziurkyte, taip ir bus, nusiteik tik tokiam variantui ir jokiam kitam 4u.gif
Mergickos, suprantu, kad isgirdus endo diagnoze plaukai siausiasi...bet yra kaip yra. Ir jeigu operaves gydytojas, kuris ivertines visa situacija "is vidaus" sako, kad nemato priezasties, del kurios negalima butu pastoti, reikia tik dziaugtis. As tikrai nemanau, kad chirurgas taip sakytu, tik del to, kad suteikt bereikalingos vilties schmoll.gif Nereikai varyt ant LP ir jas daranciu chirurgu, kurie padaro viska, kas is ju puses ir priklauso. O kaip toliau vystisis reikalai tai jau, kaip sakant, viskas "Dievo valioj". Ir priezasciu del kurio sitas stebuklas gali neivykti yra BEGALES!!!
Tai vat siuo atveju nelabai jus suprantu g.gif Tai jus norite, kad chirurgas, atlikes LP ir nematantis is savo puses priezasciu, del kuriu negalima butu pastoti, sakytu: zinot, pas jus viskas kaip ir gerai, bet labai nesitikekite blink.gif
Ei merginos!!! Kas cia per nusiteikimas, VISOM viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 09, 11:33)
Porcelianinio kiaušinio užrašai:

jėėėėgaaaa, parisvežei savo mažius, niu kaip faina wub.gif . tai ir būk dabar porcelianinė ir nedaryk nič NIEKO thumbup.gif thumbup.gif laikom kumščius suspaustus, pirštus sukryžiuotus ir liežuvius užrištus. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(avvka @ 2011 09 09, 12:02)
Sveikutes 4u.gif
Trumpai perzvelgiau kaip jums sekasi blush2.gif
Siguliuk, kaip ir paveluotai, bet vis vien kuo nuosirdziausi sveikinimai wub.gif
Kristiniuke, tyliai, tyliai laikau kumstukus sugniauzus wub.gif

Ziurkyte, taip ir bus, nusiteik tik tokiam variantui ir jokiam kitam 4u.gif
Mergickos, suprantu, kad isgirdus endo diagnoze plaukai siausiasi...bet yra kaip yra. Ir jeigu operaves gydytojas, kuris ivertines visa situacija "is vidaus" sako, kad nemato priezasties, del kurios negalima butu pastoti, reikia tik dziaugtis. As tikrai nemanau, kad chirurgas taip sakytu, tik del to, kad suteikt bereikalingos vilties schmoll.gif Nereikai varyt ant LP ir jas daranciu chirurgu, kurie padaro viska, kas is ju puses ir priklauso. O kaip toliau vystisis reikalai tai jau, kaip sakant, viskas "Dievo valioj". Ir priezasciu del kurio sitas stebuklas gali neivykti yra BEGALES!!!
Tai vat siuo atveju nelabai jus suprantu g.gif Tai jus norite, kad chirurgas, atlikes LP ir nematantis is savo puses priezasciu, del kuriu negalima butu pastoti, sakytu: zinot, pas jus viskas kaip ir gerai, bet labai nesitikekite blink.gif
Ei merginos!!! Kas cia per nusiteikimas, VISOM viskas bus gerai mirksiukas.gif

ei, o kas čia varo ant LP ar chirurgų??? ir niekas čia nenusiteikinėja, bet bereikalingai sakyti, kada dabar jau greitai pastosit, tai man irgi nei du nei vienas. doh.gif kaip ir pati sakai, sąlygos labai įvairios lemia pastojimą, ne tik endo.
o su tuo nusiteikimu. tai pasakysiu taip, aš nekokia užsidepresavusi nepastojanti mimra, bet pastoviai kartoti kaip sugedusiai plokštelei kad man tikrai viskas bus ok, niu irgi kažkaip man nei šis nei tas. asmeniškai aš realistė, žinau kur problemos, ieškau sprendimų. dėl endo raudojau tik pirmą kartą, kai po operacijos P.V pasakė kokia situaciją. nuo to karto nė ašarėlės neišspaudžiau, nematau reikalo žliumbti. bet autogeninėm treniruotėm irgi neužsiimu.
Atsakyti
avvka,tiesiog mes per daug pavargom nuo laukimo,nuo tikejimosi ir nusivylimo..as irgi realiste,ir nuo roziniu akiniu niekas nepasikeis..kai buvau po pirmos lp verkiau is laimes nes tikejau ir zinojau,kad galu gale pastosiu,bet per tuos 1.5metu nusileidau ant zemes ir roziniai akiniai nebesilaiko irgi nukrito..ir po 2lp verkiau ne is laimes sykart,bet is liudesio ir skausmo..kad mano bukle ryskiai pablogejo ir kad pasikartojus cistai,teks salint kiauside..vyrui irgi blogai,nebesimylim isvis,koks tikejimas gali buti?roziniai akiniai ir gyd muilas tikrai nepades..mes nevarom ant gyd tiesiog norim realybes,kam tas muilas..kiles aukstai skaudziai krenti,gal tada buti palei zeme kad paskui ne taip skaudetu..as vadovaujuosi tokiu posakiu,tikekis geriausio ruoskis blogiausiam.
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 09 09, 11:36)
Kiva, bet man tai yra baisu toks organizmo darkymas su tomis KT blink.gif Jau yra baisu, kai reikia jas gerti pagal instrukcija, o cia dar visiskai be pertrauku! blink.gif Juk viskas kas vyksta musu organizme- yra privaloma! Ir as manau, tik blogiausiu atveju galima jam "kisti pagalius i ratus". Aisku cia tik mano nuomone, bet man visi sie dalykai yra labai nepriimtini schmoll.gif

Visų pirma, jau pats KT vartojimas yra organizmo darkymas mirksiukas.gif O tos vadinamos mm tarp KT gėrimų yra tik funkcinis kraujavimas, net ne tikros mm, nes neužauga gleivinė, neįvyksta ovuliacija ir pan., taigi ir nebūna tikrų mm, todėl tas pertraukų darymas ar nedarymas nelabai ką ir įtakoja.
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 09, 11:50)
avvka,tiesiog mes per daug pavargom nuo laukimo,nuo tikejimosi ir nusivylimo..as irgi realiste,ir nuo roziniu akiniu niekas nepasikeis..kai buvau po pirmos lp verkiau is laimes nes tikejau ir zinojau,kad galu gale pastosiu,bet per tuos 1.5metu nusileidau ant zemes ir roziniai akiniai nebesilaiko irgi nukrito..ir po 2lp verkiau ne is laimes sykart,bet is liudesio ir skausmo..kad mano bukle ryskiai pablogejo ir kad pasikartojus cistai,teks salint kiauside..vyrui irgi blogai,nebesimylim isvis,koks tikejimas gali buti?roziniai akiniai ir gyd muilas tikrai nepades..mes nevarom ant gyd tiesiog norim realybes,kam tas muilas..kiles aukstai skaudziai krenti,gal tada buti palei zeme kad paskui ne taip skaudetu..as vadovaujuosi tokiu posakiu,tikekis geriausio ruoskis blogiausiam.

O man buvo atvirksciai, po pirmos LP atejus gyde pasake, kad situacija prasta ir kad man IV stadija. O paklausus ar galesiu susilaukt vaiku, ji tik guztelejo peciais ir pasake, kad viskas Dievo valioj!!! Nezinau ar cia mano begalinis tikejimas ar vis tik Dievo valia, bet man laime nusisypsojo. As nepamirstu sito skyrelio, juk kadaise cia suradau labai daug info ir gavau besalygiska merginu palaikyma wub.gif Dabar tiesiog nebeturiu tiek laiko su Jumis pabendrauti, bet kartais, kai uzsuku, vis pataikau ant niuriu nuotaiku ir nusivylusiu merginu postu. Man kazkaip vis norisi jus palaikyti, inesti to besalygisko tikejimo sekme. Gal kitom merginom kitaip atrodo, bet patikekit, as tik su paciais geriausiais linkejimais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(avvka @ 2011 09 09, 14:21)
Man kazkaip vis norisi jus palaikyti, inesti to besalygisko tikejimo sekme. Gal kitom merginom kitaip atrodo, bet patikekit, as tik su paciais geriausiais linkejimais wub.gif

ir užeik, mes visos laukiam tokių kaip tu, kuriom nusišypsojo sėkmė. nes va, tokie atvejai tai iš tikrųjų ramina ir guodžia labiau už bet kokius gydytojus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2011 09 09, 14:52)
ir užeik, mes visos laukiam tokių kaip tu, kuriom nusišypsojo sėkmė. nes va, tokie atvejai tai iš tikrųjų ramina ir guodžia labiau už bet kokius gydytojus wub.gif

Auksiniai žodžiai 4u.gif
Ypač man patinka skaityti Sėkmės sąrašėlį, jį išmokau beveik atmintinai.... blush2.gif
Atsakyti