QUOTE(kristinuke @ 2011 09 09, 11:33)
Porcelianinio kiaušinio užrašai:
jėėėėgaaaa, parisvežei savo mažius, niu kaip faina
. tai ir būk dabar porcelianinė ir nedaryk nič NIEKO
laikom kumščius suspaustus, pirštus sukryžiuotus ir liežuvius užrištus.
Papildyta:
QUOTE(avvka @ 2011 09 09, 12:02)
Sveikutes
Trumpai perzvelgiau kaip jums sekasi
Siguliuk, kaip ir paveluotai, bet vis vien kuo nuosirdziausi sveikinimai
Kristiniuke, tyliai, tyliai laikau kumstukus sugniauzus
Ziurkyte, taip ir bus, nusiteik tik tokiam variantui ir jokiam kitam
Mergickos, suprantu, kad isgirdus endo diagnoze plaukai siausiasi...bet yra kaip yra. Ir jeigu operaves gydytojas, kuris ivertines visa situacija "is vidaus" sako, kad nemato priezasties, del kurios negalima butu pastoti, reikia tik dziaugtis. As tikrai nemanau, kad chirurgas taip sakytu, tik del to, kad suteikt bereikalingos vilties
Nereikai varyt ant LP ir jas daranciu chirurgu, kurie padaro viska, kas is ju puses ir priklauso. O kaip toliau vystisis reikalai tai jau, kaip sakant, viskas "Dievo valioj". Ir priezasciu del kurio sitas stebuklas gali neivykti yra BEGALES!!!
Tai vat siuo atveju nelabai jus suprantu
Tai jus norite, kad chirurgas, atlikes LP ir nematantis is savo puses priezasciu, del kuriu negalima butu pastoti, sakytu: zinot, pas jus viskas kaip ir gerai, bet labai nesitikekite
Ei merginos!!! Kas cia per nusiteikimas, VISOM viskas bus gerai
ei, o kas čia varo ant LP ar chirurgų??? ir niekas čia nenusiteikinėja, bet bereikalingai sakyti, kada dabar jau greitai pastosit, tai man irgi nei du nei vienas.
kaip ir pati sakai, sąlygos labai įvairios lemia pastojimą, ne tik endo.
o su tuo nusiteikimu. tai pasakysiu taip, aš nekokia užsidepresavusi nepastojanti mimra, bet pastoviai kartoti kaip sugedusiai plokštelei kad man tikrai viskas bus ok, niu irgi kažkaip man nei šis nei tas. asmeniškai aš realistė, žinau kur problemos, ieškau sprendimų. dėl endo raudojau tik pirmą kartą, kai po operacijos P.V pasakė kokia situaciją. nuo to karto nė ašarėlės neišspaudžiau, nematau reikalo žliumbti. bet autogeninėm treniruotėm irgi neužsiimu.