Sveikos
Ka tik iš ligoninės gryžau, dare lp, rado antro laipsnio endo. Bet oparacija praėjo sklandžiai, sakė turėčiau neužilgo pastoti.
Sveikos
Nenoriu būti blogu pranašu, bet po LP praktiškai visoms tą patį sako (tiek man, tiek toms mergaitėms, kurias pažįstu)
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 09 09, 10:33)
Ka tik iš ligoninės gryžau, dare lp, rado antro laipsnio endo. Bet oparacija praėjo sklandžiai, sakė turėčiau neužilgo pastoti.
Nenoriu būti blogu pranašu, bet po LP praktiškai visoms tą patį sako (tiek man, tiek toms mergaitėms, kurias pažįstu)
QUOTE(Kiva @ 2011 09 09, 09:36)
Sveikos
žinau, skaičiau jūsų postus. Nu bet tikėsiuos, kad viskas bus gerai Dabar mėnesi sakė nusilaikyti nuo sex, bet jau nuo sekančio bandysim. Sakė ir folio rūgštį pradėti gerti.
Tikiuosi tie židiniai neatsinaujins, ir daugiau LP daryti nereikės.
QUOTE(Kiva @ 2011 09 09, 10:36)
Sveikos
Na kodel taip liudnai? Jie sako, ka mes norine girdeti ir, manau, teisingai daro. Taip lengviau atsigauti po operacijos, priimti nauja tiesa ir mokintis gyventi ir tikrai tiketi ta, tegul standartine, fraze
QUOTE(DruiDe @ 2011 09 09, 10:41)
Na kodel taip liudnai? Jie sako, ka mes norine girdeti ir, manau, teisingai daro. Taip lengviau atsigauti po operacijos, priimti nauja tiesa ir mokintis gyventi ir tikrai tiketi ta, tegul standartine, fraze
Todėl, kad po tos "optimistinės" frazės jau visi metai praėjo O man geriau, kai medikai sako tiesą, o ne tai, ką aš norėčiau girdėti, nes kai žinai tiesą, tada ieškai išeičių, o ne tiesiog lauki, galvodama, kad viskas čiki, nes laikas ne mano pusėje
QUOTE(DruiDe @ 2011 09 09, 10:30)
O as taip ir nesupratau kaip reikia gerti tas KT Jei gydytoja atskirai neuzsimine, gersiu pagal instrukcija
siaip gerti kt reikia pgl instrukcija,bet mes su siguliu karbejom apie yaz kur yra 4 tabl placebo,t.y 4 dienos poilsio tarp pakuociu,pas kitas kt poilsis 7dienos,mes kalbejom,kad per tas 4d gali endo atsikvepti,nekalbu apie 7d...ten dar blogiau,kalbejom kad tas 4d galima ismest ir gert kt be pertrauku,ziurint kokias kt tau paskyre..
QUOTE(Kiva @ 2011 09 09, 10:36)
ta pati zadejau sakyt..man po pirmos lp praejo 1.5metu,tikiuosi nereikes 3lp..gyd visada ta pati sako o vat gyvenimas sustato taip kaip jam reikia,ne taip kaip mes norim,bet tikimes mes kartu su tavim
atsiusk man i az kas kur ir kada ka rado itrauksiu tave i sarasa
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 09, 10:48)
atsiusk man i az kas kur ir kada ka rado itrauksiu tave i sarasa
Kad aš esu jau nuo seno LP sąrašėlyje
QUOTE(Kiva @ 2011 09 09, 10:45)
Todėl, kad po tos "optimistinės" frazės jau visi metai praėjo O man geriau, kai medikai sako tiesą, o ne tai, ką aš norėčiau girdėti, nes kai žinai tiesą, tada ieškai išeičių, o ne tiesiog lauki, galvodama, kad viskas čiki, nes laikas ne mano pusėje
Suprantu ir pritariu. Man taip pat smagiau kai viska i akis ir tiesiai pasakoma. Bet kazkodel suprantu ir juos (gal cia tik siandien taip yra )
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 09, 10:48)
siaip gerti kt reikia pgl instrukcija,bet mes su siguliu karbejom apie yaz kur yra 4 tabl placebo,t.y 4 dienos poilsio tarp pakuociu,pas kitas kt poilsis 7dienos,mes kalbejom,kad per tas 4d gali endo atsikvepti,nekalbu apie 7d...ten dar blogiau,kalbejom kad tas 4d galima ismest ir gert kt be pertrauku,ziurint kokias kt tau paskyre..
Supratau as jusu visas mintis Tik pasimetusi esu: man skyre KT su 7 dienu pertrauka. Vat ir mastau, jei bet koks kraujavimas, kad ir toks menkas per tas kelias diena, yra blogis endo, kodel man nenurode nedaryti pertraukos? Juk norisi isgauti maksimalia nauda. O gal negalima tos pertraukos nedaryti? Jauciu, eisiu kankinti savaja gine su daug klausimu
QUOTE(DruiDe @ 2011 09 09, 10:57)
O gal negalima tos pertraukos nedaryti? Jauciu, eisiu kankinti savaja gine su daug klausimu
Dėl to galima ar negalima, tai aš kai vartojau KT (aišku kitais tikslais, ne endo slopinimui) , tai visada vasarą nedarydavau pertraukų, gerdavau visus 3 mėn, nes nenorėjau sirgti Ir nieko neatsitikdavo
visiskai pritariu kivai,man nepatinka kai muilina akis,geriau jau skaudi,bet bent reali situacila,tada gali kazkokiu iseiciu ieskot o ne varnas saudyt,tikintis kad viskas su ta lp ir baigesi,su ta lp tik viskas prasideda..puiku kai viskas issisprendzia greitai,bet kitom metu metais niekas nesikeicia...zinoma,o kas mums belieka,tik tiketis geriausio
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 09, 10:03)
visiskai pritariu kivai,man nepatinka kai muilina akis,geriau jau skaudi,bet bent reali situacila,tada gali kazkokiu iseiciu ieskot o ne varnas saudyt,tikintis kad viskas su ta lp ir baigesi,su ta lp tik viskas prasideda..puiku kai viskas issisprendzia greitai,bet kitom metu metais niekas nesikeicia...zinoma,o kas mums belieka,tik tiketis geriausio
Na man sakė, kad su kiaušidėmis viskas tvarkoje, pratekamumas geras. Dabar nuo 16 ciklo dienos pradėsiu gerti harmonus. Na aš optimistė, ir manau kad pavyks Stengsiuos tik mažiau apie tai galvoti, nes žinau kad tada kažkaip psichologiškai užsiblokuoja. Mane labiausiai skaudina kiti žmonės, kurie pastoviai karksi:kada antras, juk reikia brolio, ir pan. Aš kažkaip nelinkus visiems pasakoti, kad problemų turiu, bet va žmonės nežino kaip ten yra, ir išvadas daro Būna net tokių, kurie vadina mane karjeriste, ir atseit specialiai nepastoju. Taip skaudu buna
QUOTE(kimberley7 @ 2011 09 08, 12:14)
Noriu palinketi Kristinukei dideles sekmes ir kad pagaliu pamatyti savo issvajuotus ir taip ilgai lauktus II
Ačiū
Papildyta:
QUOTE(Siguliukas @ 2011 09 08, 13:00)
O šiaip laikom ir mudvi kuštelius už tave ir tuos kiaušinėlius/embrionus, yžač stipriai juos spaudžiam kai valgom - kas 3 val.
ir judviem taip pat labai ačiū