cia jau zinok issemta tema.....
Sveikutes.
As cia visai ne i sia tema, nu bet neturiu kur eiti.. histero tema numirusi
Ziurekit. Po histero praejo beveik keturios savaites ir as visa ta laika teplioju, tai rudai, tai sviesiai, tai su tamsiu krauju, bet pries tris dienas pasirode ir toks daugiau primenantis krauja patepliojimas. Mmm turetu buti siandien arba ryt poryt. Ir turiu pradeti gerti KT su pirmomis mmm. Tai kaip dabar man zinoti, mmm cia ar ne??
As cia visai ne i sia tema, nu bet neturiu kur eiti.. histero tema numirusi
Ziurekit. Po histero praejo beveik keturios savaites ir as visa ta laika teplioju, tai rudai, tai sviesiai, tai su tamsiu krauju, bet pries tris dienas pasirode ir toks daugiau primenantis krauja patepliojimas. Mmm turetu buti siandien arba ryt poryt. Ir turiu pradeti gerti KT su pirmomis mmm. Tai kaip dabar man zinoti, mmm cia ar ne??
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 07, 15:39)
druide,tokiu vaistu negirdejus,bet paskaityk lapeli atidziau,tai vaistai kurie slopina endo simptomus,is pradziu raso endo gydyt,o skliausteliuose paaiskinimas,kad slopinti simptomams..ir dar sudeti paziurek,sudetine dalis progesteronas..tai koks gi skirtumas tarp dufastono ir sito?as kolkas nematau,reiks namie pasinagrineti..ar tik ji ta gyd reklama neuzsiima?
siek tiek panagrinejau,kiek suprantu abieju preparatu sudedamoji dalis progesteronas,tik kad kainu skirtumas lb didelis,duphastonas beveik 4kart pigesnis,o ir ano anotacija man nelimpa..kas is to kad simptomai nuslopinami jei endo nestabdoma..nu blin nesuprantu kodel gyd to nepaaiskina?gerai kad pasirinkai KT.
siek tiek panagrinejau,kiek suprantu abieju preparatu sudedamoji dalis progesteronas,tik kad kainu skirtumas lb didelis,duphastonas beveik 4kart pigesnis,o ir ano anotacija man nelimpa..kas is to kad simptomai nuslopinami jei endo nestabdoma..nu blin nesuprantu kodel gyd to nepaaiskina?gerai kad pasirinkai KT.
Labas rytas.
Savo gydytoja pasitikiu ir suprantu. Ji mane informavo kad yra nauja preke sios srities rinkoje. Is karto pasake, kad vaistai labai brangus. I mano klausima kuom jie geresni uz tokia kaina, graziai nusisypsojo ir atsake, kad reklama brangiai kainuoja. KT as pati nesirinkau - cia buvo jos sprendimas
Sutinku su tavim del vaistu aprasymo, pagal salutinius poveikius niekom nesiskiria nuo KT salutiniu poveikiu
QUOTE(pasislepusi @ 2011 09 08, 06:28)
sanzile, pamenu ta tema jau buvo diskutuota. tai merginos sakė, kad pirma diena kai jau normaliai pramuša.
Agha, panasiai ir pati ta zinau, bet kad jau tas laukimas.. Nu lauksiu kol pramus
O del tu.., tai zinok ir pati nervinuosi
Sveiki
Noriu palinketi Kristinukei dideles sekmes ir kad pagaliu pamatyti savo issvajuotus ir taip ilgai lauktus II
Pas mus giminei niekas ir niekada neturejo jokiu bedu su moteriskom problemom, as pirma. Endo aptikta buvo po 2,5 metu po gimdymo. Pastojau pirma menesi kai pradejom planuoti, KT pries tai niekada negeriau ir po gimdymo irgi Reiskia atsirado iskarto po gimdymo
visiskai numirusi ir jokios info nera Man kita savaite jau LP+histero o as net nezinau kaip jinai daroma ( mazdaug isivaizduoju kad kazka ten kis, bet ar pjaus ten kazka?) Pagooglinau, tai labai jau moksliskai viskas aprasyta. Ar tau ten skaudejo po jos ?
Noriu palinketi Kristinukei dideles sekmes ir kad pagaliu pamatyti savo issvajuotus ir taip ilgai lauktus II
QUOTE(Kiva @ 2011 09 07, 14:38)
Pas mus giminei niekas ir niekada neturejo jokiu bedu su moteriskom problemom, as pirma. Endo aptikta buvo po 2,5 metu po gimdymo. Pastojau pirma menesi kai pradejom planuoti, KT pries tai niekada negeriau ir po gimdymo irgi Reiskia atsirado iskarto po gimdymo
QUOTE(sanzile @ 2011 09 08, 00:03)
Sveikutes.
As cia visai ne i sia tema, nu bet neturiu kur eiti.. histero tema numirusi :
As cia visai ne i sia tema, nu bet neturiu kur eiti.. histero tema numirusi :
visiskai numirusi ir jokios info nera Man kita savaite jau LP+histero o as net nezinau kaip jinai daroma ( mazdaug isivaizduoju kad kazka ten kis, bet ar pjaus ten kazka?) Pagooglinau, tai labai jau moksliskai viskas aprasyta. Ar tau ten skaudejo po jos ?
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 07, 12:58)
ir ziurint kokios KT as kai geriau YAZ tai ten budavo 24 tabl.veiklios ir 4placebo arba kitaip neveiklios
kadangi teoriškai per tas 4 placebo tabletes susergam mmm, tai endo ir gali tada pramerkti vieną akį, mano gydytojas sakė jei tik noriu galiu negerti tų placebo, o varyti vien tas 24tab t.y. non-stop kontraceptikai, be jokių mmm, kad ir kokios mažos jos būtų.
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 07, 15:03)
Pūslė mano keistoka Nors kita vertus, gal man ne vien pūslė, o kokia dar zaraza, panaši į šlapimo pūslės uždegimą.
labai tikiuosi neturi ureaplazmos, ji ta su siusiais susijusi. O šiaip laikom ir mudvi kuštelius už tave ir tuos kiaušinėlius/embrionus, yžač stipriai juos spaudžiam kai valgom - kas 3 val.
QUOTE(Kiva @ 2011 09 07, 18:35)
Mano atvejis panašus, tik aš KT gėriau 10 metų...Nutraukus iškart nebandžiau pastoti..Manau per tą laiką ji pas mane ir atsirado
aš nutraukusi 7 metų KT stažą bandžiau iš kart pastot, tik kad nepavyko, ir tada endo pasakė HI
QUOTE(Bluko @ 2011 09 08, 11:11)
bet aš dabar pasiskaičiau, kad test ir SHBG daromos 3-5 c.d,
darykis ciklo gale šituos.
Na o mes perkopėm 5kg ribą valgo mažė vien mano/savo pieną, vakarais pasispardo stipriai ir kandžioja man spenelius, bet iš pilvelio skausmo. Turėjo mažylė garbės jau valgyti Sereikiškių parke ir Užutrakio dvaro "gėlyne" Kakoja tėčiui ant zapadlo vis į "saują". Naktį jau tėtis gąsdino kad gėdys mergą tokiais bajeriais kai kavalieriai ateis į svečius. O aš tai mažai laiko turiu minkštąją pri PC padėt. Arba tėtis atsisėda, arba mes valgom, rengiamės. Nes atpilti mėgsta, tai tuoj namie murzilka apsigyvena.
Laikykitės panos. Albumėly mes jau virusuojam.
Papildyta:
QUOTE(kimberley7 @ 2011 09 08, 11:14)
per makštį įves mažą kamerytę į gimdą ir "pafilmuos" viską iš vidaus, dar lygtai kontrasto kokio įleidžia. Kadangi tau ir LP darys tai pačios histeroskopijos nejusi, nes ji tik apžiūrai, paskui tepliot gali tuo kontrastu, o labiau jausi narkozės poveikį ir jei ką "pjaustys" LP metu Jei norit daugiau info - ieškokit LP temos.
QUOTE(kimberley7 @ 2011 09 08, 10:14)
Ar tau ten skaudejo po jos ?
Kai salino polipa, neskaudejo ir netepliojo. Kai salino pertvarele, tai skaudejo ir teplioja iki siol Jau nervai ima Menuo laiko, kaip skauda ir visokios nesamones bega!
Bet klausykit mergaites, jei man dabar jau tuo tikru kraujuku karts nuo karto palasa, tai tikrai ne mmm?, na gal jos dabar tokios bus, tos pirmosios? Ar visgi laukti tu normaliu, pramusanciu? Nes taip iseis, kad jeigu cia mmm, tai busiu nesugerusi vieno menesio KT.
Karocia, cia jus kankinu tokiais durnais klausimais, kai galeciau klausti gyd., bet as jo neklausiu..
QUOTE(DruiDe @ 2011 09 08, 07:33)
Labas rytas.
Savo gydytoja pasitikiu ir suprantu. Ji mane informavo kad yra nauja preke sios srities rinkoje. Is karto pasake, kad vaistai labai brangus. I mano klausima kuom jie geresni uz tokia kaina, graziai nusisypsojo ir atsake, kad reklama brangiai kainuoja. KT as pati nesirinkau - cia buvo jos sprendimas
Sutinku su tavim del vaistu aprasymo, pagal salutinius poveikius niekom nesiskiria nuo KT salutiniu poveikiu
as turejau galvoje,kad kai paskaiciau aprasyma susidariau nuomone,kad tie vaistai tik salina endo simptomus,kito poveikio nemaciau..ir sudetis ju tas pats progesteronas,kaip ir duphastono,tik jo kaina 4kart pigesne..
QUOTE(Siguliukas @ 2011 09 08, 12:00)
*kadangi teoriškai per tas 4 placebo tabletes susergam mmm, tai endo ir gali tada pramerkti vieną akį, mano gydytojas sakė jei tik noriu galiu negerti tų placebo, o varyti vien tas 24tab t.y. non-stop kontraceptikai, be jokių mmm, kad ir kokios mažos jos būtų.
**Na o mes perkopėm 5kg ribą valgo mažė vien mano/savo pieną, vakarais pasispardo stipriai ir kandžioja man spenelius, bet iš pilvelio skausmo. Turėjo mažylė garbės jau valgyti Sereikiškių parke ir Užutrakio dvaro "gėlyne" Kakoja tėčiui ant zapadlo vis į "saują". Naktį jau tėtis gąsdino kad gėdys mergą tokiais bajeriais kai kavalieriai ateis į svečius. O aš tai mažai laiko turiu minkštąją pri PC padėt. Arba tėtis atsisėda, arba mes valgom, rengiamės. Nes atpilti mėgsta, tai tuoj namie murzilka apsigyvena.
**Na o mes perkopėm 5kg ribą valgo mažė vien mano/savo pieną, vakarais pasispardo stipriai ir kandžioja man spenelius, bet iš pilvelio skausmo. Turėjo mažylė garbės jau valgyti Sereikiškių parke ir Užutrakio dvaro "gėlyne" Kakoja tėčiui ant zapadlo vis į "saują". Naktį jau tėtis gąsdino kad gėdys mergą tokiais bajeriais kai kavalieriai ateis į svečius. O aš tai mažai laiko turiu minkštąją pri PC padėt. Arba tėtis atsisėda, arba mes valgom, rengiamės. Nes atpilti mėgsta, tai tuoj namie murzilka apsigyvena.
*bet kazkaip man baisokai skamba non stop...juk organizmui vistiek issivalyt tai reikia
**cia tai prisijuokiau is jusu tu nuotykiu bet jau kokios jus gi sunkios taip greit o kaip tavo savijauta ar vis dar skauda?vargsiuke...tai ir jai visgi neapsejo be diegliuku lauksim didejancios musu lelkos nuotraukyciu idomu ar kiek paaugus
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 08, 20:07)
*bet kazkaip man baisokai skamba non stop...juk organizmui vistiek issivalyt tai reikia
O as taip ir nesupratau kaip reikia gerti tas KT Jei gydytoja atskirai neuzsimine, gersiu pagal instrukcija