QUOTE(mimoza:) @ 2011 08 19, 19:15)
pas mane pagal grafika gaunasi taip:
*2011.06.01 LP
jei nepastoju per 6 men., t.y. iki gruodzio, tada 6 men. diferelinas iki 2012.06, tada vel bandyt. Bet beda ta, kad kitu metu lapkriti mb gali isvykti pusei metu
**Del IUI pritariu
beveik pinigai i bala, o ir dar daugiau "geriu" galima prisiauginti. Bet tik kodel gines siulo, kai turi IV stadija...
*na tai ziurek viskas cia gaunasi
2012.06 galite bandyti ne natur o tiesiog pereiti prie IVF
ir endo bus damusta ir manau laiko IVF'ui turesit
juk iki lapkricio skaityk 5 men bus like
QUOTE(mimoza:) @ 2011 08 19, 19:19)
As turiu toki itarima, kad P.V. yra prie IVF, nes jis niekada niekam nesiulo.
Tik isvadoj paraso: bandyt pastoti.
Deja, pas P.V. daugiau neisiu (sake neieskot jo, o konsultuotis su gine), nebent tik LP darytis.
zinai as tai jo atzvilgiu pritariu, kad nieko nepatarineja
as tokia skeptiska "mediku klanui" kad man tie mediku patarinejimai ka rinktis atrodo tik permetimas draugeliui "chaltura" ir P.V tuo atzvilgiu ti pakyla akyse, nes nepasitikiu as medikais
as irgi klausiau pas P.V del konsultaciju ir prieziuros ir buvau labai nuliudus, kai jis deja pasake, kad tuo neuzsiima
tikrai nuliudau, nes jis buvo vienintelis medikas kurio darbu as nesuabejojau...
QUOTE(kokyte @ 2011 08 19, 19:22)
LP krikscioniskuose dare V.R., o del vaisingumo speco, dar giliuose svarstymuose ka daryti, kaip viska suderinti
nors man planas sudarytas metams laiko skaitykit bet as vistiek mastau koki cia speca pasirinkus
nes lb jau isranki esu ir niekuo nepasitikiu...gal cia mano problema yra kad mano kartele isketa
deja deja "mediku verslas" ta nepasitikejima ir sukele