Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(kokyte @ 2011 08 19, 20:22)
As A klinikoj pas N.J. lankausi, LP krikscioniskuose dare V.R., o del vaisingumo speco, dar giliuose svarstymuose ka daryti, kaip viska suderinti  doh.gif

Paskaiciau apie N.J., tai atsiliepimai labai dviprasmiski g.gif bet ji nera nevaisingumo spec.
as lankausi pas dvi gines, kurios dirba arba yra dirbusios su dirbtiniais apvaisinimais.
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2011 08 19, 16:30)
Paskaiciau apie N.J., tai atsiliepimai labai dviprasmiski g.gif  bet ji nera nevaisingumo spec.
as lankausi pas dvi gines, kurios dirba arba yra dirbusios su dirbtiniais apvaisinimais.

Tai ji ir nera nevaisingumo specas, tiesiog, man ji siaip labai gera daktare, visada sako viska tiesiai sviesiai , nevynioja nieko i vata bigsmile.gif
Turi kantrybes su manim uzsiimti ir atsakineti i kvailus mano klausimus blush2.gif
Priverte mane LP pasidaryti, dabar tyrimus visokius, nes mano kortele tai tuscia visiskai, ko paklausi to negausi blush2.gif Ziuresiu ka kraujas rodys ir reiks jau galutinai spresti ka daryti, nes laukti neber ko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2011 08 19, 19:15)
pas mane pagal grafika gaunasi taip:
*2011.06.01 LP
jei nepastoju per 6 men., t.y. iki gruodzio, tada 6 men. diferelinas iki 2012.06, tada vel bandyt.  Bet beda ta, kad kitu metu lapkriti mb gali isvykti pusei metu verysad.gif
**Del IUI pritariu drinks_cheers.gif  beveik pinigai i bala, o ir dar daugiau "geriu" galima prisiauginti. Bet tik kodel gines siulo, kai turi IV stadija...

*na tai ziurek viskas cia gaunasi bigsmile.gif mirksiukas.gif 2012.06 galite bandyti ne natur o tiesiog pereiti prie IVF mirksiukas.gif ir endo bus damusta ir manau laiko IVF'ui turesit g.gif juk iki lapkricio skaityk 5 men bus like mirksiukas.gif
QUOTE(mimoza:) @ 2011 08 19, 19:19)
As turiu toki itarima, kad P.V. yra prie IVF, nes jis niekada niekam nesiulo.
Tik isvadoj paraso: bandyt pastoti.
Deja, pas P.V. daugiau neisiu (sake neieskot jo, o konsultuotis su gine), nebent tik LP darytis.

zinai as tai jo atzvilgiu pritariu, kad nieko nepatarineja ax.gif as tokia skeptiska "mediku klanui" kad man tie mediku patarinejimai ka rinktis atrodo tik permetimas draugeliui "chaltura" ir P.V tuo atzvilgiu ti pakyla akyse, nes nepasitikiu as medikais schmoll.gif
as irgi klausiau pas P.V del konsultaciju ir prieziuros ir buvau labai nuliudus, kai jis deja pasake, kad tuo neuzsiima verysad.gif tikrai nuliudau, nes jis buvo vienintelis medikas kurio darbu as nesuabejojau...
QUOTE(kokyte @ 2011 08 19, 19:22)
LP krikscioniskuose dare V.R., o del vaisingumo speco, dar giliuose svarstymuose ka daryti, kaip viska suderinti 

nors man planas sudarytas metams laiko skaitykit bet as vistiek mastau koki cia speca pasirinkus g.gif nes lb jau isranki esu ir niekuo nepasitikiu...gal cia mano problema yra kad mano kartele isketa doh.gif deja deja "mediku verslas" ta nepasitikejima ir sukele doh.gif
Atsakyti
Žinot, merginos, aš jau seniai turiu savo "kortelę". Visus tyrimus, kurie atliekami, diagnozės, echoskopijos ir visokie kiti paraliai į segtuvą... O va tada atsidūrusi pas gydytoją, kokios srities jis bebūtų, pateikiu viską iš karto. Ir nereikia sukti galvos, kokie mano tyrimai kada ką rodė. Ir latviams gydytojams daugiau nei pakankamai medžiagos pateikiau el paštu. Juk šiais laikais ir echoskopijos nuotraukos ''nuskenuojamos'', nebūtina važiuoti kaži kiek km dėl 10 min apžiūros.
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 08 19, 16:43)
*na tai ziurek viskas cia gaunasi bigsmile.gif  mirksiukas.gif 2012.06 galite bandyti ne natur o tiesiog pereiti prie IVF mirksiukas.gif ir endo bus damusta ir manau laiko IVF'ui turesit g.gif juk iki lapkricio skaityk 5 men bus like mirksiukas.gif

zinai as tai jo atzvilgiu pritariu, kad nieko nepatarineja ax.gif as tokia skeptiska "mediku klanui" kad man tie mediku patarinejimai ka rinktis atrodo tik permetimas draugeliui "chaltura" ir P.V tuo atzvilgiu ti pakyla akyse, nes nepasitikiu as medikais schmoll.gif
as irgi klausiau pas P.V del konsultaciju ir prieziuros ir buvau labai nuliudus, kai jis deja pasake, kad tuo neuzsiima verysad.gif tikrai nuliudau, nes jis buvo vienintelis medikas kurio darbu as nesuabejojau...

nors man planas sudarytas metams laiko skaitykit bet as vistiek mastau koki cia speca pasirinkus g.gif nes lb jau isranki esu ir niekuo nepasitikiu...gal cia mano problema yra kad mano kartele isketa doh.gif deja deja "mediku verslas" ta nepasitikejima ir sukele doh.gif

as gal per retai pas medikus lankausi, tai man dar neteko papulti i ta "mediku versla", bet kol kas tpfu tpfu tpfu, tai bent tie pas kuriuos lankiausi nenuvyle visiskai ir jokio taip sakant reketo nepajauciau, gal man tiesiog sekasi ax.gif nes SM tai visokiu istoriju priskaiciau doh.gif
o kas per planas metams jei nepaslaptis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 08 19, 16:01)
pasistengsiu o jei netycia neimesiu tai pas mane parase rasi visada mirksiukas.gif kaip pacios savijauta?

OKi 4u.gif

Aš gerai jau 3sav po LP ir jaučiuosi lyg niekur nieko. Pojūčiai puikūs nes neužeina tragiški pilvo skausmai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 08 19, 19:49)
o kas per planas metams jei nepaslaptis?  4u.gif

na tas planas tai toks paprastutis ax.gif db 6 men natur paskui 6 men difas veliau vel natur ax.gif

QUOTE(Getter @ 2011 08 19, 19:49)
OKi  4u.gif

Aš gerai jau 3sav po LP ir jaučiuosi lyg niekur nieko. Pojūčiai puikūs nes neužeina tragiški pilvo skausmai  thumbup.gif

kaip gera kad visom praktiskai gerai su sveikatukais db wub.gif visos suremontuotos wub.gif visos planuose arba apmastymuose..svarbu, kad viskas juda i prieki thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos noriu prisijungti prie jūsų. Man endo III stadija rado prieš penkis metus , toliau pasirinkau kontracepcija, kuria pabaigiau vartoti prieš tris mėn. Lyg viskas ok atrodė, bandėm I- IUI bet nieko. Mergaitės o endo gali atsinaujinti ir kaip greitai ???? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gitana36 @ 2011 08 19, 21:02)
Sveikos noriu prisijungti prie jūsų. Man endo III stadija rado prieš penkis metus , toliau pasirinkau  kontracepcija, kuria pabaigiau vartoti prieš tris mėn. Lyg viskas ok atrodė, bandėm I- IUI bet nieko. Mergaitės o endo gali atsinaujinti ir kaip greitai ???? g.gif

atsinaujinti ji taip negali schmoll.gif bet KT galejo neapsaugoti 100% ax.gif ta prasme, kad ir vartojant KT nera 100%tikimybes kad ji neaugs...tuo labiau su IIIst...bet manau dar per anksti imti i sirdi... mirksiukas.gif dar tik 3 menesiukai praejo mirksiukas.gif ir tas IUI dar nera rodiklis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauraz5: 19 rugpjūčio 2011 - 20:09
QUOTE(mimoza:) @ 2011 08 19, 17:34)
Mergaites, kaip Jus manot? ar endo gali itakoti IVF rezultata?
Reikia pradet taupyt pinigelius ir registruotis pas Treijsa.
Galvoju, kad gal net neverta leistis net to diferelino, o eit tiesiai prie reikalo ax.gif

Aš prieš leisdamasi diferiliną registruočiausi konsultacijai pas vaisingumo specą, jei jau apskritai prieš IVF nieko neturit wink.gif

Registruojuosi ir aš naujoje temoje. Tikiuosi, bus ir vėl tiek džiugių naujienų, kiek praėjusioje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilkos akys @ 2011 08 19, 22:13)
Aš prieš leisdamasi diferiliną registruočiausi konsultacijai pas vaisingumo specą, jei jau apskritai prieš IVF nieko neturit wink.gif

Registruojuosi ir aš naujoje temoje. Tikiuosi, bus ir vėl tiek džiugių naujienų, kiek praėjusioje  smile.gif

Deja mano abi gines, viena yra vaisingumo spec., o kita dirbus su nevaisinguimais, sako, kad "ne", nes diferelinas neskatina pastojimo, o tik sustabdo endo plitima.
Atsakyti
QUOTE(gitana36 @ 2011 08 19, 20:02)
Mergaitės o endo gali atsinaujinti ir kaip greitai ???? g.gif

O as kiek esu skaiciusi, girdejusi, pastebejusi, kad endo tikrai atsinaujina unsure.gif

lauraz nu jau Tavo katinai hihihi.gif biggrin.gif Geruliai biggrin.gif
Gal pati augini katinus? Man vieno grazaus reiktu mirksiukas.gif
Atsakyti