Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 06, 07:53)
labas rytelis,mergaites 4u.gif
kristinuke,nepavydziu tiek vaistu gert..paciai buna sunku kai reikia daug,pasijauti kaip tikras ligonis..
Kas cia man po lp priaugau 2kg,kadangi esu sakaliuko nuotykiai,ir man nerealus toks pasiekimas!kiba koki iranki paliko smile.gif

Nepavydžiu ir aš sau... nes vakar skaičiavau, kiek rūšių perdien susikišu - ogi visas 8. Bet čia dar ir dėl to, kad geriu skydliaukei ir šlapimo pūslei dabar doh.gif Vakar maniau, kad jei negausiu galo po antibiotikų dozės, tai gyvensiu ilgai ir laimingai. Supratau, koks geras dalykas - karštas vanduo, nes duše skrandžio spazmus kaip ranka nuėmė, kai jau nebeturėjau kur dingti.
Šakaliuko nuotykiai ir aš buvau, o LP padarė tokį stebuklą, kad mane su nėštumu sveikindavo ne vien seniau matę, bet ir bendradarbiai. Tik man tai buvo degradacija biggrin.gif
O kol kas laukiu kiaušialąsčių ir spermiukų pasimatymo rezultatų, kiek jų ten sušoko bendrą šokį per naktelę
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 06, 12:02)
Nepavydžiu ir aš sau... nes vakar skaičiavau, kiek rūšių perdien susikišu - ogi visas 8. Bet čia dar ir dėl to, kad geriu skydliaukei ir šlapimo pūslei dabar  doh.gif Vakar maniau, kad jei negausiu galo po antibiotikų dozės, tai gyvensiu ilgai ir laimingai. Supratau, koks geras dalykas - karštas vanduo, nes duše skrandžio spazmus kaip ranka nuėmė, kai jau nebeturėjau kur dingti.
Šakaliuko nuotykiai ir aš buvau, o LP padarė tokį stebuklą, kad mane su nėštumu sveikindavo ne vien seniau matę, bet ir bendradarbiai. Tik man tai buvo degradacija biggrin.gif
O kol kas laukiu kiaušialąsčių ir spermiukų pasimatymo rezultatų, kiek jų ten sušoko bendrą šokį per naktelę

o tai tau jau greitai viskas thumbup.gif thumbup.gif kad žinosi rezultatus ir mums duok žinoti, labai jau smalsu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 06, 12:02)

Visi mūsų keturi kumštukai už JUS thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

O mūsų fronte, kaip ir viskas puiku wub.gif
Visų pirma pasirodom su foto wub.gif
Esam didučiai ir kas apsilankymą vis gimdymo diena keliasi artyn doh.gif lotuliukas.gif Dabar jau gimdysiu kovo 25 doh.gif Dar prieš savaitę turėjau gimdyti 04.04 lotuliukas.gif
makaluojamės rankytėm ir kojytėm. Širdelė plaka wub.gif O mamukui toliau silpna doh.gif
Taigi va kokie mes gražuoliai beveik 4 cm ūgio wub.gif
user posted image

O čia mamukas blush2.gif
user posted image

Tiesa, mes turim naumuose ir naują "gėlę" wub.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 06 rugsėjo 2011 - 13:17
thumbup.gif thumbup.gif Kokios nuotraukos, kokios nuotraukos. Vai kaip gražuuuuuuuuuuuuuu notworthy.gif notworthy.gif
Atsakyti
Laba diena

QUOTE(Ice tea @ 2011 09 06, 15:12)
Visų pirma pasirodom su foto wub.gif
Esam didučiai ir kas apsilankymą vis gimdymo diena keliasi artyn doh.gif  lotuliukas.gif Dabar jau gimdysiu kovo 25 doh.gif Dar prieš savaitę turėjau gimdyti 04.04  lotuliukas.gif
makaluojamės rankytėm ir kojytėm. Širdelė plaka wub.gif O mamukui toliau silpna doh.gif
Taigi va kokie mes gražuoliai beveik 4 cm ūgio  wub.gif
user posted image

O čia mamukas  blush2.gif
user posted image

Na koks gruozis wub.gif Tegul makaluojasi o mamytei ne uz ilgo viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
oi tikrai - ir vaikutis grazus, ir mama nestuke.gif tokia seksuali, ir "gele" tokia nuostabi thumbup.gif thumbup.gif sekmes Jums! 4u.gif
Atsakyti
Na, tai pasimatymo naujienos. Iš 11 kiaušialąsčių 8 sutiko draugauti toliau su spermiukais. Rezultatas, kaip bebūtų keista, jau aiškus buvo nakčia, tik aš pagalvojau: ai, nieko vertas sapnas biggrin.gif O še tau ir realybėj tas pats.
Atsakyti
Kristinuke kuo puikiausiai tave suprantu, aš kasdien gerdavau po 4 tabletes ir susileisdavau 4 dozes....ko ne narkomanė.....Po pusantro mėnesio pradėjo kasą skaudėti nuo tokios vaistų dozės....Laikykis. Ooooooo, rezultatas labai geras, sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Ice tea tavo šeimynėlė nuostabi 4u.gif Visi gražūs, nuotaiką pakėliai su tokiom nuotraukom.
Atsakyti
kristinuke, jei istversi, gyvensi ilgai ir laimingai lotuliukas.gif mirksiukas.gif siaubas tos dozes tai doh.gif blink.gif

Ice Tea nuotraukytes super thumbup.gif ir leliukas toks jau didelis bigsmile.gif ir pilvelis ziuriu jau toks nemazas bigsmile.gif ir naujasis jusu seimos narys super thumbup.gif ar geliu neapgrauzia?nes manoji tai pastoviai geles apgrauzia ir turejo bjauria mada viena gele kapstyt doh.gif ko tik nedariau nieks nepadejo, bet ziuriu, kad po praitos vasaros kai geles buvau isnesus lauk matyt pamirso savo iproti lotuliukas.gif
kaip tas laikas bega ax.gif tik spek suziureti ax.gif

as kaip tik leliukui neriu megztinuka ax.gif db kazkaip pagalvojau bigsmile.gif blush2.gif
Atsakyti
[quote=Ice tea,2011 09 06, 11:12]
Visi mūsų keturi kumštukai už JUS thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Tokie postai taip pakelia nuotaika ir taip teigiamai nuteikia, dekui Ice Tea, kad pasidalini tokia teigiama info wub.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 06, 12:17)
Na, tai pasimatymo naujienos. Iš 11 kiaušialąsčių 8 sutiko draugauti toliau su spermiukais. Rezultatas, kaip bebūtų keista, jau aiškus buvo nakčia, tik aš pagalvojau: ai, nieko vertas sapnas  biggrin.gif O še tau ir realybėj tas pats.

Kristinuke geros naujienos 4u.gif Kada ta didzioji diena ? wub.gif
Papildyta:
Dar pamirsau savo naujienas parasyti blush2.gif pagaliau baigiau visus tyrimus ir naujienos bent mane dziuginancios, O vyksta kuo puikiausiai su hormonais viskas tvarkoje, gine pareiske, kad ne pas kiekviena sveika moteri tokie geri tyrimai ax.gif , bent ji mano, kad mums truksta labai nedaug, ko gero laiko nepataikom, todel jau 100% apsisprendziau nieko nelaukti, nes ner kada laukti ir eiti prie IUI, kita savaite ji man turi siuntima i VK parasyti, tik cia nelabai supratau ka tas siuntimas duos, gal pigiau bus? g.gif
Tiesa sake sius pas D.V i VK , bet siuntimo dar neparase, tai manau, kad dar galiu rinktis pas ka , tik va cia tai dilema doh.gif
Gal kurios mergaites labiau patyrusios siuose reikaluose galetumet ka pakomentuoti , patarti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 09 06, 19:50)
Kristinuke geros naujienos  4u.gif  Kada ta didzioji diena ?  wub.gif
Papildyta:
Dar pamirsau savo naujienas parasyti  blush2.gif pagaliau baigiau visus tyrimus ir naujienos bent mane dziuginancios, O vyksta kuo puikiausiai su hormonais viskas tvarkoje, gine pareiske, kad ne pas kiekviena sveika moteri tokie geri tyrimai  ax.gif , bent ji mano, kad mums truksta labai nedaug, ko gero laiko nepataikom, todel jau 100% apsisprendziau nieko nelaukti, nes ner kada laukti ir eiti prie IUI, kita savaite ji man turi siuntima i VK parasyti, tik cia nelabai supratau ka tas siuntimas duos, gal pigiau bus?  g.gif
Tiesa sake sius pas D.V i VK , bet siuntimo dar neparase, tai manau, kad dar galiu rinktis pas ka , tik va cia tai dilema  doh.gif 
Gal kurios mergaites labiau patyrusios siuose reikaluose galetumet ka pakomentuoti , patarti?  4u.gif

Didžioji diena ketvirtadienį. Dabar reikia apsispręsti, kiek embrioniukų noriu sodinti. O aš nežinau tiesiog doh.gif
O kam to siuntimo reikia į VK, juk vis tiek mokama ir gydytoją renkiesi.
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 06, 16:00)
Didžioji diena ketvirtadienį. Dabar reikia apsispręsti, kiek embrioniukų noriu sodinti. O aš nežinau tiesiog  doh.gif 
O kam to siuntimo reikia į VK, juk vis tiek mokama ir gydytoją renkiesi.

Nu jo va cia tai sunkus apsisprendimas doh.gif g.gif Nu bet as zinau, kad kaip benuspresit taip bus teisinga 4u.gif Svarbu tiksla pasiekti wub.gif
Vat as kazkaip ir nesupratau kam tas siuntimas, bet nesugalvojau paklausti blush2.gif Gal visa mano ligos istorija ten surasys, dabar taip pagalvojau g.gif
Atsakyti