QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 06, 07:53)
labas rytelis,mergaites
kristinuke,nepavydziu tiek vaistu gert..paciai buna sunku kai reikia daug,pasijauti kaip tikras ligonis..
Kas cia man po lp priaugau 2kg,kadangi esu sakaliuko nuotykiai,ir man nerealus toks pasiekimas!kiba koki iranki paliko
kristinuke,nepavydziu tiek vaistu gert..paciai buna sunku kai reikia daug,pasijauti kaip tikras ligonis..
Kas cia man po lp priaugau 2kg,kadangi esu sakaliuko nuotykiai,ir man nerealus toks pasiekimas!kiba koki iranki paliko
Nepavydžiu ir aš sau... nes vakar skaičiavau, kiek rūšių perdien susikišu - ogi visas 8. Bet čia dar ir dėl to, kad geriu skydliaukei ir šlapimo pūslei dabar Vakar maniau, kad jei negausiu galo po antibiotikų dozės, tai gyvensiu ilgai ir laimingai. Supratau, koks geras dalykas - karštas vanduo, nes duše skrandžio spazmus kaip ranka nuėmė, kai jau nebeturėjau kur dingti.
Šakaliuko nuotykiai ir aš buvau, o LP padarė tokį stebuklą, kad mane su nėštumu sveikindavo ne vien seniau matę, bet ir bendradarbiai. Tik man tai buvo degradacija
O kol kas laukiu kiaušialąsčių ir spermiukų pasimatymo rezultatų, kiek jų ten sušoko bendrą šokį per naktelę