QUOTE(Kiva @ 2011 09 04, 10:33)
Ogo Aš per metus turėjau dvi narkozes (LP ir histero) ir tai jau man stogas važiuoja, nes plaukų nebesurenku iš visų pakampių
Na užsirašiau ketvirtadieniui pas naują ginę, žiūrėsim, gal kokių naujų minčių pakiš (jeigu dar tokių išvis yra neišbandytų)
Na užsirašiau ketvirtadieniui pas naują ginę, žiūrėsim, gal kokių naujų minčių pakiš (jeigu dar tokių išvis yra neišbandytų)
O taip! Nespeju siurbliuoti namu, kuokstai plauku per viena diena As esu tokia savimyla truputi , tai man taip saves gaila Niekad niekuo nesiskundziau, kol nezinojau apie sia savo problema, o dabar..
Bet va, merginos, gal as ziauriai nusisnekesiu, bet uzciupau siulo gala Pradejau lankyti osteopatini kuno masaza (na tas, kur tik pirstuku galais dirbama) ir gavau atsakyma- sutrikusiu raumenu ir kraujotakos sistema apatineje pilvo dalyje. Tai dabar galvoju.. Daznai girdziu jog IVF metu skiria gerti aspirina ir dar kazkoki vaista kraujui skystinti. Tai jeigu kraujui skystinti, tai vadinasi kraujotakai gerinti? Tai gal tame visi "sunys" pakasti, gal cia yra labai svarbu ir tik to mums truksta?? Nu griebiuosi siaudo, nes daugiau nesuprantu uz ko uzsikabinti, tiek tirta pritirta ir nieko Be to, suzinojau viena dalyka, jog pilva visuomet turime nesioti kuo labiau laisva, kitaip tariant nukritusi , atsipalaidavusi Tas yra svarbu kraujotakai. Zodziu misija- pagerinti, sureguliuoti kraujo apytaka