Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Kiva @ 2011 09 04, 10:33)
Ogo  blink.gif Aš per metus turėjau dvi narkozes (LP ir histero) ir tai jau man stogas važiuoja, nes plaukų nebesurenku iš visų pakampių  doh.gif
Na užsirašiau ketvirtadieniui pas naują ginę, žiūrėsim, gal kokių naujų minčių pakiš (jeigu dar tokių išvis yra neišbandytų)  biggrin.gif

O taip! Nespeju siurbliuoti namu, kuokstai plauku per viena diena blink.gif As esu tokia savimyla truputi blush2.gif , tai man taip saves gaila unsure.gif Niekad niekuo nesiskundziau, kol nezinojau apie sia savo problema, o dabar..
Bet va, merginos, gal as ziauriai nusisnekesiu, bet uzciupau siulo gala g.gif Pradejau lankyti osteopatini kuno masaza (na tas, kur tik pirstuku galais dirbama) ir gavau atsakyma- sutrikusiu raumenu ir kraujotakos sistema apatineje pilvo dalyje. Tai dabar galvoju.. Daznai girdziu jog IVF metu skiria gerti aspirina ir dar kazkoki vaista kraujui skystinti. Tai jeigu kraujui skystinti, tai vadinasi kraujotakai gerinti? g.gif Tai gal tame visi "sunys" pakasti, gal cia yra labai svarbu ir tik to mums truksta?? g.gif g.gif Nu griebiuosi siaudo, nes daugiau nesuprantu uz ko uzsikabinti, tiek tirta pritirta ir nieko doh.gif Be to, suzinojau viena dalyka, jog pilva visuomet turime nesioti kuo labiau laisva, kitaip tariant nukritusi smile.gif , atsipalaidavusi smile.gif Tas yra svarbu kraujotakai. Zodziu misija- pagerinti, sureguliuoti kraujo apytaka ban.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanzile: 04 rugsėjo 2011 - 11:20
na as nematau nieko blogo tuose dalykuose ir Ice Tea ieskojo savo akupunkturas visokias lanke, sudzok zodziu susirado biggrin.gif galbut kaip tu sakai ir tau tai pades mirksiukas.gif geriau jau daryt kazka nei nedaryt nieko...
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 04, 11:49)
na as nematau nieko blogo tuose dalykuose ir Ice Tea ieskojo savo akupunkturas visokias lanke, sudzok zodziu susirado biggrin.gif galbut kaip tu sakai ir tau tai pades mirksiukas.gif geriau jau daryt  kazka nei nedaryt nieko...

Zinai, as jau pavargau, o ir svarbiausia sveikatos jau nera, pumpuoti i save visus tuos vaistus. Bandysiu susireguliuoti savo kuna, veliau issivalysiu nuo visu blogu dalyku is vidaus- zarnyno valymas, o tada bursiu is ramunes ziedo biggrin.gif
Ka Laura veikineji? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 09 04, 12:55)
Ka Laura veikineji? mirksiukas.gif

lotuliukas.gif siuo metu galvoju eiti i darza, bet vis kazkaip nedaeinu lotuliukas.gif
Atsakyti
http://zurnalas_darn...erims-4055.html

gal ka sudomins visai idomi informacija ax.gif
apie vaistinius augaluscia irgi idomu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauraz5: 04 rugsėjo 2011 - 14:38
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 04, 16:07)
http://zurnalas_darn...erims-4055.html

gal ka sudomins visai idomi informacija ax.gif
apie vaistinius augaluscia irgi idomu 4u.gif

aciu, naudinga info
reikes dilgeliu pagerti, nes paskutiniu metu taip stresuoju del visokiu menkniekiu, o paskui dar stresuoju, kad tas stresas endo augina doh.gif b vitamino gerti nenoriu, nes bijau, kad endo neaugintu
Atsakyti
Labas rytas.
Fuh, kaip palengvejo, kad ne as viena plinku kaip koks seniukas doh.gif Pajutau plauku slinkima po laparos. Si karta, supratus, kad vel laukia narkoze, jau moraliskai pasiruosiau 4u.gif

Sanzile, zinok, pilnai pritariu tavo apmastymams del kraujotakos. Sedimas darbas, masina-namai tirai nieko gero sveikatai nepriduoda. Todel po darbu inertingai sportuoju, stengiuos daug vaiksciuot. Tik neturiu nuomones del asperino, nedrystu be gydytojos konsultacijos jo gerti.

Susidariau pati sau planeli, kad bent kazka daryti: nuo sestadienio pradejome su V zarnyna valytis, praeisim si kursa ir ant vitaminku pereisim.

Buvau jau ir akupunkturos karta pasibandyti, apie sundok isinagrinejau, reikia tik uzsiimti.

Ice tea, papasakok placiau ka butent is sudzok taikei sau? 4u.gif
Atsakyti
Plaukai slenka ir man. Po LP ir gal ne tik po... nes jei skydlaiukė ne visai normaliai dirba, tai jai nurašau šį nuopelną.
O aspirinas man priklauso gerti pagal planą prieš IVF. Šiandien pradedu kursą, kartu dar ir dexamethasonas ir progesterono dozė... Visa eilė, spėk krautis, kada ką išgerti, kitaip sunaudoti...Vadinasi, joaspirino reikia dėl kažkokių priežasčių. Bet mąstau aš štai ką...visos pajėgos mestos, kad pasisektų IVF, sudarytas planas, kada kokius vaistus vartoti, kokiomis dozėmis... o jei natūraliai cikle tokia pagalba būtų, gal viskas išsispręstų paprasčiau ir greičiau, bet rask tu tokį gydytoją, kuris nuoširdžiai žaistų su mumis atskirai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 05, 09:28)
Plaukai slenka ir man. Po LP ir gal ne tik po... nes jei skydlaiukė ne visai normaliai dirba, tai jai nurašau šį nuopelną.
O aspirinas man priklauso gerti pagal planą prieš IVF. Šiandien pradedu kursą, kartu dar ir dexamethasonas ir progesterono dozė... Visa eilė, spėk krautis, kada ką išgerti, kitaip sunaudoti...Vadinasi, joaspirino  reikia dėl kažkokių priežasčių. Bet mąstau aš štai ką...visos pajėgos mestos, kad pasisektų IVF, sudarytas planas, kada kokius vaistus vartoti, kokiomis dozėmis... o jei natūraliai cikle tokia pagalba būtų, gal viskas išsispręstų paprasčiau ir greičiau, bet rask tu tokį gydytoją, kuris nuoširdžiai žaistų su mumis atskirai  unsure.gif

Apie aspirina girdejau tiek, kad buna merginom problemos del per tirsto kraujo, pastojus reikia gerti aspirina arba leistis stipresnius krauja skystinancius vaistus. bet. pastotjimui tas itakos neturi, turi veliau, kai mazytis maitinasi per krauja..
Atsakyti
cia jos turi galvoje, apie kraujotakos gerinimas gimdos srityje...kuo geresne kraujotaka tuo geriau aprupinami vidaus organai siuo atveju gimda mirksiukas.gif taigi aspirinas tikrai manau turi rysi mirksiukas.gif nes suskystintas kraujas gali greiciau pernesti deguoni ne tik i visus organus bet ir i gimda taip pat...to pasekoje gereja veikla mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 05, 21:08)
cia jos turi galvoje, apie kraujotakos gerinimas gimdos srityje...kuo geresne kraujotaka tuo geriau aprupinami vidaus organai siuo atveju gimda mirksiukas.gif taigi aspirinas tikrai manau turi rysi mirksiukas.gif nes suskystintas kraujas gali greiciau pernesti deguoni ne tik i visus organus bet ir i gimda taip pat...to pasekoje gereja veikla mirksiukas.gif

good.gif
Atsakyti
labas rytelis,mergaites 4u.gif
kristinuke,nepavydziu tiek vaistu gert..paciai buna sunku kai reikia daug,pasijauti kaip tikras ligonis..
Kas cia man po lp priaugau 2kg,kadangi esu sakaliuko nuotykiai,ir man nerealus toks pasiekimas!kiba koki iranki paliko smile.gif
Atsakyti