QUOTE(lassie172 @ 2011 09 02, 14:12)
O aš vieną kart bandyčiau IUI, paskui mąstyčiau apie IVF. Latvijoj IVF apie 8000 kainuotų, bet šansai pastoti žymiai didesni
Vienu kartu IUI neapsiribosi, nes pirmas kartas tik "isaiskina", kaip organizmas priima vaistus, kaip gerai ar blogai stimuliuoja, zodziu pirmasis IUI paruosia tave antram, gal treciam, o gal n-ajam IUI'ui.
Papildyta:
QUOTE(Bluko @ 2011 09 02, 17:02)
Taip hormonu tyrima israse, bet as ji darysiuos savo mieste, vyrui taip pat rekomendavo daryt tyrima, bet pas mus tikrai niekas jo nedaro, tad teks pas juos darytis. Ji man paaiskino, kad padarius GN matytusi mano kiausintakiu pratekamumas
As manyciau, kad jei po gimdos nuotraukos paaisketu jog viskas ten tvarkoje, o laikui begant vistiek jokiu rezultatu nesulauktumet, tai neisvengiamai lauktu laporaskopija. Tad dabar, kai jau nemazai visko praejusi, tikriausiai ryzsciausi iskarto laporaskopijai.. Bet rinktis Jums
Norisi, taip norisi pazvelgt i ateiti pro duru plysi. Tegul tos durys priveria pirstus, tegul is skausmo staugtum...vistiek, zinotumei, kas bus ir ko nebus- to nebelauktum...