Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Kuisis @ 2011 09 02, 15:49)
Tai va, kad tas judėjimas į priekį tai gerai, ale aš vis pamąstau ar tas IUI tai nebus tik brangiai apmokamas sustojimas doh.gif

O aš vieną kart bandyčiau IUI, paskui mąstyčiau apie IVF. Latvijoj IVF apie 8000 kainuotų, bet šansai pastoti žymiai didesni ax.gif
Atsakyti
kai turejau 2st endo IUI dar ryzausi ir dariau.po paskutines lp kad endo pas mane megeja paropinet kur nereikia ir jau 3st,deja sikart as nelinkusi rizikuot su IUI nes kamuoja klausimas kas bus toliau su sveikata jei ji taip dideja..
Atsakyti
O po kiek laiko jūs darėtės antrą LP (kurios darėtės)? g.gif
Manęs neapleidžia mintis, kad nuo tų stimuliuojamųjų pas mane seniai jau nebe I st doh.gif
Atsakyti
kiva,antra lp turejau po 1.5 metu. Antra lp dariausi pas P.V ir man nuojauta sake kad pas mane jau didesne stadija nei buvo..o pries kiek laiko pati dareisi?
Papildyta:
beja juk yra saraselis,ir endo, ir lp pas mane parase
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 02, 16:03)
beja juk yra saraselis,ir endo, ir lp pas mane parase

Aga, dabar peržiūrėjau blush2.gif

Aš jau antrą ciklą geriu Ginekol, įdomu kaip jis įtakoja ciklą ax.gif Tik vienas dalykas man nepatinka - pastovus pilvo maudimas, net ir ciklo pradžioje g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kiva: 02 rugsėjo 2011 - 15:26
Sveikos, tai va galiu pasigirti , kad siandien buvau nuvykusi pas gydytoja D.V. pirminei konsultacijai 4u.gif Gydytoja tikrai maloni, viska paaiskina normaliai smile.gif Tai ji man taip pat patare su LP neskubeti, o pirma viska issitirti, tai dabar prirase namu darbu biggrin.gif . O beja norejau paklaust, ar teko kam darytis gimdos nuotrauka, ar labai skausminga procedura? g.gif Nes daktare pasakojo kad ja daro su nakoze, bet kastuoja daugiau, o be narkoze pigiau schmoll.gif . Gal kas daretes patarsit? smile.gif
Atsakyti
bluko,as dariausi GN tai kiekvienai skirtingai,vienom skauda,kitom nemalonu..as is tu kur pacios proceduros metu neskaudejo,bet kai praejo nuskausminamuju laikas uzejo tragiski skausmai ir temp uzkilo iki 39..siai gn nera imformatyvi ir kartais ja daryt tiesiog pinigu metymas,as vietoj taves pasidaryciau hormonus ir vyro tyrima,ir beje valstybinese lig ja daro nemokamai..tad tas pasiulymas mano akim nevertas demesio..
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 02, 17:40)
bluko,as dariausi GN tai kiekvienai skirtingai,vienom skauda,kitom nemalonu..as is tu kur pacios proceduros metu neskaudejo,bet kai praejo nuskausminamuju laikas uzejo tragiski skausmai ir temp uzkilo iki 39..siai gn nera imformatyvi ir kartais ja daryt tiesiog pinigu metymas,as vietoj taves pasidaryciau hormonus ir vyro tyrima,ir beje valstybinese lig ja daro nemokamai..tad tas pasiulymas mano akim nevertas demesio..

Taip hormonu tyrima israse, bet as ji darysiuos savo mieste, vyrui taip pat rekomendavo daryt tyrima, bet pas mus tikrai niekas jo nedaro, tad teks pas juos darytis. Ji man paaiskino, kad padarius GN matytusi mano kiausintakiu pratekamumas g.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 09 02, 14:12)
O aš vieną kart bandyčiau IUI, paskui mąstyčiau apie IVF. Latvijoj IVF apie 8000 kainuotų, bet šansai pastoti žymiai didesni ax.gif

Vienu kartu IUI neapsiribosi, nes pirmas kartas tik "isaiskina", kaip organizmas priima vaistus, kaip gerai ar blogai stimuliuoja, zodziu pirmasis IUI paruosia tave antram, gal treciam, o gal n-ajam IUI'ui.
Papildyta:
QUOTE(Bluko @ 2011 09 02, 17:02)
Taip hormonu tyrima israse, bet as ji darysiuos savo mieste, vyrui taip pat rekomendavo daryt tyrima, bet pas mus tikrai niekas jo nedaro, tad teks pas juos darytis. Ji man paaiskino, kad padarius GN matytusi mano kiausintakiu pratekamumas  g.gif

As manyciau, kad jei po gimdos nuotraukos paaisketu jog viskas ten tvarkoje, o laikui begant vistiek jokiu rezultatu nesulauktumet, tai neisvengiamai lauktu laporaskopija. Tad dabar, kai jau nemazai visko praejusi, tikriausiai ryzsciausi iskarto laporaskopijai.. Bet rinktis Jums mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 09 02, 18:10)
Vienu kartu IUI neapsiribosi, nes pirmas kartas tik "isaiskina", kaip organizmas priima vaistus, kaip gerai ar blogai stimuliuoja, zodziu pirmasis IUI paruosia tave antram, gal treciam, o gal n-ajam IUI'ui.
Papildyta:

As manyciau, kad jei po gimdos nuotraukos paaisketu jog viskas ten tvarkoje, o laikui begant vistiek jokiu rezultatu nesulauktumet, tai neisvengiamai lauktu laporaskopija. Tad dabar, kai jau nemazai visko praejusi, tikriausiai ryzsciausi iskarto laporaskopijai.. Bet rinktis Jums mirksiukas.gif

Mano miesto gine buvo jau man israsius siuntima LP, bet as nusprendziau pirma issitirt, o paskui operuotis, nes kiekvienas kad ir mazas pjuviukas, turi savo pasekmes. g.gif O ir issityrus, manau butu aiskiau, del ko LP daryti reiktu smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Bluko @ 2011 09 02, 17:23)
Mano miesto gine buvo jau man israsius siuntima LP, bet as nusprendziau pirma issitirt, o paskui operuotis, nes kiekvienas kad ir mazas pjuviukas, turi savo pasekmes. g.gif  O ir issityrus, manau butu aiskiau, del ko LP daryti reiktu smile.gif.

Taip taip, pirmiausia eina visi tyrimai Jusu su vyru. Bet jei man po ju siulytu GN, tai rinkciausi LP, nes manau nei viena nesam prasisuke be jos smile.gif Ir taip!, pritariu, kad bet koks isikisimas i kuna (op.) palieka po saves daug negeru dalyku. Pati kenciu nuo to.
Linkiu kuo palankiausiu ir teisingiausiu sprendimu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanzile: 02 rugsėjo 2011 - 17:42
QUOTE(Kiva @ 2011 09 02, 14:33)
O po kiek laiko jūs darėtės antrą LP (kurios darėtės)?  g.gif
Manęs neapleidžia mintis, kad nuo tų stimuliuojamųjų pas mane seniai jau nebe I st  doh.gif

As antra LP dariausi po metu. Ir nuo I st. pablogejo iki III st. verysad.gif Tam tarpe dariausi tik viena IUI.
Atsakyti