Sveikos panelytes Su mokinuku svente visas Man atrodo dar visai nesenai pati su rozem rankose zygiavau i mokykla, nors mokykla baigiau jau pries 10 metu. O man vis dar nera mmm, tik tie tepliojimai...Laukiu, kad greiciau jos prasidetu ir galetumem vel is naujo bandyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 09 01, 13:09)
cha, jei jau pagal rekomendacijas, tai reiktų abiems prieš išdykavimą pasisioti, nusiprausti ir va tada išdykauti, o po veiksmų vėl pasisioti bei nusiprausti. va
nu įdomiai straipsnis surašytas, taip sakant aistrai užklupus vyras žmonai paaiškina, kad jis dabar eis išsimaudyti, išsikvepinti ir tada reikalus pratęs...o joooo... taip jo kas nors toje lovoje ir lauktų
kuisi,sujuokina.. isivaizdavau ta situcija
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(Siguliukas @ 2011 08 31, 11:32)
Oi kokia grazi istorija, net asara nubraukiau beskaitydama
Papildyta:
QUOTE(Kuisis @ 2011 09 01, 13:48)
nu įdomiai straipsnis surašytas, taip sakant aistrai užklupus vyras žmonai paaiškina, kad jis dabar eis išsimaudyti, išsikvepinti ir tada reikalus pratęs...o joooo... taip jo kas nors toje lovoje ir lauktų
man tai noras praeitu belaukiant
visada galima ka nors smagaus duse nuveikti
QUOTE(Kuisis @ 2011 09 01, 16:48)
nu jo, o kai moteriškė nueitų į vonią, tai vyrui nulinktų anos belaukiant. gi žinom, kiek veiklos vonioje yra
bet... kad ir kaip juokingai skamba, po to reikalo reiktų nusišlapinti ir nusiprausti. man ne viena gydytoja sakė, kad to nedarymas gali būti viena iš priežasčių pūslės uždegimo.
sveikutes,su svente visas
mergaites kokius jums skiria kt endometrioz gydyti?
Sveikos
Jau n-tąjį kartą čia kreipiuosi...Pradeda atakuoti mintys, kad man tik endo ir kiša koją pastojimui...Nors rasta tik I stadija, neišeina iš galvos, kodėl man neskyrė jokio gydymo???.. Po LP jau praėjo metai ir nulis rezultatų..Kažin ne per vėlu būtų pradėti dabar gydyti tą endo..nors nežinau, kokia dabar stadija būtų, nes prisiskaičiau, kad nuo stimuliuojamųjų ji dar labiau pradeda vešėti...žodžiu...
Jau n-tąjį kartą čia kreipiuosi...Pradeda atakuoti mintys, kad man tik endo ir kiša koją pastojimui...Nors rasta tik I stadija, neišeina iš galvos, kodėl man neskyrė jokio gydymo???.. Po LP jau praėjo metai ir nulis rezultatų..Kažin ne per vėlu būtų pradėti dabar gydyti tą endo..nors nežinau, kokia dabar stadija būtų, nes prisiskaičiau, kad nuo stimuliuojamųjų ji dar labiau pradeda vešėti...žodžiu...
QUOTE(angel08 @ 2011 09 01, 18:57)
as tai geriau YAZ.jis geras tuo ,kad ten yra 24 veiklios ir 4 placebo tabletes...taigi nuo pakuotes iki pakuotes nedarai jokios pertraukos... o tai juk pliusas endo atsikvept neduodi
QUOTE(Kiva @ 2011 09 01, 19:25)
sveikute su I ir II stadijom gydymo neskiria o tas gydymas turbut eina tik su diferelinu ir zoladexu...bet as turiu III stadija ir nusimato kad reiks juos vartot, bet jokiu budu nenoriu nes kai paskaiciau kokie salutiniai poveikiai tai isvis nusisauk...man gyd akcentavo kad pagr salutinis poveikis kaulu retejimas tai db neiskrenta tai ir galvos ir nelaukiu jokiais budais as tu vaistu jei nieko nevartoji ir nejauti jokiu endo pozymiu tai geriau neuzsiimk savivale, bet geriau kreipkis i specus konsultacijai o daugiau jokiu kliuciu nera pas jus ?gal pakartok hormonu tyrimus vyro tyrima...zinai metai juk pakakamai ilgas laiko tarpas, o gal cia koks mazmozis tau kisa koja...nors kad kisa koja endo irgi neatmesciau tokios versijos...na bet...manau tikrai reikalinga konsultacija
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 01, 19:35)
gal pakartok hormonu tyrimus vyro tyrima...zinai metai juk pakakamai ilgas laiko tarpas, o gal cia koks mazmozis tau kisa koja...nors kad kisa koja endo irgi neatmesciau tokios versijos...na bet...manau tikrai reikalinga konsultacija
Su gydytojais praktiškai pastoviai tuos metus bendravau...stimuliacijos, 3 nesėkmingos IUI...histero, per kurią pašalino polipuką...Dabar porą mėn dariau pertrauką, planuoju keisti gydymo įstaigą ir tikriausiai jau pirmoje vietoje užklausiu dėl endo...gal pagerčiau kelis mėn KT ir pasitvarkytų man kuriam laikui...Nors anksčiau 10 metų gėriau tas KT ir jau žegnojausi, kad to brūdo gyvenime nebegersiu...
Nebėra už ko kabintis ir ieškoti priežasčių, o tas labai liūdina...Kai dar visi tyrimai, operacijos priešakyje, tai ir viltis didelė yra, o kai jau viskas padaryta ir rezultatas vistiek nulinis, tai svyra rankos...
Mergaites, kaip su tuo IUI yra jis kam nors pavyksta kada nors? Nes kiek as skaitau tai nieko gero
Einu dar i IUI skyreli pasizvalgysiu
QUOTE(kokyte @ 2011 09 01, 20:34)
Mergaites, kaip su tuo IUI yra jis kam nors pavyksta kada nors? Nes kiek as skaitau tai nieko gero
Man tai yra, kaip didelis didelis laimes dalykas. Pinigu ir laiko svaistymas. Esu pati turejusi 3IUI, bet daugiau niekas nei uz pinigus neipirstu
QUOTE(kokyte @ 2011 09 01, 21:34)
Tikrai yra kam pasiseka IUI