QUOTE(malvina @ 2011 08 30, 22:01)
del vitamino E tai kazkas man sake, kad labai atsargiai reikia... tik va nezinau, kodel
o kaip gerinti feritino lygi? kazin tas gerinimas endo nemaitina?
o kaip gerinti feritino lygi? kazin tas gerinimas endo nemaitina?
*vitE gerina kiaušinėlio kokybę, bet gerti TIK iki O, paskui negalima.kodi? nežinau.
**gerti geležį t.y. kelti geležies atsargas.
QUOTE(Inga04 @ 2011 08 30, 23:28)
dėkui
QUOTE(lauraz5 @ 2011 08 31, 10:27)
Del gelezies ir endo kazkaip nerandu rysio..
siguki kaip mergyte tavo laikosi?ar rami?ar nekankina diegliukai?o pati kaip jauties?
siguki kaip mergyte tavo laikosi?ar rami?ar nekankina diegliukai?o pati kaip jauties?
*būna,kad neretai esant endo prasti yra ir geležies rodikliai, pati endo gal ją nusavina
**nu kaip aš. šiaip rami jei neapsikakojus iki pažastų (ką ryte padarė) ir jei ne alkana, jei jau valgyt reik, tai tik papas užkiša visa kita gali eit velniop. aš jau imu apie soskę galvot, nes ji pusvalandį valgo, tada pusvalandį dairosi, o paskui vėl reikia papo dėl 3 gurkšnių, tai dėl jų ir galvoju ku daryt, ale MB liepia geriau savo papu užkišt, juolab kad nuo jos negalim toli atsitraukt, linkusi atpilti ir net springti per miegus diegliukų nekomentuosiu,kad neprisikalbėt. o aš vakar tai ok buvau, o šian tiek tempia randą,kad vėl tik išsiskėtus einu o MB jau galvojo kad po tų 14 dienų BAC ir iš karto sėdžiu