Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(malvina @ 2011 08 30, 22:01)
del vitamino E tai kazkas man sake, kad labai atsargiai reikia... tik va nezinau, kodel  g.gif
o kaip gerinti feritino lygi? kazin tas gerinimas endo nemaitina?

*vitE gerina kiaušinėlio kokybę, bet gerti TIK iki O, paskui negalima.kodi? nežinau.
**gerti geležį t.y. kelti geležies atsargas.

QUOTE(Inga04 @ 2011 08 30, 23:28)
Siguliuk,paveluoti didziausi sveikinimai tau sulaukus dukrytes 4u.gif  4u.gif  4u.gif

dėkui

QUOTE(lauraz5 @ 2011 08 31, 10:27)
Del gelezies ir endo kazkaip nerandu rysio..
siguki kaip mergyte tavo laikosi?ar rami?ar nekankina diegliukai?o pati kaip jauties?

*būna,kad neretai esant endo prasti yra ir geležies rodikliai, pati endo gal ją nusavina
**nu kaip aš. g.gif šiaip rami jei neapsikakojus iki pažastų (ką ryte padarė) g.gif ir jei ne alkana, jei jau valgyt reik, tai tik papas užkiša visa kita gali eit velniop. doh.gif aš jau imu apie soskę galvot, nes ji pusvalandį valgo, tada pusvalandį dairosi, o paskui vėl reikia papo dėl 3 gurkšnių, tai dėl jų ir galvoju ku daryt, ale MB liepia geriau savo papu užkišt, juolab kad nuo jos negalim toli atsitraukt, linkusi atpilti ir net springti per miegus doh.gif diegliukų nekomentuosiu,kad neprisikalbėt. o aš vakar tai ok buvau, o šian tiek tempia randą,kad vėl tik išsiskėtus einu doh.gif o MB jau galvojo kad po tų 14 dienų BAC ir iš karto sėdžiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 08 31, 13:07)
šiaip rami jei neapsikakojus iki pažastų (ką ryte padarė)  g.gif ir jei ne alkana, jei jau valgyt reik, tai tik papas užkiša visa kita gali eit velniop.  doh.gif aš jau imu apie soskę galvot, nes ji pusvalandį valgo, tada pusvalandį dairosi, o paskui vėl reikia papo dėl 3 gurkšnių, tai dėl jų ir galvoju ku daryt, ale MB liepia geriau savo papu užkišt, juolab kad nuo jos negalim toli atsitraukt, linkusi atpilti ir net springti per miegus  doh.gif diegliukų nekomentuosiu,kad neprisikalbėt. o aš vakar tai ok buvau, o šian tiek tempia randą,kad vėl tik išsiskėtus einu  doh.gif o MB jau galvojo kad po tų 14 dienų BAC ir iš karto sėdžiu  lotuliukas.gif

linksmai jus cia augat..linksma ir gera skaityt..zinok del soskes tai pritarciau TB..vargas su tais maitinimais kas 30min,bet lelytei manau geriau..zn sukandimai ten visokie ir pan..as po lp randus vis dar jauciu kai oras keisis ka jau cia apie gimdyma bekalbet.
Siguli ir kitos mergaites,kodel jus tokios nedraugoviskos :lotuliukas taip idomu su jumis susipazint "akis i aki",bet kazko slabnai jus nuotraukytes dedat..
Siguliuk,mes begalo noretumem patatyt kokia ten grazuole princesyte pagaminot :lotuliukas
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 08 31, 12:52)
na, va ir išsiaiškinome  mirksiukas.gif

pabandyk ryte nieko nevalgiusi išgert stiklinę vandens, daugiau daržovių pavalgyk, kitos slyvas užpila vandeniu ir suvalgo su visu skysčiu.
man tai labai suveikia, kai  ryte nieko nevalgius išgeriu atvėsusios arbatos (būtent atvėsusios, na tokios drungnos), o jei išgeri tą 3in1 tai irgi bėgi....  lotuliukas.gif

laikykis  4u.gif

4u.gif dėkoju tau už patarimus 4u.gif
Per pietus grįžau namo ir pasiskaičiau informaciniame lapelyje, kad vienas iš šalutinių požymių yra virškinimo problemos, tai man čia taip ir nutiko biggrin.gif
Išsigandau, nes laukia balius, o aš kaip balionas atrodau..... ax.gif

Slyvų jau nusipirkau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuse2 @ 2011 08 31, 13:54)
4u.gif dėkoju tau už patarimus  4u.gif
Per pietus grįžau namo ir pasiskaičiau informaciniame lapelyje, kad vienas iš šalutinių požymių yra virškinimo problemos, tai man čia taip ir nutiko biggrin.gif
Išsigandau, nes laukia balius, o aš kaip balionas atrodau..... ax.gif

Slyvų jau nusipirkau mirksiukas.gif

nėr už ką mirksiukas.gif
kažkas man pataria, kažkam - aš ax.gif
Atsakyti
mergineles,MB pastoviai turi problemu del viduriu,lb dar duoda daug mityba,kava jei geriat tai zinokit ji kietina vidurius,nes skyscius is organizmo pasalina,automatiskai keteja viduriai,jis bent tas problemas sprendzia daug gerdamas skysciu,valgo daug obuoliu,apelsinu,slyvu,nevalgo jokiu bandeliu ir pusfabrikaciu.
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 08 31, 13:42)
Siguli ir kitos mergaites,kodel jus tokios nedraugoviskos :lotuliukas
Siguliuk,mes begalo noretumem patatyt kokia ten grazuole princesyte pagaminot :lotuliukas

*atsiųsk į až prisijungimą mirksiukas.gif
**pradžiai tekit mūsų istoriją mirksiukas.gif o foto tai bent jau tu gali matyt tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siguliukas: 31 rugpjūčio 2011 - 13:32
QUOTE(Siguliukas @ 2011 08 30, 17:11)
man pačios kokybės netyrė tiesiogiai, bet endokrinologė tyrė FERITINĄ, o jis rodo kiek yra grynosios geležies atsargų moters organizme, aš jų turėjau labai mažai, kol nepakėliau feritino-nepastojau, BET... Ice tea, jis visai ok buvo, o dar teko pakovot iki pastojimo

Oho kaip įdomiai, mano feritinas nekyla, kad ir ką daryčiau unsure.gif

Gavau savo naujausius ats, dariau 3c.d FSH 11 (buvo 17), LH 6 (buvo 11), E 131 (buvo 149) thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Dar nėra idealu, bet geryn geryn thumbup.gif Nžn ar čia LP, ar tie papildukai kuriuos vartoju balansuoja hormonus, bet kažkas veikia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 08 31, 15:32)
*atsiųsk į až prisijungimą  mirksiukas.gif
**pradžiai tekit mūsų istoriją  mirksiukas.gif o foto tai bent jau tu gali matyt  tongue.gif

Istorija superinė, Siguliuk... first.gif
Papildyta:
QUOTE(Getter @ 2011 08 31, 15:53)

Gavau savo naujausius ats,

Vagi, puikios naujienos. Kuo toliau, tuo bus geresni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(taskelis @ 2011 08 31, 12:01)
pastebejau, kad nemazai cia musu (tame tarpe ir as) su gimda retroverso padetyje.. Gal cia kaip nors susije? Nors man sita pasake per pati pirma vizita pas gine paauglysteje...

manau, susije, nes tai yra vienas is endo pozymiu
Papildyta:
QUOTE(tikius @ 2011 08 30, 23:29)
Ka reiskia retroverso padetyje?prisimenu kazkas panasaus buvo ir pas mane lapelyje uzrasyta po echoskopijos blink.gif

reiskia, kad gimda palinkusi ne i prieki (kaip standartiskai turetu buti), bet i nugara
Papildyta:
QUOTE(lauraz5 @ 2011 08 31, 14:42)
Siguli ir kitos mergaites,kodel jus tokios nedraugoviskos :lotuliukas taip idomu su jumis susipazint "akis i aki",bet kazko slabnai jus nuotraukytes dedat..

gal gali priminti, kur tas nuotraukytes deti? nes su atmintim visai ne kas doh.gif
Papildyta:
tai nepatarsit, ar prie retroverso gimdos tinka zvakele stoveti po ND, ar kazkas kitas padeda?
Atsakyti
Malvina,
Atsakysiu kaip P.V. tongue.gif - stovek kaip nori, svarbu bent pusvalandis ramiai paguleti, o ne lekti apsiprausti mirksiukas.gif O ir siaip, jei manai, kad pades- daryk zvakes- daug ka reiskia TIKEJIMAS rolleyes.gif

Na o mes laikomes vis tvirciau- buna, paalpstam, pagriuvinejam, papykina, bet.... gyventi GALIMA thumbup.gif Beje ax.gif turim namuose nauja gyventoja- katyte wub.gif Veliau kada foto ikelsiu, nes dabar dar lovoj esam biggrin.gif

Sekmes visoms wub.gif
Atsakyti
Ice Tea kaip smagu kad aplankei! 4u.gif
oj kaip smagu!katukas!tik ziurek pati nekeisk dezutes turinio nes nestukam negalima del berods toksiplazmozes ar kazko pan..taip gera gera skaityti postukus tavo su jausmais..:wub
del zvakuciu ir panasiu akrobatiniu elementu tai pritariu ice tea skaityt teko kad geriausia ND daryti vakare,ir jokiu prausimosi,per naktele bus ramybe ir gyvatukam bus lengviau.
Atsakyti
cha, jei jau pagal rekomendacijas, tai reiktų abiems prieš išdykavimą pasisioti, nusiprausti ir va tada išdykauti, o po veiksmų vėl pasisioti bei nusiprausti. va

Atsakyti