Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(malvina @ 2011 08 30, 11:01)
del vitamino E tai kazkas man sake, kad labai atsargiai reikia... tik va nezinau, kodel  g.gif
Papildyta:

o kaip gerinti feritino lygi? kazin tas gerinimas endo nemaitina?
Papildyta:

gal dar patars tos, kuriu gimda retroverso padetyje - mums padeda stovejimas zvakele po ND, ar reikia kokiu kitokiu triuku imtis?

Ka reiskia retroverso padetyje?prisimenu kazkas panasaus buvo ir pas mane lapelyje uzrasyta po echoskopijos blink.gif
Atsakyti
Siguliuk,paveluoti didziausi sveikinimai tau sulaukus dukrytes 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Retai cia beuzsuku,atostogauju Lt,siaip tai bent paskaitineju jus ,bet dabar per atostogas ner kada prie kompo prieiti.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Aš irgi iš tų, skaitančių, bet nerašančių smile.gif

Dėl vyrų ginekologų tai ir aš net nepastebėjau kaip atsiradau pas vyrą smile.gif Jau buvo ta stadija kai visiškai nesvarbu pas ką...
Atsakyti
Labas rytas visoms,

klausimėlis toms, kurios leidosi diphereliną..skaičiau mergaičių komentarus, kad susileidus antrą dozę prasideda "linksmumai", tik neparašėte tiksliai, todėl ir klausiu ar normalu, kad jau 3 diena po antros dozės pilvas išsiputęs kaip kamuolys ir didelį skausmai pilvo apačioje? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 08 30, 18:07)
Nakvišų aliejų gėriau. Endokrinologas tam tik pritarė, kai pasakiau, nes pats liepė gerti vitaminą E dėl kiaušialąsčių kokybės, jei neklystu.
Ir man dar toks klausimas iškilo... kažin ar mūsų endometriozininkių problema nebus ne vien tik endo, o ir kiaušialąsčių kokybė... a? Kam nors iš jūsų tyrė šį reikaliuką?

QUOTE(malvina @ 2011 08 30, 22:01)
del vitamino E tai kazkas man sake, kad labai atsargiai reikia... tik va nezinau, kodel  g.gif
Papildyta:

o kaip gerinti feritino lygi? kazin tas gerinimas endo nemaitina?
Papildyta:

gal dar patars tos, kuriu gimda retroverso padetyje - mums padeda stovejimas zvakele po ND, ar reikia kokiu kitokiu triuku imtis?

sveikutes mergytes 4u.gif
kaip smagu kad uzsuka senosios dalyves,nesvarbu kad retai svarbu kad uzsuka 4u.gif
del kiausialasciu kokybes endo itakos nenustebciau..jei yra hipoteziu,kad endo veikia abortuojanciai tai ir sis dalykar gali but teisingas.
Del gelezies ir endo kazkaip nerandu rysio..gelezis man atrodo neitakoja estrogeno gamybos,bet jei kas uzgincys,nesigincysiu,
siguki kaip mergyte tavo laikosi?ar rami?ar nekankina diegliukai?o pati kaip jauties?
Atsakyti
Sveikos,
as irgi prie aktyviai skaitanciu smile.gif
pastebejau, kad nemazai cia musu (tame tarpe ir as) su gimda retroverso padetyje.. Gal cia kaip nors susije? Nors man sita pasake per pati pirma vizita pas gine paauglysteje...
Del difo, tai man issiputes pilvas nebuvo, didziausias salutinis poveikis - ziaurus prakaitavimas naktimis..
Atsakyti
QUOTE(taskelis @ 2011 08 31, 11:01)
Sveikos,
as irgi prie aktyviai skaitanciu smile.gif
pastebejau, kad nemazai cia musu (tame tarpe ir as) su gimda retroverso padetyje.. Gal cia kaip nors susije? Nors man sita pasake per pati pirma vizita pas gine paauglysteje...
Del difo, tai man issiputes pilvas nebuvo, didziausias salutinis poveikis - ziaurus prakaitavimas naktimis..

Dėkoju Taškeli už atsakymą. 4u.gif
Jooo, naktimis labai išmuša prakaitas, kad tik tiek būtų tai nieko tokio, o pilvas mano laaabai išpūstas ir (pasikartosiu) pilvo apačią skaudą, nu gal kiaušides....?
Atsakyti
QUOTE(irmuse2 @ 2011 08 31, 11:20)
Dėkoju Taškeli už atsakymą.  4u.gif
Jooo, naktimis labai išmuša prakaitas, kad tik tiek būtų tai nieko tokio, o pilvas mano laaabai išpūstas ir (pasikartosiu) pilvo apačią skaudą, nu gal kiaušides....?

o nenori nueit pas ginę? dėl šventos ramybės. 4u.gif

man tai nuo difo karščio bangos ir sausra buvo... bet kai jau viskas praeity atrodo nieko baisaus nebuvo.

dabar po pirmos dozės, kol kas nieko nejaučiu.

ai, žinai, pagalvojau, viena iš skausmo priežasčių galėtų būti užkietėję viduriai.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 08 31, 11:24)
o nenori nueit pas ginę? dėl šventos ramybės.  4u.gif

man tai nuo difo karščio bangos ir sausra buvo... bet kai jau viskas praeity atrodo nieko baisaus nebuvo.

dabar po pirmos dozės, kol kas nieko nejaučiu.

ai, žinai, pagalvojau, viena iš skausmo priežasčių galėtų būti užkietėję viduriai.
4u.gif

Tu esi teisi kaip pagalvoju, tai tikrai su viduriais ne kas....
Atsakyti
Mergaites, truputi OT ax.gif Kas kaunietes, kur darotes hormonu tyrimus? Kur geriausia?Per kiek laiko atsakymai buna?
Manosios vakar parsivilko, jau trys ciklai po LP verysad.gif Reikia imtis kitu tyrimu is pagrindu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuse2 @ 2011 08 31, 12:05)
Tu esi teisi kaip pagalvoju, tai tikrai su viduriais ne kas....

na, va ir išsiaiškinome mirksiukas.gif

pabandyk ryte nieko nevalgiusi išgert stiklinę vandens, daugiau daržovių pavalgyk, kitos slyvas užpila vandeniu ir suvalgo su visu skysčiu.
man tai labai suveikia, kai ryte nieko nevalgius išgeriu atvėsusios arbatos (būtent atvėsusios, na tokios drungnos), o jei išgeri tą 3in1 tai irgi bėgi.... lotuliukas.gif

laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilkos akys @ 2011 08 31, 12:42)
Mergaites, truputi OT  ax.gif Kas kaunietes, kur darotes hormonu tyrimus? Kur geriausia?Per kiek laiko atsakymai buna?
Manosios vakar parsivilko, jau trys ciklai po LP  verysad.gif Reikia imtis kitu tyrimu is pagrindu  smile.gif

gaudyk 4u.gif as tai dariausi prie topolio berods tera medika vadinasi..pasidarai tyrimus ryte ant piet ats buna.dar gali ir poliklinikoj savo darytis,bet ten tai buna kad tyrimus veza kitur tai ir uzsitesia..pasiskambink ten ir i poliklinika tada galesi lygint kur geriau ir pigiau 4u.gif
Atsakyti