QUOTE(lauraz5 @ 2011 08 30, 14:31)
pritariu kristinukei kai pralauki tiek laiko tai jau buna dzin vyras,moteris svarbu kad galu gale baigtusi tas nelemtas laukimas...
Del nakvisu aliejaus tai as kazkaip skeptiskai nusiteikus ir niekada neperku ka pasiulo,nes endo specifine liga ir lb reikia ziuret ka perki,kad nepaskatintum endo plitimo,aprasyme tik parasyta,kad sustyguoja hormonus,o ka reiskia sustyguoja?gal tas sustygavimas visai nepalankus mums,bet palankus musu 'draugeh',bet juk puikiai zinom kad endo dziaugiasi estrogenu gausa,o apie nakvisas vaistininke nieko detaliau negalejo papasakot,atsisakiau jos,nerizikavau..skaiciau kad turint endo gerai naudoti omega3 t.y zuvu taukai.
Nu del tu nakviksu , tai as dar keliuose forumuose ir medicinos psl buvau uzklaususi (ten kur gines atsakineja) tai visur gavau teigiamus atsakymus, kad nesvarbu kokia endo stadija nakvisas gerti galima ir sveika
Bet cia manau reik pagal kiekvienos organizma ziureti kaip kam priima, nes pvz kiek bandziau gerti zuvies tauku kapsules, tai vos pasiekusios skrandi jos iskeliaudavo i tulika , vadinasi man zuvies taukai niekaip netinka
Papildyta:
QUOTE(kristinuke @ 2011 08 30, 07:33)
Laparoskopijos temelėj rasi išsamią info apie tai, ten mergaitės ne tik patars, bet ir palaikys visom keturiom
Papildyta:
Ačiū dievuliui,kad naujokė. Ir labai linkiu, kad tokioje stadijoje sulauktumei
O didesnio priešo ligai nėra kaip žinojimas
Va cia tai labai daug tiesos
kol nezinojau nei man ka skaudejo , nei blogai jauciausi, nei pozymiu kokiu buvo, kol tu prakeiktu cistu neatrado netycia, o dabar prie visokiu paskaudenimu, pamaudenimu dar ir psichologines problemos prisideda