Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(kokyte @ 2011 08 29, 20:24)
Nu man tai dar neteko pas vyra giniu pabuvoti , nezinau ar prisiversciau  blush2.gif Man net pas gine sunkiai sekasi per apziura, maniske sake, lieps man kiekviena diena pas ja eiti , kad priprasciau  doh.gif

prisiverstum, prisiverstum mirksiukas.gif
aš irgi sakiau, kad kol galiu rinktis, einu pas moterį.
o va susisuko taip, kad toje klinikoje vieni diedai !
teisingai Viltelė sako, kad tiek pas moteriškę, tiek pas vyriškį ta apžiūra nesmagi.
ir dar pritarsiu, kad vyras tikrai švelniau viską daro.

Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Gal galetumėte nupasakoti, kaip vyksta laparoskopijos tyrimas? Kiek laiko praleidžiama ligoninėje. Kada galima grįžti į darbą? Gal jau kalbėjote apie tai, bet dabar tiek darbo turiu kad nėra kada skaityti. sad.gif O kita savaite jau gulu. Labai bijau, nes gydytoja miglotai paaiškino. Ačiū už bet kokią info. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 08 29, 21:19)
Man beskaitant jūsų svarstymus "pas vyrą", "pas moterį" kyla, nesupykit, toks pastebėjimas, kad dar mažai po vargelius braidot... Bet aš čia tik tarp kitko, mergaitės, nelinkėdama, kad po juos tektų klampoti.  rolleyes.gif

Butent kristinuke unsure.gif
Bet tai nereiskia, kad ir kitoms to linkiu schmoll.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 08 30, 10:33)
Sveikos merginos 4u.gif
Gal galetumėte nupasakoti, kaip vyksta laparoskopijos tyrimas? Kiek laiko praleidžiama ligoninėje. Kada galima grįžti į darbą? Gal jau kalbėjote apie tai, bet dabar tiek darbo turiu kad nėra kada skaityti. sad.gif O kita savaite jau gulu. Labai bijau, nes gydytoja miglotai paaiškino. Ačiū už bet kokią info.  4u.gif

Laparoskopijos temelėj rasi išsamią info apie tai, ten mergaitės ne tik patars, bet ir palaikys visom keturiom 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kokyte @ 2011 08 30, 00:32)
Niu bent as tai naujoke situose reikaliukuose, stazas nuo kovo menesi padarytos LP , tiek pat laiko ir pastangos tapti  nestuke.gif
Tik jauciu, kad dar oi kiek teks visko isbandyti ir suzinoti  g.gif

Ačiū dievuliui,kad naujokė. Ir labai linkiu, kad tokioje stadijoje sulauktumei nestuke.gif O didesnio priešo ligai nėra kaip žinojimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 08 30, 08:33)

Sveikute,
nelabai zinau ka noretum suzinoti, bet LP eiga vyksta, kaip pries betkokia kita operacija: dazniausiai guldo i ligonine diena pries LP. Ta diena vyksta zarnyno valymas (su cololytu). Tiesa, pries kelias dienas butina pasidaryti tyrimus, bet tikriausiai ta jau zinai. LP metu gauni pilna narkoze, o kaip viskas vyksta, gali paziureti internete smile.gif , bet patarciau to nedaryti, nes kai nezinai, tai maziau bijai mirksiukas.gif Po operacijos, priklausomai, kaip jautiesi, po dienos ar poros isleidzia namo. Pvz. as pragulejau visa savaite, nes esu is tu "slabakiu" hihihi.gif
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Ziuriu kalbejot apie vyrus ginius, tai mano irgi vyras ax.gif Ir dar tox jaunas, aukstas, tamsus, ziauriai grazus blush2.gif Zodziu ka norejau parasyti, tai, kad is pradziu ir as sakiau, kad pas vyra net suristos nenunes, bet kai prireike tai pati kaip kulka pro duris imoviau lotuliukas.gif dabar man jau visvien vyras, moteris, ar isvis jie abu apziurines, kad tik padetu biggrin.gif
Papildyta:
beje siandien ryte pastebejau tokias rausvas, ne sokoladines isskyras, bet jos visvien reiskia ta pati, kad ir si menesi nepavyko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 08 29, 21:35)
Dabar jau juokingai skamba "ar pas vyra", "ar pas moteri", visas sis "gydymo maratonas" pasidare toks iprastas, kad nekyla jokiu minciu.. nepatogumo, kuklumo, gedingumo ar dar kokio -umo  schmoll.gif  biggrin.gif
Bluko, pranesk, kaip seksis mirksiukas.gif

Būtinai pranešiu, kai penktadienį apsilankysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2011 08 29, 19:11)
Kas yra  D.V.? blush2.gif

Mergiukai, ar Jus geriat prie endo nakvisu alieju? siandien vaistinej ipirso, nes akcija  biggrin.gif

QUOTE(kokyte @ 2011 08 29, 20:24)
Nu man tai dar neteko pas vyra giniu pabuvoti , nezinau ar prisiversciau  blush2.gif Man net pas gine sunkiai sekasi per apziura, maniske sake, lieps man kiekviena diena pas ja eiti , kad priprasciau  doh.gif

pritariu kristinukei kai pralauki tiek laiko tai jau buna dzin vyras,moteris svarbu kad galu gale baigtusi tas nelemtas laukimas...
Del nakvisu aliejaus tai as kazkaip skeptiskai nusiteikus ir niekada neperku ka pasiulo,nes endo specifine liga ir lb reikia ziuret ka perki,kad nepaskatintum endo plitimo,aprasyme tik parasyta,kad sustyguoja hormonus,o ka reiskia sustyguoja?gal tas sustygavimas visai nepalankus mums,bet palankus musu 'draugeh',bet juk puikiai zinom kad endo dziaugiasi estrogenu gausa,o apie nakvisas vaistininke nieko detaliau negalejo papasakot,atsisakiau jos,nerizikavau..skaiciau kad turint endo gerai naudoti omega3 t.y zuvu taukai.
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 08 30, 14:31)
pritariu kristinukei kai pralauki tiek laiko tai jau buna dzin vyras,moteris svarbu kad galu gale baigtusi tas nelemtas laukimas...
Del nakvisu aliejaus tai as kazkaip skeptiskai nusiteikus ir niekada neperku ka pasiulo,nes endo specifine liga ir lb reikia ziuret ka perki,kad nepaskatintum endo plitimo,aprasyme tik parasyta,kad sustyguoja hormonus,o ka reiskia sustyguoja?gal tas sustygavimas visai nepalankus mums,bet palankus musu 'draugeh',bet juk puikiai zinom kad endo dziaugiasi estrogenu gausa,o apie nakvisas vaistininke nieko detaliau negalejo papasakot,atsisakiau jos,nerizikavau..skaiciau kad turint endo gerai naudoti omega3 t.y zuvu taukai.

Nu del tu nakviksu , tai as dar keliuose forumuose ir medicinos psl buvau uzklaususi (ten kur gines atsakineja) tai visur gavau teigiamus atsakymus, kad nesvarbu kokia endo stadija nakvisas gerti galima ir sveika g.gif Bet cia manau reik pagal kiekvienos organizma ziureti kaip kam priima, nes pvz kiek bandziau gerti zuvies tauku kapsules, tai vos pasiekusios skrandi jos iskeliaudavo i tulika , vadinasi man zuvies taukai niekaip netinka smile.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(kristinuke @ 2011 08 30, 07:33)
Laparoskopijos temelėj rasi išsamią info apie tai, ten mergaitės ne tik patars, bet ir palaikys visom keturiom  4u.gif
Papildyta:

Ačiū dievuliui,kad naujokė. Ir labai linkiu, kad tokioje stadijoje  sulauktumei  nestuke.gif O didesnio priešo ligai nėra kaip žinojimas  4u.gif

Va cia tai labai daug tiesos 4u.gif kol nezinojau nei man ka skaudejo , nei blogai jauciausi, nei pozymiu kokiu buvo, kol tu prakeiktu cistu neatrado netycia, o dabar prie visokiu paskaudenimu, pamaudenimu dar ir psichologines problemos prisideda doh.gif
Atsakyti
Nakvišų aliejų gėriau. Endokrinologas tam tik pritarė, kai pasakiau, nes pats liepė gerti vitaminą E dėl kiaušialąsčių kokybės, jei neklystu.
Ir man dar toks klausimas iškilo... kažin ar mūsų endometriozininkių problema nebus ne vien tik endo, o ir kiaušialąsčių kokybė... a? Kam nors iš jūsų tyrė šį reikaliuką?
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 08 30, 18:07)
kažin ar mūsų endometriozininkių problema nebus ne vien tik endo, o ir kiaušialąsčių kokybė... a? Kam nors iš jūsų tyrė šį reikaliuką?

man pačios kokybės netyrė tiesiogiai, bet endokrinologė tyrė FERITINĄ, o jis rodo kiek yra grynosios geležies atsargų moters organizme, aš jų turėjau labai mažai, kol nepakėliau feritino-nepastojau, BET... Ice tea, jis visai ok buvo, o dar teko pakovot iki pastojimo
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 08 30, 19:07)
Nakvišų aliejų gėriau. Endokrinologas tam tik pritarė, kai pasakiau, nes pats liepė gerti vitaminą E dėl kiaušialąsčių kokybės, jei neklystu.

del vitamino E tai kazkas man sake, kad labai atsargiai reikia... tik va nezinau, kodel g.gif
Papildyta:
QUOTE(Siguliukas @ 2011 08 30, 19:11)
man pačios kokybės netyrė tiesiogiai, bet endokrinologė tyrė FERITINĄ, o jis rodo kiek yra grynosios geležies atsargų moters organizme, aš jų turėjau labai mažai, kol nepakėliau feritino-nepastojau, BET... Ice tea, jis visai ok buvo, o dar teko pakovot iki pastojimo

o kaip gerinti feritino lygi? kazin tas gerinimas endo nemaitina?
Papildyta:

gal dar patars tos, kuriu gimda retroverso padetyje - mums padeda stovejimas zvakele po ND, ar reikia kokiu kitokiu triuku imtis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo malvina: 30 rugpjūčio 2011 - 21:02