Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

Registruojuos ir as naujuose namuciuose, ziuriu ir as prirasyta pacientu sarase 4u.gif Sakykit ar yra dar mergaiciu su gimdos kaklelio endo?ir isvis kiek skaitineju literaturoje, tai toje vietoje retai ji isitaiso blink.gif mano gydytojas dar nekalbejo apie LP, tipo sake tavo atveju tau reiktu kuo greiciau pastoti g.gif bet kad as nepastoju taip greit ir pergyvenu, kad kol lauksim leliaus, ta bjaurybe apraizgys visus kitus organus... unsure.gif nu nieko, spalio pabaigoje, kai pas ji eisiu uzsiminsiu apie LP, paziesiu ka sakys.
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2011 08 19, 15:48)
Mergytės nepykit, kad aš taip savavališkai atidariau temukę  Nenorėjau mūsų be namučių palikti, tiesiog kadangi aš moderatorė tai galiu temos pirmą žinutę bet kada koreguoti, kas yra patogu, bent jau šiai temai, jei nubalsuosit galiu kurti ir toliau, jei kuri nors nori apsiimti, perleidžiu 

o ko cia pykt ax.gif cia tik dziaugtis reikia kad troba vat nauja yra wub.gif tik as sarasiuka jei galima nusisavinau ir atnaujinau sutvarkiau ax.gif blush2.gif jei galima as ji priziuresiu, nes man patinka tokie krapstymaisi...o ir siaip labai patinka info tvarkyti blush2.gif
jei gaunu palaiminima blush2.gif prasau siusti man duomenis apie save jei matote, kad nera prie jusu vardelio kazkokios info...ar siaip norite isitraukti i saraseli zodziu visa info man i a.z blush2.gif suteikit man malonumo pasikrapstyti blush2.gif ax.gif

QUOTE(tikius @ 2011 08 19, 15:59)
Registruojuos ir as naujuose namuciuose, ziuriu ir as prirasyta  pacientu sarase  4u.gif  Sakykit ar yra dar mergaiciu su gimdos kaklelio endo?ir isvis kiek skaitineju literaturoje, tai toje vietoje retai ji isitaiso blink.gif mano gydytojas dar nekalbejo apie LP, tipo sake tavo atveju tau reiktu kuo greiciau pastoti g.gif bet kad as nepastoju taip greit ir pergyvenu, kad kol lauksim  leliaus,  ta bjaurybe apraizgys visus kitus organus... unsure.gif nu nieko, spalio pabaigoje, kai pas ji eisiu uzsiminsiu apie LP, paziesiu ka sakys.

girdejau zinok toki atveji ax.gif tik neatsimenu kada...kazkada kazkokia mergaite irgi turejo endo kaklelyje ax.gif jai irgi nesiule LP gydytoja, bet mes visgi ja ikalbinom ryztis LP,nes endo ropinejanti liga ir megeja plisti tad jei jau yra kaklelyje negalima atmesti fakto kad ji gali buti ir kitur isplitusi...o tas kuo greiciau pastoti manau kiekvienai tai sako...tik vat problema pas mus tokia yra KAIP????? lotuliukas.gif doh.gif juokas per asaras bet verciau pamastyciau visgi tavo atveju apie LP mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 08 19, 15:55)
o ko cia pykt ax.gif cia tik dziaugtis reikia kad troba vat nauja yra wub.gif tik as sarasiuka jei galima nusisavinau ir atnaujinau sutvarkiau ax.gif  blush2.gif jei galima as ji priziuresiu, nes man patinka tokie krapstymaisi...o ir siaip labai patinka info tvarkyti blush2.gif
jei gaunu palaiminima blush2.gif prasau siusti man duomenis apie save jei matote, kad nera prie jusu vardelio kazkokios info...ar siaip norite isitraukti i saraseli zodziu visa info man i a.z blush2.gif suteikit man malonumo pasikrapstyti blush2.gif  ax.gif

Ok Laurut, tai mestelk patvarkytą sąrašiuką į kiekvienos temos galą ir aš kurdama naują trobą jį įkelsiu į pirmą žinutę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2011 08 19, 16:58)
Ok Laurut, tai mestelk patvarkytą sąrašiuką į kiekvienos temos galą ir aš kurdama naują trobą jį įkelsiu į pirmą žinutę  4u.gif

pasistengsiu o jei netycia neimesiu tai pas mane parase rasi visada mirksiukas.gif kaip pacios savijauta?
Atsakyti
Mergaites, kaip Jus manot? ar endo gali itakoti IVF rezultata?
Reikia pradet taupyt pinigelius ir registruotis pas Treijsa.
Galvoju, kad gal net neverta leistis net to diferelino, o eit tiesiai prie reikalo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2011 08 19, 19:34)
Galvoju, kad gal net neverta leistis net to diferelino, o eit tiesiai prie reikalo ax.gif

Ką gali žinoti, ką gali endo... Bet turint tai galvoje imamasi ir priemonių. Masiškai pas Treijsą? Aš LV, bet kitoj klinikoj. Nežinau, ar tai įtakos mano rezultatą, bet bent jau ramiai bendrauju el.paštu, man į visus klausimus atsako išsamiai, nors jų pateikiu visą galybę ir kartais kvailokų ax.gif O embrions , kiek žinau, priima pacientus akis į akį. Siūlyčiau pasikonsultuoti su LV. Blogiau tikrai juk nebus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2011 08 19, 15:34)

Ir man sitas klausimas labai idomus, kaip tik skaitinejau IVF skyreli 4u.gif
Kazkaip svarsciau, kad su IV stadija neverta pinigus leisti IUI darant g.gif
Tik as niekaip nesusikaiciuoju ar tikrai LV pigiau bus, nes is Kauno vazineti i LV 500km pirmyn atgal , paskaiciuoji kuro sanaudas g.gif
Be to niekaip neismastau ka su darbu daryti, kaip prisitaikyti, nes atostogu tai nieks neisleis, o jei Kaune IVF daryti tai jauciu ir su darbu speciau ax.gif
Zodziu pasimetusi esu visiskai, net nebezinau ko griebtis ir ka daryti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2011 08 19, 18:34)

kaip kristinuke sake, nieks negali nuspeti kas gali but su endo...ji mazai zinoma, klastinga liga doh.gif o as manyciau kad visgi verta panaudot difa del visa pikto....nes IVF metu naudojami ypac stiprus stimuliantai kurie labai patinka endo doh.gif ji juk maitinasi jais...tad tavo vietoj pries IVF'a dar pavartociau difa. ax.gif
QUOTE(kokyte @ 2011 08 19, 18:55)
Ir man sitas klausimas labai idomus, kaip tik skaitinejau IVF skyreli  4u.gif
Kazkaip svarsciau, kad su IV stadija neverta pinigus leisti IUI darant  g.gif 
Tik as niekaip nesusikaiciuoju ar tikrai LV pigiau bus, nes is Kauno vazineti i LV 500km pirmyn atgal , paskaiciuoji kuro sanaudas  g.gif
Be to niekaip neismastau ka su darbu daryti, kaip prisitaikyti, nes atostogu tai nieks neisleis, o jei Kaune IVF daryti tai jauciu ir su darbu speciau  ax.gif
Zodziu pasimetusi esu visiskai, net nebezinau ko griebtis ir ka daryti  doh.gif

aha as irgi tik siaip pamastau apie tai g.gif kad sunkoka butu istrukti...del kuro cia priklauso kiek masina ima kuro mirksiukas.gif pas mus tai ziauriai taupi tai tame problemu nebutu ax.gif
kadangi pas mane IIIst as net nebegalvoju apie IUI schmoll.gif ant IVF deja pajamos nebeisnes...tad teks tenkintis tuo ka galesim leisti be tokiu priemoniu ax.gif o IUI nedaryciau, nes vistiek tikimybe nedidele...o endo tik ir laukia stimuliantu doh.gif tiek jau to patausosiu organizma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 08 19, 19:42)
Ką gali žinoti, ką gali endo... Bet turint tai galvoje imamasi ir priemonių. Masiškai pas Treijsą? Aš LV, bet kitoj klinikoj. Nežinau, ar tai įtakos mano rezultatą, bet bent jau ramiai bendrauju el.paštu, man į visus klausimus atsako išsamiai, nors jų pateikiu visą galybę ir kartais kvailokų  ax.gif O embrions , kiek žinau, priima pacientus  akis į akį. Siūlyčiau pasikonsultuoti su LV. Blogiau tikrai juk nebus smile.gif

As kol kas dar tik pamastymu stadijoj 4u.gif vat irgi pagalvoju, kad visos labai verziasi pas Treijsa, todel pats darbas gali buti atliekamas mechaniskai. Bet kai pasiskaitau atsiliepimus, kad i nieka kita sio gydytojo nekeistu, o dar ir rezultatai wub.gif Juk as pati irgi verziausi pas P.V. nors ir labai uzsiemes.
Papildyta:
QUOTE(kokyte @ 2011 08 19, 19:55)
Ir man sitas klausimas labai idomus, kaip tik skaitinejau IVF skyreli  4u.gif
Kazkaip svarsciau, kad su IV stadija neverta pinigus leisti IUI darant  g.gif 
Tik as niekaip nesusikaiciuoju ar tikrai LV pigiau bus, nes is Kauno vazineti i LV 500km pirmyn atgal , paskaiciuoji kuro sanaudas  g.gif
Be to niekaip neismastau ka su darbu daryti, kaip prisitaikyti, nes atostogu tai nieks neisleis, o jei Kaune IVF daryti tai jauciu ir su darbu speciau  ax.gif
Zodziu pasimetusi esu visiskai, net nebezinau ko griebtis ir ka daryti  doh.gif

As kol kas dar neskaiciavau, bet skaiciau, kad su viskuo atsieina apie 7 tukst.
Ir idomu kiek kartu i LV reikia vaziuoti ir kokiu daznumu g.gif
Papildyta:
QUOTE(lauraz5 @ 2011 08 19, 20:03)
kaip kristinuke sake, nieks negali nuspeti kas gali but su endo...ji mazai zinoma, klastinga liga doh.gif o as manyciau kad visgi verta panaudot difa del visa pikto....nes IVF metu naudojami ypac stiprus stimuliantai kurie labai patinka endo doh.gif ji juk maitinasi jais...tad tavo vietoj pries IVF'a dar pavartociau difa. ax.gif

kadangi pas mane IIIst as net nebegalvoju apie IUI schmoll.gif ant IVF deja pajamos nebeisnes...tad teks tenkintis tuo ka galesim leisti be tokiu priemoniu ax.gif o IUI nedaryciau, nes vistiek tikimybe nedidele...o endo tik ir laukia stimuliantu doh.gif tiek jau to patausosiu organizma ax.gif

pas mane pagal grafika gaunasi taip:
2011.06.01 LP
jei nepastoju per 6 men., t.y. iki gruodzio, tada 6 men. diferelinas iki 2012.06, tada vel bandyt. Bet beda ta, kad kitu metu lapkriti mb gali isvykti pusei metu verysad.gif
Gal bandyt diferelina trumpiau naudot g.gif
Del IUI pritariu drinks_cheers.gif beveik pinigai i bala, o ir dar daugiau "geriu" galima prisiauginti. Bet tik kodel gines siulo, kai turi IV stadija...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimoza:): 19 rugpjūčio 2011 - 18:17
QUOTE(mimoza:) @ 2011 08 19, 16:10)
As kol kas dar tik pamastymu stadijoj 4u.gif  vat irgi pagalvoju, kad visos labai verziasi pas Treijsa, todel pats darbas gali buti atliekamas mechaniskai. Bet kai pasiskaitau atsiliepimus, kad i nieka kita sio gydytojo nekeistu, o dar ir rezultatai wub.gif  Juk as pati irgi verziausi pas P.V. nors ir labai uzsiemes.

Mimoza, jei dar eisi pas P.V. uzklausk ka jis rekomenduotu Kaune del IVF , pas mus abi kiek suprantu ir stadija ta pati ir amzius toks pats drinks_cheers.gif
As tyrimus jau pradejau Kaune darytis, mano gine rekomendavo Lietuvos, JAV ir Izraelio VK senamiestyje, bet nelabai randu info apie ja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 08 19, 20:17)
Mimoza, jei dar eisi pas P.V. uzklausk ka jis rekomenduotu Kaune del IVF , pas mus abi kiek suprantu ir stadija ta pati ir amzius toks pats  drinks_cheers.gif
As tyrimus jau pradejau Kaune darytis, mano gine rekomendavo  Lietuvos, JAV ir Izraelio VK senamiestyje, bet nelabai randu info apie ja  blush2.gif

As turiu toki itarima, kad P.V. yra prie IVF, nes jis niekada niekam nesiulo.
Tik isvadoj paraso: bandyt pastoti.
Deja, pas P.V. daugiau neisiu (sake neieskot jo, o konsultuotis su gine), nebent tik LP darytis.
Pas ka lankaisi Kaune? Ne pas R.V.?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimoza:): 19 rugpjūčio 2011 - 18:21
QUOTE(mimoza:) @ 2011 08 19, 16:19)
As turiu toki itarima, kad P.V. yra prie IVF, nes jis niekada niekam nesiulo.
Tik isvadoj paraso: bandyt pastoti.
Pas ka lankaisi Kaune? Ne pas R.V.?

As A klinikoj pas N.J. lankausi, LP krikscioniskuose dare V.R., o del vaisingumo speco, dar giliuose svarstymuose ka daryti, kaip viska suderinti doh.gif
Atsakyti