QUOTE(DruiDe @ 2011 08 29, 08:36)
*Visiskai pritariu siems zodziams ir idejai gudrauti su V.
Tiesa sakant, yra kelis kartus sove man i galva panasaus pobudzio mintis, kad cia mano kalte, kad as del visko kalta tik as, bet po atviraus pokalbio su V nustojau apie tai galvoti. Supratau, kad atvirumas geras dalykas, bet V ne moterys, jie is Marso, todel matydami problema ir nerasdami sprendimo kaip ja pasalinti,
labai pergyvena ir jauciasi kalti.
**todel jei man reikia isisneketi, man nuo to lengviau, as snekesiu su juo, jis klausys. Jam nebutina
viska zinoti is medicinines puses, bet suprausti ir jausi mano
emocine busena jis gali.
*tai vat butent...ir tas jausmas, tas bejegiskumas, kad nieko negali pakeisti ji tiesiog veikia lb stipriai
bet atrodo su kieviena diena judam i prieki...labai tikiuosi kad mums pavyks isspresti ir sia iskilusia problema
jautruolis jis pas mane...ir isgyvena viska viduje..o tai jau aisku negerai ir vat kaip ji veikia
**o as negaliu ir tai mane slegia....
slegia nes turiu nesiotis viska viduje...vienintele vieta kur galiu pasipasakoti tai tik SM visos drauges isvaziavo ir rysys labai jau sunkus patapo...negali man pagelbeti kai man lb reikia
o tik pasiguosciau MB jis jaustusi kaltas, kad ir kaip kartociau kad jis cia ne prie ko....stengiuosi kapstytis...zinau, kad reikia judeti i prieki ir liudesys nieko nepakeis, bet kartais jis tiesiog uzvaldo mane ir nebeturiu net kur detis
bet as busiu stipri ir viska iveiksiu...kurgi as daugiau desiuosi