Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Bluko @ 2011 08 29, 09:55)
O gydytojas Zeba, kur jis dirba?

Motina ir vaikas klinikoje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 08 28, 14:05)

apie E.T tai neduok D atsiliepimai ir as juos galiu patvirtinti aisku kiekvienam savo bet man tai ji schmoll.gif  blink.gif  doh.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(sanzile @ 2011 08 27, 17:05)

Kristinuke , o kada isodinimas? wub.gif

Jei nieks nesikeis - rugsėjo 8. Šiandien echoskopiją padarė, gleivinė 1,1cm. Gydytoja sakė, kad viskas puiku, o ir aš manau, kad taip, nes dar tik ( smile.gif ) 12 c.d. Manau, kad estrogenų nereiks papildomai gerti prie jau esamos dozės.
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2011 08 29, 08:36)
*Visiskai pritariu siems zodziams ir idejai gudrauti su V.
Tiesa sakant, yra kelis kartus sove man i galva panasaus pobudzio mintis, kad cia mano kalte, kad as del visko kalta tik as, bet po atviraus pokalbio su V nustojau apie tai galvoti. Supratau, kad atvirumas geras dalykas, bet V ne moterys, jie is Marso, todel matydami problema ir nerasdami sprendimo kaip ja pasalinti, labai pergyvena ir jauciasi kalti.
**todel jei man reikia isisneketi, man nuo to lengviau, as snekesiu su juo, jis klausys. Jam nebutina viska zinoti is medicinines puses, bet suprausti ir jausi mano emocine busena jis gali.

*tai vat butent...ir tas jausmas, tas bejegiskumas, kad nieko negali pakeisti ji tiesiog veikia lb stipriai ax.gif bet atrodo su kieviena diena judam i prieki...labai tikiuosi kad mums pavyks isspresti ir sia iskilusia problema ax.gif jautruolis jis pas mane...ir isgyvena viska viduje..o tai jau aisku negerai ir vat kaip ji veikia verysad.gif
**o as negaliu ir tai mane slegia.... verysad.gif slegia nes turiu nesiotis viska viduje...vienintele vieta kur galiu pasipasakoti tai tik SM visos drauges isvaziavo ir rysys labai jau sunkus patapo...negali man pagelbeti kai man lb reikia doh.gif o tik pasiguosciau MB jis jaustusi kaltas, kad ir kaip kartociau kad jis cia ne prie ko....stengiuosi kapstytis...zinau, kad reikia judeti i prieki ir liudesys nieko nepakeis, bet kartais jis tiesiog uzvaldo mane ir nebeturiu net kur detis doh.gif bet as busiu stipri ir viska iveiksiu...kurgi as daugiau desiuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2011 08 27, 19:16)
kristinuke, ar Jusb naudojates sia paslauga? ax.gif
kodel pasirinkot sia klinika, o ne Treijs  biggrin.gif ?
as jau pamazu pratiniuosi irgi prie sios minties unsure.gif

Pasirinkau šią kliniką dėl to, kad nereikia važinėti į LV. El. paštu konsultuoja. Man tauposi ir laikas, ir atsakymus apsvarstau, turiu pagalvoti laiko, ar man tinka, ar netinka pasiūlymai ir t.t. O ir raštu man dėl kalbos paprasčiau. Be to, kaina galutinė lyginant su embrions turbūt vis tiek tokia pati.
Paskola nesinaudojau iš klinikos tik dėl to, kad ar aš nuorodą buvau pražiūrėjusi, ar čia tik neseniai atsirado toks pasiūlymas. Kadangi mums jau su banku LT reikalai užvesti, be to, jau ir pusė sumos sumokėta, tai tik pasidomėti kitoms linkėčiau. O kam mokėti procentus...
Kai nusiunčiau užklausas į EGV ir Embrions, atrašė abi klinikos, bet EGV iškart pasiūlė tokį bendravimo būdą, jei pageidauju. Todėl aš jiems nusiunčiu tyrimus, echoskopijas ir pan. Kadangi pati savo tyrimus turiu jau kelerių metų, situaciją žinau, man taip patogiau.
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 08 29, 12:56)
o as negaliu ir tai mane slegia.... verysad.gif slegia nes turiu nesiotis viska viduje...vienintele vieta kur galiu pasipasakoti tai tik SM visos drauges isvaziavo ir rysys labai jau sunkus patapo...negali man pagelbeti kai man lb reikia doh.gif o tik pasiguosciau MB jis jaustusi kaltas, kad ir kaip kartociau kad jis cia ne prie ko....stengiuosi kapstytis...zinau, kad reikia judeti i prieki ir liudesys nieko nepakeis, bet kartais jis tiesiog uzvaldo mane ir nebeturiu net kur detis doh.gif bet as busiu stipri ir viska iveiksiu...kurgi as daugiau desiuosi smile.gif

Taip jau sutvertos esam, kad pasnekejus mum palengveja 4u.gif
As esu slapuke, neviena mano drauge nezino kas man yra, ka isgyvenom. Tiesiog negaliu atsiverti ir pasakyti viska. Viska isgyvenu viena ir tik paskui islendu i dienos sviesa. Bet savyje nesti ta skausma vienai taip pat labai sunku. SM puiki vieta, gauti naudingos informacijos, patarimu, pagaliau tiesiog buti isklausytai.
Kai jau beviltiskai bloga - imk balta popieriaus lapa ir rasyk viska kas neramina, kas sukelia skausma, kas tik sauna i galva. Rasyk tiek kartu kol praras prasme arba atsikratyk to lapo (sudegink arba sulankstyk lektuveli ir paleisk i 4 puses, padaryk laiveli i paleisk i upe, idek i oro baliona - paleisk i ora) 4u.gif Man padeda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DruiDe: 29 rugpjūčio 2011 - 13:22
Sveikos merginos 4u.gif , tai ir as pradedu savo kryziaus zygelius toje srityje. Paklausiau jusu patarimu ir nusprendziau, taigi jau penktadieni vykstu pas gydytoja D.V smile.gif pirminei konsultacijai.
Atsakyti
Kas yra D.V.? blush2.gif

Mergiukai, ar Jus geriat prie endo nakvisu alieju? siandien vaistinej ipirso, nes akcija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2011 08 29, 19:11)
Kas yra  D.V.? blush2.gif

Mergiukai, ar Jus geriat prie endo nakvisu alieju? siandien vaistinej ipirso, nes akcija  biggrin.gif

Cia gyd. inicialai, trumpinys biggrin.gif O nakvisu aliejus moters organizmui visad pravercia, tik reiktu jas pagert bent 3 menesius maziausiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2011 08 29, 16:11)
Kas yra  D.V.? blush2.gif

Mergiukai, ar Jus geriat prie endo nakvisu alieju? siandien vaistinej ipirso, nes akcija  biggrin.gif

As geriu , be kazkokiu pokyciu tai nelabai jauciu, gal tik jegu daugiau ir miegas taip nebeima kaip anksciu, galedavau visa diena pramiegoti blush2.gif
Man mano gine rekomendavo profilaktiskai pagerti , manau, kad tikrai nepakenks 4u.gif
Beja kurioj vaistinej akcija, nuvarysiu dar nusipirkti?
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 08 29, 20:35)
As geriu , be kazkokiu pokyciu tai nelabai jauciu, gal tik jegu daugiau ir miegas taip nebeima kaip anksciu, galedavau visa diena pramiegoti  blush2.gif
Man mano gine rekomendavo profilaktiskai pagerti , manau, kad tikrai nepakenks  4u.gif
Beja kurioj vaistinej akcija, nuvarysiu dar nusipirkti?

aisku... svarbiausia, kad nepablogintu ir taip sudetingos situacijos 4u.gif
pirkau Camelijoj - uz didele pakuote sumokejau 37 Lt. Galiojimas geras bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Bluko @ 2011 08 29, 20:33)
Cia gyd. inicialai, trumpinys biggrin.gif  O nakvisu aliejus moters organizmui visad pravercia, tik reiktu jas pagert bent 3 menesius maziausiai smile.gif

Suprantu, kad inicialai biggrin.gif bet idomu kieno g.gif
Atsakyti

[/quote]
Tuoj mergaites parasysiu, tai gyd. D. Visockiene smile.gif
Atsakyti
[quote=Bluko,2011 08 29, 16:55]
[/quote]
Tuoj mergaites parasysiu, tai gyd. D. Visockiene smile.gif
[/quote]

Lauksiu komentaru po susitikimo su ja, gali ir i AZ brukstelt jei netingesi, nes as dar irgi neapsisprendusi pas ka kreiptis , tai visokia info rankiuojuosi 4u.gif
Beja kurioj klinikoj ji dirba?
Atsakyti