Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Bluko @ 2011 08 28, 12:50)
O pas D. V. ar ilgai reikia laukti priemimo, ar greit uzregistruoja?

Kad labai ilgai pas nei viena neriekia laukti, na nebent atostogauja ar pan. Pabandyk pasiskambinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 08 27, 10:14)
o kada tau LP daryta g.gif

Pries 7 menesius
Atsakyti
QUOTE(Viltelė @ 2011 08 28, 19:40)
Pries 7 menesius

nenoriu nuliudinti, bet kiekvienai skirtingai tai ir tavo atveju gali buti kad ta sliuze atsinajino doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 08 28, 18:48)
nenoriu nuliudinti, bet kiekvienai skirtingai tai ir tavo atveju gali buti kad ta sliuze atsinajino doh.gif

Tai visko gali buti verysad.gif bet jau trecia karta taip greitai po peiliu gulti nebenoriu. Dar pries tai IVF bandysiu.
Atsakyti
QUOTE(Viltelė @ 2011 08 28, 19:51)
Tai visko gali buti verysad.gif bet jau trecia karta taip greitai po peiliu gulti nebenoriu. Dar pries tai IVF bandysiu.

suprantu tavo nenora 4u.gif verysad.gif pati jau 3 operacijas turejau doh.gif atmintis slubuoja juodai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 08 28, 15:23)
Kad labai ilgai pas nei viena neriekia laukti, na nebent atostogauja ar pan. Pabandyk pasiskambinti mirksiukas.gif

Tai reiks turbut ryt si darbeli ir atlikti smile.gif . Tik dabar turiu dar apsisprest pas kuria gyd. registruotis ar pas E. T. ar D,V g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluko @ 2011 08 28, 20:50)
Tai reiks turbut ryt si darbeli ir atlikti smile.gif . Tik dabar turiu dar apsisprest pas kuria gyd. registruotis ar pas E. T. ar D,V  g.gif

Nenoriu taip visai juodai zmogaus smerkti, bet nuo E.T. dabar einu ratais biggrin.gif
O pas Zeba nenori pabandyti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanzile: 28 rugpjūčio 2011 - 20:56
QUOTE(sanzile @ 2011 08 28, 21:55)
Nenoriu taip visai juodai zmogaus smerkti, bet nuo E.T. dabar einu ratais biggrin.gif
O pas Zeba nenori pabandyti? g.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif daug kam nepatiko E.T ax.gif doh.gif man irgi nepatiko schmoll.gif blink.gif doh.gif as irgi i ta sarasiuka itraukciau Zeba ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 08 28, 08:59)
suprantu tavo nenora 4u.gif  verysad.gif pati jau 3 operacijas turejau doh.gif atmintis slubuoja juodai doh.gif

As turejau 2 pilnas narkozes 2 metu laikotarpyje, bet tphu, tphu nieko ax.gif dar galvele veikia neblogai ir su atmintim viskas gerai
Papildyta:
Man mm turi atsivilkt rugsejo 3d. tai jau pradedu trizniot, kad tik nepamatyciau tu tepliojimu ir vel, nes kiek suprantu, jei pastoji tai tu tepliojimu is kart nelieka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tikius @ 2011 08 28, 22:34)
Man mm turi atsivilkt rugsejo 3d. tai jau pradedu trizniot, kad tik nepamatyciau tu tepliojimu ir vel, nes kiek suprantu, jei pastoji tai tu tepliojimu is kart nelieka ax.gif

visko buna mirksiukas.gif ir tepa ir merginos laukia mmm nes galvoja kad jau sirgs o ima ir nustoja tepliot tad kiekvienai skirtingai...nesiparink mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif Toks grazus savaitgalis buvo, o temoj tokios liudnos mintys buvo verysad.gif
QUOTE(kristinuke @ 2011 08 27, 11:55)
Žinai, tau, matyt, reikėtų išmokti  gudrauti gyvenant su tokiu vyru ir nepasakoti visko, kas tau yra.  Jei tavo vyras nesusitvarko su tokiomis mintimis, gal pabandyk pamažu pratinti jį prie tos minties, kad tau per LP sutvarkė viską, reikalai tvarkosi, ten švaru ir neskausminga. Bet tokias naujienas turėtum pranešti po apsilankymo pas gydytoją, parodyti pvz, kokią nors echoskopijos nuotraukėlę, juk jie ten nieko ir taip nesigaudo. Nežinau, bandau sugalvoti tau kokią nors išeitį  smile.gif

Visiskai pritariu siems zodziams ir idejai gudrauti su V.
Tiesa sakant, yra kelis kartus sove man i galva panasaus pobudzio mintis, kad cia mano kalte, kad as del visko kalta tik as, bet po atviraus pokalbio su V nustojau apie tai galvoti. Supratau, kad atvirumas geras dalykas, bet V ne moterys, jie is Marso, todel matydami problema ir nerasdami sprendimo kaip ja pasalinti, labai pergyvena ir jauciasi kalti.
As busiu is tu, kurios net neitare apie endo (vienintelis simptomas - nevaisingumas), jokiu skausmu, tepliojimu kol neatsiguliau ant operacinio stalo. Nenustebau sizinojiusi diagnoze, V pasakiau - kas buvo gerai, dabar patvarkyta. Matyt, tikiu ir pati siais zodziais.
Kadangi po nestuke.gif mus likimas nusprende dar uzgrudinti vienu isbandymu, cia jau sekesi ne taip gerai. Jei endo as buvau pasiruosusi, tai, kad teks prarasti lelyte nebuvo net minties. Issiverkiau, isliudejau - reikia judeti toliau. Judam, bet uzeina dar labai sunkios akimirkos, man norisi sneketi, V isgyvena viska pats savyje. Bet nutarem, kad labiau uz ji niekas manes nesupras, todel jei man reikia isisneketi, man nuo to lengviau, as snekesiu su juo, jis klausys. Jam nebutina viska zinoti is medicinines puses, bet suprausti ir jausi mano emocine busena jis gali.
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 08 28, 22:02)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif daug kam nepatiko E.T ax.gif  doh.gif man irgi nepatiko schmoll.gif  blink.gif  doh.gif as irgi i ta sarasiuka itraukciau Zeba ax.gif

O gydytojas Zeba, kur jis dirba?
Atsakyti