Vaje mergaites kiek jus cia visko prirasete , visom
Kai paskaitau man taip graudu pasidaro kiek jus visko jau iskentejot ir kiek jums dar teks iskenteti (apie save net nesistengiu galvoti , nes man dar tik sito kelio pradzia)
Pasiguosiu ir as, vakar MB pasidare vyriska tyrima ir atsakymai pas ji idealus, viskas atitinka normas , vadinasi visos bedos tik pas mane , kazkaip taip is dalies apsidziaugiau, o is dalies ir kalta dabar jauciuosi, kad jis visas sveikas, o as va kazkokia netokia reik kazkaip su tuo kovoti, bet tas nepilnavertiskumo kompleksas po truputi pradeda imti virsu
QUOTE(pasislepusi @ 2011 08 26, 19:13)
pvz, man visą šią savaitę skaudėjo pilvą, jaučiau abi kiaušides... nuotaikų kaita nežmoniška, o dar tas reikalas su vaistų gavimu....
....
man endo trumpina gyvenimą. ji nėra matoma, ji nepalieka žymių randų išorėje, ji tik subjauroja tiek kūną, tiek dvasią.... ir niekas to nesupras. tik ta, kuri nešioja savyje endometriozę ir kurį ją jaučia visaip kaip.
gi būna, kad kitos atsitiktinai sužino, kad endo yra, nors ničnieko nejaučia....
....
man endo trumpina gyvenimą. ji nėra matoma, ji nepalieka žymių randų išorėje, ji tik subjauroja tiek kūną, tiek dvasią.... ir niekas to nesupras. tik ta, kuri nešioja savyje endometriozę ir kurį ją jaučia visaip kaip.
gi būna, kad kitos atsitiktinai sužino, kad endo yra, nors ničnieko nejaučia....
As irgi visa savaite jauciuoji prastai Maudzia kiausides (ypac jeigu tik kokio vynelio pora tauriu isgeriu ir prasideda), o nuo vakar dar baisiausiai nugaros apacia maudzia, taip kaip butu per menesines, bet juk ka tik prasirgau Taip man niekada nebuvo. Pradedu bijoti, kad man ta endo plinta Ir kuo toliau, tuo labiau mano mintys sukasi apie sia liga.
Sveikos merginos,
Pries 2 metus man buvo atlikta laparaskopija, diagnozuota IV endo stadija, kaisintakiai pratekami. Dariau 1 IVF is svieziu embrioniu - nesekmingai, ir du kartus - is saldytu. Deja, irgi nepavyko.
Po to metus lauko gydziausi "zaizdas", norejau nuo visko pabegti...
Dabar vel galvoju apie IVF.
Kaip manote, ar nereikia vel pakartoti loaparaskopijos? Kaip daznai ja reikia daryti?
Pries 2 metus man buvo atlikta laparaskopija, diagnozuota IV endo stadija, kaisintakiai pratekami. Dariau 1 IVF is svieziu embrioniu - nesekmingai, ir du kartus - is saldytu. Deja, irgi nepavyko.
Kaip manote, ar nereikia vel pakartoti loaparaskopijos? Kaip daznai ja reikia daryti?
QUOTE(Ingvita @ 2011 08 27, 01:07)
Sveikos merginos,
Labukas
uzjauciu del nepavykusio IVF pas mane irgi IV endo ir tokios zinios tikrai neikvepia daug optimizmo
Manau, kad geriausia butu pasitarti su gydytoju.
O kaip gydetes iskart po LP? kokius vaistukus naudojot?
QUOTE(kokyte @ 2011 08 26, 20:50)
Pasiguosiu ir as, vakar MB pasidare vyriska tyrima ir atsakymai pas ji idealus, viskas atitinka normas , vadinasi visos bedos tik pas mane , kazkaip taip is dalies apsidziaugiau, o is dalies ir kalta dabar jauciuosi, kad jis visas sveikas, o as va kazkokia netokia reik kazkaip su tuo kovoti, bet tas nepilnavertiskumo kompleksas po truputi pradeda imti virsu
neliudek, mergyt esu ir as tai isgyvenusi...svarbiausia, kad vyras nekaltina ir palaiko,,,o tai juk svarbiausia
QUOTE(Viltelė @ 2011 08 26, 20:57)
As irgi visa savaite jauciuoji prastai Maudzia kiausides (ypac jeigu tik kokio vynelio pora tauriu isgeriu ir prasideda), o nuo vakar dar baisiausiai nugaros apacia maudzia, taip kaip butu per menesines, bet juk ka tik prasirgau Taip man niekada nebuvo. Pradedu bijoti, kad man ta endo plinta Ir kuo toliau, tuo labiau mano mintys sukasi apie sia liga.
o kada tau LP daryta
QUOTE(Ingvita @ 2011 08 27, 00:07)
Sveikos merginos,
zinok mano akim ziurint tai butu verta pasidaryti LP bent aptvarkytu viska o ir tada bent didesne viltis butu tuo labiau kad jau tikrai daug laiko po LP praejo...as 2-aja LP turejau po 1.5 metu mazdaug ir pas mane ji is II st padidejo iki IIIst ir dar sugebejo uzlipti ant slapimo pusles ir tiesiosios zarnos
pas mane tai pesimistines nuotaikos zodziu tai sitas ciklas ir nuplauke deja snd 14 cd bet esu tikra kad is snd nieko neiseis...galutinai prispaudziau prie sienos nervams neislaikius nu kiek gi galiu vaidint kad viskas gerai...man laikas aukso vertes o jis su savo mintim nesusitvarko....zodziu jis pasake kad jam toks pats jausmas del mano ligos kaip pamacius krauja,o kraujo jis nepakencia...slykstisi..zodziu paklausiau ar negalvoja apie kazkieno pagalba sprendziant jo problemas tai pasake kad tikrai ne...kad zinotumet man visa stiprybe dingo... iki siol buvau tikrai stipri ir tikinti kad mums pavyks...deja dabar taip negalvoju...isvis galvoju, kad jis niekada nebesilies prie manes.... o as laukti negaliu...jau pavasari prisilaukiau ir uzsiauginau endo cista iki 5cm...gyd sake dar kartas ir neteksiu kiausides nebegaliu...kaip man liudna..as labai nenoriu to difo...bijau...ir taip esu kuda kaip sakalys....o difas retina kaulus...gali liudnai man baigtis...bet nebegaliu laukti...nusprendziau nuo kito ciklo KT men kol susitvarkysiu kompensavimus koki men gersiu KT po to difa....viska pakeisciau jei MB paprasytu...bet as abejoju kad taip bus... nebegaliu aukoti savo sveikatos...ir dar toks jausmas kad jis visiskai nesistengia mano liga tai nesustabdoma... ir man tie jo spyriojimaisi tokie skaudus
QUOTE(lauraz5 @ 2011 08 27, 12:14)
galutinai prispaudziau prie sienos nervams neislaikius nu kiek gi galiu vaidint kad viskas gerai...
Klausyk, Lauraz5, jeigu tada tokios bėdos, gal jam paprasčiau būtų duoti spermos IUI arba IVF. Na, juk išeities ieškoti tai reikia. Ne tokie gi milžiniški tie pinigai... O jeigu toks gyvenimas, tampant nervus, tai net nežinau, ko jis vertas... Užjaučiu, vai kaip tave užjaučiu
Lauraz, tai ar verta apskritai su tuo zmogum ateiti kurti...
nepyk, bet manau, kad turi isitikinti ar tai tikroji priezastis nu supranti...
maniskis nei karto nera man kazko panasaus isakes, o kaip tik pastoviai sako: "einam vaiku daryt"
nesakau, kad vis vyrai vienodai stiprus ar ne, bet cia jau kazkaip perdetai.
Tavo atveju turbut gerciau KT, kol viskas issispres arba paaiskes
maniskis nei karto nera man kazko panasaus isakes, o kaip tik pastoviai sako: "einam vaiku daryt"
QUOTE(mimoza:) @ 2011 08 27, 11:30)
Lauraz, tai ar verta apskritai su tuo zmogum ateiti kurti...
na abejoniu kad jis turi kita ar ka tai nera tikrai...jis tikrai demesingasm rupestingas....tikrai labai gerai ji jauciu ir net nekaltinu jo...nes ir jam sunku....jis ir pasake, kad jauciasi bejegis ir kad jam dar blogiau kai taip kalbu...santykiai pas mus dabar nera blogi...tik vat kaip viskas apsiverte...kazkaip kai geriau KT to protraukio nebuvo visiskai tai net neatkreipiau demesio kad isiseneja tokia problema...bet cia ji ne tik mane liecia bet ir ji pradejo sveikata byret ir jam del prostatos kazkokios problemos...zodziu turiu duoti jam laiko paciam susitvarkyti bet tikrai tikrai gersiu KT bet darpagalvosiu apie IUI kazkaip iskrito is galvos toks variantas
aciu merginutes jus tokios super....daugiau ir neturiu kam issilieti
Na, aš čia dabar ne į temą, bet EGV klinikoj (LV) yra galimybė pasiimti apvaisinimo procedūrai beprocentę paskolą. Kai kam, manau, tokie dalykai labai aktūalūs.
mimoza;) as kazkaip jei santykiai nera blogi linkusi gelbeti santuoka kazkaip man ji - vertybe...galbut mano nuomone atgyvenusi, bet jau tokia ji yra, o kad santuokoje yra problemu visur ju yra vienoje ar kitoje santuokoje
zinot tikrai isitikinau 100%, kad santuoka tai - sunkus, sunkus darbas....norint ja islaikyti labai reikia puoseleti....as kazkaip nemonu visko uzbraukti ir pamirsti
zinot tikrai isitikinau 100%, kad santuoka tai - sunkus, sunkus darbas....norint ja islaikyti labai reikia puoseleti....as kazkaip nemonu visko uzbraukti ir pamirsti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 08 27, 12:42)
mimoza;) as kazkaip jei santykiai nera blogi linkusi gelbeti santuoka kazkaip man ji - vertybe...galbut mano nuomone atgyvenusi, bet jau tokia ji yra, o kad santuokoje yra problemu visur ju yra vienoje ar kitoje santuokoje
Žinai, tau, matyt, reikėtų išmokti gudrauti gyvenant su tokiu vyru ir nepasakoti visko, kas tau yra. Galbūt ne be reikalo senais laikais vyrai mažai ką težinojo apie moterų reikalus. Juk yra žinoma ir tai, kad vyrai gimdyme nedalyvaudavo ne dėl prietarų, o ir dėl to, kad nematytų moters "negražiosios" pusės, t. y. kraujo ir pan, kad vėliau nedingtų potraukis jai. Jei tavo vyras nesusitvarko su tokiomis mintimis, gal pabandyk pamažu pratinti jį prie tos minties, kad tau per LP sutvarkė viską, reikalai tvarkosi, ten švaru ir neskausminga. Bet tokias naujienas turėtum pranešti po apsilankymo pas gydytoją, parodyti pvz, kokią nors echoskopijos nuotraukėlę, juk jie ten nieko ir taip nesigaudo. Nežinau, bandau sugalvoti tau kokią nors išeitį
QUOTE(kristinuke @ 2011 08 27, 11:55)
Žinai, tau, matyt, reikėtų išmokti gudrauti gyvenant su tokiu vyru ir nepasakoti visko, kas tau yra. Galbūt ne be reikalo senais laikais vyrai mažai ką težinojo apie moterų reikalus. Juk yra žinoma ir tai, kad vyrai gimdyme nedalyvaudavo ne dėl prietarų, o ir dėl to, kad nematytų moters "negražiosios" pusės, t. y. kraujo ir pan, kad vėliau nedingtų potraukis jai. Jei tavo vyras nesusitvarko su tokiomis mintimis, gal pabandyk pamažu pratinti jį prie tos minties, kad tau per LP sutvarkė viską, reikalai tvarkosi, ten švaru ir neskausminga. Bet tokias naujienas turėtum pranešti po apsilankymo pas gydytoją, parodyti pvz, kokią nors echoskopijos nuotraukėlę, juk jie ten nieko ir taip nesigaudo. Nežinau, bandau sugalvoti tau kokią nors išeitį
aciuks mergyt tavo mintys tikrai puikios nes maniskis tikriausiai dar tokiu laiku vyras ir kaip tu sakai su juo reikia gudrauti...tik vat kad pas mane kantrybes kartais nera...o ypac kaip laiko nera nieko kaipnors.... aciuks uz palaikyma