Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Siguliukas @ 2011 08 26, 15:24)

Kristinuke, MB po LP dar ligoninėj sakė "neturėsim savo, auginsim svetimą" o čia juk bus dalis jūsų, nesiparink, juk išnešiosi savyje, o tai svarbiau, kai gims žinosi kuri kojytė tave spardė. Ta kuri dabar rūrą stipriau kelia  lotuliukas.gif

ne ta problemėlė mano galvoj. Mes juodai lendam į skolas, o nesėkmės atveju trejus metus ir taip paskolą mokėsim, tai kitam bandymui šansų nebus. bet viskas bus gerai. Neleidžiu sau abejoti. O kad tik genetiškai ne mano, man mažiausiai rūpi dabar. Prieš metus dar nesutalpinau galvoje ir širdyje šios info, o dabar viskas gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 08 26, 14:39)
ne ta problemėlė mano galvoj. Mes juodai lendam į skolas, o nesėkmės atveju trejus metus ir taip paskolą mokėsim, tai kitam bandymui šansų nebus. bet viskas bus gerai. Neleidžiu sau abejoti. O kad tik genetiškai ne mano, man mažiausiai rūpi dabar. Prieš metus dar nesutalpinau galvoje ir širdyje šios info, o dabar viskas gerai  smile.gif

va, pinigų trūkumas ir yra didžiausias mūsų priešas verysad.gif

laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 08 26, 14:32)
*(ale inicialai kaip Margaritos Drobiazko vyro, t.y. Povilo Vanago  biggrin.gif )
**dabar biški aš pasipasakosiu....

* Tai jis yra Margaritos vyro tėtis mirksiukas.gif
** Tai reziume- gavai difo bigsmile.gif Nusipirkai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 08 26, 14:58)
* Tai jis yra Margaritos vyro tėtis   mirksiukas.gif
** Tai reziume- gavai difo bigsmile.gif Nusipirkai  bigsmile.gif

taip, gavau. už pilną kainą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasislepusi: 26 rugpjūčio 2011 - 14:06
QUOTE(kristinuke @ 2011 08 26, 14:15)
Aš tai pritariu, net fotkę įdėt pabandžiau, jei ten kas gavosi. O tu pasikalbėk su Miglute, moki juk, gal sutiks 

mergaites, kas nemoka ikelti foto siuskit i musu pastuka endometrioze@gmail.com as imesiu...kas dar neturi kontaktu foto parasykit as atsiusiu mirksiukas.gif
QUOTE(Siguliukas @ 2011 08 26, 14:24)
jūs kontaktus tik duokit, kai Miglė duos "dabro"  cool.gif
Kristinuke, MB po LP dar ligoninėj sakė "neturėsim savo, auginsim svetimą" o čia juk bus dalis jūsų, nesiparink, juk išnešiosi savyje, o tai svarbiau, kai gims žinosi kuri kojytė tave spardė. Ta kuri dabar rūrą stipriau kelia 

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif nematau nieko blogo as del tos donorystes, pilvelyje taigi tu nesiosi...ka jau bepadarysi kad tai gyvenimas viska sustate...ne mes gi tokia lemti pasirinkom mirksiukas.gif
QUOTE(pasislepusi @ 2011 08 26, 14:32)
*Lauraz imk  4u.gif  ir Tau, sanzile, priklauso  4u.gif
**sanzile, manau, ir be to ten P.V. (ale inicialai kaip Margaritos Drobiazko vyro, t.y. Povilo Vanago ) yra puikių specų.
***tik vakar jau susirangius lovon pajutau palengvėjimą.

*aciuks ax.gif blush2.gif
**tai jis juk to ciuozejo tevas blush2.gif
***na bet ir dienele turejai doh.gif blink.gif gerai, kad gerai viskas baigesi doh.gif o del to skompensacijos kaip supratau reiketu anksciau susirupinti g.gif jei jau pusmetis praeina kaip supratau nebegauni tos kompensacijos g.gif tai kam tada duoda 6 men bandyt g.gif kad kompensacija nuplauktu doh.gif duotu 5 men tada bent nebutu strioko del kompensacijos doh.gif

siguli uz tas pamirstas ir atpirktas kancias :4u:ir laaaabai grazus vardukas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauraz5: 26 rugpjūčio 2011 - 14:33
QUOTE(lauraz5 @ 2011 08 26, 16:31)
*mergaites, kas nemoka ikelti foto siuskit i musu pastuka endometrioze@gmail.com as imesiu...kas dar neturi kontaktu foto parasykit as atsiusiu mirksiukas.gif

**o del to skompensacijos kaip supratau reiketu anksciau susirupinti g.gif jei jau pusmetis praeina kaip supratau nebegauni tos kompensacijos g.gif

*Imečiau endo priešų, bet nežinau, ar ten viskas o. k. bent man tai rodo.
** Man turbūt pasisekė, nes ir po dvejų metų kompensavo. bent čia sėkmė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinuke: 26 rugpjūčio 2011 - 14:49
QUOTE(kristinuke @ 2011 08 26, 15:48)
*Imečiau endo priešų, bet nežinau, ar ten viskas o. k. bent man tai rodo.
** Man turbūt pasisekė, nes ir po dvejų metų kompensavo. bent čia sėkmė smile.gif

*aha ziuriu kas cia seimininkauja lotuliukas.gif imesk i private albuma ir savo ax.gif
**o istikruju tokia tvarka, kad po 6 men po LP jau nekompensuoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 08 26, 16:50)
*aha ziuriu kas cia seimininkauja lotuliukas.gif imesk i private albuma ir savo ax.gif

pilvas mano nuosavas po I LP. wacko.gif palauksiu, kol kas nors dar prisidės prie albumėlio.
Atsakyti
taip ir pagalvojau kad tavasis ten pilvuzas ax.gif
Atsakyti
jei nesupyksit aš kurį laiką pabūsiu pasislėpusi.... 4u.gif

dėl diferelino/zoladex.... nežinau kaip kitur, bet man ir operavusi gydytoja (pasisekė susisiekti vėliau) ir ta gydytoja (irgi chirurgė, dirbanti RK) pasakė, kad diferelinas skiriamas TIK po laparaskopijos, kurios metu patvirtinama endo. ir tuomet per pusmetį (na gal iki metų irgi įmanoma, bet man kažkodėl akcentavo pusę metų) galima skirti kompensuojamus.

man nelabai suprantama kodėl. juk jei jau nustatyta endo, tai ir bus. negi kaskart turi darytis operacijas, kad įsitikintum, kad yra ?
dar neteko skaityti/girdėti, kad kam nors endo visiškai dingo. galbūt po nėštumo ir sumažėjo, nustojo plisti, bet kiek suprantu ji vis tiek yra. na, drįsčiau prilyginti vėžiui, tik tiek kad nuo endo nemirštama... bet kai pagalvoji kiek ji sukelia šlykščių pojūčių tai tik verkti norisi...

ir tai gali suprasti, tik pati toj pačioj valtyje sėdinti...
pvz, man visą šią savaitę skaudėjo pilvą, jaučiau abi kiaušides... nuotaikų kaita nežmoniška, o dar tas reikalas su vaistų gavimu....
pasiguodžiau kolegei, kad man pms, o ji "nesąmonė", arba užvelia, kad girdi diedas nuo visko vaistas...
kaip gerai toms, kurios nežino, kas tas pms... kaip gerai joms, kad gali bet kada, bet kaip, bet kur su vyru paišdykauti, kaip gerai joms, kad pirmosiomis mėmių dienomis nesiraito ir nealpsta iš skausmo, kad nesukyla temperatūra vos ne iki 38, ir gydytojai nesako, kad tai normalu. ir kaip gerai joms, kad užtenka tik pabandyti pastoti mėnesį, pusmetį, metus ir tai pavyksta....

man endo trumpina gyvenimą. ji nėra matoma, ji nepalieka žymių randų išorėje, ji tik subjauroja tiek kūną, tiek dvasią.... ir niekas to nesupras. tik ta, kuri nešioja savyje endometriozę ir kurį ją jaučia visaip kaip.
gi būna, kad kitos atsitiktinai sužino, kad endo yra, nors ničnieko nejaučia....
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 08 26, 21:13)
jei nesupyksit aš kurį laiką pabūsiu pasislėpusi....  4u.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Visoms būna šuniškų dienų, tačiau ateina ir katino dienelės. O mes katiniško gyvenimo tikrai sulauksim 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
pasislepusi,tavo issakytos mintys manau kiekvienos turincios endo mintys,tik as dar prie tavo posto darasyciau kad dar ateina tokios mintys:o kas bus toliau?kas bus toliau su sveikata kai endo taip greit plinta o man dar toli grazu iki 30..apie pms istikruju ir neturincias endo kankina..bet as tuo laikotarpiu suzvereju..o ir sergant baisu nueit i wc nes kankina tragiski skausmai..zodziu tiketi sviesia ateitim lb sunku...bet reikia..
Atsakyti