QUOTE(sanzile @ 2011 08 26, 13:12)
Sudinai cia viskas As jau nebegaliu
Gal nevykusiai pajuokausiu, bet nupirk SB viagros, netures kur detis ir praeis visi psichologiniai negalavimai
As juokauju, bet gal tik tas ir belieka
Nepergyvenk taip del manes, nes tada man dar blogiau..
Zinai, duota mums du pasirinkimai- daryti ka nors, arba nieko nedaryti. Taip, kad pasirinkus, kuri nors is tu variantu, reikia ramiai gyventi arba darant kazka, nertis is kailio, arba nedarant nieko ramiai be skauduliu gyventi.
Na, gal kadanors viskas bus gerai, ka?
Gal nevykusiai pajuokausiu, bet nupirk SB viagros, netures kur detis ir praeis visi psichologiniai negalavimai
As juokauju, bet gal tik tas ir belieka
Nepergyvenk taip del manes, nes tada man dar blogiau..
Zinai, duota mums du pasirinkimai- daryti ka nors, arba nieko nedaryti. Taip, kad pasirinkus, kuri nors is tu variantu, reikia ramiai gyventi arba darant kazka, nertis is kailio, arba nedarant nieko ramiai be skauduliu gyventi.
Na, gal kadanors viskas bus gerai, ka?
tai su tuo galu jam viskas fiziologiskai gerai.... nakti visa sake ant pilvo negali miegoti....cia pas ji ant smegenu debesas toks uzplauke zodziu....
tai kad zinok man taip neiseitu nedaryt nieko ir ramiai gyvent...as taip nemoku geriau jau man nertis is kailio tada bent gerai jauciuosi
o zinai kokia man mintis kilo kad lengviau butu reikia gerai prisisniot tada ir mintys dings...zodziu zinau as tu budu bet deja tie budai su seima kertasi nes MB toks seslus
bus gerai zinau, kad bus ,bet sakau is kur tos kantrybes gaut???gal kas parduodat?
siguli mes zinok lb noretumem tavo mazaja savo albumeli pamatyt kas pritariat?