Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(sanzile @ 2011 08 26, 13:12)
Sudinai cia viskas lotuliukas.gif As jau nebegaliu doh.gif
Gal nevykusiai pajuokausiu, bet nupirk SB viagros, netures kur detis ir praeis visi psichologiniai negalavimai mirksiukas.gif
As juokauju, bet gal tik tas ir belieka doh.gif
Nepergyvenk taip del manes, nes tada man dar blogiau.. unsure.gif
Zinai, duota mums du pasirinkimai- daryti ka nors, arba nieko nedaryti. Taip, kad pasirinkus, kuri nors is tu variantu, reikia ramiai gyventi arba darant kazka, nertis is kailio, arba nedarant nieko ramiai be skauduliu gyventi.
Na, gal kadanors viskas bus gerai, ka? biggrin.gif

tai su tuo galu jam viskas fiziologiskai gerai.... blush2.gif lotuliukas.gif nakti visa sake ant pilvo negali miegoti....cia pas ji ant smegenu debesas toks uzplauke doh.gif zodziu.... doh.gif

tai kad zinok man taip neiseitu nedaryt nieko ir ramiai gyvent...as taip nemoku schmoll.gif geriau jau man nertis is kailio tada bent gerai jauciuosi ax.gif
o zinai kokia man mintis kilo kad lengviau butu reikia gerai prisisniot lotuliukas.gif lotuliukas.gif tada ir mintys dings...zodziu zinau as tu budu bet deja tie budai su seima kertasi lotuliukas.gif nes MB toks seslus ax.gif

bus gerai zinau, kad bus ,bet sakau is kur tos kantrybes gaut???gal kas parduodat? lotuliukas.gif lotuliukas.gif

siguli mes zinok lb noretumem tavo mazaja savo albumeli pamatyt ax.gif kas pritariat? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauraz5: 26 rugpjūčio 2011 - 12:20
QUOTE(sanzile @ 2011 08 26, 13:37)

Taip, blogai jauciuosi ir taip nenoriu cia skustis, bet..

Tai norėk ir skųskis, nes geriau čia nei aplinkiniams, kuriems mūsų popos nėra taip puikiai suprantamos, bet kartais ir pabosta. O čia tos pačios nelaimėlės sėdi, bėdojasi ir geriau 4u.gif

Man apie gydytojus gali nė neiaiškinti, esu jų mačiusi visokių ir tik gal kokį vieną galėčiau apdovanoti už visišką atsidavimą man, vargšei pacientėlei. Juolab kad ne be gydytojų prisikišimo priėjau iki donorystės. Ir kai kalbu, man lengviau, nes, jei sėdėčiau ir galvočiau apie tai pati viena sau, prisireiktų ne tik ginekologų. O kam dabar lengva 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(lauraz5 @ 2011 08 26, 14:18)
cia pas ji ant smegenu debesas toks uzplauke doh.gif zodziu.... doh.gif

O gal rimtai pas psichologą? g.gif Jau čia paprasti patarimai nemačija... unsure.gif
Atsakyti
aha as irgi cia atbegu pabedavoti ax.gif drauge kuri mane visada isklausydavo ir suprasdavo isvyko i DE doh.gif likau kaip ir be ausu...kartais tas skaumas taip uzspaudzia kad nezinai nei kur detis....o MV nesinori del jo psichologiniu problemu ji vel apsunkinti ax.gif kitais nepasitkiu schmoll.gif o kam daugiau gali rupeti ar kas gali daugiau suprasti jei ne SM sesutes ax.gif tik tos mergaites ir tesupranta, nes pacios tai isgyvena...todel ir kitu mergaiciu skausmas nesvetimas pasidaro ax.gif

tame ir esme kad pas psichologa nenutempsi doh.gif reikalingas laikas ir as tai suprantu, bet kad man lb sunku laukti zinant mano situacija negaliu laukti doh.gif zodziu jauciuosi kaip vovere rate doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauraz5: 26 rugpjūčio 2011 - 12:50
QUOTE(kristinuke @ 2011 08 26, 13:48)
priėjau iki donorystės

g.gif g.gif plačiau prašau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 08 25, 22:36)
o tai ir ta "malonuma"  turejai doh.gif ziauroka man irgi skaityti buna doh.gif

oi aš apturėjau VISKĄ apart Cerario doh.gif blush2.gif Va MB savaitgalį nori mažę biški aplaistyt, bet gi aš dar ant minkšto sėst negaliu, o taburetės į mašiną neįdėsim lotuliukas.gif

QUOTE(sanzile @ 2011 08 26, 12:17)
Ar butina eiti pas gine del kontraceptiku

jei dėl endo - TAIP. Nes tada skiria tas KT kurios turi didesnė estrogenų (atrodo) kiekį. Bet kurios netinka. Ir,kaip rašė Ice Tea, reikia (kai kada jau) recepto.

QUOTE(lauraz5 @ 2011 08 26, 13:18)
siguli mes zinok lb noretumem tavo mazaja savo albumeli pamatyt ax.gif kas pritariat? bigsmile.gif

įtariu visos pritars, o kas Miglutės atsiklaus? biggrin.gif

Man su MB irgi buvo problemų dėl ND, aš gundydavau, jis stumdavo nuo TV į šalį mane-gi ne stiklinė aš. Tai viskas baigėsi vienu barniu ir tada jau bendru BT, OT stebėjimu. Kaip sakant vyrą informuodavau kad ovuliuojam, vaisingos dienos yra 4-5; dirbam. dirbdavo. Pasiskūsdavo, kad pavargsta, dirbdavom ryta, keldavomės anksčiau prieš darbus-aš gi "žvake šviesdavau" doh.gif Gerai visgi kad pas mane toks moteriškesnis tas vyras, o pas Lauraz, kaip mačiau vyriškas jis toks, nu labai sunku, kai neišeina tas vaikas tiesiog nuo "paklodės". Su tuo psichologu, gal pradžioj viena pasikonsultuok dėl vyro, gal patars ką ir be vyro buvimo. g.gif Nešnekūs gi jie.
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 08 26, 14:57)
g.gif  g.gif plačiau prašau  blush2.gif

O ką čia dar plačiau? Juk neslepiu, kad su donorine mano IVF.
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 08 26, 14:00)
o kas Miglutės atsiklaus?  biggrin.gif

Nais nais bigsmile.gif Koks gražus vardukas wub.gif wub.gif

QUOTE(kristinuke @ 2011 08 26, 14:01)
Juk neslepiu, kad su donorine mano IVF.

blush2.gif dabar ir aš jau žinau blush2.gif Anksčiau kažkaip neužfiksavau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 08 26, 15:06)

blush2.gif dabar ir aš jau žinau blush2.gif Anksčiau kažkaip neužfiksavau  blush2.gif

Žinai, iš džiaugsmo nešokinėju... Tai ir nešūkauju kairėn dešinėn verysad.gif Sunku man, bet...
Papildyta:
QUOTE(Siguliukas @ 2011 08 26, 15:00)

įtariu visos pritars, o kas Miglutės atsiklaus?  biggrin.gif

Aš tai pritariu, net fotkę įdėt pabandžiau, jei ten kas gavosi. O tu pasikalbėk su Miglute, moki juk, gal sutiks photo.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 08 26, 14:15)
Žinai, iš džiaugsmo nešokinėju... Tai ir nešūkauju kairėn dešinėn  verysad.gif Sunku man, bet...

Įsivaizduoju console.gif Bet viskas bus gerai friends.gif
Atsakyti
jūs kontaktus tik duokit, kai Miglė duos "dabro" cool.gif

Kristinuke, MB po LP dar ligoninėj sakė "neturėsim savo, auginsim svetimą" o čia juk bus dalis jūsų, nesiparink, juk išnešiosi savyje, o tai svarbiau, kai gims žinosi kuri kojytė tave spardė. Ta kuri dabar rūrą stipriau kelia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 08 26, 15:22)
Įsivaizduoju  console.gif Bet viskas bus gerai  friends.gif

Bus bus biggrin.gif Nes jei ir čia likimas papokštaus, tai baisiausiai įsižeisiu biggrin.gif
Atsakyti
laba

įlindau pas jumi.

kontraceptikai parduodami tik su receptu.

Lauraz imk 4u.gif ir Tau, sanzile, priklauso 4u.gif

sanzile, manau, ir be to ten P.V. (ale inicialai kaip Margaritos Drobiazko vyro, t.y. Povilo Vanago biggrin.gif ) yra puikių specų.
"mano" chirurgė yra puiki pjaustytoja, bet irgi nelabai mėgsta konsultuoti o kas jei taip, o jei anaip.... nors paskutinį kartą kai buvau pas ją jos budėjimo metu, tai mielai čiauškėjo. bet įtariu tik todėl, kad nebuvo kas veikti.
o šiaip, nenurašyk savęs, anksčiau laiko.

dabar biški aš pasipasakosiu....

žodžiu, kai kas mane paprotino dėl kompensuojamų diphereline, tai bandžiau gauti. penktadienį šeimos gydytoja išrašė, bet liepė atnešti ginekologo paskirimą. bandžiau skambinti savo chirurgei, neatsiliepė. visą savaitgalį nervinausi, ar priskambinsiu, ką daryt jei ne....
tiesiog susiklostė tokia situacija, kad kitos "savo" ginės neturiu...
atėjo pirmadienis, nuo pat ryto skambinu chirurgei - telefonas išjungtas. tada skambinu į artimiausią kliniką, ten dirbanti gydytoja atostogauja. aš jau panikoje.
jau pradėjau klausinėt pažįstamų ir nevisai, gal gali rekomenduoti kokią ginę, na kad išrašytų... ir kažkaip išaiškėjo, kad mano šeimos gydyt. kabinetas turi ir filialą, kuriame yra ginekologai. aišku, nervinausi, nes nei pažįstu tos gydytojos, nei labai smagu eiti ir pasakotis kas ir kaip. vis vien ivf nėra įprastas dalykas pas mus.
taigi, pataikiau pas chirurgę (kitą, ne savo). tokia nieko pasirodė, jauna, greit kalbanti... ir pasakė man, kad deja diphereline nepriklauso.
jis išrašomas tik po operacijos ir nepraėjus daugiau nei pusmečiui. tada paprašiau, kad išrašytų paprastą receptą ir tiek. nenorėjau blaškytis dar, jei sugalvotų vaistinė neparduoti.
taigi, su tuo receptu nuėjau į eurovaistinę. ten viena ampulė 415 lt, o Camelia 39kažkiek, na su jų kortele 382,24 lt.
visas tas dienas tokia nesveika įtampa buvo, ar spėsiu tuos vaistus nusipirkt, ar ne...
tik vakar jau susirangius lovon pajutau palengvėjimą.

Atsakyti