Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

siguli tikiu kad apsoliuciai nera laiko niekam tik mazei..del atsisedimo tai uzjauta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 08 25, 16:23)
Dėkis kopūstus ant papulių  mirksiukas.gif

Pirmą kartą jie padėjo, bet tempa buvo tik 37,1, o čia pradėjo vieną krūtį skaudėt, į kopūstus joms buvo nusispjaut, tempa 38,7 doh.gif blink.gif teko jau ir paracetamolio imtis nes tik pieno cisterna virtusi buvau blush2.gif paskui slaugutė pamokė karšto/šalto kompresų metodo..ir ... kol kas veikia. o šiaip matyt dvynius išmaitinčiau ir dabar ax.gif

Lauraz, ne veltui aš to kirpimo bijojau doh.gif MB per pusryčius šian sakau: "koks mažas gyvenime malonumas virsta dideliu, atsisėsti pilna žopa ant kėdės" lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siguliukas: 25 rugpjūčio 2011 - 16:16
QUOTE(Siguliukas @ 2011 08 25, 15:30)
  bet jau žandukai paauginti ir pora kelnyčių išaugtų turim  ax.gif

Jetau, jetau... kaip greitai smile.gif Toks geras jausmas užlieja skaitant smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 08 25, 17:15)
Lauraz, ne veltui aš to kirpimo bijojau  doh.gif  MB per pusryčius šian sakau: "koks mažas gyvenime malonumas virsta dideliu, atsisėsti pilna žopa ant kėdės"  lotuliukas.gif

o tai ir ta "malonuma" turejai doh.gif ziauroka man irgi skaityti buna doh.gif
Atsakyti
labas rytelis 4u.gif

kaip tylu cia snd ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 08 26, 12:11)
labas rytelis 4u.gif

kaip tylu cia snd ax.gif

Labas rytas. Tylus rytas smile.gif
Atsakyti
Kad nebutu tylu, paklausiau smile.gif Ar butina eiti pas gine del kontraceptiku, ar galima paciai nuspresti, kokias nori gerti (pagal pavadinimo mandruma, dezutes grozi ar gerus komentarus SM). Nes neturiu zalio supratimo! Gal gyd. parenka pagal svori, ugi ar priezasti, del kurios reikia juos gerti g.gif
Nusisneku, bet kaip kitaip issiaiskinti fool.gif

Beje, lauraz, Tavo simpatijos p. P.V. yra absoliuciai priesingos manosioms. Siandien paskambinau paklausti kada galeciau pas Ji atvykti apziurai po histero ar bent pasikalbeti apie tas KT, apie spirale, kada isimti ir pan., tai spejau tepaklausti ar normalu, kad vis dar iki siol kraujuoju ir pilva skauda,- sulaukiau atsakymo "normalu" ir "viso". Pazliumbiau eilini karta ir galutinai apsisprendziau risti visus reikalus vaiku labui. Gyvensim taip, kaip likimas skyre.
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 08 26, 13:17)
Kad nebutu tylu, paklausiau smile.gif  Ar butina eiti pas gine del kontraceptiku, ar galima paciai nuspresti, kokias nori gerti (pagal pavadinimo mandruma, dezutes grozi ar gerus komentarus SM). Nes neturiu zalio supratimo! Gal gyd. parenka pagal svori, ugi ar priezasti, del kurios reikia juos gerti g.gif
Nusisneku, bet kaip kitaip issiaiskinti fool.gif

Beje, lauraz, Tavo simpatijos p. P.V. yra absoliuciai priesingos manosioms. Siandien paskambinau paklausti kada galeciau pas Ji atvykti apziurai po histero ar bent pasikalbeti apie tas KT, apie spirale, kada isimti ir pan., tai spejau tepaklausti ar normalu, kad vis dar iki siol kraujuoju ir pilva skauda,- sulaukiau atsakymo "normalu" ir "viso". Pazliumbiau eilini karta ir galutinai apsisprendziau risti visus reikalus vaiku labui. Gyvensim taip, kaip likimas skyre.

Na jau, na jau... kas čia per depresinės nuotaikos? Ar be P. V. gydytojų nėra ant šio svieto, ką? Kad vienas pasakė, tai imsi čia dabar ir ašarosi. Kontraceptikus paskirs paprasta ginė, atsižvelgdama į tai, dėl ko tau jų reikia. Nes jie ne vienodo stiprumo, sudėties būna. O kad P. V. atsisakė pasikalbėti apie KT, tai juk gal ir normalu. Tiek pacienčių, kurioms reikalinga konsultacija ne tik dėl tokių dalykų.
O tu labai prastai jautiesi šalia viso to kraujavimo ir maudimo?
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 08 26, 11:28)
Na jau, na jau... kas čia per depresinės nuotaikos? Ar be P. V. gydytojų nėra ant šio svieto, ką? Kad vienas pasakė, tai imsi čia dabar ir ašarosi. Kontraceptikus paskirs paprasta ginė, atsižvelgdama į tai, dėl ko tau jų reikia. Nes jie ne vienodo stiprumo, sudėties būna. O kad P. V. atsisakė pasikalbėti apie KT, tai juk gal ir normalu. Tiek pacienčių, kurioms reikalinga konsultacija ne tik dėl tokių dalykų.
O tu labai prastai jautiesi šalia viso to kraujavimo ir maudimo?

Zinai, kristinuke, jei tai butu pirmas gyd. kuris taip elgiasi, neisiskaudinciau ir neimciau taip i sirdi, bet supranti, as tris metus buvau gydoma ne nuo to kas istikruju manybe buvo blogai. Vienintelis p. P.V. atrado "atradima" ir ji pasalino. Pradejau tiketi, kad einu teisingu keliu su teisingu gydytoju. O siandien numete, kaip suniui kaula ir dar apsilaizyti turejau..
Taip, blogai jauciuosi ir taip nenoriu cia skustis, bet..
Aciu del KT, eisiu registruotis pas savo gine mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 08 26, 12:17)

neliudek, mazut 4u.gif suprantu, kad tau lb sunku dabar verysad.gif man net liudna pasidare verysad.gif bet juk svarbiausia kad rado priezasti 4u.gif pralauk tuos puse meteliu ir turek vilties, kad viskas susitvarkys 4u.gif galbut jums tik tiek ir tetruksta 4u.gif del KT ir P.V tai zinok jis kaip man sake, kad jo darbas daryti LP o ne konsultacijom uzsiimti, galbut todel jis ir nesileido i kalbas g.gif g.gif manau pas ji kreipkis del LP ir histero reikalu, o del KT susirask kita speca kuris galetu konsultuoti....taip jau man sirdute suspaude del tavo skausmo cray.gif laikykis buk gerute 4u.gif

mano hormonai irgi siauteja doh.gif MB toks man geras, rupestingas ir svelnus nu bet su ND niekaip pas mus doh.gif verysad.gif nu neina jokiom priemonem ji nuverst i lova nors tu ka doh.gif snd maciau kad jau nori, bet jau kaip viskas turejo linkt i gera puse jis tiesiog issoko is lovos ir surado priezasti del ko jis turi isvaziuoti...man jis paaiskino kodel tas vyksta...bet man sunku kai atrodo jauciuos vos ne taip kad as kabinuos ant kaklo o jis pastoviai mane atstumia verysad.gif doh.gif sudinai jauciuosi delto, bet turiu apsimesti kad viskas gerai ir kad suprantu ji,,,,zinau reikia kantrybes,,, bet is kur jos gaut? doh.gif sitas ciklas jau nuplauke doh.gif ima ir liudesys ir pyktis, kad atrodo kad jau turim sansa bet turim kitokiu bedu kurios man tokios niekines atrodo....nu negi tai sunku padaryt ND su zmona doh.gif toks pyktis paeme galvoju nu ir eik sieko pjaut as tada KT likusi laika gersiu paskui difa galesi sau celibataut visus metus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 08 26, 12:01)

Sudinai cia viskas lotuliukas.gif As jau nebegaliu doh.gif
Gal nevykusiai pajuokausiu, bet nupirk SB viagros, netures kur detis ir praeis visi psichologiniai negalavimai mirksiukas.gif
As juokauju, bet gal tik tas ir belieka doh.gif
Nepergyvenk taip del manes, nes tada man dar blogiau.. unsure.gif
Zinai, duota mums du pasirinkimai- daryti ka nors, arba nieko nedaryti. Taip, kad pasirinkus, kuri nors is tu variantu, reikia ramiai gyventi arba darant kazka, nertis is kailio, arba nedarant nieko ramiai be skauduliu gyventi.
Na, gal kadanors viskas bus gerai, ka? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanzile: 26 rugpjūčio 2011 - 12:13
QUOTE(Siguliukas @ 2011 08 25, 17:15)
MB per pusryčius šian sakau: "koks mažas gyvenime malonumas virsta dideliu, atsisėsti pilna žopa ant kėdės"  lotuliukas.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Galiu tik pasakyti, kad pirmas mėnuo sunkiausias- paskui viskas bus tik lengviau mirksiukas.gif Arba ne lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(sanzile @ 2011 08 26, 12:17)
* Ar butina eiti pas gine del kontraceptiku, ar galima paciai nuspresti
**Beje, lauraz, Tavo simpatijos p. P.V. yra absoliuciai priesingos manosioms.

*BŪTINA, nes KT reikalingas receptas mirksiukas.gif
** turbūt skambinai iš ryto doh.gif O jam jei skambini, tai tik po 13 val - tada baigia visas operacijas mirksiukas.gif O ir šiaip jis NĖRA konsultantas, jis operuotojas biggrin.gif
Atsakyti