Gal pasidalintumete receptuku, ka skanaus gaminate is kukuruzu miltu Siandien nupirkau maksimoje ekologiskus kukuruzu miltus, gal kas bandete blynus kepti, turbut nelabai sulimpa be kiausiniu
QUOTE(klaudi @ 2011 09 25, 15:04)
Gal pasidalintumete receptuku, ka skanaus gaminate is kukuruzu miltu Siandien nupirkau maksimoje ekologiskus kukuruzu miltus, gal kas bandete blynus kepti, turbut nelabai sulimpa be kiausiniu
Labai skanūs blynai
Mums žinoma tinka kefyras. Į kefyrą dedu miltus, kiaušinius ne kiaušinius, sodos truputuką, fruktozę (cukrų). Nu ir visai skanučiai.
Kartą dar buvau moliūgo įtarkavus tai išvis minkštučiai kvapnučiai buvo. Obuolių galima dėti, bet maniškis nemėgsta.
O aš su zuikiu kepiau sausainius. Sumaišiau truputį kefyro su aliejum ir apsimečiau, kad čia margarinas Dar dėjom kiaušinių ne kiaušinių, kepimo miltelių, miltų ir fruktozės (cukraus). Smagiausia tai, kad GALĖJO vaikas liesti tešlą ir daryti PATS sausainius. Labai kieti gavosi, bet skanūs tikrai.
QUOTE(Irunia @ 2011 09 25, 14:43)
Labai skanūs blynai
Mums žinoma tinka kefyras. Į kefyrą dedu miltus, kiaušinius ne kiaušinius, sodos truputuką, fruktozę (cukrų). Nu ir visai skanučiai.
Kartą dar buvau moliūgo įtarkavus tai išvis minkštučiai kvapnučiai buvo. Obuolių galima dėti, bet maniškis nemėgsta.
O aš su zuikiu kepiau sausainius. Sumaišiau truputį kefyro su aliejum ir apsimečiau, kad čia margarinas Dar dėjom kiaušinių ne kiaušinių, kepimo miltelių, miltų ir fruktozės (cukraus). Smagiausia tai, kad GALĖJO vaikas liesti tešlą ir daryti PATS sausainius. Labai kieti gavosi, bet skanūs tikrai.
Aciu
jau kelinta karta isitikinu, koks geris musu forumas , ir vaiko sveikatos ir maisto atzvilgiu tiek naujo ir naudingo suzinau
bandysiu kazka kurti pagal jusu receptukus
Tiesa, man pačiai su kukurūzų miltais blynai skanesni. Paragaukit, ir jums patiks
QUOTE(klaudi @ 2011 09 25, 14:04)
Aš iš kukurūzų miltų bandžiau kept blynus, maišant su Sinlac koše (kažkuri mama buvo rašius tokį receptą), bet nebuvo skanu. Kartumas labai jautėsi.
mamytes - kas sukurs nauja temele? zinokite astai net nemoku kurti gal kokia mamyte apsiims tuom? nes pamenu sios temutes pradzioje kureja sake kad nelabai nori kurti - nes retai i sita temele uzsuka...
Papildyta:
eina sau - va cia jau issigandau mane pastovej kamuoja pusleline, tirkai karta i menesi buna pabertos lupos
Papildyta:
lenkijoje si misini skyria alergiskiems vaikams, pas juos Neocatas nekompensuojamas .
Papildyta:
QUOTE(Irunia @ 2011 09 24, 23:00)
Blogiausia tik tai, kad juos be proto niežti dėl jų didėjimo, nes tempia odą.
O dar prisideda limfmazgiai kirkšnyse, tai išvis
Iš pagrindinių problemų dar turim tuštinimąsį Nustojom vartoti savo senuosius vaistukus ir vėl grįžo rūgšties kvapas ir nesuvirškintas maistas
Tiesa. Gal kažkam naujienos nebus, bet turiu šiek tiek vadovėlinės medžiagos.
Kelios gairės...
- Pirmosios kartos H1 histaminoblokatoriai blogina vaiko gebėjimą mokytis...
- Vis gi eina kalba apie alerginį ir nealerginį AD. Alerginis būna susijęs su IgE ir nesusijęs su IgE.
- Vaikai, sergantys AD, turi vengti kontakto su sergančiais pūsleline (herpes), nes gali atsirasti sunkios pūslelinės infekcijos.
- Kai kuriems ligoniams vystosi katarakta...
Visa kita mes jau daugmaž žinome.
O dar prisideda limfmazgiai kirkšnyse, tai išvis
Iš pagrindinių problemų dar turim tuštinimąsį Nustojom vartoti savo senuosius vaistukus ir vėl grįžo rūgšties kvapas ir nesuvirškintas maistas
Tiesa. Gal kažkam naujienos nebus, bet turiu šiek tiek vadovėlinės medžiagos.
Kelios gairės...
- Pirmosios kartos H1 histaminoblokatoriai blogina vaiko gebėjimą mokytis...
- Vis gi eina kalba apie alerginį ir nealerginį AD. Alerginis būna susijęs su IgE ir nesusijęs su IgE.
- Vaikai, sergantys AD, turi vengti kontakto su sergančiais pūsleline (herpes), nes gali atsirasti sunkios pūslelinės infekcijos.
- Kai kuriems ligoniams vystosi katarakta...
Visa kita mes jau daugmaž žinome.
eina sau - va cia jau issigandau mane pastovej kamuoja pusleline, tirkai karta i menesi buna pabertos lupos
Papildyta:
QUOTE(rence* @ 2011 09 25, 13:15)
Gal kuri duodat savo vaikuciui Nutramigen misini ar Elecare? Cia hidrolizuoti misiniai, idomu ju galima gauti Lietuvoje ir kokia kaina?
lenkijoje si misini skyria alergiskiems vaikams, pas juos Neocatas nekompensuojamas .
Galesiu as sukurti nauja tema. Tik reikia palaukti, kol maziuke ir vyresnele uzmigs.
QUOTE(klaudi @ 2011 09 25, 14:04)
Kukuruzu miltai gaunas labai kieti, kad blyneliai gautusi svelnesni, galima sutarkuoti obuolius ar moliuga ir tad akepti, arba iberti biski grikiu miltu.
Pyragas skanus, idejus kukuruzu miltu, moliuga tarkuota per vidutine tarka, obuoliu, cukraus
DAr galima koki agurociu sutarkuot ir su miltais kept blynelius