QUOTE(Fedes @ 2011 08 21, 21:38)
tai jau ir tu prisistatyk, kaip jums sekasi
Malonu, kad domites
. Visai neblogai mums sekasi, Kiefo gydymas mums padeda. Visada vertinau padeti realistiskai, su tokia alergija kaip musu niekada nesitikejau, kad kada nors galetume valgyti zuvi, pieno produktus, kiausinius, riesutus ir tt., tai to ir nera, bet manau, kad Kiefo vaistukai mums padeda maksimaliai kiek galima padeti tokioje situacijoje - prapletem raciona, ramiai miegam, nesitepliojam jokiais tepalais - nei hormoniniais, nei sintetiniais, nei naturaliais, turim mazesne alergine reakcija i lb stiprius alergenus, nei kad pries pradedant gydyma, ir manau, kad turim mazesne reakcija i aplinkos alergenus, nei kad turetume be AHIT terapijos, tuo labiau, kad negeriame jokiu antihistamininiu. Oda nera 100% sveika, bet gerai taip kaip yra. Su tais sausesniais lopeliais, kurie atsiranda nieko nedarau - isvis nieko, nekreipiam i juos demesio. Nebent kokiu rugstiniu praplaunu, jeigu matau, kad pakaso - tam, kad neisimestu infekcija, kol jie sumastys patys pranykti taip, kaip atsirado. Taivat tiek ziniu musu padangej.
Papildyta:
QUOTE(Amica @ 2011 08 22, 12:25)
Niką pasikeitei, bet rašymo stilius išduoda kas po niku slepiasi
. Kaip Jums sekasi? Aš irgi tik retkarčiais į šią temą užsuku, vis viliuosi, kad mamų su AD sergančiais vaikučiais sumažės, deja deja...
Kad ne naujas tas mano nikas - jau nuo praejusio pavasario. Ir tuo metu sekusioms tema prisistaciau kas tokia ir is kur busiu
O kas nors negerai su mano rasymo stilium?
Papildyta:
QUOTE(jumbonis @ 2011 08 22, 09:22)
na aisku kad niekas neaisku
dekui nors uz tiek
Papildyta:
kol nedirbam tai ir rasomes vis lengviau sunkumus iveikt keliom nei vienai su savo beda
na mes gerem tuos lasiukus ,meniu isiplete kardinalei galima sakyt valgom viska na tik didieji alergenai kur yra tu jau ne ,bet ir pienaa gerem ir surelius valgom ir uogu dauguma.tai manau lasiukai savo darba padare.kremukais tepames toliau sekmingai vakare didiji plota po maudyniu o ryte tik kojas ir delnus.mums liko 2 didieji buteliukai ,tai nezinau ar skytis dar ju ar ne.seip kad butu visai oda susitvarkius nera ,maistas taip sloga ne astma ne.tai ir nezinau ar cia isaugimas gaunasi ar Kiefo laseliai.tai ir nezinau kaip cia uzsakinet dar ar ne.bet man noretusi is naujo syso daryt antra karta nes kazkaip labai pasikeite alergenai.tai aname syse tu alergenu nebuvo tai net nezinau.
o kaip jums sekasi kokie jusu pasiekimai?ar uzsakinesite dar lasiukus?
Labai uz jus dziaugiuosi
. As buciau linkusi manyti, kad cia lasiukai savo gera darba padare. Mums irgi du didieji liko - kazkaip pasivijot mus
. Be jokios abejones uzsakinesim antra porcija is to paties sysiaus, nes: 1. maziau kainuoti turetu patys vaistukai; 2. nereikes i tokia tolybe belstis su vaiku; 3. Kiefas minejo, kad alergenu kitimas itakos neturi, nes alergines reakcijos metu organizme issiskiria tos pacios medziagos, todel manau, kad is naujo sysiaus veiksmingesniu nepagamintu. Gali nebent stipresnes koncentracijos pagaminti, bet tai tik is kraujo ir nuo 4 arba dar geriau sake 6 metu.