QUOTE(Simpatuuke @ 2011 09 23, 22:06)
Pas mus taip pat isdideje limfmazgiai,prie ausyciu,aplink kakliuka jauciasi tokie guziukai,bet gydytojai sake tj normalu ir praeis,kai praeis alergija.
Papildyta:
Na mum alergologe rekomendavo epaderm ir tuos tvarsciukus pabandyt ir physogel kazkoki ten
Bet va del galvytes,tj pas mus plaukuciai jau ilgi ir jei as ten kremo pritepciau kasdiena... ir dar speju,kazi,ar duotusi uzdet kepuryte
O sausumas odeles ir pas mus siaubingas,galvytes ypac. O kiek kainavo viska susipirkti?
tie tvarsciukai parsiduoda po 1 metra,susikarpai kokio reik ilgio, kaina nedidele, priklausomai nuo plocio tvarciuko, neatsimenu, bet oreintaciniai 10-15 lt.
o rubeliai,kelnytes ir maikute apie 180, bet dar norfoje pirkom per kazkokias praktiskas valandas, tai gavom nuolaidele,lygtais 10 procentuku,tai gavos 154 kazkur.
Papildyta:
QUOTE(Irunia @ 2011 09 23, 16:46)
Mano vaikas didesnis. Duodi daiktą į rankas, staigiai žiedą pakabini virš ir matai
Irunia, tau didelis didelis aciu uz si buda kaip atsirinkti produktus
as jau 3 dieneles kaip nebemaitinu ir mum gereja, matyt kad ir laikiaus greiztos dietos, vistik mano valgomas maistas jam netinka ir ji pastoviai alergizuoja, nes darem su tais maisto produktais, kuriuos as valgau ir jam beveik viskas netinka
net mano valgomi ryziai ir avizine kose, jam
, o jo ekologiska ryziu kosyte jam
. ir kas buvo baisiausia, kad parode, kad mano pienukas jam netinka
tai taip iseina as pati kenkiau savo vaikui
be to neskausminga jau buvo nutraukti maitinima,nes jau gaudavo tik nakti, ir tai paskutine savaite reikedavo jau misinio nakciai, jam jau mazai buvo.