Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas 35 tema

QUOTE(beatka1983 @ 2011 09 21, 08:52)
mes issirasinejame poliklinikoje pas alergologe doh.gif  tik ji vis verkia kad negali daug Neocato israsyti - tai kasmenesi mazina mums jo kieki doh.gif

nu zinok man atrodo,kad nusuka nuo jusu to misinuko, juk maniskis vyresnis ir tai daugiau mum israse, praeita men 10 skarbonkiu, va penktadeini vaziuosiu,tai tikiuos israsys kokias 8 ar 9. ji ten pagal kazkokia sistema pasiskaiciuoja ir pasako,kad va tiek jum priklauso.
Atsakyti
QUOTE(Viltė @ 2011 09 20, 09:06)
Mamytes, gal kas norit prisijungti parsisiusti kremuku,radau melyna aveeno krema labai gera kaina, 2 perki, antras uz puse kainos, 2 kremai gaunasi apie 16 doleriu. Iki nemokamo pristatymo reikia surinkti 25 dolerius, as jau prisijungiaus su 16 doleriu, jei kuri norit, siuskit Taurei - greitai uzsakys, kai susirinks nemokamas pristatymas. As griebiu 2, nes neaisku, ju jau gal nebebus visai, nes sunku rasti. Be to vakar uzsisakiau ta baby egzema ir dar viena losiojona, o po to radau si tinklalapi su labai gera nuolaida. bet vis tiek griebsiu.  biggrin.gif
http://www.ulta.com/...goryId=cat80174

Galvoju aš ir prigriebsiu, bet išmetė užrašą: Temporarily Out of Stock doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
as irgi jau padariau taurei uzsakyma 3 kremus sio melyno atsakyma gavau kad jau pardavime nera:(
Atsakyti
gal kas ka patars, nes pas gydytoja vaziuojam tik penktadieni ryte. mano maziukui ant pirstuko atsirado toks pulinukas, mazytis, toks iskiles viduje matosi skystis, ir ka jis ji nusidreske ir prasidejo visa tai daugintis blink.gif tas pirstukas, tai labai jau nekaip atrodo, ir kas baisiausia ne tik ant plastakos atsirado, bet visa po visa rankyte isplito, nurengiant vaikuti buvo plilipe tie pulinukai ir aisku dabar atviros zaizdeles, tokios duobutes, na nezinau kaip ir paaiskinti, kazi kuo tepti, at tinka fucidin h? baisu,kad kokios infekcijos nepasigauti, nors vakar kai buvom pas seimos gyd. tai tik ant plastakos buvo, tai ji pasake,kad cia nieko baisaus,o va siandien viskas taip issiplete, penktadeini pas alergologe vaziuojam.
Atsakyti
QUOTE(linulka @ 2011 09 21, 21:00)
gal kas ka patars, nes pas gydytoja vaziuojam tik penktadieni ryte. mano maziukui ant pirstuko atsirado toks pulinukas, mazytis, toks iskiles viduje matosi skystis, ir ka jis ji nusidreske ir prasidejo visa tai daugintis blink.gif tas pirstukas, tai labai jau nekaip atrodo, ir kas baisiausia ne tik ant plastakos atsirado, bet visa po visa rankyte isplito, nurengiant vaikuti buvo plilipe tie pulinukai ir aisku dabar atviros zaizdeles, tokios duobutes, na nezinau kaip ir paaiskinti, kazi kuo tepti, at tinka fucidin h? baisu,kad kokios infekcijos nepasigauti, nors vakar kai buvom pas seimos gyd. tai tik ant plastakos buvo, tai ji pasake,kad cia nieko baisaus,o va siandien viskas taip issiplete, penktadeini pas alergologe vaziuojam.

tuos spuogiukus galit pabandyti tepti juros druskos tirpaliuku... bet jei zaizdos tai graus... geriausia tai su gydytoju pasitarti. as tai padaryciau dar ir ismatu tyrima ir odos paseli.
Atsakyti
QUOTE(carramele @ 2011 09 21, 17:00)
Galvoju aš ir prigriebsiu, bet išmetė užrašą: Temporarily Out of Stock  doh.gif  biggrin.gif

QUOTE(sirdukele @ 2011 09 21, 20:44)
as irgi jau padariau taurei uzsakyma 3 kremus sio melyno atsakyma gavau kad jau pardavime nera:(

Man uzsake, matyt kazkas vistiek prisijunge. Nes man truko kompanijos. thumbup.gif
Atsakyti
tai to melyno kremo isvis nebus ar dabar nera?
Atsakyti
Labas rytas, mergaites 4u.gif
Gal kam is vaikuciu reikia neocate, radau skelbima http://www.skelbiu.l...6-10981950.html
Atsakyti
QUOTE(Osport @ 2011 09 21, 22:22)
tuos spuogiukus galit pabandyti tepti juros druskos tirpaliuku... bet jei zaizdos tai graus... geriausia tai su gydytoju pasitarti. as tai padaryciau dar ir ismatu tyrima ir odos paseli.

tai va as ir galvojau apie tyrima, siandien pasiskambinau i zolyno laboratorija, sako,kad jie neima patys meginiu, turi gyd. paimti, o pas mus seimos kabinete pasake,kad nieko jie panasaus nedaro doh.gif, o kai darem zolyno gatveje nosiarykles paseli, tai jie patys paeme, tai nieko nesupratau, reiks dar karta skambintis ir aiskintis.
Papildyta:
QUOTE(LiloSun @ 2011 09 22, 09:01)
Labas rytas, mergaites  4u.gif
Gal kam is vaikuciu reikia neocate, radau skelbima http://www.skelbiu.l...6-10981950.html

BEATKA, misinuko skelbimas, jeigu jum aktualu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linulka @ 2011 09 22, 09:13)
tai va as ir galvojau apie tyrima, siandien pasiskambinau i zolyno laboratorija, sako,kad jie neima patys meginiu, turi gyd. paimti, o pas mus seimos kabinete pasake,kad nieko jie panasaus nedaro doh.gif, o kai darem zolyno gatveje nosiarykles paseli, tai jie patys paeme, tai nieko nesupratau, reiks dar karta skambintis ir aiskintis.
Papildyta:

BEATKA, misinuko skelbimas, jeigu jum aktualu 4u.gif

aciu mergaites - jau skambinu pagal skelbima - prigriebsime Neocato kad butu ilgesniam laikui. Mamytes -o iki kiek jusu vaikai norejo valgyt to Neocato? nezinau kiek cia man skarbonkiu paemus g.gif
Papildyta:
- iki kiek amziaus ?
Atsakyti
QUOTE(beatka1983 @ 2011 09 22, 08:17)
aciu mergaites - jau skambinu pagal skelbima - prigriebsime Neocato kad butu ilgesniam laikui. Mamytes -o iki kiek jusu vaikai norejo valgyt to Neocato? nezinau kiek cia man skarbonkiu paemus g.gif
Papildyta:
- iki kiek amziaus ?

Mes dar dabar valgom smile.gif)) Ziurekit kad spetumet sugert iki galiojimo pabaigos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2011 09 22, 09:33)
Mes dar dabar valgom smile.gif)) Ziurekit kad spetumet sugert iki galiojimo pabaigos smile.gif

ir noriai ji geria?
kaip pagalvoju,kad nieko vaikas negales is pieno produktu baisu darosi, bet gal gi isaugs ta alergija pieno baltymui g.gif
Atsakyti