Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas 35 tema

QUOTE(Simpatuuke @ 2011 08 22, 12:51)
Pasidalink ir kitos mamos, kuriu vaikuciai geria Kiefo lasiukus, ar kas pasikeite...kaip odeles bukle, kaip maisto racionas....Duomiuosi, nes planuojames siustis ir mes  4u.gif Tik vis dvejoju, palyginus su kaikuriais forumieciu vaikuciais, mums nera taip blogai, neturim zaizdeliu....Bet bert beria karts nuo karto ir tas nieztejimas nezmoniskas, atrodo maziuke tuoj isprotes  verysad.gif  Idomu, kaip su tuo vadinamu isaugimu, ar verta laukti  unsure.gif ?

Nėra jokio išaugimo ax.gif Pašalinus išorės dirgiklius ir prilaikant odą geroje būklėje galima išeiti į ilgalaikę recesiją, kuri gali trukti labai įvairiai - metus, du, dešimt, kitiems gal 50 ir daugiau ax.gif Mano vyras pvz. sirgo mažiukas iki poros metų. Po to išėjo į ilgalaikę recesiją, kuri baigėsi apie 16 metų. Aš susirgau 16, sirgau pusmetį ir man atsikartojimas buvo 34 metų... ax.gif Gyvenimo būdas ir aplinka yra lemiami faktoriai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Fler* @ 2011 08 21, 21:30)
O kiek senbuviu  bigsmile.gif ! biggrin.gif . Tai dar jus neiveiket to ad?  biggrin.gif  Ne, ne, nemanykit, kad saipausi, tikrai ne  schmoll.gif , bet laikas nuo laiko uzsukusi i tema, vis nusistebiu is kur pas zmones tiek kantrybes, noro ir laiko forumintis  bigsmile.gif . Visoms kantriosioms po  4u.gif
Kad jau uzejau, tai paklausiu - kaip sekasi geriantiems Kiefo vaistus?

Niką pasikeitei, bet rašymo stilius išduoda kas po niku slepiasi biggrin.gif . Kaip Jums sekasi? Aš irgi tik retkarčiais į šią temą užsuku, vis viliuosi, kad mamų su AD sergančiais vaikučiais sumažės, deja deja...

QUOTE(Granatas @ 2011 08 22, 11:47)
Beje....siūlyčiau, pakeisti startinio puslapiom pradžią.....kai pradedi skaityt, tai pasijauti kaip į kokį laidojimo biurą užsukęs...Jau tokiom minorinėm gaidom parašyta, kad....
Nepamirškim, kad daug ką lemia ir mūsų požiūris į viską. kaip nusiteiksi, taip ir bus smile.gif

Prašom imtis iniciatyvos 4u.gif . Šiaip tai aš asmeniškai nieko minorinio nepastebiu g.gif , bet jeigu kažkas norėtų keisti/papildyti kažką tai pirmame puslapyje - prašom, čia juk visų mamų bendra tema ir visos gali kažką keisti, papildyti ir pan. 4u.gif . Aš kai retokai užsuku čia, tai ne visada laiku ir pastebiu kada tema baigiama, tad dažnokai pavėluoju atidaryti naują temą ax.gif . Bet kuri iš mamų gali tai drąsiai padaryti už mane 4u.gif

Kas naudojat Sonett produktus, gal galite pasidalinti patirtimi kokį muilą geriausia pirkti, nes jų ten ne vienas ir ne du pardavime yra 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amica: 22 rugpjūčio 2011 - 12:26
QUOTE(Granatas @ 2011 08 22, 12:08)
Nėra jokio išaugimo  ax.gif Pašalinus išorės dirgiklius ir prilaikant odą geroje būklėje galima išeiti į ilgalaikę recesiją, kuri gali trukti labai įvairiai - metus, du, dešimt, kitiems gal 50 ir daugiau  ax.gif Mano vyras pvz. sirgo mažiukas iki poros metų. Po to išėjo į ilgalaikę recesiją, kuri baigėsi apie 16 metų. Aš susirgau 16, sirgau pusmetį ir man atsikartojimas buvo 34 metų...  ax.gif Gyvenimo būdas ir aplinka yra lemiami faktoriai  ax.gif

Ačiū už nuomonę, bet mums be AD dar yra ir alergija maistui sad.gif ...kiaušinio baltymui, kviečiams, grikiai, soja, vaisiai kai kurie...ir reakcijos ne šiaip paprastas pabėrimas...puslytės atsiranda prisilietus, o vėliau seka kokia savaitė draskymosi ir bemiegių naktų verysad.gif
Atsakyti
nu nusisausiu,vaikas pasieme is saldituvo zuvu maista isverte ji,nuploviau rankas isejom i lauka,einam ji sako mama kodel man akytes visada verke... vedu uz rankos ir nematau veido,ejom snekejom paziuriu i vaika o ji visa sutinus akys siauros veidas raudonas akiu obuoliai raudoni,uz vaiko namo i vonia vaistu ,lyg slugsta,na bet to dar nebuvo kad nuo kirminu bertu,aisku kaip maitinam zuvytes niekad jai neduodavom maitint stengemes maitint kaip miega ,kam reik bereikalo dirgint doh.gif tai dabar ar akvariumo atsisakyt ar paprasciause paslept zuvu maista. g.gif
mes kaip buvom pirmadieni Vychi parke tai nesmirdejo hlorkem visai na biskutuka tik ,bet galvojau bus blogiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jumbonis: 22 rugpjūčio 2011 - 12:45
QUOTE(Simpatuuke @ 2011 08 22, 13:28)
Ačiū už nuomonę, bet mums be AD dar yra ir alergija maistui sad.gif ...kiaušinio baltymui, kviečiams, grikiai, soja, vaisiai kai kurie...ir reakcijos ne šiaip paprastas pabėrimas...puslytės atsiranda prisilietus, o vėliau seka kokia savaitė draskymosi ir bemiegių naktų verysad.gif

blink.gif Supratau. Na AD be maistinės alergijos tikrai nėra baisu, tik reikia išmokt su juo gyvent ir teisingai elgtis. O va, maistinė alergija, ko gero, tikrai bjaurus dalykas...bet juk turbūt ir su ja kažkaip galima susigyventi ir išmokt džiaugtis gyvenimu? blink.gif blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jumbonis @ 2011 08 22, 12:43)
nu nusisausiu,vaikas pasieme is saldituvo zuvu maista isverte ji,nuploviau rankas isejom i lauka,einam ji sako mama kodel man akytes visada verke...

Stiprybės Jums

Papildyta:
QUOTE(Granatas @ 2011 08 22, 13:04)
blink.gif Supratau. Na AD be maistinės alergijos tikrai nėra baisu, tik reikia išmokt su juo gyvent ir teisingai elgtis. O va, maistinė alergija, ko gero, tikrai bjaurus dalykas...bet juk turbūt ir su ja kažkaip galima susigyventi ir išmokt džiaugtis gyvenimu?  blink.gif  blush2.gif  ax.gif

Žinant visus pagrindinius alergenus, būtų įmanoma gyvent ir džiaugtis gyvenimu. Žinau keletą, kuriuos jau seniai išbraukę iš maisto raciono, bet gyvenam su tėveliais, o jie juk duonos, batono, miltų tikrai neatsisakys, tai va, kai nugriebia ką nors, tj pasekmės paskui uojjjj būna verysad.gif ...bet juk reikia ir naujus maisto produktus įsivedinėt po truputį, o kai liga mišri ir AD, ir alergija, tai sunku atsekt sad.gif Tai taip ir gyvenam... O šiaip tj jau susitaikius aš su bemiegėm naktim thumbup.gif , tik va gaila negaliu jokio darbelio net prie pc prisiimti, nes to laiko kažkaip nelieka....eini, gaudai, kad tik nesidrąskytų, nes paskui žaizdos, antrinės infekcijos (turėjom stafilokoką kažkurį laiką)...o juk namus apsitvarkyt dar reikia, valgyt šeimynai padaryt...tai taip ir sukiesi kaip bitutė visa dieną. O vakare, kai pagalvoji, tj nieko tokio nenuveiki, o nusikali....Kartais lūžtu kartu su mazge 21 val lotuliukas.gif , o kada dar vyrui laiko skirt ax.gif Manau ne viena iš Jūsų mane puikiai supranta. Tad kantrybės visoms ir artimųjų palaikymo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Simpatuuke @ 2011 08 22, 14:56)
Stiprybės Jums

Papildyta:
Žinant visus pagrindinius alergenus, būtų įmanoma gyvent ir džiaugtis gyvenimu. Žinau keletą, kuriuos jau seniai išbraukę iš maisto raciono, bet gyvenam su tėveliais, o jie juk duonos, batono, miltų tikrai neatsisakys, tai va, kai nugriebia ką nors, tj pasekmės paskui uojjjj būna  verysad.gif  ...bet juk reikia ir naujus maisto produktus įsivedinėt po truputį, o kai liga mišri ir AD, ir alergija, tai sunku atsekt sad.gif Tai taip ir gyvenam... O šiaip tj jau susitaikius aš su bemiegėm naktim  thumbup.gif , tik va gaila negaliu jokio darbelio net prie pc prisiimti, nes to laiko kažkaip nelieka....eini, gaudai, kad tik nesidrąskytų, nes paskui žaizdos, antrinės infekcijos (turėjom stafilokoką kažkurį laiką)...o juk namus apsitvarkyt dar reikia, valgyt šeimynai padaryt...tai taip ir sukiesi kaip bitutė visa dieną. O vakare, kai pagalvoji, tj nieko tokio nenuveiki, o nusikali....Kartais lūžtu kartu su mazge 21 val  lotuliukas.gif , o kada dar vyrui laiko skirt  ax.gif  Manau ne viena iš Jūsų mane puikiai supranta. Tad kantrybės visoms ir artimųjų palaikymo  wub.gif

Puikiai suprantu. Tik pas mus į komplektą dar ir neužmigimas nakčiai doh.gif
Tai laisvo laiko nėra nei dienom, nei naktim. Kol kas susitaikėm, kad tik vienas gali būti dirbantysis šeimoje. Ryt eisim dėl grupės aiškintis...
Mano vaikis, kuris lūždavo visada 21 val., dabar pirmą nakties dar nemiega ir kasosi... Šiandien miegojo nuo 1 iki 4 ryto, pasidrąskėm, pasitepėm ir tada smigo iki 7 ryto ir labas rytas... Mažoka kaip tokiam mažam vaikui...
Aš vėl sergu. Nebeatlaiko mano organizmas jau..
Atsakyti
Del vejaraupiu, jei vaikas perserga lengva forma, tai gali dar karta apsikresti sia liga.

O jei perserga gana normaliai, tai negirdejau, kad kas susirgtu antra karta.

Mazoji apsirgo, sloga varva, prakvepiuot negali. Temperatura pakylo. Na bet ryt turetu but lengviau. Taip tikiuos. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 22 rugpjūčio 2011 - 18:30
O mums vėjaraupiai ir išprovokavo tokią būseną, kokią dabar turime.
Atsakyti
QUOTE(Granatas @ 2011 08 22, 11:47)
rolleyes.gif  ax.gif  lotuliukas.gif geras metodas  thumbup.gif
Koks dar atnaujinimas???? Pasiskiepiji 2 kartus ir viskas...nieko negirdėjau apie jokį atnaujinimą....O kad yra dalis žmonių, kurie serga vėjaraupiais kelis kartus gyvenime, tai taip tiesiog yra....Mano giminėje berniukas 17 metų antrą kartą persirgo vėjaraupiais labai sunkioj formoj - užsikrėtė nuo mažametės sesės, nors jis pats būdamas mažiukas prasirgo visai nesunkiai....visko būna  ax.gif

yra, yra galiojimo ribos, kadangi skiepai nauji, dar tyr nebuvo padaryta, iš pradžių sakė, kad visam gyvenimui. dabar jau niekur neberašo taip, nebent senus šaltinisu cituoja ir nerausta. jau įsitikinta, kad išsenka jų galiojimas, reikia revakcinacijų, tik dar nenustatya tiksliau kada, bent jau tuo met kai domėjaus nebuvo nieko kokretaus, tik spęliojimai, dabar gal jau ir yra.

ir paskiepyti irgi suserga beje, ir ne taip jau retai.
o su tuo antrą kartą persirgumu jais - mano sūnus kai srigo "labai lengvai", gyd apžiūrėjo, sako nerašysiu jums vėjaraupių, nes po tokių tai visi paskui antrą kartą serga. t.y. sak tiesigo matyt panašus virusinis bėrimas, kurių N. na, ir ką, ji buvo teisi, po pusės metų be jokių abejoių jais persirgom. tai va, versija vis dėl to tokia... įdomu būtų buvę, jei po to lengvo persirgimo pasidaryti kraujo tyr, ir įsitikint, ar tikrai ne vėjaraupiai, bet jau šaukštai popiet...
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2011 08 22, 18:21)
Puikiai suprantu. Tik pas mus į komplektą dar ir neužmigimas nakčiai doh.gif
Tai laisvo laiko nėra nei dienom, nei naktim. Kol kas susitaikėm, kad tik vienas gali būti dirbantysis šeimoje. Ryt eisim dėl grupės aiškintis...
Mano vaikis, kuris lūždavo visada 21 val., dabar  pirmą nakties dar nemiega ir kasosi... Šiandien miegojo nuo 1 iki 4 ryto, pasidrąskėm, pasitepėm ir tada smigo iki 7 ryto ir

Va čia kaip apie mus kalbėtumėt smile.gif Mes ir 21 valandą visad lūždavom, o dabar lipa sienom iki 12, o 12 užmigus va vakar per naktį gal kokias 2 val temiegojo....
Atsakyti
o mums irgi sloga baisinga nakti prasidejo... seiles upemis bega... labai tikiuosi kad cia musu paskutinieji kruminiai lenda verysad.gif gal kas zinot koki naturalu buda pamazint skausmus, nes vaikas nakti pabunda ir verk, rodo i burnyte kad popa verysad.gif
Atsakyti