Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas 35 tema

QUOTE(Tesa. @ 2011 09 16, 12:33)
Aš ateinu pasiklausti, ar taip ir jūsų vaikiukų odytė atrodo ar tai yra atopinis dermatitas  unsure.gif

user posted image

pas mus kojos buna isbertos tokiom demem, tik jos dar suslieja i bedrus didelius plotus verysad.gif Kuna beria panasiai kaip pas jus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaudi: 16 rugsėjo 2011 - 15:02
QUOTE(Tesa. @ 2011 09 16, 13:33)
Aš ateinu pasiklausti, ar taip ir jūsų vaikiukų odytė atrodo ar tai yra atopinis dermatitas  unsure.gif

mano dukrytės toks veidas yra verysad.gif
bet jau gerėja po truputuka.
sėkmės randant nuo ko 4u.gif
Atsakyti
Tesa, musu toks kunelis buvo pavasari, dabar kunelis grazus. Kankinomes, kol atradom kas odelei nepatiko. O nuo kada jus beria? Kiek vaikui metu?Kasosi? Stiprybes paieskose. 4u.gif Sveikateles vaikui. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 16 rugsėjo 2011 - 15:45
QUOTE(ivetacom @ 2011 09 16, 14:05)
Pas mus buvo labai panasiai verysad.gif visas kunelis.

QUOTE(rieduliukas @ 2011 09 16, 14:48)
matytas vaizdelis... taip atrodėm prieš kokius 1,5 metų dabar tokių dėmelių laikas nuo laiko išlenda daugiausia ant kojų ir rankų bei veiduko... stiprybės ir sėkmės randant savo kelią kaip kovoti  4u.gif

QUOTE(klaudi @ 2011 09 16, 15:02)
pas mus kojos buna isbertos tokiom demem, tik jos dar suslieja i bedrus didelius plotus verysad.gif Kuna beria panasiai kaip pas jus.

QUOTE(Roga @ 2011 09 16, 15:37)
mano dukrytės toks veidas yra verysad.gif
bet jau gerėja po truputuka.
sėkmės randant nuo ko 4u.gif

Oi ačiū už stiprybės balionėlius, mums jų tikrai prireiks smile.gif

QUOTE(Amelita @ 2011 09 16, 15:44)
Tesa, musu toks  kunelis buvo pavasari, dabar kunelis grazus. Kankinomes, kol atradom kas odelei nepatiko. O nuo kada jus beria? Kiek vaikui  metu?Kasosi? Stiprybes paieskose. 4u.gif Sveikateles vaikui.  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Mums 2 metukai, kai tik gimė po poros mėn, mus buvo pabėrę, bet ne taip stipriai, o šį kartą siaubas dar taip nebuvau mačius blink.gif šiuo metu geriam zyrteką tai gal nuima niežulį, tad kasytis nesikaso. O vargeli lendu į pirmą puslapį kaupti informacijos.
Atsakyti
QUOTE(Floweeer @ 2011 09 13, 21:08)
Laba vakara  ax.gif
Turiu klausimeli.. Ar yra naudojanciu Aveeno melyna krema vaikuciu iki 2m?  g.gif  katik parsivezem kremuka, o ziuriu ten parasyta kad vaikam nuo 2m  blink.gif  ir dar raso kad nepatektu i akis  unsure.gif  o mano maziaus zandai nuberti ir jis juos aisku trina ir i akis  unsure.gif  nu siaubas zodziu, taip laukiau to kremo, o va gavom ir s..  verysad.gif

Savo mažiausią juo gal nuo puses metų tepu.

QUOTE(Tesa. @ 2011 09 16, 12:33)

user posted image

Mažiuko beveik identiškas bėrimas ant viso kūno.

Beje, linkėjimai iš ligoninės. Su savo dvimetuku gulim. Pildosi pediatro karksėjimai, kad bronchinę astmą turėsim. Vasarą alerginė sloga išlindo, o dabar jau apturėjom pirmuosius leidžiamus hormonus dėl obstrukcijos ir kvėpavimo nepakankamumo.
Atsakyti
QUOTE(carramele @ 2011 09 17, 20:11)

Beje, linkėjimai iš ligoninės. Su savo dvimetuku gulim. Pildosi pediatro karksėjimai, kad bronchinę astmą turėsim. Vasarą alerginė sloga išlindo, o dabar jau apturėjom pirmuosius leidžiamus hormonus dėl  obstrukcijos ir kvėpavimo nepakankamumo.

Ojezau, vargsiukas 4u.gif laikykites. Tikekimes greit pageres 4u.gif
Atsakyti
reik patarimo,mano maziukui labai pablogejo, kokiu antihistamininiu vaistuku geriau duot, jau galvoju,kad nebeissiversim, vis dar svarstau ar duoti ar ne, dar ne karto negere. ir jei duoti tai kokiom dozem, pvz. zyrteko lasiukus. net nezinau, gal cia viskas paastrejo,kad labai sloguoja ir temperatura, nemaudytas jau kelios dienos, negi reiks greibtis hormonu? ech, kaip sunku, nezinau kaip cia jam ir padeti.nors gal dar ir ner taip blogai, neslapiuoja, tik kad visas isbertas, zodziu as kraustausi is proto doh.gif
ir dar , valgo necate ir mano pienuka, man vis neiseina is galvos, gal nutraukti ta maitinima ir viskas, nors alergologe,sake,gerai,kad maitinu, kad jam tai i nauda, o as vis galvoju, gal ka ne taip suvalgiau, gal kas....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linulka: 17 rugsėjo 2011 - 20:56
QUOTE(Tesa. @ 2011 09 16, 13:33)

Taip taip...
Pas mus visas kūnas toks, tik baltų odos plotų kaip pas jus, pas mus nėra verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(linulka @ 2011 09 17, 20:54)
reik patarimo,mano maziukui labai pablogejo, kokiu antihistamininiu vaistuku geriau duot, jau galvoju,kad nebeissiversim, vis dar svarstau ar duoti ar ne, dar ne karto negere. ir jei duoti tai kokiom dozem, pvz. zyrteko lasiukus. net nezinau, gal cia viskas paastrejo,kad labai sloguoja ir temperatura, nemaudytas jau kelios dienos, negi reiks greibtis hormonu? ech, kaip sunku, nezinau kaip cia jam ir padeti.nors gal dar ir ner taip blogai, neslapiuoja, tik kad visas isbertas, zodziu as kraustausi is proto doh.gif
ir dar , valgo necate ir mano pienuka, man vis neiseina is galvos, gal nutraukti ta maitinima ir viskas, nors alergologe,sake,gerai,kad maitinu, kad jam tai i nauda, o as vis galvoju, gal ka ne taip suvalgiau, gal kas....

Galit pabandyti 1/4 fenkarolio nakciai duot sutrinta tablete, tavegylio 1/4, arba zyrteko, turetu parasyta buti anotacijoj kiek ten tu lasu.
Del savo maitinimo, tai verta pakenteti ir pamaitinti paciai, nes neocate raso tik iki metu, o paskui sunku bus atrinkt kita misinuka jei esat alergiski.Be to su jusu pieneliu kiek vaikas gauna ir gaus visko ko reik jo augimui, nes ribojant maista pradeda trukt viskokiu medziagu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(linulka @ 2011 09 17, 21:54)

sveikute , laikykites 4u.gif
taip - mums ligonineje davinejo fenkarolio po 1/4 tabletes ryte ir vakare - as sutrindavau ir i misinuka iberdavau. Bet ji ne ilgiau netu 3 savaites galima gerti. Zyrteka irgi galite bandyti - mums neseniai buvo israsiusi alergologe lasiukus - po 3-4 lasiukus viena karta dienoje - bet mums visai nepadejo zyrtekas lasiukuose (jeigu nori - galiu atiduot , kad nepirktum - pas mane tik pora dienu pabandytas ir stovi nenaudojamas zyrtekas). Dar sake gerai Ketotifenas (isimtas is prekybos) - bet jis geriamas ilgiau kad pesiekt rezultata - net iki puses metu jo gerimo laikotarpis. Mes geriame dabar Fenistil lasiukus - labai mums thumbup.gif thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(linulka @ 2011 09 17, 20:54)
reik patarimo,mano maziukui labai pablogejo, kokiu antihistamininiu vaistuku geriau duot, jau galvoju,kad nebeissiversim, vis dar svarstau ar duoti ar ne, dar ne karto negere. ir jei duoti tai kokiom dozem, pvz. zyrteko lasiukus. net nezinau, gal cia viskas paastrejo,kad labai sloguoja ir temperatura, nemaudytas jau kelios dienos, negi reiks greibtis hormonu? ech, kaip sunku, nezinau kaip cia jam ir padeti.nors gal dar ir ner taip blogai, neslapiuoja, tik kad visasisbertas, zodziu as kraustausi is proto doh.gif

Jei iš galvos neišeina, tai ir pabandyk paeksperimentuot, bet taip, kad pačios pienas nedingtų. Pauliui kūdikystėje pilnai perėjus ant hipoalerginio mišinio, turėjom beveik visai sveiką odą iki primaitinimo pradžios. Efektas pasimatė jau antrą mano nemaitinimo dieną. Kai Domukas nustojo MP valgyt, pagerėjimas buvo taip pat, tik nelabai ryškus.
Atsakyti
Treciadieni musu maziukei 2 metukai, laaaabai noriu pagaminti koki tortuka, bet kaip sunku kanors ismastyt sad.gif Reiks bandyt is speltos miltu biskvituka, o va su pertepimais nezinau, nes pieniskiem produktam turim 4 klase sad.gif , zele tu pirktiniu ir nenoriu sad.gif...ech....galva sukasi nuo minciu sad.gif
Atsakyti