Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas 35 tema

Mes 4, 6 men skiepus, susiskiepinom gana velai. Ir tuo dziaugiuos. 1metu 3 men skiepa atidesiu iki kokiu 1 metu 6 menesiu. Tie skiepai irgi nesventi. O gyd tegu burbuliuoja, pasirasai, kad neskiepini ir daugiau nelenda i akis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2011 09 16, 09:21)
Mes 4, 6 men skiepus, susiskiepinom gana velai. Ir tuo dziaugiuos. 1metu 3 men skiepa atidesiu iki kokiu 1 metu 6 menesiu. Tie skiepai irgi nesventi. O gyd tegu burbuliuoja, pasirasai, kad neskiepini ir daugiau nelenda i akis. smile.gif

o tai kodėl ple gydytojai, jei vaikas negaluojantis, negali padaryti indvidualiai pagal vaiko liga ir skiepų plana. g.gif kodėl reikia atsisakyti, kas per nesamonės doh.gif jokio logiškumo, kodėl mama turi planuoti, pati gydytoja turi pasiūlyti neskiepyti ir pasakyti, kada geriausia pradėti skiepyti, ar aš klystu, bet ne kaip mano gydytoja durniuoja, jei pats nesidomi kaip sakau šakutės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2011 09 16, 08:24)
o tai kodėl ple gydytojai, jei vaikas negaluojantis, negali padaryti indvidualiai pagal vaiko liga ir skiepų plana.  g.gif kodėl reikia atsisakyti, kas per nesamonės doh.gif jokio logiškumo, kodėl mama turi planuoti, pati gydytoja turi pasiūlyti neskiepyti ir pasakyti, kada geriausia pradėti skiepyti, ar aš klystu, bet ne kaip mano gydytoja durniuoja, jei pats nesidomi kaip sakau šakutės doh.gif

Galima nukelt skiepus, irgi panasiai surasai kad pusei metu tarkim atidedi. O gydytojai gali patarti koki tarpa tarp skiepus galima padaryti, kad neisnyktu praeito skiepo imunitetas.
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2011 09 16, 09:49)
Galima nukelt skiepus, irgi panasiai surasai kad pusei metu tarkim atidedi. O gydytojai gali patarti koki tarpa tarp skiepus galima padaryti, kad neisnyktu praeito skiepo imunitetas.

aišku, nu žiūrėsiu ką gydytoja sakys g.gif
Atsakyti
Isbertu, serganciu vaiku skiepyti negalima.
Atsakyti
nu merginos dabar tai uzklausiu lotuliukas.gif ar kuri nors turit pneumo 23 skiepa?mums siulo pediatre kad taip daznai sergam.tipo kaip nebusim isbertos nebusim sergancios.tas skiepas imuniteta pastiprina ir galioja 5metus.mums niekada nebuvo jokios reakcijos i skiepus na tik paskutinis biski tempa sukilo ir biski pabere bet seip i visus kitus nieko.tai dabar ir nezinau.nes vel bus 2 dienos darzeli menesis namie.taip kaip dabar buvom tik 2 dienas biggrin.gif ka jus apie tai manot.
Atsakyti
QUOTE(jumbonis @ 2011 09 16, 09:55)
nu merginos dabar tai uzklausiu lotuliukas.gif  ar kuri nors turit pneumo 23 skiepa?mums siulo pediatre kad taip daznai sergam.tipo kaip nebusim isbertos nebusim sergancios.tas skiepas imuniteta pastiprina ir galioja 5metus.mums niekada nebuvo jokios reakcijos i skiepus na tik paskutinis biski tempa sukilo ir biski pabere bet seip i visus kitus nieko.tai dabar ir nezinau.nes vel bus 2 dienos darzeli menesis namie.taip kaip dabar buvom tik 2 dienas biggrin.gif ka jus apie tai manot.

Indikacijos: ši vakcina tinka pneumokokinių infekcinių ligų, ypač pneumonijos, profilaktikai vaikams, vyresniems nei 2 metų, ir suaugusiems žmonėms: vyresniems nei 65 metų žmonėms, ypač senyvo amžiaus, gyvenantiems globos namuose, nusilpusiems (kurių imunitetas nesusilpnėjęs), dažniau guldomiems į ligoninę pacientams (sergantiems diabetu, lėtiniu bronchitu, kvėpavimo nepakankamumu, širdies nepakankamumu, priklausomiems nuo alkoholio, rūkaliams), ligoniams, kurių imunitetas susilpnėjęs (kuriems pašalinta blužnis, yra pjautuvo pavidalo ląstelių mažakraujyste, nefrozinis sindromas) arba kuriems nuteka cerebrospinalinis skystis.

Tai jei vaikas turi normalu imuniteta, tai kam ji keisti "dirbtiniu", be to kaip supratau, kad jis neapsaugos nuo ligu apskritai, tik nuo plauciu uzdegimus sukeliancios bakterijos g.gif tai nezinau ar verta. Paskaitykit dar apie ta vakcija, ir SM maciau temute, gal pades apsispresti. As tai neskiepyciau, nes manau naturalus imunitetas turi susiformuot vaikui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2011 09 16, 08:10)

Nors va del Kiefo lasiuku, mum alergologe bei vaiku ligu gyd sake bandyt, nes nieko kito be hormonu jie mum pasiulyt negali.

Na bent jau del hormonu, tai saunuole alergologe....sako na viso kuno hormonais neistepsim.... thumbup.gif Na patare tik veiduka labai atsargiai Elideliu pasitept.
Atsakyti
Aš ateinu pasiklausti, ar taip ir jūsų vaikiukų odytė atrodo ar tai yra atopinis dermatitas unsure.gif

user posted image
Atsakyti
Siaip gyd sako, kad Pneumo23 skiepas jau atgyvenes, tipo dabar juo skiepina labiau senus zmones, o vaikus skiepina kitu, tik dabar pamirsau pavadinima. Galesiu veliau parasyt. Tai man sake gyd pneumologas dirbantis Santariskese.

Vyresnele dukrele skiepinom Pneumo 23, aisku sirgo, bet aciu Dievui, nebuvo daugiau plauciu uzdegimo. O pries skiepa sirgom sia liga.

Turiu gydytojo uzrasytus du skiepus ant lapuko, nuo pneumo infekciju.

Prevenar vakcina ir Synflorix.

Tik nezinau, kuris skiepas yra iki 2 metu vaikams, kuris vyresniems nei 2 metu vaikams. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 16 rugsėjo 2011 - 12:52
QUOTE(Tesa. @ 2011 09 16, 12:33)
Aš ateinu pasiklausti, ar taip ir jūsų vaikiukų odytė atrodo ar tai yra atopinis dermatitas  unsure.gif

user posted image

Pas mus buvo labai panasiai verysad.gif visas kunelis.
Atsakyti
QUOTE(Tesa. @ 2011 09 16, 12:33)
Aš ateinu pasiklausti, ar taip ir jūsų vaikiukų odytė atrodo ar tai yra atopinis dermatitas  unsure.gif

matytas vaizdelis... taip atrodėm prieš kokius 1,5 metų dabar tokių dėmelių laikas nuo laiko išlenda daugiausia ant kojų ir rankų bei veiduko... stiprybės ir sėkmės randant savo kelią kaip kovoti 4u.gif
Atsakyti