Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas 35 tema

QUOTE(Robertaa @ 2011 09 13, 21:19)
Laaaabai aciu. Beatka1983  4u.gif 
Uzsiregistravome pas Astrauskaite spalio pradziai, siuo metu atostogauja ji. Imsim siuntima is pediatres, Siauliuose nera alergologu, na yra, bet naudos O. Tai bandysim prasytis, jei guldys, vaziuosim dar karta. Aciu visoms, taip tikiuosi, kad pagelbes mums  4u.gif

as tai patarciau jau kai vaziuosit konsultacijai, buti pasiruosus ir gultis, aisku nezinau kokia padetis ten pas jus, bet pvz. mus iskart gulde, bet kadangi as buvau nesusiruosus ir is vilniaus, tai nuvaziavom kita diena.
Atsakyti
QUOTE(linulka @ 2011 09 13, 21:27)
as tai patarciau jau kai vaziuosit konsultacijai, buti pasiruosus ir gultis, aisku nezinau kokia padetis ten pas jus, bet pvz. mus iskart gulde, bet kadangi as buvau nesusiruosus ir is vilniaus, tai nuvaziavom kita diena.

visiskai pritariu - jeigu bus vietu skyriuje - gali pasiulyti iskart gultis. Kai mes gulejome - tai buvo labai perpildytas skyrius, nes buvo geguzes pradzia - pats zydejimas visu medziu, geliu - todel sake labai daug pacientu
Atsakyti

QUOTE(jumbonis @ 2011 09 13, 08:58)
mus ir no montelukasto labai bere ,nes nuo vysniu ir bere tai nutraukem.dabar naudojam hormonine pypke flixotide .mums jau astmos priepolis nurimo ,niekur nesimete.nors itarimu buvo.dabar atrodom grazia odele ir sveikos ,pfu pfu pfu nezinau kaip ilgai.mums liepe visada dabar naudot ta hormonine pypke po 1 ipurskima ryte vakare.merginos kurios naudojat jus taip ir naudojat.as noreciau nutraukt bet dar biski bijau.jau svokstimo nera.bet bijau jai vel priepolis tai ji tik po 3-4 dienu isigalioja.

montelukasto brandu gal devyni, tik monkasta ir singuliar populiariausi, norint manau galima tikrai priitaikyti.
singuliar originalas.

mums su hormonais pasiteisino taip: jei buvo smarkus paumejimas ir situacija nesuvaldyta, tai reiktu bent menesi, nutraukinejom pamazu, kai visiskai sveika. paskui jau jei kokie priepuoliai, mums gyd vel sako bent menesi purkst, bet as sulaukiu kol visia praeina ir gan greit nutraukiu, kol kas tfu 3 k ir nebereik, sekmingai taip prasisukom.

o pati sau nenorejau per vasara purkšt, uždelsiau, bijojau kad su svoriuv siai nebesusitvarkysiu, tai dabar jau turi nuolat purkštis, ir jau taip greit nebepadeda, pamažu labai gerėja... tai vat, atrodo visur reik laiku vaistus vartot, ri laiku nutraukt, tik kaip žinot... nes pasak gyd aš vos ne visus metus turėčiausi purkštis. bet tai marazmiški man skamba, nes mano visiškai lengvos formos , bent jau aš tiap manau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasara gimusi @ 2011 09 13, 16:15)
man pirma karta nesustinge irgi buvo,bet per trumpai pakaitinau (bet perkaitint irgi negalima,nes per kelias sekundes paruduoja ir kartus tampa), o paskui jau viskas puikiai pavyko nuo sekancio karto.
Del tu 'trapiu' - nezianu,sunku pasakyti,brolienei vis tokie gaudavosi,bet paskui pradejo daryt emaliuotam puode ir viskas susitvarke. nors man tai gaunasi paprastuose puoduose, nematau skirtumo. tai gal tuomet tikrai del cukraus.as is paprasto darau

nu kita karta vel bandysiu... reiks is balto bandyt, nes matosi kai paruduoja, o rudas tai nieko nesimato kada jau gana kaitint... o tas nesamones kur gavosi vyras i arbata susidejo lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba vakara ax.gif
Turiu klausimeli.. Ar yra naudojanciu Aveeno melyna krema vaikuciu iki 2m? g.gif katik parsivezem kremuka, o ziuriu ten parasyta kad vaikam nuo 2m blink.gif ir dar raso kad nepatektu i akis unsure.gif o mano maziaus zandai nuberti ir jis juos aisku trina ir i akis unsure.gif nu siaubas zodziu, taip laukiau to kremo, o va gavom ir s.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Floweeer @ 2011 09 13, 21:08)
Laba vakara  ax.gif
Turiu klausimeli.. Ar yra naudojanciu Aveeno melyna krema vaikuciu iki 2m?  g.gif  katik parsivezem kremuka, o ziuriu ten parasyta kad vaikam nuo 2m  blink.gif  ir dar raso kad nepatektu i akis  unsure.gif  o mano maziaus zandai nuberti ir jis juos aisku trina ir i akis  unsure.gif  nu siaubas zodziu, taip laukiau to kremo, o va gavom ir s..  verysad.gif

Mes tepem iki 2 metu. O del akiu tai bet kokio kremo neturetu patekti i akis, tai kad nesvarbu kuom tepate skruostus. Tiesiog patepus, reik kuri laika stebeti, kol visiskai susigers, kad nepritrintu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2011 09 13, 13:02)

Nusipirkau kiaušinių pakaitalo. Bandysim kept ką nors  tongue.gif

ten ieina bulviu krakmolas.. tai ji irgi ivedinet reik po truputi...
musu tai topas dabar obuoliu pyragas, kur rasiau recepta...
Papildyta:
QUOTE(Floweeer @ 2011 09 13, 22:08)
Laba vakara  ax.gif
Turiu klausimeli.. Ar yra naudojanciu Aveeno melyna krema vaikuciu iki 2m?  g.gif  katik parsivezem kremuka, o ziuriu ten parasyta kad vaikam nuo 2m  blink.gif  ir dar raso kad nepatektu i akis  unsure.gif  o mano maziaus zandai nuberti ir jis juos aisku trina ir i akis  unsure.gif  nu siaubas zodziu, taip laukiau to kremo, o va gavom ir s..  verysad.gif

mes tepam jau senokai... o mums spali 2 m. Mums buna pasalinis poveikis kai patepu ant sveikos veido odytes tik nuo niezulio tai tokiais smulkiais poodiniais spuogiuokais paberia... bet pvz pora dienu netepu ir viskas ok. tai jus netepkit 3 kart dienoj, tepkit 1 karta po maudyniu vakare...
nuraminimui galiu pasakyti, kad hydrokortizonas raso kad nuo 12 metu atrodo.. o gydytojai israso puses metu vaikams... taip kad... jei tik pades, tikrai neblogiau nei hormonai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Osport: 13 rugsėjo 2011 - 21:23
QUOTE(Floweeer @ 2011 09 13, 22:08)
Laba vakara  ax.gif

As tepu savo maziukei, nuo 8 men. Geriau jau juo, viena karta per para, nei hormonais.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2011 09 14, 10:37)
As tepu savo maziukei, nuo 8  men. Geriau jau juo, viena karta per para, nei hormonais.

na as vat irgi taip pagalvojau.. g.gif is dvieju blogybiu mazesne blogybe rolleyes.gif
Aciu uz atsakymus mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos,

norejau paklausti ar nebandet sisteminiu enzimu? skaiciau kad jie labai padeda prie autoimuniniu ligu. mano vaikas taip pat turi atopini dermatita. visiskai neaisku nuo ko. dabar aprimes. tikiuosi, kad ne tik del vasaros.

planuoju pirkti ir duoti enzimus. idomu ar kitos bande, ar domejosi siais papildais.

Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2011 09 13, 21:50)
montelukasto brandu gal devyni, tik monkasta ir singuliar populiariausi, norint manau galima tikrai priitaikyti.
singuliar originalas.

mums su hormonais pasiteisino taip: jei buvo smarkus paumejimas ir situacija nesuvaldyta, tai reiktu bent menesi, nutraukinejom pamazu, kai visiskai sveika. paskui jau jei kokie priepuoliai, mums gyd vel sako bent menesi purkst, bet as sulaukiu kol visia praeina ir gan greit nutraukiu, kol kas tfu 3 k ir nebereik, sekmingai taip prasisukom.

o pati sau nenorejau per vasara purkšt, uždelsiau, bijojau kad su svoriuv siai nebesusitvarkysiu, tai dabar jau turi nuolat purkštis, ir jau taip greit nebepadeda, pamažu labai gerėja... tai vat, atrodo visur reik laiku vaistus vartot, ri laiku nutraukt, tik kaip žinot... nes pasak gyd aš vos ne visus metus turėčiausi purkštis. bet tai marazmiški man skamba, nes mano visiškai lengvos formos , bent jau aš tiap manau  doh.gif

nuo monkastos mums atvirkstine reakcija gaudavosi 2 kart bandem abu kartus metesi i bronhus,o montelukastas tai isbere bandem dar karteli ir vel tas pats.singuliaro nebandem,bet kaip supratau jis isimtas is apyvartos. na o vakar jau nebedaviau pypkes kolkas nieko viskas tvarkoje,daro masazus masaziste kad kvepavimas ir krutines lastos raumenis pastipretu,dar liepe ji mums vatos tamponeli putinet,ir burbuliuot per siaudeli .
o pas mus atsirado kokie 5 spogai 10 centu dydzio su maza balta galvute ant koju ant nugaros ir pilvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(bundze @ 2011 09 14, 11:10)
sveikos,

norejau paklausti ar nebandet sisteminiu enzimu? skaiciau kad jie labai padeda prie autoimuniniu ligu. mano vaikas taip pat turi atopini dermatita. visiskai neaisku nuo ko. dabar aprimes. tikiuosi, kad ne tik del vasaros.

planuoju pirkti ir duoti enzimus. idomu ar kitos bande, ar domejosi siais papildais.

Tai visgi AD yra autoimunine liga? g.gif nes man del autoimuniniu susirgimu rekomendavo kordisepsa g.gif reiks gal pabandyti.. ax.gif
Atsakyti