Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas 35 tema

QUOTE(beatka1983 @ 2011 09 12, 17:07)

As irgi apie Vaiciulioniene girdejau nekokiu atsiliepimu, jeigu jau issiruosite i Vilniu - tai uzsirasykite konsultacijai pas Astrauskaite arba Cerniauska (jie abu ir konsultuoja ir atsigulus i ligonine i stacionara gydo).
Mums eme kraujuka is venos vaikui ir taip nustate alergija, dar eme paseli nuo odos ir ismatas tyre - bet ten nieko nerado blogo. Gulejome 7 dienas. Vieta atsigulti gan greit gavome, gal 1 savaite laukeme, tada penktadieni paskambinom i skyriu - pasakeme kad atvaziuojame pirmadieni gultis su siuntimu (siuntima gavome konsultacijos metu pas Astrauskaite).

Atsiprasau, bet ir man labai idomu. Nezinau nuo ko pradeti, bet labai reiketu gultis tyrimams. Itarimu turiu, kad pieno produktai ir mums netinka, bet ne tik jie.. Klausimas kvailas, aisku pirmiausia reikia registruotis konsultacijai, tik po to spres ar guldo? Ar guldyt gali iskart?
Tiesa, Santariskese buvau su tuomet dar dvieju menesiu sunumi, tai vedeja pati pasake, kad tyokiems mazuleliams nedaro tyrimu doh.gif tik nuo 3 metu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2011 09 12, 22:49)
Bliamba, mums vėl pablogėjimas...
Jau kartais atrodo, kad vos ne nuo oro beria doh.gif

Ir dar pradėjom duot moncastą ar kaip jis ten. Nežinau geras jis ar blogas. Bet buvo tokie priepoliai, kad jau nebegalėjom klausyt. Šiaip ligoninėj jį nuo astmos išrašė. Yra bandžiusių? Kokios nuomonės?

mus ir no montelukasto labai bere ,nes nuo vysniu ir bere tai nutraukem.dabar naudojam hormonine pypke flixotide .mums jau astmos priepolis nurimo ,niekur nesimete.nors itarimu buvo.dabar atrodom grazia odele ir sveikos ,pfu pfu pfu nezinau kaip ilgai.mums liepe visada dabar naudot ta hormonine pypke po 1 ipurskima ryte vakare.merginos kurios naudojat jus taip ir naudojat.as noreciau nutraukt bet dar biski bijau.jau svokstimo nera.bet bijau jai vel priepolis tai ji tik po 3-4 dienu isigalioja.
Atsakyti
QUOTE(jumbonis @ 2011 09 13, 08:58)
mus ir no montelukasto labai bere ,nes nuo vysniu ir bere tai nutraukem.dabar naudojam hormonine pypke flixotide .mums jau astmos priepolis nurimo ,niekur nesimete.nors itarimu buvo.dabar atrodom grazia odele ir sveikos ,pfu pfu pfu nezinau kaip ilgai.mums liepe visada dabar naudot ta hormonine pypke po 1 ipurskima ryte vakare.merginos kurios naudojat jus taip ir naudojat.as noreciau nutraukt bet dar biski bijau.jau svokstimo nera.bet bijau jai vel priepolis tai ji tik po 3-4 dienu isigalioja.

As niekada taip ilgai nepurksiu hormonu schmoll.gif tik tam kartui kol nurimsta dusulys purksiu ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(klaudi @ 2011 09 13, 06:33)
Papildyta:
Gal kas zinote, kur galima nusipirkti formeles ir pagaliukus tokiems saldainiams pasidaryti 4u.gif  4u.gif

Tas formeles sesuo sau rado blusturgy (ant Tauro kalno), bet manau,kad turguose galima rasti,kur baltarusai prekiauja.Bet as tai be jokiu formeliu darau ir viskas puikiai gaunasi. vietoj pagaliuku daraus su dantu krapstukais,bet jie trumpoki,tai kartais su iesmukais tais mediniais darau,juos sukarpau i trumpesnius pagaliukus ir viskas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasara gimusi @ 2011 09 13, 10:45)
Tas formeles sesuo sau rado blusturgy (ant Tauro kalno), bet manau,kad turguose galima rasti,kur baltarusai prekiauja.Bet as tai be jokiu formeliu darau ir viskas puikiai gaunasi. vietoj pagaliuku daraus su dantu krapstukais,bet jie trumpoki,tai kartais su iesmukais tais mediniais darau,juos sukarpau i trumpesnius pagaliukus ir viskas 4u.gif

aciu uz skanias idejas ir patarimus:4u: 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2011 09 13, 08:19)
keista kad sudeties neperskaitet pries duodama vaikui  g.gif

Nu įdomiai.
Visų pirma net neįtariau kad jis su skoniu, nes dažniausiai tai rašo ant pakelio.
O čia tik instrukcijoje.
Be to nepabandęs ir nesužinosi, ar išbers ar ne. Juk gali ir tikti. g.gif

Nusipirkau kiaušinių pakaitalo. Bandysim kept ką nors tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasara gimusi @ 2011 09 13, 11:45)

Vasara gimusi, gal zinai kodel nesigavo man tie saldainiai... pirmai tai neuzstingo... po to vel bandziau tai gavosi tokie neskaidrus ir gali atsikasti.. trapus... nu niekaip man nesigauna doh.gif gal kad is rudo cukraus dariau...
Atsakyti
QUOTE(Robertaa @ 2011 09 13, 08:30)
Atsiprasau, bet ir man labai idomu. Nezinau nuo ko pradeti, bet labai reiketu gultis tyrimams. Itarimu turiu, kad pieno produktai ir mums netinka, bet ne tik jie.. Klausimas kvailas, aisku pirmiausia reikia registruotis konsultacijai, tik po to spres ar guldo? Ar guldyt gali iskart?
Tiesa, Santariskese buvau su tuomet dar dvieju menesiu sunumi, tai vedeja pati pasake, kad tyokiems mazuleliams nedaro tyrimu  doh.gif tik nuo 3 metu  schmoll.gif

Sveika,

jus jau turbut lankotes kazkur pas alergologa, poliklinikoje gal? Jeigu lankotes pas alergologa- galite prasyti is jo siuntimo iskart i ligonine (turi parasyti kad siuncia i alergologini i stacionara) - tada tik pasiskambinate i ligonine pvz penktadieni ir paklausiate ar galite atvaziuoti gultis pirmadieni, kad jums vieta butu tikrai.
Jeigu jusu alergologas nesutiks israsyti tokio siuntimo, tada reikia pirma uzsirasyti konsultacijai pas alergologa (tinka siuntimas ir pediatro israsytas) - (kaip jau minejome pas Astrauskaite arba Cerniauska) - ir konsultacijos metu paprasysite kad jus paguldytu i stacionara tyrimams (sito apsilankymo metu ir israsys jums siuntima i stacionara).
Jeigu reikia galiu paieskoti telefono ligonines ir to konsultaciju centro smile.gif
Jeigu dar kila kokie klausimai - drasiai klauskyte 4u.gif

Papildyta:
Antakalnio 124, Vilnius:

Alergologijos konsultacinis centras: 8 5 2743811, 2743843

Vaikų alergologijos skyrius - stacionaras : 8 5 2743840
Atsakyti
QUOTE(Osport @ 2011 09 13, 15:08)
Vasara gimusi, gal zinai kodel nesigavo man tie saldainiai... pirmai tai neuzstingo... po to vel bandziau tai gavosi tokie neskaidrus ir gali atsikasti.. trapus... nu niekaip man nesigauna  doh.gif gal kad is rudo cukraus dariau...

man pirma karta nesustinge irgi buvo,bet per trumpai pakaitinau (bet perkaitint irgi negalima,nes per kelias sekundes paruduoja ir kartus tampa), o paskui jau viskas puikiai pavyko nuo sekancio karto.
Del tu 'trapiu' - nezianu,sunku pasakyti,brolienei vis tokie gaudavosi,bet paskui pradejo daryt emaliuotam puode ir viskas susitvarke. nors man tai gaunasi paprastuose puoduose, nematau skirtumo. tai gal tuomet tikrai del cukraus.as is paprasto darau
Atsakyti
Labai skanūs blynai gavosi su tuo kiaušinių pakaitalu.
Ačiū, kas parašė, kad yra Maximose. Ten ir radau. Galvojau, kad reiks specializuotoje ieškot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(beatka1983 @ 2011 09 13, 16:48)
Sveika,

jus jau turbut lankotes kazkur pas alergologa, poliklinikoje gal? Jeigu lankotes pas alergologa- galite prasyti is jo siuntimo iskart i ligonine (turi parasyti kad siuncia i alergologini i stacionara) - tada tik pasiskambinate i ligonine  pvz penktadieni ir paklausiate ar galite atvaziuoti gultis pirmadieni, kad jums vieta butu tikrai.
Jeigu jusu alergologas nesutiks israsyti tokio siuntimo, tada reikia pirma uzsirasyti konsultacijai pas alergologa (tinka siuntimas ir pediatro israsytas) -  (kaip jau minejome pas Astrauskaite arba Cerniauska) - ir konsultacijos metu paprasysite kad jus paguldytu i stacionara tyrimams (sito apsilankymo metu ir israsys jums siuntima i stacionara).
Jeigu reikia galiu paieskoti telefono ligonines ir to konsultaciju centro smile.gif
Jeigu dar kila kokie klausimai - drasiai klauskyte  4u.gif

Papildyta:
Antakalnio 124, Vilnius:

Alergologijos konsultacinis centras: 8 5 2743811,  2743843

Vaikų alergologijos skyrius - stacionaras : 8 5 2743840

Laaaabai aciu. Beatka1983 4u.gif
Uzsiregistravome pas Astrauskaite spalio pradziai, siuo metu atostogauja ji. Imsim siuntima is pediatres, Siauliuose nera alergologu, na yra, bet naudos O. Tai bandysim prasytis, jei guldys, vaziuosim dar karta. Aciu visoms, taip tikiuosi, kad pagelbes mums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Robertaa @ 2011 09 13, 21:19)
Laaaabai aciu. Beatka1983  4u.gif 
Uzsiregistravome pas Astrauskaite spalio pradziai, siuo metu atostogauja ji. Imsim siuntima is pediatres, Siauliuose nera alergologu, na yra, bet naudos O. Tai bandysim prasytis, jei guldys, vaziuosim dar karta. Aciu visoms, taip tikiuosi, kad pagelbes mums  4u.gif

ner uz ka ax.gif man malonu pagelbeti - kazkada ir man mamytes pagelbejo, kai nezinojau nuo ko pradeti biggrin.gif
Sveikateles Jums 4u.gif
Atsakyti