Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas 35 tema

QUOTE(beatka1983 @ 2011 09 07, 10:56)
o vat kaip pvz su strucio mesa- ar kuri bandete? kur jos idomu gaut galima butu vilniuje? g.gif  ir noreciau stirnienos paragaut- jeigu kuri is kur nors gaunate- gal ir man gabaliuka is ten butu galima gaut blush2.gif  blush2.gif
beja- alergologe sake bandyt nutrijos mesa blink.gif  blink.gif
Papildyta:
dar alergologe uzrase kruopu pavadinima - QUINOA- sake visai nealergizuojancios, pirkt yra tik eko parduotuvese. Esate kazka girdejusios apie tokias?
[

Del stirnos, elniu, tai taip yra ukmerges turgelyje, bet kaina ten beprotiska, 120 Lt/kg, be to susaldyta po 1 kg gabalais g.gif Siaip kai prasides sezonas manau verta pirktis, nes bus sviezia mesyte, o ta tai praeito rudens. Tam paciam turgely ir eko triusiukai, aviena, eriena, jautiena yra, jei kam aktualu smile.gif Galima vystyte, antyte ar zasyte eko uzsisakyt smile.gif
Nutrijos reik pas medziotojus teirautis taip nelabai kur buna smile.gif

Del tos koses, tai mes valgem kazkuri laika, idomaus riezutu kvapo ir siaip idomiai atrodo smile.gif Galit pabandyt, vis ivairove smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Trakva @ 2011 09 07, 15:09)
Sveikos mamytes,atsiprasau,kad braunuosi pas jus,bet noriu truputi informacijos blush2.gif
Mano vienai is dvynukiu paskutiniu metu paraudo labai zandukai,na toks lyg isberimas,kartais labai parausta,o kai kada buna tik rausvos sausos demeles.Pradzioje tepiau su Bepantenu,bet nieko gero,po to bandziau medetku tepala,niekas nepraeina,gydytoja rekomendavo patepti su cinko tepaliuku doh.gif ,tada is vis kosmaras,tai net nzn,uzsiregistravau pas dermatologa,bet pas ji tik kita savaite,o nzn nuo ko labai paumejo siuo metu,zandukai atrodo dega verysad.gif
Gal ka galetumet rekomenduot,su kuo patepti? unsure.gif

Ieskokite priezasties, o ne tepaliuko mirksiukas.gif Gal tikrai ka ivedete naujo i raciona, ar siaip ko uzragavo, ar aplinkoj kas atsirado naujo. O dermatologas jum israsys kokio antibuotiko + hormono tuom ir baigiasi ju "gydymas"
Atsakyti
QUOTE(klaudi @ 2011 09 07, 17:46)
Sveikos 4u.gif  4u.gif

Caramele,o gal reiktu Kiefui laiska parasyti, nupasakoti vaiko bukle, paziureti, ka jis patartu siuo atveju, gal doze sumazintu  g.gif ar rekomenduotu laikinai nutraukti lasus. Aplamai paklausti, ar gali buti tokia umi reakcija i lasiukus.

Su  auksiniu ziedu idomi informacija, reiks su sunumi pabandyti, po to susitikrinsiu su maisto alergenu tyrimu smile.gif

As manyciau pabandyk parasyti, nufotkint vaika, nufilmuok ir nusiusk visa medziaga Kiefui. Gali buti, kad sakys kokia savaite nutraukti lasiukus arba sumazinti doze.

Pabandyk parasyti, blogiau nebus.

Siandien paziurejau filmuka, kaip atrode mano vaikas pavasari. Tai negalejau patiket, kad tokia buvo prasta mazosios padetis. Filmavau maziuke, kad galeciau palyginti kaip gyja odele ar neblogeja, kad galeciau parodyt gyd.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 07 rugsėjo 2011 - 19:35
A ciu visoms uz nuomones,tie zandukai prasidejo pradejus primaitinima,o ivedus mesyte man atrodo dar labiau paumejo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Trakva @ 2011 09 07, 20:52)
A ciu visoms uz nuomones,tie zandukai prasidejo pradejus primaitinima,o ivedus mesyte man atrodo dar labiau paumejo g.gif

Stebekit ka valgo maziukas, jei maitinant MP, ziurekit ka valgot pati. Sekmes.

Atsakyti
QUOTE(Trakva @ 2011 09 07, 20:52)

o ka damaitinat?turbut netinka... nutraukit ir ivedinekit vel kai pageres... galit bandyt nuo kukuruzu kruopu, mieziu, cukinijos, triusienos....
Atsakyti
QUOTE(Osport @ 2011 09 07, 22:12)
o ka damaitinat?turbut netinka... nutraukit ir ivedinekit vel kai pageres... galit bandyt nuo kukuruzu kruopu, mieziu, cukinijos, triusienos....

Pradejomnuo darzoviu,bulve,morka,cukinija,krupos jau valgam kukuruzai,mieziai,ryziai,avizos,is mesytes kalakutiena,o ivedus versiena man atrodo labai paumejo.As ja jau nutraukiau,bet va zandukai nepraeina,maitinu dar pati MP,savo maista ziuriu,tai net nzn g.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2011 09 07, 19:34)
Kojas gausiai pritepame emolientu (ar vaistukais) ir apibintuojame šlapiu bintu. Ant viršaus vyniojame sušlapintą lino, marlės ar flanelės audeklą. Tada viską pribintuojame sausu bintu. Apsirengiame ir einame miegučio  tongue.gif
Kūnui naudojame sušlapintus marškinėlius ir trusikučius. Ant viršaus stori šilti drabužėliai.

Idomu visai g.gif bet kadangi pas mus nuberti tik zandai tai jauciu nepavyks tais blush2.gif
Atsakyti
mamytes, man iskylo tok klausymas. nakti vaikas valgo Neocata ir pvz siandien isvis is 150ml padaryto gal tik 20ml isgere. Ar galima ji kur nors panaudoti- pvz koses balinimui? ant skarbonkes raso - kad sunaudot tik paruosta, o vat jeigu as ji i saldytuva padesiu, o per pietus kai virsiu kose - su juom uzbalinsiu? g.gif Nes taip mazai mums jo israso - jau tik 6skarbonkes i menesi (vakar israse) doh.gif
ir dar - kokias jus perkat uzpilamas koses? mes jau ragavome Bebe ryziu - nepatiko, nevalgo visai, Bebe avizine - valgom, Sinlack - valgom. Kokias dar pabandyti? ar buna kukuruzu ar soru uzpilamu kosiu? jeigu nebuna- taip kaip jus verdate tas kukuruzu koses - ant vandens, o po to balinate pvz su Neocatu?
Papildyta:
QUOTE(Floweeer @ 2011 09 08, 09:12)
Idomu visai  g.gif  bet kadangi pas mus nuberti tik zandai tai jauciu nepavyks tais  blush2.gif

jums jeigu slapiuoja tik zandai bandykite su zaliu tuo skysciu ir ant virsaus Vitella ictamo. Pas mane likes tas Vitella Ictamo - manau jau neprireiks- jeigu jus is Vilniaus galiu atiduot 4u.gif
Atsakyti
O,mano paneles ta pacia diena gimusios mirksiukas.gif
As tai balinu su MP,bet kiek zinau kitos balina su misinukais

O kad zandukai jums nuberti,ar buvot pas alergologa,ar jums nustate AD g.gif
Atsakyti
QUOTE(Trakva @ 2011 09 08, 09:41)
O,mano paneles ta pacia diena gimusios mirksiukas.gif
As tai balinu su MP,bet kiek zinau kitos balina su misinukais

O kad zandukai jums nuberti,ar buvot pas alergologa,ar jums nustate AD g.gif

Smagu - musu vaikai viena diena gime thumbup.gif
taip - mes buvome pas alergologe ir ligonineje gulejome issitirti nuo ko mus beria smile.gif Jeigu jus is Vilniaus - paprasykite is savo pediatres siuntima pas alergologe - uzsirasykite i Antakalnio alergologini i konsultacija pvz pas gyd. Astrauskaite arba Cerniauska.
Papildyta:
As irgi balinciau su misinuku- bet kad jis velniskai brangus jeigu pirkti be recepto tai skarbonke apie 160 lt. O su receptu mums israso labai ribota kieki. Vat ir mastau kaip cia suktis kad uztektu - ar balint su neisvalgytu pagamintu misiniu....
Atsakyti
QUOTE(beatka1983 @ 2011 09 08, 08:38)
mamytes, man iskylo tok klausymas. nakti vaikas valgo Neocata ir pvz siandien isvis is 150ml padaryto gal tik 20ml isgere. Ar galima ji kur nors panaudoti- pvz koses balinimui? ant skarbonkes raso - kad sunaudot tik paruosta, o vat jeigu as ji i saldytuva padesiu, o per pietus kai virsiu kose - su juom uzbalinsiu? g.gif  Nes taip mazai mums jo israso - jau tik 6skarbonkes i menesi (vakar israse) doh.gif

Saldytuve galima laikyti apie 12 valandu, as daznai, ka neisgerdavo ryte, duodavau po pietu, o dabar gerem ji tik is ryto, viena kart dienoje smile.gif
Tiesa neseniai maciau skelbiu lt. parduodavo Neocate po16 su kapeikom g.gif , nezinau is kur tokia maza kaina, bet buvo jau parduotas, tai manau galima sekti ir rasti kartais to gerio 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ivetacom: 08 rugsėjo 2011 - 09:09
QUOTE(beatka1983 @ 2011 09 08, 09:51)
Smagu - musu vaikai viena diena gime thumbup.gif
taip - mes buvome pas alergologe ir ligonineje gulejome issitirti nuo ko mus beria smile.gif Jeigu jus is Vilniaus - paprasykite is savo pediatres siuntima pas alergologe - uzsirasykite i Antakalnio alergologini i konsultacija pvz pas gyd. Astrauskaite arba Cerniauska.
Papildyta:
As irgi balinciau su misinuku- bet kad jis velniskai brangus jeigu pirkti be recepto tai skarbonke apie 160 lt. O su receptu mums israso labai ribota kieki. Vat ir mastau kaip cia suktis kad uztektu - ar balint su neisvalgytu pagamintu misiniu....

Ne,mes ne is Vilnius,pas mus atvaziuoja gyd. ,o kazin norint patekti i Antakalnio alergologini ar priimtu is kitu miestu g.gif
Sedien atsikele dar baisiaisniais zandukais,ir pilvas visas isbertas mazais spuogiukais,nesuprantu,o blogiausia,kad musu gydytoja atostogauja,o pas pavaduojancia neprisimusi doh.gif
Atsakyti