QUOTE(Amelita @ 2011 09 07, 08:45)
Rasyk cia, niekas nesijuoks.
Na, bent jau mums 99 proc. sutampa su kraujo tyrimais.
Pirmiausia išbandykit su didžiaisiais alergenais. Taip pat, kam netinka kokie vaistai, ar kremai irgi pabandykit.
Osport žino irgi, nes mūsų homeopatė tą patį metodą naudoja. Iš pradžių dvejojau, o dabar jau drąsiai - patikrinu su žiedu maistą ir jei tinka - duodu. Žinoma, ir nieko blogo nebūna.
Paimat auksinį žiedą, perveriat siūlą. Ilgis sulenkto apie 20 cm kažkur.
Dedam kuo arčiau maistą, kremą, vaistą prieš vaiką arba už nugarytės (galima su miegančiu eksperimentuot) ir nuleidžiam žiedą virš tiriamojo produkto. Gana žemai. Ir stebim kaip siūbuoja žiedas. Jei į vaikelį, tai tinka. Jei į šalis arba suka ratus, tai netinka.
Iš pradžių kreivai žiūrėjau. Bet kai sutikrinau viską, pamačiau kad atitinka su kraujo tyrimais. Kai kas nesutampa, bet dabar jau labiau pasitikiu stebuklais o ne medicina. Tarkim maniškis turi 3 klasę rugiams, bet ruginė duona patikrinus su žiedu neva tinka. Ir duodu. Radau būtent, kur tik rugiai, salyklas ir natūralus raugas, be mielių. Nu ir nieko. Kol kas neberia.
Tiesa, ant kojyčių apgijo žaizdos, kurios negijo jau nuo ano rudens. Nežinau kas čia labiausiai padėjo, bet su aveenu dariau šlapią bintavimą + mėlis. Kol kas tfu tfu. Bet aš per daug nedžiūgauju. Šiandien darysiu šlapią maikę+šlapi trusikai. Nes visas kūnas tragiškas. Bandysiu, prisiduosiu žinoma, kaip sekasi
Papildyta:
Tiesa, nepamiškit patikrinti ir naudojamo aliejaus.
Aš ilgą laiką naudojau nerafinuotą saulėgrąžų aliejų ir net nedaėjo patikrinti jo...
Ką sau manot - aišku netinka
Nusipirkau alyvuogių. Super. Dabar gaminu su juo. Mažiuko net raudonis nuo skruostų jau krenta.
Gaaaal ir ne nuo to. Bet žinot, kaip aš dabar sakau? Man nesvarbu metodika, galiu būti ir išdurninta, bet jei tinka, tai ko jos nenaudoti?