Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas 35 tema

QUOTE(beatka1983 @ 2011 09 07, 09:09)
o kur perkate kalakutiena - is parduotuves?

o gal kas kokius ukininkus - kas pardavineja kalakutiena? Ir vat is kur tos stirnienos gaut - kad neturiu nei gimineje nei pazistamu medziotoju doh.gif  verysad.gif

Perku is arvi kalakutu parduotuviu. is cia

Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2011 09 07, 09:10)
Perku is arvi kalakutu parduotuviu. is cia

aciu Amelita- bandysim kalakuta 4u.gif o kuria daly perki- file krutinele? beja- nupirkau Emolium emulsija i vonia- super thumbup.gif akcija eurovaistineje savaitgaliais - visiems kremams ir kt ...

o vat kaip pvz su strucio mesa- ar kuri bandete? kur jos idomu gaut galima butu vilniuje? g.gif ir noreciau stirnienos paragaut- jeigu kuri is kur nors gaunate- gal ir man gabaliuka is ten butu galima gaut blush2.gif blush2.gif
beja- alergologe sake bandyt nutrijos mesa blink.gif blink.gif
Papildyta:
dar alergologe uzrase kruopu pavadinima - QUINOA- sake visai nealergizuojancios, pirkt yra tik eko parduotuvese. Esate kazka girdejusios apie tokias?
Papildyta:
dar alergologe uzrase kruopu pavadinima - QUINOA- sake visai nealergizuojancios, pirkt yra tik eko parduotuvese. Esate kazka girdejusios apie tokias?
Atsakyti
Perku kalakuto file. O kiek uz emolium mokejai? Kokia pakuote pirkai?

Siaip tai man super dalykas si priemone. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Osport @ 2011 09 06, 20:46)
o tai tarkim likti ant 5 lasiuku kol bukle stabilizuojasi negalima? gal per greit organizmas gauna alergenu... g.gif

QUOTE(LiloSun @ 2011 09 07, 05:23)
Kaip negerai  doh.gif , bet gal kai apsiramins organizmas nuo mazesniu dziu bandyti ir ne taip greitai didinti. Reiks tokiu atveju atrasti savo individualia doze ir tempa, kaip juos gerti. Nemanau, kad verta iskart juos mesti.  4u.gif

QUOTE(jumbonis @ 2011 09 07, 08:09)
caramele kaip gaila kad nepasiseke su lasiukais bet tikrai nereik ju nurasyt susirasyk su Kiefu per meila tegu sudaro kita grafika.reiskias maziui perstaigi doze  reik leciau.tikekim ir viskas gausis stiprybes kantrybes sveikateles  4u.gif

Panašiai ir planuoju daryt. Kokį mėnesį ar pora padarysim pertrauką - per ją daugiau išsiaiškinsim, kokie produktai (nebe)tinka, pabandysim kažką naujo į racioną įvesti. Ir paskui pagal naują grafiką dar bandysim pažaist. Į šiukšlių dėžę dar neišmečiau ax.gif

QUOTE(beatka1983 @ 2011 09 07, 10:56)
Papildyta:

Prašom: http://www.sveikipro...-infinity-foods
Esu saviškiui davus trapučių iš šitų kruopų kažkada. Tiesa, ne mažiausiajam - anam berods tinka tik soros ir kukurūzai. Ir jei kukurūzai, tai tik košės formoj. Nuo kukurūzinio (eko) trapučio būna reakcija. Gal dėl to, kad jie trumpiau termiškai apdorojami g.gif
Atsakyti
QUOTE(beatka1983 @ 2011 09 07, 11:56)
aciu Amelita- bandysim kalakuta 4u.gif o kuria daly perki- file krutinele? beja- nupirkau Emolium emulsija i vonia- super thumbup.gif  akcija eurovaistineje savaitgaliais - visiems kremams ir kt ...

o vat kaip pvz su strucio mesa- ar kuri bandete? kur jos idomu gaut galima butu vilniuje? g.gif  ir noreciau stirnienos paragaut- jeigu kuri is kur nors gaunate- gal ir man gabaliuka is ten butu galima gaut blush2.gif  blush2.gif
beja- alergologe sake bandyt nutrijos mesa blink.gif  blink.gif
Papildyta:
Papildyta:

mum strutiena tinka thumbup.gif labai skaniai ir valgo ja. pirkau ukininku turguje, kur pries ukmerges maxima. ten turi ir elnienos ir stirnienos. as irgi laukiu kada gi ta stirnyte vargse pasaus, tai kai bus, parasysiu jum i az.
Atsakyti
QUOTE(linulka @ 2011 09 07, 12:30)
mum strutiena tinka thumbup.gif labai skaniai ir valgo ja. pirkau ukininku turguje, kur pries ukmerges maxima. ten turi ir elnienos ir stirnienos. as irgi laukiu kada gi ta stirnyte vargse pasaus, tai kai bus, parasysiu jum i az.

ACIU LABA LABAI 4u.gif JUS MUMS IR SU TRIUSIUKU PAGELBEJOT 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2011 09 07, 08:45)
Rasyk cia, niekas nesijuoks.  smile.gif

Na, bent jau mums 99 proc. sutampa su kraujo tyrimais.
Pirmiausia išbandykit su didžiaisiais alergenais. Taip pat, kam netinka kokie vaistai, ar kremai irgi pabandykit.
Osport žino irgi, nes mūsų homeopatė tą patį metodą naudoja. Iš pradžių dvejojau, o dabar jau drąsiai - patikrinu su žiedu maistą ir jei tinka - duodu. Žinoma, ir nieko blogo nebūna.

Paimat auksinį žiedą, perveriat siūlą. Ilgis sulenkto apie 20 cm kažkur.
Dedam kuo arčiau maistą, kremą, vaistą prieš vaiką arba už nugarytės (galima su miegančiu eksperimentuot) ir nuleidžiam žiedą virš tiriamojo produkto. Gana žemai. Ir stebim kaip siūbuoja žiedas. Jei į vaikelį, tai tinka. Jei į šalis arba suka ratus, tai netinka.
Iš pradžių kreivai žiūrėjau. Bet kai sutikrinau viską, pamačiau kad atitinka su kraujo tyrimais. Kai kas nesutampa, bet dabar jau labiau pasitikiu stebuklais o ne medicina. Tarkim maniškis turi 3 klasę rugiams, bet ruginė duona patikrinus su žiedu neva tinka. Ir duodu. Radau būtent, kur tik rugiai, salyklas ir natūralus raugas, be mielių. Nu ir nieko. Kol kas neberia.

Tiesa, ant kojyčių apgijo žaizdos, kurios negijo jau nuo ano rudens. Nežinau kas čia labiausiai padėjo, bet su aveenu dariau šlapią bintavimą + mėlis. Kol kas tfu tfu. Bet aš per daug nedžiūgauju. Šiandien darysiu šlapią maikę+šlapi trusikai. Nes visas kūnas tragiškas. Bandysiu, prisiduosiu žinoma, kaip sekasi smile.gif
Papildyta:
Tiesa, nepamiškit patikrinti ir naudojamo aliejaus.
Aš ilgą laiką naudojau nerafinuotą saulėgrąžų aliejų ir net nedaėjo patikrinti jo...
Ką sau manot - aišku netinka doh.gif
Nusipirkau alyvuogių. Super. Dabar gaminu su juo. Mažiuko net raudonis nuo skruostų jau krenta.

Gaaaal ir ne nuo to. Bet žinot, kaip aš dabar sakau? Man nesvarbu metodika, galiu būti ir išdurninta, bet jei tinka, tai ko jos nenaudoti? tongue.gif
Atsakyti
O gal galite papasakoti kaip tie slapi bintavimai darosi? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,atsiprasau,kad braunuosi pas jus,bet noriu truputi informacijos blush2.gif
Mano vienai is dvynukiu paskutiniu metu paraudo labai zandukai,na toks lyg isberimas,kartais labai parausta,o kai kada buna tik rausvos sausos demeles.Pradzioje tepiau su Bepantenu,bet nieko gero,po to bandziau medetku tepala,niekas nepraeina,gydytoja rekomendavo patepti su cinko tepaliuku doh.gif ,tada is vis kosmaras,tai net nzn,uzsiregistravau pas dermatologa,bet pas ji tik kita savaite,o nzn nuo ko labai paumejo siuo metu,zandukai atrodo dega verysad.gif
Gal ka galetumet rekomenduot,su kuo patepti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Trakva @ 2011 09 07, 16:09)
Sveikos mamytes,atsiprasau,kad braunuosi pas jus,bet noriu truputi informacijos blush2.gif
Mano vienai is dvynukiu paskutiniu metu paraudo labai zandukai,na toks lyg isberimas,kartais labai parausta,o kai kada buna tik rausvos sausos demeles.Pradzioje tepiau su Bepantenu,bet nieko gero,po to bandziau medetku tepala,niekas nepraeina,gydytoja rekomendavo patepti su cinko tepaliuku doh.gif ,tada is vis kosmaras,tai net nzn,uzsiregistravau pas dermatologa,bet pas ji tik kita savaite,o nzn nuo ko labai paumejo siuo metu,zandukai atrodo dega verysad.gif
Gal ka galetumet rekomenduot,su kuo patepti? unsure.gif

sveikute
na manau vieno atsakymo del kremuko negausi - nes reikia atitaikyti kas jums tinka. pas mane stalciuje jau vos ne visa vaistine - tiek kremu kremuku, kol radome kas mums tinka doh.gif Mums tiko paprasciausias Essexas zalias (tepalas), neblogai Physiogel A.I. - cia jis nezuli daugiau nuima- jeigu zandus nezti aisku.... O gal kazko naujo uzvalge maziuke , gal kazko naujo i raciona ivedete? ir ar tikrai pas dermatologa, o ne pas alergologa jums reikejo uzsirasyti? Dermatolos jums tik odele gales apgydyti, o gal beda visa slipi daug giliau? g.gif

Papildyta:
pamirsau parasyti - KETOTIFENAS- nuo liepos 1 dienos isimtas is vaisktiniu prekybos... mums israse gydytoja recepta - nueinu i vaistine- o vaistininke kad akis iverte ir grubiu tonu man sako -KA NEZINOTE KAD NERE KETOTIFENO JAU NUO LIEPOS MEN.... nu koks pyktis paeme negaliu - ale as turiu zinoti yra ar nera tu vaistu prekyboje. gydytoja israse- tai ir atejau su receptu.
Atsakyti
QUOTE(carramele @ 2011 09 06, 16:58)
Prasinešu, kaip sekasi gert Kiefo lašiukus.

Sveikos 4u.gif 4u.gif

Caramele,o gal reiktu Kiefui laiska parasyti, nupasakoti vaiko bukle, paziureti, ka jis patartu siuo atveju, gal doze sumazintu g.gif ar rekomenduotu laikinai nutraukti lasus. Aplamai paklausti, ar gali buti tokia umi reakcija i lasiukus.

Su auksiniu ziedu idomi informacija, reiks su sunumi pabandyti, po to susitikrinsiu su maisto alergenu tyrimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Floweeer @ 2011 09 07, 14:54)
O gal galite papasakoti kaip tie slapi bintavimai darosi?  blush2.gif

Kojas gausiai pritepame emolientu (ar vaistukais) ir apibintuojame šlapiu bintu. Ant viršaus vyniojame sušlapintą lino, marlės ar flanelės audeklą. Tada viską pribintuojame sausu bintu. Apsirengiame ir einame miegučio tongue.gif
Kūnui naudojame sušlapintus marškinėlius ir trusikučius. Ant viršaus stori šilti drabužėliai.
Atsakyti