Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas 35 tema

QUOTE(Irunia @ 2011 09 05, 19:01)
Net negirdėjus apie tokius lašiukus  g.gif
Kas per sudėtis?

Radau sudeti: DIMETINDENI, etanolis, Е 218
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2011 09 05, 21:26)

mums jie padeda - niezulio beveik neliko ax.gif Jeigu kam reikia - atiduodu Zyrtek lasiukus- kelis kart pabandem - nieko mums nepadejo. Gal kam padeda 4u.gif Mes is Vilniaus
Atsakyti
na va siandien visai neblogai dienele praejo,rimsta tik itarineja mums dar ir plauciu uzdegima,kraujas kolkas tik siek tiek pakites antibu kolkas neduodu,reikejo nuotrauka daryt plauciu bet ir kolkas atidejom,nes cia mano ziniomis ir patirtimi tai bus astmos priepolis su refliukso harkalais,nes temperaturos tai nera crb 16 tai nera taip baisu.sniokstimas tik vos vos pypke kas 3 val.bet va ko neisvengem siandien tai hormoninio tepalo,nors jau nuo pernai jo ne naudojom bet dabar tai labai baisi visa raudonom didelem demem per linkius koju ranku ir aplamai visa isberta.nu nieko kaip nors sveikateles visiems ligoniukam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2011 09 05, 20:26)

Google ismete: DIMETINDENI=fenistil. Pa mus parduodamas fenistilo tepalas, tik kazkodel nei vienas gydytojas jo mums nerekomendavo g.gif
Atsakyti
as tai pirkau maziukui, bet pati naudoju kai ant ranku atsiranda raudonos nieztincios demes aveeno hydrocortizona: http://www.drugstore...fromsrch=aveeno
man jau kita diena nuima paraudima ir niezuli. maziukui irgi tepiau karteli, tai padejo is kart, nors pavyzdziui tas musu paprastas hydrocortizonas nieko nepadedavo
Atsakyti
QUOTE(klaudi @ 2011 09 05, 21:46)
Pa mus parduodamas fenistilo tepalas, tik kazkodel nei vienas gydytojas jo mums nerekomendavo g.gif

Nu tai kad nepadeda. Bent jau mums.

Dėl karščiavimo. Mes kai atsigulėm į ligoninę ir pradėjo tept hormonais bei duoti fenkarolį, irgi temperatūra užkilo.
Atsakyti
Laba ryteli mirksiukas.gif
as cia su tokiu klausimeliu atlekiau blush2.gif mano maziui vienas zandukas labai sliapiuoja unsure.gif kai jis valgo net matosi kaip ten sunkiasi tas vandenelis unsure.gif as cia is jusu sarasiuko nupirkau to FUXINI spalvotojo tepaliuko biggrin.gif (visi rubai spalvoti biggrin.gif ), bet jau gal savaite teplioju ir nelabai koks pagerejimas matosi.. unsure.gif visu pirma tai man labai idomu is kur cia tas slapiavimas atsiranda? g.gif ir gal ka galite patarti? blush2.gif nes nu taip baisiai man ten atrodo.. unsure.gif
Atsakyti
merginos gal kam aktualu galima jugi ir per tarpininkes uzsisakyti is ekologiskos medvilnes rubai ir kainos nesikandzioja.per tarpininkes mazdaug is 5 daugini ir gauni suma litais kuria reiks moket.man taip aiskino.
http://www.c-and-a.c.....is/Bio Cotton
Atsakyti
sveikos mamytes 4u.gif
noriu paklausti ar kas is drugstore pacios siunciates ar tik per tarpininkes?
Atsakyti
QUOTE(Floweeer @ 2011 09 06, 10:02)
Laba ryteli  mirksiukas.gif
as cia su tokiu klausimeliu atlekiau  blush2.gif  mano maziui vienas zandukas labai sliapiuoja  unsure.gif  kai jis valgo net matosi kaip ten sunkiasi tas vandenelis  unsure.gif as cia is jusu sarasiuko nupirkau to FUXINI spalvotojo tepaliuko  biggrin.gif  (visi rubai spalvoti biggrin.gif ), bet jau gal savaite teplioju ir nelabai koks pagerejimas matosi..  unsure.gif  visu pirma tai man labai idomu is kur cia tas slapiavimas atsiranda?  g.gif  ir gal ka galite patarti?  blush2.gif  nes nu taip baisiai man ten atrodo..  unsure.gif

Pas mus taip beveik visas kūnas šlapiuoja... verysad.gif
Ligoninėje varė hormonais ir cinko tepalu. Dabar tepu mėliu ir cinku jei šlapiuoja. Ir Aveenu mėlynu.
Šiaip būklė žiauriai prastėja. Grįžom prie savo homeopatinių žirnių ir palikom zyrteką nakčiai.

jumboni, mane tai sudomino visai. Nes 10 trusikų kainuoja 5 eurai. Tai jei kart 5, tai gaunasi visai padoriai - 25 Lt. Pažiūrėčiau ir dar kažką. O per kokią čia tarpininkę? Aš niekada nepirkus, nežinau kokia tvarka ax.gif
Atsakyti
alergijos straisnelis is delfi
Atsakyti
QUOTE(Floweeer @ 2011 09 06, 10:02)
Laba ryteli  mirksiukas.gif
as cia su tokiu klausimeliu atlekiau  blush2.gif  mano maziui vienas zandukas labai sliapiuoja  unsure.gif  kai jis valgo net matosi kaip ten sunkiasi tas vandenelis  unsure.gif as cia is jusu sarasiuko nupirkau to FUXINI spalvotojo tepaliuko  biggrin.gif  (visi rubai spalvoti biggrin.gif ), bet jau gal savaite teplioju ir nelabai koks pagerejimas matosi..  unsure.gif  visu pirma tai man labai idomu is kur cia tas slapiavimas atsiranda?  g.gif  ir gal ka galite patarti?  blush2.gif  nes nu taip baisiai man ten atrodo..  unsure.gif

Sveikute
kai buvome panasaus amziaus kaip jus - irgi labai slapaivo zandukai doh.gif tai tepem metileno melis (cia tas pats zandu spalvotas skystis kaip ir jus naudojate) ir kai apdziudavo ant virsaus uztepdavome Vitella Ictamo - tepaliukas su cinku ir ichtioliu. Nezinau ar cia tai, ar kas - bet kazkiek padedavo mums
Atsakyti