Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas 35 tema

Geriančios Kiefo lašiukus, gal žinot, ar galima tuo metu pavartot kažkiek antihistamininių? Anotacijoj rašo, kad imunosupresantai gali sumažinti gydymo efektyvumą, o antihistamininiai nepaminėti g.gif
Atsakyti
QUOTE(carramele @ 2011 08 31, 17:28)
Geriančios Kiefo lašiukus, gal žinot, ar galima tuo metu pavartot kažkiek antihistamininių? Anotacijoj rašo, kad imunosupresantai gali sumažinti gydymo efektyvumą, o antihistamininiai nepaminėti  g.gif

mes klausem Kiefo ar galim naudot zyrteka sake taip galit lasams itakos nedaro.mes vis dar naudojam antihistaminus tik nustojam keles dienas iskart isbere g.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2011 08 31, 15:54)

Gydo mus Černiauskas. Kiek supratau iš MB pasakojimų, ne itin drabstosi išmintimi. Gal iš tikrųjų mūsų atvejis yra sunkus buvo. Tą pripažįstu. Jei jau savaitė hormonų ir antibiotikų nesugeba susidorot.... doh.gif

Gerai, kad pozityviai nusiteikusi ateiciai, man toks poziuris i visas musu bedeles irgi labai padeda 4u.gif
Jeigu Tadukui nelabai padeda hormonai ir antibiotikai, siuliciau gal truputi pabandyti Skin-capo, ar dabar Antakalnyje jo nesiulo potiliukais?
Kai mes gulejome kovo menesi vyresnems vaikams(8 m.en ir daugiau) purske mamytes jo, vaikai labai gerai reagovo. Kas domejosi to vaistu, girdejo daug nuomoniu uz ir pries jo vartijima. Mano vaikeliui buvo tada 5 menesiai, zandai buvo visa laika padengti sasais, kai tik nukrisdavo vel slapiavo, nezejo ir buvom kaip uzdarame rate, valge tik Neocate ir vistiek po savaites gydymo pagerejimo nebuvo, ryziausi tam tepalui(yra jo purskiamo ir tutelei), naudojom 5 dienas, pirma karta, pamaciau, kaip mano maziukas moka daug juoktis, kad jis gali buti toks, koks turi buti kiekvienas vaikelis.
Po savaites vel zandukai suslapiavo, vel tepemes 3 vakarus ir po to prasidejo musu pagerejimas ilgesniam laikui. Gal, kaip raso apie ta tepala jis ir turi kazka tokio, ko neraso jo sudetyje, bet butent ji panauduojus prasidejo kitoks gyvenimas.
Dabar guli gyliai stalciuje, bet zinau, kad iki tokio baisaus stovio kaip buvo tikrai negrysim.
Idomu butu suzinoti, kaip odele vaikuciu, kuriu mamytes ilgiau ji nauduojo, gal kuri skaitys sia tema ir parasys.

Rudas Aveen mums tiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2011 08 31, 18:15)
Gerai, kad pozityviai nusiteikusi ateiciai, man toks poziuris i visas musu bedeles irgi labai padeda 4u.gif
Jeigu Tadukui nelabai padeda hormonai ir antibiotikai, siuliciau gal truputi pabandyti Skin-capo, ar dabar Antakalnyje jo nesiulo potiliukais?

Mano darbas - būti pozityviai nusiteikusiai lotuliukas.gif

Ne, to tepaliuko nesiūlė. Skaitau dabar apie jį, sudėtį. Nesuprantu, kodėl jis stebuklus daro ir kodėl jį siūlo patyliukais? g.gif
Atsakyti
QUOTE(carramele @ 2011 08 31, 16:28)
Geriančios Kiefo lašiukus, gal žinot, ar galima tuo metu pavartot kažkiek antihistamininių? Anotacijoj rašo, kad imunosupresantai gali sumažinti gydymo efektyvumą, o antihistamininiai nepaminėti  g.gif

Mes siaip negeriam, bet jau stipresne reakcija tai pora dienu fenkaroli duodu, nemanau kad yra koks poveikis. Kaip jums ar matosi kokie pokyciai begeriant?
Atsakyti
QUOTE(jumbonis @ 2011 08 31, 16:56)
mes klausem Kiefo ar galim naudot zyrteka sake taip galit lasams itakos nedaro.mes vis dar naudojam antihistaminus tik nustojam keles dienas iskart isbere g.gif

QUOTE(LiloSun @ 2011 08 31, 17:51)
Mes siaip negeriam, bet jau stipresne reakcija tai pora dienu fenkaroli duodu, nemanau kad yra koks poveikis. Kaip jums ar matosi kokie pokyciai begeriant?

Labai ačiū smile.gif
Ant kūnelio nėra didesnio bėrimo, nei paprastai, tik va su veiduko pablogėjimu nesusitvarkom. Ypač paraudę žandai ir aplink akis, niežti.
Nors nuo antihistamininių anksčiau jam būdavo arba blogiau, arba nulis reakcijos, bet galvoju pabandysiu dar.

QUOTE(ivetacom @ 2011 08 31, 17:15)
Kai mes gulejome kovo menesi vyresnems vaikams(8 m.en ir daugiau) purske mamytes jo, vaikai labai gerai reagovo. Kas domejosi to vaistu, girdejo daug nuomoniu uz ir pries jo vartijima. Mano vaikeliui buvo tada 5 menesiai, zandai buvo visa laika padengti sasais, kai tik nukrisdavo vel slapiavo, nezejo ir buvom kaip uzdarame rate, valge tik Neocate ir vistiek po savaites gydymo pagerejimo nebuvo, ryziausi tam tepalui(yra jo purskiamo ir tutelei), naudojom 5 dienas, pirma karta, pamaciau, kaip mano maziukas moka daug juoktis, kad jis gali buti toks, koks turi buti kiekvienas vaikelis.
Po savaites vel zandukai suslapiavo, vel tepemes 3 vakarus ir po to prasidejo musu pagerejimas ilgesniam laikui. Gal, kaip raso apie ta tepala jis ir turi kazka tokio, ko neraso jo sudetyje, bet butent ji panauduojus prasidejo kitoks gyvenimas.
Dabar guli gyliai stalciuje, bet zinau, kad iki tokio baisaus stovio kaip buvo tikrai negrysim.
Idomu butu suzinoti, kaip odele vaikuciu, kuriu mamytes ilgiau ji nauduojo, gal kuri skaitys sia tema ir parasys.

Aš prieš kelis mėn. saviškiui tris dienas purškiau juo, bet efekto nebuvo. Esam išimtis cool.gif
Atsakyti
Daug diskusiju apie ji rusu forumuoseSkin-cap, arbadar ir dar, dau ju jeigu rusiskai skaitote.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ivetacom: 31 rugpjūčio 2011 - 19:41
Na, Elidelis irgi nehormoninis... o apie jo šalutinius poveikius žinome...
Atsakyti
QUOTE(Vasara gimusi @ 2011 08 28, 14:50)
O jo, na nemaniau kad sitoj temoj susitiksim  cool.gif
Lijo,o spuogai pulingom virsunelem? Labai jaupanasu i stafilakoka. Bet gali buti ir kokia kita infekcija. Nuo stafilakoko tai mes tepemes Bakteriofagu, bet ilga laika reik teptis. Ir tas brudas (staf.) linkes ilgai ant odos gyvent ir apsigyvent menkiausiuose pazeistuose odos plotuose..
dar gerai mum padeda voneles negyvosios juros druskose .

O kaip gi kitaip smile.gif Šio amžiaus rykštė plaka visus.
Ne, nėra pūlingų viršunėlių, bet dabar rankose tas bėrimas rimsta, bet atsiranda ant kitų lenkiamųjų paviršių bei veido Tiesa, ant veido jis kiek kitos, labiau sausas su neaiškiai išreikštais spuogiukais. Jei AD gali būti dėl streso, tai gal ją sesė dermatizuoja biggrin.gif Juokas juokais, bet dabar laukiu, kuomet homeopatas grįš iš atostogų ir eisim. Esu sutikusi prie jo durų moteriškę, kuri sakė, kad jos vaikiuko būklė nuo kūdikystės būdavo tokia, kad nuo delnų oda nueidavo, žaizdom visas, o bendradarbiaujant su homeopatu dabar gyvena pilnavertį gyvenimą.

QUOTE(LiloSun @ 2011 08 29, 05:01)
Mum budavo daznai tas plastakas paberedavo bet pas mum buvo kontaktinis, ir tuos spuogiukus momentaliai nudrasydavo.

va kas įdomiausia, kad jai nesmarkiai teniežti - retai tenka prašyt, kad neliestų.

QUOTE(Granatas @ 2011 08 29, 15:28)
Mums taip buvo po vėjaraupių skiepo. Kankino apie 2 mėn. Tpfu tpfu, praėjo. Bet buvo tekę grįžt prie pradinio varianto - kasdien maudytis ir t.t.

neskiepijau, kaip ir nuo tymų, kiaulytės bei raudonukės

QUOTE(Granatas @ 2011 08 30, 09:43)
Aš manau, kad šitoj vietoj, visgi, jūs neteisi. Pasakysiu kodėl.

brrrrrrrr kaip baisu... nirtis alyvose
Atsakyti
isejo i darzeli 4u.gif lauksim pirmu ligu smile.gif nors ir dabar isejo su alergine sloga,nesuprantu kodel kaip tik lauke dregme viskas snarglys ciaudulys...namie dregmes surinkejas jau ijungtas tai nieko.nors aciu dievui bent jau astmos 3 menesius nera pfu pfu pfu. blush2.gif tikriausiai juozazoles savo darba padare thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jumbonis @ 2011 09 01, 09:05)
isejo i darzeli  4u.gif  lauksim pirmu ligu  smile.gif  nors ir dabar isejo su alergine sloga,nesuprantu kodel kaip tik lauke dregme viskas snarglys ciaudulys...namie dregmes surinkejas jau ijungtas tai nieko.nors aciu dievui bent jau astmos 3 menesius nera pfu pfu pfu. blush2.gif tikriausiai juozazoles savo darba padare  thumbup.gif

Sekmytes Jums 4u.gif
Atsakyti
gal ir skaitet
Atsakyti