Oi mergos, jūs gi žinot, kaip ir Granatas sakė - nėra tikslo mūsiškiams daryti tuos tyrimus. Nes visi rodikliai vistiek bus aukšti. Taip ir yra.
Tarsi aš nežinočiau, kad pas jį yra alerginis rinitas. Ot naujiena. Ir aišku visiems iš eilės medžiams. Nu tai ką jie siūlo? Ogi nuolat gert antihistamininius vaistus. Paguoda...
Kas liečia zuikio odelės. Taigi visos žinom, kad hormoninis gydymas ne panacėja. Žinoma, kad jam stebuklingai viskas nedingo. Net gi vakar buvo stipri alerginė reakcija į kažką. O valgo vargšas tik košes ir bulves. Šiandien va bandė elniena. Liepė kad nupirkčiau. Sakė beria ne nuo maisto. Nuuuuu tai tada nuo ko? Nuo Advantano? Nuo prabangios pižamytės, kurią gavom išbandyt?
Ai, man juokinga ir tiek. Niekas gi stebuklų nedaro.
Mano siuntinys iš Amerikos yra pašte, nes vyro vardu ir negaliu paimt. Ir aš labai tikiuosi, kad toliau taikant Granato schemutę viskas tvarkysis. Tik reikės griežtos dietos. Nes visa tai, kaip žinia, mums provokuoja odą.
Gydo mus Černiauskas. Kiek supratau iš MB pasakojimų, ne itin drabstosi išmintimi. Gal iš tikrųjų mūsų atvejis yra sunkus buvo. Tą pripažįstu. Jei jau savaitė hormonų ir antibiotikų nesugeba susidorot....