Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas 35 tema

QUOTE(zvejodukra @ 2011 08 30, 22:19)
Oi, aciu uz ideja  thumbup.gif  Reikes butinai ismeginti. Beje, o cukinija tarkavot kaip ir bulves? Ta prasme su smulkia tarka?

mes tai darom viska per burokine tarka thumbup.gif . tik butinai dedu aliejuko ir aisku prieskoniu kokiu galima.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Turim ir mumi sita beda - AD. As pati - tikrai turiu, visa gyvenima, nuo 2 men. amziaus. Neisaugau niekada smile.gif Dabar nebera taip, kad butu visa laika, uzeina bangom. Labiausiai sieciau su stresu tas bangas arba dar tiksliau - su nerimu, netikrumo busena. Aisku ir su kontaktiniais dirgikliais bei tam tikru maistu.
Mano mazulis panasu, kad irgi turi ta pacia beda, vaziuosim ryt tirtis.
Norejau paklausti tokio dalyko - ar siaip laikais gydytojai siulo ka nors be hormoniniu ir antihistamininiu vaistu? Ir dar - mastau apie homeopatija - gal kas nors esat gydesi tokiu budu? Gal galetumet patarti gydytojus-homeopatus, kurie pagelbejo?

Tiesa, perskaiciau kuom tepat sausumui ir niezuliui lengvinti. Galiu pasidalinti savo atradimu - mums su vaikiuku abiems pagelbeja per puse sumaisytas medetku aliejus (pas mumi Weleda) su alijosiaus zele. Tada kazkaip geriau isigeria, pamaitina ir drekina. Ir niezuli trupuciuka palengvina.
Atsakyti
QUOTE(zvejodukra @ 2011 08 30, 22:19)
Oi, aciu uz ideja  thumbup.gif  Reikes butinai ismeginti. Beje, o cukinija tarkavot kaip ir bulves? Ta prasme su smulkia tarka?

praleidau viska per masinka smulkia dar svoguna ir sutarkavau ir aliejaus nepagailedama ipyliau ir ant virsaus alyvuogiu aliejaus palaisciau,ir druskyte.skanaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(beatka1983 @ 2011 08 30, 15:38)
Beja - supratau kodel mums netiko Aveeno kremai - vakar pabandeme valgyt avizine kose ir vakare visas pilvas nubertas doh.gif  jauciu alergiskas avizoms - tai gal ir kremukai netiko mums  g.gif

Mano mažiukas avižoms irgi alergiškas, bet Aveeno naudojam. Netinka tik ant labai išbertų vietų.
Atsakyti
Del homeopatinio gydymo, tai zinau, kad Gliuka savo vaikeli ten veda.. Tik senai cia buvo uzsukus, idomu kaip jai sekas.
Atsakyti
O argano sviesto nei viena mamyte nebandziusi? va tokio: http://www.kumele.lt...tas-150-ml.html
Atsakyti
O kiek maždaug laiko kepa kugelis? Ir kokioj temperatūroj?

Penktadienį paleidžia iš ligoninės mano drakoniuką. Reikės daug maisto.
Gydytojas paaiškino, kad daug energijos ir kalorijų atima odos regeneracija.
Dėl to jis nuolat alkanas. Per metus laiko paaugo 5 cm, o svoris išliko toks pats doh.gif

Ne į temą, bet... Visada tikrinu kišenes prieš skalbdama, o dabar pamiršau...
O kelnių kišenėj buvo popierinė servetėlė... Skalbiau juodus daiktus...
Užjauskit prašom doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2011 08 31, 14:45)

Dėl to jis nuolat alkanas. Per metus laiko paaugo 5 cm, o svoris išliko toks pats  doh.gif

Užjauskit prašom doh.gif  lotuliukas.gif

kepiau apie valanda 220 mano dujine.
oj uzuojauta einu skalbiniu traukt gal ir pasmane koks siurprizas bus lotuliukas.gif .
o kaip seip Taduko odele grazeja?na zinok kad as ir pries hormonus bet tavo vaikeliui kitos iseities nebuvo mano akim,jugi nelauksi kol vaikas puliuot prades,oj kaip ziaurei skamba.
bet tikekimes kad viskas pas jus gerai,kas bedaroma viskas tik i gera,skalbimas taip pat lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

Dėl to jis nuolat alkanas. Per metus laiko paaugo 5 cm, o svoris išliko toks pats  doh.gif

4u.gif 4u.gif
oj ir as zinau zinau- kazkada is vyro dzinsu neistraukiau maximos cekio - visi rudai aplipe buvo baltais popiergaliais, o jau sunkiausia is megstuko buvo isrankioti tuos popieriaus gabaliukus doh.gif

Papasakokite - kaip jums sekesi ligoninej? pas koki gyd gulejote? ka tyrimai parode? kiek bendras Igm? kam alergija didziausia parode ?
Atsakyti
Oi mergos, jūs gi žinot, kaip ir Granatas sakė - nėra tikslo mūsiškiams daryti tuos tyrimus. Nes visi rodikliai vistiek bus aukšti. Taip ir yra.
Tarsi aš nežinočiau, kad pas jį yra alerginis rinitas. Ot naujiena. Ir aišku visiems iš eilės medžiams. Nu tai ką jie siūlo? Ogi nuolat gert antihistamininius vaistus. Paguoda...

Kas liečia zuikio odelės. Taigi visos žinom, kad hormoninis gydymas ne panacėja. Žinoma, kad jam stebuklingai viskas nedingo. Net gi vakar buvo stipri alerginė reakcija į kažką. O valgo vargšas tik košes ir bulves. Šiandien va bandė elniena. Liepė kad nupirkčiau. Sakė beria ne nuo maisto. Nuuuuu tai tada nuo ko? Nuo Advantano? Nuo prabangios pižamytės, kurią gavom išbandyt?

Ai, man juokinga ir tiek. Niekas gi stebuklų nedaro.
Mano siuntinys iš Amerikos yra pašte, nes vyro vardu ir negaliu paimt. Ir aš labai tikiuosi, kad toliau taikant Granato schemutę viskas tvarkysis. Tik reikės griežtos dietos. Nes visa tai, kaip žinia, mums provokuoja odą.

Gydo mus Černiauskas. Kiek supratau iš MB pasakojimų, ne itin drabstosi išmintimi. Gal iš tikrųjų mūsų atvejis yra sunkus buvo. Tą pripažįstu. Jei jau savaitė hormonų ir antibiotikų nesugeba susidorot.... doh.gif
Atsakyti

Sveikateles jums. 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O kugeli kepu apie val. 180-200 laipsniu karscio orkaiteje. Priklauso dar nuo kugelio storio, jei storesnis, galiu kepti ir ilgiau.

Ivetacom, kaip tau tiko rudas kremukas?

Beatka, ryt iduosiu MB emolium.

Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2011 08 31, 17:00)
Sveikateles jums.  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

O kugeli kepu apie val. 180-200 laipsniu karscio orkaiteje. Priklauso dar nuo kugelio storio, jei storesnis, galiu kepti ir ilgiau.
Ivetacom, kaip tau tiko rudas kremukas?

Beatka, ryt iduosiu MB emolium.

aciu smile.gif 4u.gif susirasysiu su tavo MB dienos metu ax.gif
Atsakyti