Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas 35 tema

savo bėrimų ieškau, ta gal kam jitam irgi pravers paieška su nuotraukom:
http://dermatlas.med.jhmi.edu/derm/
aišku, baisių vaizdelių yr biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2011 08 28, 21:13)
Nu įdomiai jūs čia visos. Manot aš tokia višta, kad nesugebu išsireikalauti ko man reikia?
Buvo aiškiai pasakyta - nepatinka, einat lauk. Gydančiojo gyd. nebuvo, nes savaitgalis. Tai ta, kuri ten tepa ir vadovauja maistu mums taip ir pasakė.
O pasakiau tikrai aiškiai. Ir dar pabrėžiau, kad mums buvo stiprus pablogėjimas nuo hormonų. Tada pasakė - nesuprantu, ko jūs tada čia atvažiavot.

Tai va tokia karti tiesa...

mum irgi ta pacia dainele giedojo,atseit,ko atvaziavom ir dar tooookios bukles, ir kad jau reikia ne tik geriamus hormonus,o leidziamus i vena kazkokius doh.gif bet be jokiu pakisu, susitarem normaliai,kad mum tikrai hormonai ne i gera (pas Cerniauska gydemes), kad buvo ziaurus pablogejimas po ju ir t.t. tai tikrai jokio hormono mums netepe. stovedavau prie kiekvienos tuteles,kuria atsukdavo.bet mums palatoje patiems neleisdavo teptis. bet po keliu dienu,kai vaikas klykdavo ant visos ligonines leido atseit patiems tepliotis,nes dukra po tepliojimo proceduros ismetydavo demem nuo streso.
Bet Cerniauskui as pvz,tai nieko neslepdama ir sakiau,kad gulemes pagrinde del tyrimu ir israso invalidumui gauti.normalus bernas,viska supranta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2011 08 28, 14:03)
Sveiki, likimo draugai... Vargo vakarienė su tuo AD, išaugsim, a? Retorinis klausimas... Žodžiu, neseniai buvo paūmėjęs AD - sausos dėmės, čia tai jau man viskas aišku, bet šiuo metu išbėrė smarkiai rankų plaštakas, bet ne sausomis dėmėmis, o tokiais stambiais spuogiukais (prieš tai tokiais spuogiukais alkūnės buvo išbertos, tepiau riebiais kremais, praėjo, jų vietoj liko balkšvos dėmelės. Dabar ir tepu riebiais kremais ir tiek... turėtų praeiti? Čia vėl retorinis. Lyg mažėja tie spuogiukai ir sausėja... Yra kam panašiai buvę?

Mum budavo daznai tas plastakas paberedavo bet pas mum buvo kontaktinis, ir tuos spuogiukus momentaliai nudrasydavo.
Atsakyti
QUOTE(beatka1983 @ 2011 08 28, 16:59)
o mes vis laukiam nesulaukiam to Protopico is Lenkijos kad isbandyti, na jau kaip ir kita savaite turi mums atvezti doh.gif  o siandien nupirkau Physiogel A.I - ziuresime kaip jis niezuli ramins  ax.gif  stebuklo nesitikiu... Tik vat vaistineje paskaiciau kad ir A0derma exomega irgi niezuli nuima - tai negalejau apsispresti kuri imti g.gif
Papildyta:

Labas rytas visoms 4u.gif 4u.gif
mums tas psihogelis su raudona etikete, kuris niezuli ramina, nieko nepadejo, kaip kasesi tai ir kasosi toliau unsure.gif Bet tepalai kiekvienam individualiai veikia, gal jums pades, reikia bandyti, kad zinotum cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Granatas @ 2011 08 27, 22:59)

Kaip žadėjau, papildai  ax.gif

http://www.childlife.net/node/55/

Vit. c pradedam duoti jau nuo rugsėjo. ir geriam su nedidelėm pertraukom iki pavasario. Geriam tik palaikomąją dozę, nereikia daugiau. Pamatysit skirtumą  ax.gif kas bandė, tai atsidžiaugt negali  thumbup.gif

Jei visgi pasigavot slogą ar virusą. Tuomet Vit. C geriam dozę, kaip nurodyta. Šalia jo geriam ežiuolę:

http://www.childlife.net/node/59/

Greit stato vaikus ant kojų. Dažniausiai laikų pastebėjus slogos pradžią, sėkmingai ją sustabdo. Geriam TIKTAI kai sergam, nes ežiuolė stimuliuoja imuninę sistemą ir stimuliuojam tik tuomet, kai reikia, o ne šiaip bilekada.

Kartu su šiais dviem geriam trečią vitaminą nuo peršalimo ligų:

http://www.childlife.net/node/60/

Mes atradom juos jau daugiau nei prieš metus, tai nuo jų pirmo naudojimo, nesirgom net slogom  thumbup.gif tpfu tpfu tpfu  ax.gif

Ir galų gale ketvirtas vitaminas:

http://www.childlife.net/node/58/

Šitą geriam, kai turit bėdų su visokiai negerais bacilais, kuriuos reikia mušt, užpuliavo spuogas, kyla votis, negražios žaizdelės ir pan. Sudėtyje yra koloidinio sidabro, kas užmuša visokius š  ax.gif

Dali šių vitaminų yra pirkti Lietuvoje. Kaina kosminė, todėl pirkti galima, tik jeigu kritinė situacijair neturit parsisiuntę iš USA, nes vien vit. C pas mus kainuoja berods apie šimtą litų....
Vitaminai gaminti pagal geros medicinos praktikos principus. Galit pažiūrėt ir kitus, ten yra visokių probiotikų ir kitokių. Turiu kalcio su magnio, jeikam reikia, nes užsisakiau dvi butelkas. Maniau, kad bus tokie maži kaip tie visi, o kai atėjo buteliai  lotuliukas.gif

Sveikatos visiems, nesirkit  4u.gif

Bet tai jie gi gi visi apelsinu skonio, jus galite juos gerti, nealergizuoja?
tos firmos papildai tikrai yra geri, daug geru atsiliepimu skaiciau, bet mane stabdo, kad jie skoniniai, kadangi jokiu sirupu negalim vartoti, kol kas nesiryzau ju pirktis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaudi: 29 rugpjūčio 2011 - 06:03
Labas mamytės 4u.gif skaitinėju jūsų temelę jau senokai ir vis turėjau vilties, kad neteks prie jūsų prisijungti... deja....
Mano sūnelį išbėrė antrą parą po gimimo ir viskas tęsiasi iki šiol... dabar jam jau 6,5 mėn smile.gif Diagnozuotas vidutinio sunkumo atopinis dermatitas. Iš tikrųjų tai aš jau nebežinnau nei ką daryt, nei kuo tept, nežinau net ar verta vėl, dar kartą pas kažkokį gydytoją važiuot. O gydytojų esam aplankę jau daug... Šiuo metu lankomės pas homeopatę, labai sunkiai sekasi atrinkti tinkamus žirniukus...
Šeimos gydytoja siunčia dabar pas gyd. Kudzytę, gal kuri esat susidūrusi? Nes esu visokių atsiliepimų apie ją girdėjusi... Galvojau jau gal prašytis į alergologinį pagulėt, gal ten tyrimų daugiau padarytų, bet velnias, nenoriu aš savo vaikui tų hormonų kišt, tai taip ir neapsisprendžiu..
Atsakyti
QUOTE(angeles @ 2011 08 29, 12:15)
Labas mamytės  4u.gif  skaitinėju jūsų temelę jau senokai ir vis turėjau vilties, kad neteks prie jūsų prisijungti... deja....
Mano sūnelį išbėrė antrą parą po gimimo ir viskas tęsiasi iki šiol... dabar jam jau 6,5 mėn smile.gif  Diagnozuotas vidutinio sunkumo atopinis dermatitas. Iš tikrųjų tai aš jau nebežinnau nei ką daryt, nei kuo tept, nežinau net ar verta vėl, dar kartą pas kažkokį gydytoją važiuot. O gydytojų esam aplankę jau daug... Šiuo metu lankomės pas homeopatę, labai sunkiai sekasi atrinkti tinkamus žirniukus...
Šeimos gydytoja siunčia dabar pas gyd. Kudzytę, gal kuri esat susidūrusi? Nes esu visokių atsiliepimų apie ją girdėjusi... Galvojau jau gal prašytis į alergologinį pagulėt, gal ten tyrimų daugiau padarytų, bet velnias, nenoriu aš savo vaikui tų hormonų kišt, tai taip ir neapsisprendžiu..

sveika likimo drauge 4u.gif musu vaikai matau panasaus amziaus - mes irgi dabar 6,5 men ir irgi berimai vos ne nuo gimimo - nes pradzioje galvojau kad tas berimas - tai odele valosi - bet ne velnio berimai nedingo. As tik galiu pasakyt del alergologinio - kad dziaugiuos kad ten patekom, suzinojom kas yra musu didziausias alergenas - jo nevartojame ir odeles situacija bandome valdyti. Kunelis apsitvarke - tik veidukai musu paberti- bet jauciu cia jau kazkuri darzove mums netinka- bet negaliu kolkas atsekt kuri doh.gif bet vat iskart po nauju vel gulsiuos i alergologini- tyrimams- ziuresim ka parodys(jau busime iki to laiko isragave daug maisto produktu)... o hormonais as ir neleisiiu musu tept- tik driekint
Atsakyti
QUOTE(beatka1983 @ 2011 08 29, 12:27)
sveika likimo drauge 4u.gif  musu vaikai matau panasaus amziaus - mes irgi dabar 6,5 men ir irgi berimai vos ne nuo gimimo - nes pradzioje galvojau kad tas berimas - tai odele valosi - bet ne velnio berimai nedingo. As tik galiu pasakyt del alergologinio - kad dziaugiuos kad ten patekom, suzinojom kas yra musu didziausias alergenas - jo nevartojame ir odeles situacija bandome valdyti. Kunelis apsitvarke - tik veidukai musu paberti- bet jauciu cia jau kazkuri darzove mums netinka- bet negaliu kolkas atsekt kuri doh.gif  bet vat iskart po nauju vel gulsiuos i alergologini- tyrimams-  ziuresim ka parodys(jau busime iki to laiko isragave daug maisto produktu)... o hormonais as ir neleisiiu musu tept- tik driekint

Mum iš pradžių irgi sakė, kad valosi kūnelis.. Aš ir nesugebu atsegti pagrindinio alergeno.. iš produktų ką duodu tai pamatau ar tinka ar ne, nors mažai kas tinka... o ir bijau vis ką naują duot, nes kankinasi vaikas kaip reikalas... veidukas pabertas jam buvo tik iš pradžių (ačiū dievui), o dabar viskas ant rankų, kojų pagrinde... Na dabar kai tu parasei vėl galvoju, kad reikia pabandyt gult į alergologinį, vis gal į gerą pusę nors kiek nors būtų...
Aš kažkaip turiu įtarimą, kad mums viską užvedė netinkama priežiūra iš kart po gimimo, nes mano sūnukas gimė tik trim savaitėm anksčiau, bet mažo svorio. Kai grįžom iš ligoninės ir pradėjau domėtis, tai pasirodo turėjo ir į inkubatorių guldyt, ir skiepo pirmo neduot, kol svorio nedaaugs, o skiepas gi baltymas... nu žodžiu. Bet kai nesusidūręs, nieko nežinai, tai pasitiki gydytojais ir še tau..
Atsakyti
QUOTE(beatka1983 @ 2011 08 29, 13:27)
sveika likimo drauge 4u.gif  musu vaikai matau panasaus amziaus - mes irgi dabar 6,5 men ir irgi berimai vos ne nuo gimimo - nes pradzioje galvojau kad tas berimas - tai odele valosi - bet ne velnio berimai nedingo. As tik galiu pasakyt del alergologinio - kad dziaugiuos kad ten patekom, suzinojom kas yra musu didziausias alergenas - jo nevartojame ir odeles situacija bandome valdyti. Kunelis apsitvarke - tik veidukai musu paberti- bet jauciu cia jau kazkuri darzove mums netinka- bet negaliu kolkas atsekt kuri doh.gif  bet vat iskart po nauju vel gulsiuos i alergologini- tyrimams-  ziuresim ka parodys(jau busime iki to laiko isragave daug maisto produktu)... o hormonais as ir neleisiiu musu tept- tik driekint

Isduokit paslapti, kokiu budu jums atliko tyrimus? Ir kokioj gydymo istaigoj? Su savo ziogeliu, tuo metu dvieju menesiu buvom Vilniuje, pas vedeja Santariskese, Pulmonologijos skyriuje. Ji sake, kad nedaro tokio amziaus naujagimiams tyrimu. Ir kol nevalgo, neimanoma atlikti. Tai atliekama nuo 3 metu. doh.gif Skaitau jusu postus, kad cia man 100% nesamone papasakojo. Bet kaip is vienos dudos, visi pucia ta pati. g.gif
Mums tikrai yra tfu tfu tfu nesunki forma. Panasu, kad bedos kyla nuo pieno produktu, bet ju uzvalgius po kurio laiko nevisada beria. Sutapimas ar ne, labai noreciau istirti. Juolab, kad mano maziukas jau nebe visiskas leliukas. Gimes buvo labai subadytas, prileistas visokio slamsto, gali buti ir pasekmes nuo to. Nezinau ko imtis, noretus gauti atsakyma...
Atsakyti
QUOTE(Robertaa @ 2011 08 29, 12:43)
Isduokit paslapti, kokiu budu jums atliko tyrimus? Ir kokioj gydymo istaigoj? Su savo ziogeliu, tuo metu dvieju menesiu buvom Vilniuje, pas vedeja Santariskese, Pulmonologijos skyriuje. Ji sake, kad nedaro tokio amziaus naujagimiams tyrimu. Ir kol nevalgo, neimanoma atlikti. Tai atliekama nuo 3 metu.  doh.gif  Skaitau jusu postus, kad cia man 100% nesamone papasakojo. Bet kaip is vienos dudos, visi pucia ta pati.  g.gif
Mums tikrai yra tfu tfu tfu nesunki forma. Panasu, kad bedos kyla nuo pieno produktu, bet ju uzvalgius po kurio laiko nevisada beria. Sutapimas ar ne, labai noreciau istirti. Juolab, kad mano maziukas jau nebe visiskas leliukas. Gimes buvo labai subadytas, prileistas visokio slamsto, gali buti ir pasekmes nuo to. Nezinau ko imtis, noretus gauti atsakyma...

Isbraukit pieno produktus ir stebekit, jei gereja, tada vadinasi jie kalti gun_bandana.gif ....Didelis alergenas kiausinio baltymas ir kvieciai.....Jei pabandytumetdieta be ju? g.gif Jei matysit, kad situacija nekinta, galbut dar kas kaltas, arba tiesiok Jums AD... (as taip daryciau, o Jusu teise rinktis, sveikateles Jums ir Jusu maziukui 4u.gif
Atsakyti
Mums darė privačioj klinikoj kraujo tyrimą, bet iš karto pasakė, kad nieko nepažada, nes tokiem mažiukam neinformatyvūs dažnai būna. Tai taip ir atsitiko, nes nerodė alergijos nei vienam produktui...
Atsakyti
Is patirties:
gal kuri mamyte nores isbandyt, Jyske pirkom toki kremuka Pure DEAD SEA Aloe Vera Gel...Mes juo tepames, kai nereikia ypatingai drekinti odeles, bet man jis toks saldantis truputi, tai ta niezejima siek tiek nuima...
KARITES firmos kremukas su sviestmedziu mums gerai drekina odele....

Dar siandien nupirkau WELEDA Dermatodoron, nebandet nei viena? Patepiau, lygtai nerausta odele (VALIO), nors nereiketu lb dziaugtis....kokoso sviestui mums po triju dienu sureagavo....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simpatuuke: 29 rugpjūčio 2011 - 13:16
QUOTE(Robertaa @ 2011 08 29, 12:43)
Isduokit paslapti, kokiu budu jums atliko tyrimus? Ir kokioj gydymo istaigoj? Su savo ziogeliu, tuo metu dvieju menesiu buvom Vilniuje, pas vedeja Santariskese, Pulmonologijos skyriuje. Ji sake, kad nedaro tokio amziaus naujagimiams tyrimu. Ir kol nevalgo, neimanoma atlikti. Tai atliekama nuo 3 metu.  doh.gif  Skaitau jusu postus, kad cia man 100% nesamone papasakojo. Bet kaip is vienos dudos, visi pucia ta pati.  g.gif

Mes gulejome alergologiniam 5,5 menesiuko, dare kraujo tyrima, bet neparode net pienui alergijos, nors buvo aisku, kad yra. 7 menesiuko buvom Santariskese, dare krauja, jau tada parode , o ant rankytes ir nugarytes nebuvo pienui jokios reakcijos, kai nuvaziavom 9, jau ant rankytes pasidare deme, gal todel ir nenori tokiam maziukui daryti, kad nieko nebus.
Atsakyti