Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

QUOTE(asaraa @ 2011 09 09, 09:30)
speju kad apie tai kalba vyko cia
Mes esam numate jam vieta. Tik skambutis bus prie vartu, o ne prie laukiniu duru  4u.gif

taip,aciu uz nuoroda 4u.gif

QUOTE(indruciukas @ 2011 09 09, 11:29)
pas mus toks dalykas numatytas  4u.gif ir skambuti desim ne prie duru,o prie vartu  4u.gif jei norit tokio dalyko,tai neuzmirskit  kabeli prasivesti "kamerai" 4u.gif

aciu,jau pravede kabeli.
dar noriu paklausti,kokie sekantys darbai viduje,kai isvedzioja elektra?
Atsakyti
Kazi ar patogu prie vaiko lovos ant spinteles pastatoma lempa g.gif ?
Man taip grazu tokia ax.gif .
Gal kas matet kur tokiu koju yra pirkt? Persidazyciau pati baltai, jeigu reiktu ax.gif

user posted image

Ir tokios noreciau bigsmile.gif :

user posted image

GAL ZINOT KUR BALTU/KREMINIU karnyzu gaut? Senukuose plasmasiniai ar labai ploni metaliniai. Man reik storesniu g.gif
Atsakyti
QUOTE(lod @ 2011 09 09, 13:04)
taip,aciu uz nuoroda  4u.gif
aciu,jau pravede kabeli.
dar noriu paklausti,kokie sekantys darbai viduje,kai isvedzioja elektra?

na ta prasme,kad kiek funkciju tiek laidu turi buti 4u.gif kamera-vienas laidas, garsas- kitas laidas, vartuku atidarymo mechanizmas- dar kitas laidas ir t.t... patikslinu,nes pas draugus "domofonui" pravede laida, bet nepasitikslino,ar su vaizdu ar be- tai teko rausti zeme,ardyti trinkeles kad atvesti laida "vaizdui" 4u.gif
Atsakyti
o kokios nuomonės apie trapų reikalinguma garažia nutirpusiam sniegui nuo auto
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 09 09, 13:09)
Kazi ar patogu prie vaiko lovos ant spinteles pastatoma lempa g.gif ?
Man taip grazu tokia  ax.gif .
Gal kas matet kur tokiu koju yra pirkt? Persidazyciau pati baltai, jeigu reiktu  ax.gif

user posted image

Ir tokios noreciau bigsmile.gif  :
user posted image
GAL ZINOT KUR BALTU/KREMINIU karnyzu gaut? Senukuose plasmasiniai ar labai ploni metaliniai. Man reik storesniu  g.gif

man atrodo, jog patogiau kabinama ant sienos.bet nuo vaikų priklauso.maniskiams ji trumpam laikui butų doh.gif .ir ar ji "nerinks" dulkių?o del kojos, jei nerasi, gal galima paprasyti, kad koks stalius istekintu is medzio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zvalute: 09 rugsėjo 2011 - 12:47
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 09 09, 10:27)
Mes toki mazei turim, tik nezinau ar cia geras skaitosi  unsure.gif . Dabar labiau noreciau prie lango  ax.gif . MB siandien dazo kambari ir ispakuojam baldus savaitgali bigsmile.gif . Turim is tos serijos tiek, kad uzteks 2 kambariam thumbup.gif
http://www.roomsandt...H-p-101391.html

Jei neturesi kur det - priglausiu , nes mano mergina panasiu nori (aisku jei kaina nekanda). 4u.gif

QUOTE(narvid @ 2011 09 09, 13:23)
o kokios nuomonės apie trapų reikalinguma garažia nutirpusiam sniegui nuo auto

Butinas mano nuomone 4u.gif

Klausimukai:
Ar daret vadinamasias juodgrindes 2 a, t.y. ar lyginot grindis, nes pas mus kai tos perdengimo plokstes yra kazkaip nelygu, tai darbu vadovas sako tipo reiktu plonu sluoksniu palygint pries siltinant ir vedziojant sildyma...
Ka gero/blogo girdejot apie Gobanos virtuvinius baldus? Planuojam pasidaryt projektuka ir imt pas juos.
Atsakyti
Sveikos, statybininkes 4u.gif
daznas svecias jusu temoj, pasyvus svecias as kol kas smile.gif

mane domintu klausimeliai pora, aisku jei kam nesunku atsakyti ir patarti 4u.gif kam sunku, negalit ir kitos priezastys, praeikit smile.gif nes daznai buna forumuose, kazkas paklausia ko tais, o gaunasi visai nereikalingas energijos protrukiai smile.gif
1. gal galit rekomentuodi medienos stogui, ir apytiksli kaina.
2. kokia naudojot stogo danga ir kaina apytikslia, is kur pirkta, aciu 4u.gif
Papildyta:
p.s kazkur skaiciau kazkurioj temoj, kalbejot apie JOTUL krosneles, jei ka domina devetos, zinau Klaipedoje kur prekiauja parveztomis is Norvegijos, jei kam reiktu, i az parasykit, suzinociau jo nr to zmogaus.
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2011 09 09, 15:15)
Sveikos, statybininkes  4u.gif
daznas svecias jusu temoj, pasyvus svecias as kol kas smile.gif

mane domintu klausimeliai pora, aisku jei kam nesunku atsakyti ir patarti  4u.gif  kam sunku, negalit ir kitos priezastys, praeikit smile.gif nes daznai buna forumuose, kazkas paklausia ko tais, o gaunasi visai nereikalingas energijos protrukiai smile.gif
1. gal galit rekomentuodi medienos stogui, ir apytiksli kaina.
2. kokia naudojot stogo danga ir kaina apytikslia, is kur pirkta, aciu  4u.gif
Papildyta:
p.s kazkur skaiciau kazkurioj temoj, kalbejot apie JOTUL krosneles, jei ka domina devetos, zinau Klaipedoje kur prekiauja parveztomis is Norvegijos, jei kam reiktu, i az parasykit, suzinociau jo nr to zmogaus.

mes pirkom gegnes - prie ivaziavimo i Tilzes turgu - yra tokia imone, tik nezinau dabar jos pavadinimo...ten pirkom bet kainos dabar nepasakysiu g.gif na iskrito is atminties nors tu ka...zinau, kad fasadui mediena kainuoja 25lt/kv - cia ar su pvm ar be pirksi vistiek ta pati kaina. ir tos gegnes buvo tikrai geros.
Atsakyti
QUOTE(braske24 @ 2011 09 09, 15:28)
mes pirkom gegnes - prie ivaziavimo i Tilzes turgu - yra tokia imone, tik nezinau dabar jos pavadinimo...ten pirkom bet kainos dabar nepasakysiu g.gif na iskrito is atminties nors tu ka...zinau, kad fasadui mediena kainuoja 25lt/kv - cia ar su pvm ar be pirksi vistiek ta pati kaina. ir tos gegnes buvo tikrai geros.

as skambinau i viena vieta, gegniu m3 apie 600lt g.gif g.gif daug ar mazai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(braske24 @ 2011 08 27, 22:06)
Labas vakaras mamytes smile.gif , gal galit patarti kaip nusipirkti pigiau zvyro? ir kiek masina galetu kainuoti.Dekui 4u.gif ir dar domina juodzemio kaina? 4u.gif

23t 450lt cia pigu ar brangu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2011 09 09, 16:00)
23t 450lt cia pigu ar brangu?  g.gif

palaukit visai pasimeciau 23t - tai kiek cia kubu gaunasi?reiktu kontaktu zvyro...
Atsakyti
QUOTE(braske24 @ 2011 09 09, 16:06)
palaukit visai pasimeciau 23t - tai kiek cia kubu gaunasi?reiktu kontaktu zvyro...

nezinau kiek kubais iseina smile.gif nemoku paversti 4u.gif
865222849 pasidomekit gal ir pigiau atves, o gal ir brangiau 4u.gif issiaiskinkit, nes visad individualios kainos juk buna smile.gif jie veza is Posku karjero 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Lana*** @ 2011 09 02, 15:24)
blink.gif  blink.gif  blink.gif nieko sau g.gif
Papildyta:

vezimelio man nereik biggrin.gif , o vat terasos lentos grazios  thumbup.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Avocetė @ 2011 09 07, 16:20)
bet šiltoj patalpoj smagiau kakojasi  blush2.gif

mes dar prie silumos dadejom gaivu ora smile.gif dejom nedideli langa i tualeta lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti