aciu visoms del kedziu
QUOTE(vilmameilute @ 2011 09 09, 03:50)
Atrodo jau diskutavome ta teme, bet gal galetumete parasyti kas ka samdete, kad prisivesti elektra iki namo ir kokios mazdaug kainos. Isanksto busiu dekinga.
pas mus iki sklypo elektra vede "elektrifikacijos paslaugos", tai tuo paciu sutarem ir iki namo
QUOTE(lod @ 2011 09 09, 09:24)
sveikos,noriu paklausti gal kuri esate isidejusi prie lauko duru skambuti su kamera.mums elektrikai dave toki pasiulyma,kad esant 2aukste,jei kas skambina i duris per kamera matosi kas atejo.bet idomu kiek ta kamera kainuoja?ir kaip ja rasti googleje.
QUOTE(asaraa @ 2011 09 09, 09:30)
speju kad apie tai kalba vyko
cia
Mes esam numate jam vieta. Tik skambutis bus prie vartu, o ne prie laukiniu duru
pas mus toks dalykas numatytas
ir skambuti desim ne prie duru,o prie vartu
jei norit tokio dalyko,tai neuzmirskit kabeli prasivesti "kamerai"
QUOTE(Lana*** @ 2011 09 09, 09:51)
-aciukas
as pabandysiu issaugoti, paziuresiu kas gausis
--man antri
, maciau inete kaip kartu su stalu atrodo
-nu ziuresiu kaip taus seksis- ir tada kita rudeni pas tave i mokyklele
-- nera kaip pirmosios kedes apziureti ir "apsedeti"... ir dar tie pagaliukai tarp koju dulkems kauptis
antraja jau apsedejau, ir stalas prie jos yra, dar i tokia sirdis linksta:
tai vat neapsisprendziu
ir neuzsakineju
Papildyta:
pas mus garaze padaryta sviesa su perjungeju- hole isijungei- garaze pries isvaziuojant isjungei... parvaziavus uzsidega vartu sviesa,o toliau ir vel su perjungejais jei reikes... tikiuosi viskas bus gerai ir nereiks deti "nuo judesio daviklio"- nes man nemalonus tas jausmas,kai isijunga sviesa nuo judesio daviklio
pas drauge koridoriui sviesa yra nuo judesio daviklio- zinau kad bus tas "cakt" ir isijungs sviesa- bet kas karta krupcioju
ismeginau ta ortopedine kede siandien:
http://www.kedziustu...ialiosios/G400/
man patiko
pasiimsiu dabar sau i darbo kambari- o paskui ziuresiu,gal ir vaikui imsim tokia (arba atiduosim is darbo kambario
)