Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

QUOTE(asaraa @ 2011 09 09, 09:30)
speju kad apie tai kalba vyko cia
Mes esam numate jam vieta. Tik skambutis bus prie vartu, o ne prie laukiniu duru  4u.gif

Kiek tie domafonai mazadaug kainuoja? Kiek isbrangsta jei su kamera?

QUOTE(zvalute @ 2011 09 09, 09:44)
bet juk turi būti padorumas  ax.gif

Lietuvoj kainoms padorumo nera lotuliukas.gif

Mes toki mazei turim, tik nezinau ar cia geras skaitosi unsure.gif . Dabar labiau noreciau prie lango ax.gif . MB siandien dazo kambari ir ispakuojam baldus savaitgali bigsmile.gif . Turim is tos serijos tiek, kad uzteks 2 kambariam thumbup.gif
http://www.roomsandt...H-p-101391.html
Atsakyti
QUOTE(*Kristal* @ 2011 09 08, 21:07)
pirma gražesnė, antra - praktiškesnė  ax.gif

Jei tai valgomojo kėdė, tai pasiginčyčiau dėl praktiškumo: pas tėvus šokoladinio gobeleno, tai po kiekvieno maniškių pavalgymo reikia valyti - maistas ne tamsias, o šviesias dėmes palieka, kurios ant tamsaus gobeleno labai ryškiai šviečia.

QUOTE(zvalute @ 2011 09 09, 08:44)
ir dar turiu klausimuką. gal kuri nors pikote neseniai pirmokui kedę ir stalą. noriu augančių. ieškau, ieškau, bet kad labai brangu. kėdė Vadasigoj 800 Lt, augantis stalas virš 1000 Lt. ax.gif  jei žinočiau, kad ilgai laikys, gal ir verta.bet gal kas ką geriau žinot? g.gif

Mes dabar kaip tik kėdžių dairomės - irgi tą pačią "augančią" žiūrėjau, bet nusprendėme, kad užteks tiesiog reguliuojamo aukščio plius pakojuko, niekuo tos augančios nėra pranašesnės. Bet norisi kokybiškos, su minkštais ratukais (o geriausia visai be ratukų saugumo sumetimais) ir sykiu nedidukės - kažkaip nelabai sekasi rasti. Gal kas užmatėte kur didesnį biuro kėdžių pasirinkimą. O dėl stalo, tai "augančių" stalų dabar yra ir pigesnių bei paprastesnių (be reguliuojamo pasvyrimo kampo ir pan.), irgi buvau kažkada nuorodų prisirinkus, kai aktualu buvo, gal dar rasiu.
Atsakyti
QUOTE(zvalute @ 2011 09 09, 09:44)

ir dar turiu klausimuką. gal kuri nors pikote neseniai pirmokui kedę ir stalą. noriu augančių. ieškau, ieškau, bet kad labai brangu. kėdė Vadasigoj 800 Lt, augantis stalas virš 1000 Lt. ax.gif  jei žinočiau, kad ilgai laikys, gal ir verta.bet gal kas ką geriau žinot? g.gif

Tikrai jie tau tarnaus smile.gif Mano vaikas turi ir stala ir kede, eina jau ketvirti metai. 4u.gif
Atsakyti
Vat man kedes reiks prie stalo, tik gerai Baltike sako, kad be ratuku geriau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 09 09, 10:27)
tik nezinau ar cia geras skaitosi  unsure.gif .

aš manau nereikia žiūrėti, kaip jis skaitosi. jei tinka vaikui (ta prasme saugus, kokybiškas, atitinka amžių), ir jei dar patinka, tai vadinasi geras thumbup.gif . viskas priklauso kam ko reikia.
man jis labai gražus thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Baltike @ 2011 09 09, 10:32)
irgi buvau kažkada nuorodų prisirinkus, kai aktualu buvo, gal dar rasiu.

imesk, jei rasi.gal dar kam pravers... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 09 08, 23:27)
Tai i koki sviestuva jas sukai? Nesimato jos?

Matosi, bet nebekreipiu dėmesio, nes
šviestuvus nelabai kokius nusipirkau. nepagalvojau
Atsakyti
aciu visoms del kedziu 4u.gif

QUOTE(vilmameilute @ 2011 09 09, 03:50)
Atrodo jau diskutavome ta teme, bet gal galetumete parasyti kas ka samdete, kad prisivesti elektra iki namo ir kokios mazdaug kainos. Isanksto busiu dekinga. 4u.gif

pas mus iki sklypo elektra vede "elektrifikacijos paslaugos", tai tuo paciu sutarem ir iki namo 4u.gif

QUOTE(lod @ 2011 09 09, 09:24)
sveikos,noriu paklausti gal kuri esate isidejusi  prie lauko duru skambuti su kamera.mums elektrikai dave toki pasiulyma,kad esant 2aukste,jei kas skambina i duris per kamera matosi kas atejo.bet idomu kiek ta kamera kainuoja?ir kaip ja rasti googleje.

QUOTE(asaraa @ 2011 09 09, 09:30)
speju kad apie tai kalba vyko cia
Mes esam numate jam vieta. Tik skambutis bus prie vartu, o ne prie laukiniu duru  4u.gif

pas mus toks dalykas numatytas 4u.gif ir skambuti desim ne prie duru,o prie vartu 4u.gif jei norit tokio dalyko,tai neuzmirskit kabeli prasivesti "kamerai" 4u.gif

QUOTE(Lana*** @ 2011 09 09, 09:51)
-aciukas 4u.gif as pabandysiu issaugoti, paziuresiu kas gausis smile.gif
--man antri thumbup.gif , maciau inete kaip kartu su stalu atrodo  wub.gif

-nu ziuresiu kaip taus seksis- ir tada kita rudeni pas tave i mokyklele biggrin.gif ax.gif
-- nera kaip pirmosios kedes apziureti ir "apsedeti"... ir dar tie pagaliukai tarp koju dulkems kauptis g.gif antraja jau apsedejau, ir stalas prie jos yra, dar i tokia sirdis linksta:
user posted image
tai vat neapsisprendziu doh.gif ir neuzsakineju doh.gif

Papildyta:
pas mus garaze padaryta sviesa su perjungeju- hole isijungei- garaze pries isvaziuojant isjungei... parvaziavus uzsidega vartu sviesa,o toliau ir vel su perjungejais jei reikes... tikiuosi viskas bus gerai ir nereiks deti "nuo judesio daviklio"- nes man nemalonus tas jausmas,kai isijunga sviesa nuo judesio daviklio blush2.gif pas drauge koridoriui sviesa yra nuo judesio daviklio- zinau kad bus tas "cakt" ir isijungs sviesa- bet kas karta krupcioju doh.gif

ismeginau ta ortopedine kede siandien:
http://www.kedziustu...ialiosios/G400/
man patiko thumbup.gif pasiimsiu dabar sau i darbo kambari- o paskui ziuresiu,gal ir vaikui imsim tokia (arba atiduosim is darbo kambario biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 09 09, 11:04)
Matosi, bet nebekreipiu dėmesio, nes
šviestuvus nelabai kokius nusipirkau. nepagalvojau

Man tai negrazu kai matosi tos "sprandzinos" biggrin.gif

QUOTE(indruciukas @ 2011 09 09, 11:29)
pas mus garaze padaryta sviesa su perjungeju- hole isijungei- garaze pries isvaziuojant isjungei... parvaziavus uzsidega vartu sviesa,o toliau ir vel su perjungejais jei reikes...

Manes kazkaip toks variantas nevilioja schmoll.gif
Atsakyti
kristal,klausei kur tokia lova kai skubanti buvo idejusi- tai cia panasi:
http://www.baldugale...=...144&lang=lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 09 rugsėjo 2011 - 10:42
QUOTE(zvalute @ 2011 09 09, 11:02)
imesk, jei rasi.gal dar kam pravers... ax.gif

Neberandu jau savo nuorodų, matyt, ištryniau, kad nebeaktualu. Prisiminiau "Monoidėją", tai jos puslapyje reguliuojamo aukščio stalai nuo 500Lt, bet pamenu, kad ir už 300Lt mačiau.
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2011 09 09, 11:29)
aciu visoms del kedziu  4u.gif
pas mus iki sklypo elektra vede "elektrifikacijos paslaugos", tai tuo paciu sutarem ir iki namo  4u.gif
pas mus toks dalykas numatytas  4u.gif ir skambuti desim ne prie duru,o prie vartu  4u.gif jei norit tokio dalyko,tai neuzmirskit  kabeli prasivesti "kamerai" 4u.gif
-nu ziuresiu kaip taus seksis- ir tada kita rudeni pas tave i mokyklele  biggrin.gif  ax.gif
-- nera kaip pirmosios kedes apziureti ir "apsedeti"... ir dar tie pagaliukai tarp koju dulkems kauptis  g.gif  antraja jau apsedejau, ir stalas prie jos yra, dar i tokia sirdis linksta:
user posted image
tai vat neapsisprendziu  doh.gif ir neuzsakineju  doh.gif
Papildyta:
pas mus garaze padaryta sviesa su perjungeju- hole isijungei- garaze pries isvaziuojant isjungei... parvaziavus uzsidega vartu sviesa,o toliau ir vel su perjungejais jei reikes... tikiuosi viskas bus gerai ir nereiks deti "nuo judesio daviklio"- nes man nemalonus tas jausmas,kai isijunga sviesa nuo judesio daviklio  blush2.gif pas drauge koridoriui sviesa yra nuo judesio daviklio- zinau kad bus tas "cakt" ir isijungs sviesa- bet kas karta krupcioju  doh.gif

ismeginau ta ortopedine  kede siandien:
http://www.kedziustu...ialiosios/G400/
man patiko  thumbup.gif pasiimsiu dabar sau i darbo kambari- o paskui ziuresiu,gal ir vaikui imsim tokia (arba atiduosim is darbo kambario  biggrin.gif )

sita kede man visu graziausia wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2011 09 09, 12:12)
Neberandu jau savo nuorodų, matyt, ištryniau, kad nebeaktualu. Prisiminiau "Monoidėją", tai jos puslapyje reguliuojamo aukščio stalai nuo 500Lt, bet pamenu, kad ir už 300Lt mačiau.

aciu 4u.gif
Atsakyti