QUOTE(*Kristal* @ 2011 09 08, 20:07)
pirma gražesnė, antra - praktiškesnė
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 09 08, 22:27)
O del lempu, tai prie kiekvienos galima pridedi ta judesio davikli, kad uzsidegtu kazkam sujudejus.
Nepamenu ar yra patarimuose, bet manau gera mintis daryti garaze lempa nuo judesio kazkokia. Ieini i garaza, kol sulipi i masina su vaikais, ji dega, isvaziuoji ir uzsigesina. Lygiai taip pat grizus, ji garaze uzsidega. Juk iejes i garaza, uzdegus lempa, susodinus vaikus i masina, neisi uzgesinet, na nepatogu. Aisku, yra variantas, iskart vartus atidarinet, kad uzsidegtu garazo vartu mechanizmo lempiecka, bet man nepatinka iskart leist salti i garaza.
kadangi as iskarto darau garazo vartus tai niekada nepasigedau lempos nuo judesio daviklio
uztenka apsvietimo nuo mechanizmo
bet cia manau labai priklauso pro kur durys i garaza,jei tiesiai is tamburo tada jo su judesio davikliu gal,bet man nejauku isest i masina kai dar garazo vartai neatidaryti kazkaip,ta uzdara erdve man nejauku
tada tau abidvi uzsideks lempos ar isvaziuojant ar grystant
ir dar o ka ne nuo judesio garaze nebedarytumet tada
QUOTE(vilmameilute @ 2011 09 09, 02:50)
Labukas,
mes uz topo nuotrauka irgi mokejom 200lt, kazkaip keistai, kad tiek daug. kiek kur skambinom tai ''Edrija " buvo paprasiusi 300lt. O koks jusu sklypo plotas?
Papildyta:
Beje, pasigirsiu pas mus jau pradejo vesti elekta t.y. jau grei turesime elektros dezute
Atrodo jau diskutavome ta teme, bet gal galetumete parasyti kas ka samdete, kad prisivesti elektra iki namo ir kokios mazdaug kainos. Isanksto busiu dekinga.
musu 13 a ir klemiskeje 2,apskambinau 4 firmas ir visose ta pati pasake
vakar nuvaziavau atsiemiau avansa ir dokumentus is
G.Maculskio imoneir nuveziau iskart i kita,ten ir sutartį surase
padarys per 10darbo dienu
labas rytas