Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

QUOTE(Avocetė @ 2011 09 08, 21:38)
man irgi pirma, net atrodo patogesnė  ax.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 09 08, 21:15)
pas mane tokios http://www.officegur...l/category/144/
20w - šviečia 100w  bigsmile.gif
user posted image

Tai i koki sviestuva jas sukai? Nesimato jos?

O del lempu, tai prie kiekvienos galima pridedi ta judesio davikli, kad uzsidegtu kazkam sujudejus.
Nepamenu ar yra patarimuose, bet manau gera mintis daryti garaze lempa nuo judesio kazkokia. Ieini i garaza, kol sulipi i masina su vaikais, ji dega, isvaziuoji ir uzsigesina. Lygiai taip pat grizus, ji garaze uzsidega. Juk iejes i garaza, uzdegus lempa, susodinus vaikus i masina, neisi uzgesinet, na nepatogu. Aisku, yra variantas, iskart vartus atidarinet, kad uzsidegtu garazo vartu mechanizmo lempiecka, bet man nepatinka iskart leist salti i garaza.
Atsakyti
QUOTE(jurčik @ 2011 09 08, 10:12)
pasiskambinau ir ten ax.gif mums topo nuotrauka kainuotu 500lt,kaina priklauso nuo vietos ir sklypo ploto 4u.gif aciu mirksiukas.gif

Labukas,
mes uz topo nuotrauka irgi mokejom 200lt, kazkaip keistai, kad tiek daug. kiek kur skambinom tai ''Edrija " buvo paprasiusi 300lt. O koks jusu sklypo plotas? g.gif
Papildyta:
Beje, pasigirsiu pas mus jau pradejo vesti elekta t.y. jau grei turesime elektros dezute 4u.gif
Atrodo jau diskutavome ta teme, bet gal galetumete parasyti kas ka samdete, kad prisivesti elektra iki namo ir kokios mazdaug kainos. Isanksto busiu dekinga. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kristal* @ 2011 09 08, 20:07)
pirma gražesnė, antra - praktiškesnė  ax.gif

drinks_cheers.gif
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 09 08, 22:27)

O del lempu, tai prie kiekvienos galima pridedi ta judesio davikli, kad uzsidegtu kazkam sujudejus.
Nepamenu ar yra patarimuose, bet manau gera mintis daryti garaze lempa nuo judesio kazkokia. Ieini i garaza, kol sulipi i masina su vaikais, ji dega, isvaziuoji ir uzsigesina. Lygiai taip pat grizus, ji garaze uzsidega. Juk iejes i garaza, uzdegus lempa, susodinus vaikus i masina, neisi uzgesinet, na nepatogu. Aisku, yra variantas, iskart vartus atidarinet, kad uzsidegtu garazo vartu mechanizmo lempiecka, bet man nepatinka iskart leist salti i garaza.

kadangi as iskarto darau garazo vartus tai niekada nepasigedau lempos nuo judesio daviklio g.gif uztenka apsvietimo nuo mechanizmo ax.gif bet cia manau labai priklauso pro kur durys i garaza,jei tiesiai is tamburo tada jo su judesio davikliu gal,bet man nejauku isest i masina kai dar garazo vartai neatidaryti kazkaip,ta uzdara erdve man nejauku schmoll.gif tada tau abidvi uzsideks lempos ar isvaziuojant ar grystant 4u.gif
ir dar o ka ne nuo judesio garaze nebedarytumet tada g.gif
QUOTE(vilmameilute @ 2011 09 09, 02:50)
Labukas,
mes uz topo nuotrauka irgi mokejom 200lt, kazkaip keistai, kad tiek daug. kiek kur skambinom tai ''Edrija " buvo paprasiusi  300lt. O koks jusu sklypo plotas?  g.gif
Papildyta:
Beje, pasigirsiu pas mus jau pradejo vesti elekta t.y. jau grei turesime elektros dezute 
Atrodo jau diskutavome ta teme, bet gal galetumete parasyti kas ka samdete, kad prisivesti elektra iki namo ir kokios mazdaug kainos. Isanksto busiu dekinga.

musu 13 a ir klemiskeje 2,apskambinau 4 firmas ir visose ta pati pasake 4u.gif
vakar nuvaziavau atsiemiau avansa ir dokumentus is G.Maculskio imoneir nuveziau iskart i kita,ten ir sutartį surase bigsmile.gif padarys per 10darbo dienu smile.gif
labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmameilute @ 2011 09 09, 03:50)
Atrodo jau diskutavome ta teme, bet gal galetumete parasyti kas ka samdete, kad prisivesti elektra iki namo ir kokios mazdaug kainos. Isanksto busiu dekinga. 4u.gif

labas rytas 4u.gif

darėmės patys su elektriko konsultacija.ir tai nepigiai gavosi doh.gif sujungimus padarys elektrikas. viskas priklauso, kokio ilgio kabelis, kokį kabelį tiesit (aliuminį ar varinį), kokios jis diametro ir pan. g.gif
Papildyta:
ir dar turiu klausimuką. gal kuri nors pikote neseniai pirmokui kedę ir stalą. noriu augančių. ieškau, ieškau, bet kad labai brangu. kėdė Vadasigoj 800 Lt, augantis stalas virš 1000 Lt. ax.gif jei žinočiau, kad ilgai laikys, gal ir verta.bet gal kas ką geriau žinot? g.gif
ir gal kam nereikia ar žinot, kas parduoda statybinį vagonėlį už padorią kainą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zvalute: 09 rugsėjo 2011 - 07:45
Sveikos, statybininkės... 4u.gif

Na, mes jau kaip ir išsirinkim krosnelę. Gal kas turit tokią, būtų įdomūs atsiliepimai... ax.gif

http://www.zidinys.l...CTA-Mandor.html

O namuke jau kitą savaitę prasidės tinkavimo darbai.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurčik @ 2011 09 09, 08:34)
bet man nejauku isest i masina kai dar garazo vartai neatidaryti kazkaip,ta uzdara erdve man nejauku schmoll.gif tada tau abidvi uzsideks lempos ar isvaziuojant ar grystant 4u.gif
ir dar o ka ne nuo judesio garaze nebedarytumet tada g.gif

musu 13 a ir klemiskeje 2,apskambinau 4 firmas ir visose ta pati pasake 4u.gif
vakar nuvaziavau atsiemiau avansa ir dokumentus is G.Maculskio imoneir nuveziau iskart i kita,ten ir sutartį surase bigsmile.gif padarys per 10darbo dienu smile.gif
labas rytas 4u.gif

Idomiai, kad nejauku sest i masina, kol vartai uzdaryti. As tai kol susesiu i masina, kol kelis kart grisiu, nes kazka pamirsau, tai ziema nenoriu saldyt garazo kazkaip. Na, kiekvienam savo. Nes man kai uzsidegdavo tik vartu lempa, nepatiko.
Nesupratau ko klausei, ko nedaryciau ne nuo judesio? Nesupratau ax.gif
Uz jusu sklypa 500 topo nuotrauka cia isvis branguuuu.

QUOTE(zvalute @ 2011 09 09, 08:44)
ir dar turiu klausimuką. gal kuri nors pikote neseniai pirmokui kedę ir stalą. noriu augančių. ieškau, ieškau, bet kad labai brangu. kėdė Vadasigoj 800 Lt, augantis stalas virš 1000 Lt. ax.gif  jei žinočiau, kad ilgai laikys, gal ir verta.bet gal kas ką geriau žinot? g.gif

1800 stalas su kede, nu man cia baisiai daug unsure.gif . Arba as kainose nesigaudau cool.gif

KRISTAL, ka pas jus siandien veza kazkokia didele masina?
Atsakyti
sveikos,noriu paklausti gal kuri esate isidejusi prie lauko duru skambuti su kamera.mums elektrikai dave toki pasiulyma,kad esant 2aukste,jei kas skambina i duris per kamera matosi kas atejo.bet idomu kiek ta kamera kainuoja?ir kaip ja rasti googleje.
Atsakyti
QUOTE(lod @ 2011 09 09, 09:24)
sveikos,noriu paklausti gal kuri esate isidejusi  prie lauko duru skambuti su kamera.mums elektrikai dave toki pasiulyma,kad esant 2aukste,jei kas skambina i duris per kamera matosi kas atejo.bet idomu kiek ta kamera kainuoja?ir kaip ja rasti googleje.

Ta prasme, prie varteliu? Nes jei bus tvora, vartai, varteliai, turi buti skambutis prie varteliu. Ir aisku galimybe sneket. O varteliai atidaromi automatiskai is namu. Buna zmones neprasimeta laidu iki vartu/varteliu...
O siaip, dazniausiai zmones paskambina pries ateidami.
Atsakyti
QUOTE(lod @ 2011 09 09, 09:24)
sveikos,noriu paklausti gal kuri esate isidejusi  prie lauko duru skambuti su kamera.mums elektrikai dave toki pasiulyma,kad esant 2aukste,jei kas skambina i duris per kamera matosi kas atejo.bet idomu kiek ta kamera kainuoja?ir kaip ja rasti googleje.

speju kad apie tai kalba vyko cia
Mes esam numate jam vieta. Tik skambutis bus prie vartu, o ne prie laukiniu duru 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 09 09, 09:07)
Uz jusu sklypa 500 topo nuotrauka cia isvis branguuuu.
1800 stalas su kede, nu man cia baisiai daug  unsure.gif . Arba as kainose nesigaudau cool.gif

tai gal aš irgi nesigaudau g.gif , nes man žiauriai brangu, tad ir klausiu, kas ką pirkot.aišku, ta kėdė atrodo tvirta,stalas iš vis super thumbup.gif , visas metalinis su specialiu stalviršiu, reguliuojasi pasvirimo kampas rankos paspaudimu, pagaminta saugiai ir patogiai ir t.t., bet juk turi būti padorumas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2011 09 08, 13:47)
I siukslyna  blush2.gif  blush2.gif visu pirma jos labai siukslina- kitais metais tikrai kitu noresiu...o antra- klausiau drauges-sodininkes, kaip ten jas priziureti per ziema- tai sake daug vargo ir terliones- geriau tada paciai pasiseti ir iki nesimo i laukauzsiauginti....

aciukas 4u.gif as pabandysiu issaugoti, paziuresiu kas gausis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(indruciukas @ 2011 09 08, 20:16)
Apklausa biggrin.gif  biggrin.gif :
kuri kede grazesne  biggrin.gif :
Aciu  4u.gif  4u.gif  4u.gif

man antri thumbup.gif , maciau inete kaip kartu su stalu atrodo wub.gif
Atsakyti