Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

QUOTE(jurčik @ 2011 09 08, 11:12)

pabandyk Almontus firmele 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asaraa: 08 rugsėjo 2011 - 11:19

QUOTE(Lana*** @ 2011 09 07, 17:28)
indruciuk, kur planuoji savo pelargonijas ziema laikyti?  4u.gif kokie tavo pamastymai sia tema 4u.gif

I siukslyna blush2.gif blush2.gif visu pirma jos labai siukslina- kitais metais tikrai kitu noresiu...o antra- klausiau drauges-sodininkes, kaip ten jas priziureti per ziema- tai sake daug vargo ir terliones- geriau tada paciai pasiseti ir iki nesimo i laukauzsiauginti....
QUOTE(Nastanka @ 2011 09 07, 17:23)
Man rodos maciau tokia kede Nemuno balduose, 1 a.  g.gif

QUOTE(sania @ 2011 09 08, 09:56)
Prie Akropolio Lyg Kedziu centras. Isbandziau kai ieskojau sunui kedes . Atrode kazkokia nesamone, bet labai man patogus dalykas pasirode  biggrin.gif Tik niekaip neatsivezu sunaus , kad jis ja isbandytu. doh.gif

aciu 4u.gif 4u.gif
reiks nulekti issibandyti- labai jau jos giriamos del nugaros skausmu, ir kad nesikuprini ant tokiu sededamas, tai vat ir gundausi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(braske24 @ 2011 09 08, 11:32)
idomu kaip yra su apsauga - planuojam kai sudesim langus, duris ir vartus - pajungti apsaugai nama, tik idomu kokie reikalavimai g.gif gal kam teko su tuo susidurti? g.gif

mes taip pasijungem...is pradziu tik pirmam aukste, kol antram langu nebuvo, po to per abu... kazkokiu reikalavimu nezinau ar yra, susitari kur ka noresi, jie isvedzioja ir pajungia. Musu komanda
Atsakyti
QUOTE(pra @ 2011 09 08, 14:00)
mes taip pasijungem...is pradziu tik pirmam aukste, kol antram langu nebuvo, po to per abu... kazkokiu reikalavimu nezinau ar yra, susitari kur ka noresi, jie isvedzioja ir pajungia. Musu komanda

idomu kiek kainavo isvedziojimas?ir pajungimas ka nors kainavo?reiks skambintis i komanda...
Atsakyti
QUOTE(braske24 @ 2011 09 08, 13:20)
idomu kiek kainavo isvedziojimas?ir pajungimas ka nors kainavo?reiks skambintis i komanda...

Mes taip pat iš karto pajungėm, o sumos atskirai vien tik už pajungimą tai tikrai nežinau, bet dar priklauso kokio lygio jūs signalizaciją darysit, pas mus, pvz, toks pat namas šalia yra, tik jis dar visokių apsaugų prisigalvojo, tai tikrai tikiu, kad brangiau mokėjo nei mes, nors ta pati firma vedė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritaram @ 2011 09 08, 17:12)
Mes taip pat iš karto pajungėm, o sumos atskirai vien tik už pajungimą tai tikrai nežinau, bet dar priklauso kokio lygio jūs signalizaciją darysit, pas mus, pvz, toks pat namas šalia yra, tik jis dar visokių apsaugų prisigalvojo, tai tikrai tikiu, kad brangiau mokėjo nei mes, nors ta pati firma vedė  ax.gif

jau viska issiaiskinau, pasiskambinau i komanda - firma, ir ten vadybininkas viska smulkiai papasakojo, tai tik lieka nuspresti kurios firmos paslaugomis pasinaudoti ir nuspresti ar patys laidus vedziosim ar prasysim apsaugos firmos ir dar reik nusprest kokio lygio apsaugos noresim, jie tai pajungia viska labai greitai ir operatyviai. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kristal* @ 2011 09 08, 10:55)
--- apie lempas diskutuojat, tai gal  paprotinsit: virš garažo numatyti kabinti "a la žibintai"  tai dar reikia kabint kokį judesio daviklį, kad užsidegtų ar kaip  blush2.gif

manau,kad tik atskiro "mechanizmo" prie zibintu uztektu g.gif nes pas mane ukiniame koridoriuke numatyta sviesa nuo judesio- tai sake imanoma padaryti nuo judesio ir prie parastos lempos...

uzsakiau pagaliau skalbykla thumbup.gif thumbup.gif pasirinkau toki stalvirsi kaip pas Ritaram ir Deme. bet vat kaip jus daret su plintusais g.gif man kazkas sove i galva ir issirinkau sviesius g.gif ir dar norejau klausti Demes,ar yra plintusai prie grindu su gumom tom?Aciu 4u.gif

Apklausa biggrin.gif biggrin.gif :

kuri kede grazesne biggrin.gif :
user posted image

user posted image

Aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2011 09 08, 21:16)
kuri kede grazesne  biggrin.gif :

pirma gražesnė, antra - praktiškesnė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2011 09 08, 20:16)
manau,kad tik atskiro "mechanizmo" prie zibintu uztektu  g.gif  nes pas mane ukiniame koridoriuke numatyta sviesa nuo judesio- tai sake imanoma padaryti nuo judesio ir prie parastos lempos...

uzsakiau pagaliau skalbykla  thumbup.gif  thumbup.gif pasirinkau toki stalvirsi kaip pas Ritaram ir Deme. bet vat kaip jus daret su plintusais  g.gif  man kazkas sove i galva ir issirinkau sviesius  g.gif ir dar norejau klausti Demes,ar yra plintusai prie grindu su gumom tom?Aciu  4u.gif

Aciu  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Yra apacioj balta plokste, o jos apacioje permatoma guma pritvirtinta.

Pirma grazesne.
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 09 08, 00:46)
O sakykit, jei taupioji kokiu 20w atitinka 60w, tai ir sviecia KAIP TA 60 ???

pas mane tokios http://www.officegur...l/category/144/
20w - šviečia 100w bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avocetė: 08 rugsėjo 2011 - 20:15
indruciuk man pirma kede grazesne, bet jei ten oda ar jos pakaitalas- tai jokiu bedu nebus, o jei ne tada del praktiskumo galvociau apie antra varianta 4u.gif
Atsakyti
man irgi pirma, net atrodo patogesnė ax.gif
Atsakyti