Osram firmos kaip atitinka tai taip ir sviecia. Kiek bandem kitu firmu tai ziauriai nusivylem.. Ilgai kaista, ir neissisviecia kaip turetu.
QUOTE(Deme @ 2011 09 08, 05:26)
Osram firmos kaip atitinka tai taip ir sviecia. Kiek bandem kitu firmu tai ziauriai nusivylem.. Ilgai kaista, ir neissisviecia kaip turetu.
Tikrai kitos taupancios labai ilgai kol isidga, o kitos ( kur silta balta sviesa uzrasyta ant ju) is kart duoda beveik visa galia. Ten skaityt aprasymus ju reikia (arba kur tikrinti galima ar dega lempute ir pasiziuri ar greit isidega ), nes pas mus yra ir ne osram taip idomiai islenktos tai labai grai sviecia. Nors jos ir brangokos, bet mes kai perkam per nuolaidas koki 40 % tai nelabai ir jauciasi (dabar Ermitaze -40 % visoms lemputems)
QUOTE(leaona @ 2011 09 07, 21:18)
Galiu ir as pasidziaugti, turiu langus. . Dabar klausimai : kiek kainuoja skardines palanges? Lankstyti ir sudeti . Taip pat kokius lietvamzdzius rinkotes - plastikinius ar metalinius? Kiek statybininkai ima uz lietvamzdziu pakabinima. Lips fasadininkai siltinti ir tinkuoti ,tai tuo paciu manau reiktu ir lietvamzdziu pakabinti.
Kokie pastabeliu turite siais klausimais.
Busiu dekinga bet kokia info.
na kiek kainuoja tai nepasakysiu skardines palanges nebepamenu,geriausi yra metaliniai mano ziniomis
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 09 07, 22:39)
Statybininkiu tema bendra gyvavo senai, o po to pradejo atsiskirineti miestais. Tema "Kur geriau pirkti sklypa prie Klaipedos" sukuriau 2007.09.02., gerai pamenu, nes 2007 vasara grizom is USA ir pradejom sklypo ieskot . Tada pradejo toj temoj rinktis klaipedietes ir paprasem moderatores pakeisti temos pavadinima, kuris dabar yra
Galiu tik atsakyti, kad rinkomes lietvamzdzius plastikinius...
Galiu tik atsakyti, kad rinkomes lietvamzdzius plastikinius...
na gal perkuriai pavadinima tikrai nepamenu koks tada buvo,bet kad lankausi toj temoj statybininkiu nuo 2005m tai tikrai kokia tu saunuole kad viska prisimeni
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 09 07, 23:46)
O sakykit, jei taupioji kokiu 20w atitinka 60w, tai ir sviecia KAIP TA 60 ???
pas mane halogenuose 12kw ir tikrai puikiai sviecia,koridoriuje 2 yra ir per akis,svetaineje 6 regis tai pilnai uztenka,o kiek jos atitinka kw net nzn
Papildyta:
QUOTE(Nastanka @ 2011 09 07, 19:41)
Mums dare zmogus is Registro centro. Dabar jis turi savo firma Klaipedoje "Kartografiniai projektai".
aciu
QUOTE(indruciukas @ 2011 09 07, 11:04)
ir gal kuri matet, kur Klp tokiu kedziu? Norisi visgi ismeginti pries perkant
http://www.kedziustu...ialiosios/G400/
Prie Akropolio Lyg Kedziu centras. Isbandziau kai ieskojau sunui kedes . Atrode kazkokia nesamone, bet labai man patogus dalykas pasirode Tik niekaip neatsivezu sunaus , kad jis ja isbandytu.
QUOTE(jurčik @ 2011 09 07, 18:29)
bandziau ,turiu,bet nieko ipatingo
tai kad mes jau name gyvenam 4metai o statybininkiu temoje pradejau lankytis 2005
as ir galvoju kur dingote
kiek as zinau dar galima,bet manau lengviausia butu pasukti pagal skelbima kurie sodina zole ir tarp kitko pasidometi ar dar sodina zole
o kiek dabar isnaudojat elektros manau halogenus,pas mus po 12 kw regis
pas mus tik sildomos grindys,nu tikrai niekam ten nereik gyvatuko....del vieno mazo ranksluostuko kabinti WC gyvatuka,
beje merginos kur kuri darete toponuotraukas snd nuvaziavau kur buvom uzsisake tai rupuzokas buvo zades per 2savaites padaryt.....snd jau menuo o dar ne nebuvo iki sklypo nuvaziaves,ne nepajudino dar nieko
tai kad mes jau name gyvenam 4metai o statybininkiu temoje pradejau lankytis 2005
as ir galvoju kur dingote
kiek as zinau dar galima,bet manau lengviausia butu pasukti pagal skelbima kurie sodina zole ir tarp kitko pasidometi ar dar sodina zole
o kiek dabar isnaudojat elektros manau halogenus,pas mus po 12 kw regis
pas mus tik sildomos grindys,nu tikrai niekam ten nereik gyvatuko....del vieno mazo ranksluostuko kabinti WC gyvatuka,
beje merginos kur kuri darete toponuotraukas snd nuvaziavau kur buvom uzsisake tai rupuzokas buvo zades per 2savaites padaryt.....snd jau menuo o dar ne nebuvo iki sklypo nuvaziaves,ne nepajudino dar nieko
mums topo nuotrauka dare vakaru valda- uztruko menesi, kainavo 200lt
Sveikos
o man Locas "neprilipo" jei pakentėsi iki kitos savaitės galiu padovanoti "pompikę"
--- apie lempas diskutuojat, tai gal paprotinsit: virš garažo numatyti kabinti "a la žibintai" tai dar reikia kabint kokį judesio daviklį, kad užsidegtų ar kaip
QUOTE(Taikute @ 2011 09 07, 20:53)
Taigi tu praita karta irgi pas indruciukas pirkai amway LOC, universali valymo priemone, tinka viskam ir nereikia man jokiu papildomu chemikalu, jei nepirkai tai paskaitinek nete as net nugeibusias geles su juo palaistau ir atsigauna
o man Locas "neprilipo" jei pakentėsi iki kitos savaitės galiu padovanoti "pompikę"
--- apie lempas diskutuojat, tai gal paprotinsit: virš garažo numatyti kabinti "a la žibintai" tai dar reikia kabint kokį judesio daviklį, kad užsidegtų ar kaip
QUOTE(Infinity_ @ 2011 09 07, 16:22)
Mums kai santechnikas vedžiojo šildymą, irgi rekomendavo dėti Ia. WC gyvatuką, vasarą juk grindų nešildysi (rankas plausies, rankšluoščiai bus šlapi), nors iš pradžių ir aš priešinausi. Pasidarėm ir manau nenusivilsim
Pas mus WC kabo 2 rankšluostukai visai šeimynai, bet jie puikiai spėja išdžiūti tiek žiemą, tiek ir vasarą be jokių gyvatukų, antram aukšte net ir vieno rankšluostuko pilnai užtenka. Gyvatuką turime tik IIa. vonioje, bet ir tai retai kada jungiame - po didžiųjų maudynių, jei lauke lyje arba kai reikia ką greitai išdžiovinti.
QUOTE(jurčik @ 2011 09 07, 18:29)
Mes buvusiam projektavimo institute įsikurusioje firmelėje. (Dabar tiksliai nepasakysiu pavadinimo, bet, jei domina, vakare surasiu.) Padarė per 2 savaites nuo pirmo kreipimosi (matavimus per tokią liūtį darė , net nesitikėjome, kad atvažiuos), kainavo irgi 200Lt.
QUOTE(braske24 @ 2011 09 08, 09:35)
mums topo nuotrauka dare vakaru valda- uztruko menesi, kainavo 200lt
pasiskambinau ir ten mums topo nuotrauka kainuotu 500lt,kaina priklauso nuo vietos ir sklypo ploto aciu
Papildyta:
QUOTE(*Kristal* @ 2011 09 08, 09:55)
na tam reikalui man regis tada jau reik lempos su paciu judesio davikliu o jei tik a la zibintai tada patys junginesit
QUOTE(Baltike @ 2011 09 08, 10:02)
Mes buvusiam projektavimo institute įsikurusioje firmelėje. (Dabar tiksliai nepasakysiu pavadinimo, bet, jei domina, vakare surasiu.) Padarė per 2 savaites nuo pirmo kreipimosi (matavimus per tokią liūtį darė , net nesitikėjome, kad atvažiuos), kainavo irgi 200Lt.
manau nuleksiu snd i kazkuria pakeliui kuri bus,tik is ten reik pasiimt dokumentus,rupuzokas islaike visa menesi ir ne pirsto nepajudino
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 09 07, 23:46)
O sakykit, jei taupioji kokiu 20w atitinka 60w, tai ir sviecia KAIP TA 60 ???
Sveikos
Ima elektros kaip už 20w, o dega kaip 60w
Papildyta:
QUOTE(Taikute @ 2011 09 07, 18:53)
Taigi tu praita karta irgi pas indruciukas pirkai amway LOC, universali valymo priemone, tinka viskam ir nereikia man jokiu papildomu chemikalu, jei nepirkai tai paskaitinek nete as net nugeibusias geles su juo palaistau ir atsigauna
Ir aš daug kur jį naudoju tik gėlių nebelaistau, truputį prisibijau
idomu kaip yra su apsauga - planuojam kai sudesim langus, duris ir vartus - pajungti apsaugai nama, tik idomu kokie reikalavimai gal kam teko su tuo susidurti?
QUOTE(*Kristal* @ 2011 09 08, 11:55)
Sveikos
Oi aciukas, tokio daikto galiu ir dvi savaites pakenteti