Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

QUOTE(Agulyte @ 2011 09 07, 16:16)
Sveiki  smile.gif

mūsų namučiuose jau priėjome prie gyvatukų voniose. Ir neapsisprendžiame dėl pirmame aukšte irengto WC. Santechnikai mus bando įtikinti, kad jame būtinas gyvatukas...O man atrodo, kad jie reikalingi tik WC kur yra vonia, dušas, o kur tik WC ir kriauklė manau nereikia. Kaip pas jus padaryta? gal patarimų kokių dėl gyvatukų duosite?  4u.gif

Agulyte, pas mane I aukste mazas WC kambariukas kur yra tik klozetas, kriaukle ir veidrodis, jokio gyvatuko man ten nereik, yra grindinis sildymas, ranksluosti keiciu vienodai kaip WC taip ir vonioj II aukste 4u.gif
mano WC isplanavimas lygiai toks pat kaip cia:
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 09 07, 17:20)
bet šiltoj patalpoj smagiau kakojasi  blush2.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2011 09 07, 10:04)
ir gal kuri matet, kur Klp tokiu kedziu? Norisi visgi ismeginti pries perkant  ax.gif
http://www.kedziustu...ialiosios/G400/

Man rodos maciau tokia kede Nemuno balduose, 1 a. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lana*** @ 2011 09 07, 18:13)
Agulyte, pas mane I aukste mazas WC kambariukas kur yra tik klozetas, kriaukle ir veidrodis, jokio gyvatuko man ten nereik, yra grindinis sildymas, ranksluosti keiciu vienodai kaip WC taip ir vonioj II aukste 4u.gif
mano WC isplanavimas lygiai toks pat kaip cia:

Tai va aš irgi galvoju, jei šildomos grindys yra, išdžiūs tas rankšluostėlis. Tik va sako vasarą kai šildymo grindyje nėra, tai tik tada, kad drėgmės ale nebūtų...

Ačiū visoms už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agulyte: 07 rugsėjo 2011 - 16:25
QUOTE(Agulyte @ 2011 09 07, 17:24)
Tai va aš irgi galvoju, jei šildomos grindys yra, išdžiūs tas rankšluostėlis. Tik va sako vasarą kai šildymo grindyje nėra, tai tik tada, kad drėgmės ale nebūtų...

Ačiū visoms už atsakymą  4u.gif

siaip jeigu tau yra kur ji pakabinti, tavo WC didesnis, tai gali ir but jis. O jeigu labai jau nenori, tai del ranksluoscio tikrai nereik pergyventi, dazniau keisi blogiausiu atveju. 4u.gif

indruciuk, kur planuoji savo pelargonijas ziema laikyti? 4u.gif kokie tavo pamastymai sia tema 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lana***: 07 rugsėjo 2011 - 16:38
QUOTE(Taikute @ 2011 09 07, 10:44)
Jooo ot juokinga buvo  lotuliukas.gif
Kada amway uzsakinesi? Man reikes Loco su pompike, jei kada uzsakinesi nepamirsk ir manes, aciukas  4u.gif

Kas tas LOCAS su pompike? Ka daro?

QUOTE(Avocetė @ 2011 09 07, 13:21)
Aš tai davolna svetainėj taupiančiom. kaip kažkas sakė operacinė  lotuliukas.gif

Kai bus tamsus vakarai, atvaziuosiu paziuret tongue.gif

QUOTE(Agulyte @ 2011 09 07, 16:16)
Sveiki  smile.gif

mūsų namučiuose jau priėjome prie gyvatukų voniose. Ir neapsisprendžiame dėl pirmame aukšte irengto WC. Santechnikai mus bando įtikinti, kad jame būtinas gyvatukas...O man atrodo, kad jie reikalingi tik WC kur yra vonia, dušas, o kur tik WC ir kriauklė manau nereikia. Kaip pas jus padaryta? gal patarimų kokių dėl gyvatukų duosite?  4u.gif

Asmeniskai as nedeciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 09 02, 09:48)

bandziau ,turiu,bet nieko ipatingo 4u.gif
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 09 02, 13:53)

IRRR.......... SIANDIEN 4 METAI MUSU "STATYBININKIU" TEMAI  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

tai kad mes jau name gyvenam 4metai g.gif o statybininkiu temoje pradejau lankytis 2005 g.gif
QUOTE(Infinity_ @ 2011 09 03, 09:46)

Ir dar, išleidau savo pirmagimę į pirmą klasę. Mamytė labiau jaudinasi nei dukrytė. Linkiu visoms mamytėms, kurios turi vaikučius  mokinukus, stiprybės, kantrybės vedant juos mokslo keliu. Sėkmės

drinks_cheers.gif
QUOTE(braske24 @ 2011 09 05, 13:34)
o as asmeniskai nedaryciau jokio stalvirsio ar svetaineje baldu is tamasios medienos arba plokstes, nes turim svetainej tamsaus sokolado sekcija, tai kosmaras  nespeju dulkes valyti - nuvalai, ir vel gali valyti -  tai ir virtuvej sakiau desiu koki marga arba sviesu stalvirsi, tik jau ne tamsu - paziuret grazu - bet nepraktiska - bet zinoma tai tik mano nuomone

drinks_cheers.gif
QUOTE(Avocetė @ 2011 09 05, 13:39)
aš tai niekur jo nebedaryčiau - niekada  ir baldų tamsių nebepirkčiau

drinks_cheers.gif

QUOTE(tisa @ 2011 09 06, 09:11)
Sveikos, ilgokai nesilankiau, rupesteliu visokiu buvo. Vienas is ju labai sunervino kai rinkomes trimeri Ermitaze darbuotojas isgyre vienos firmos kad atseit vokiskas ir variklis ne koks kinietiskas kaip kitu. Nu susigundem nusipirkom, pagalvojom jau geriau geresni daikta pirktis o ne kinietiska 1 sezonui gi tikejomes ilgai tarnaus. Pasinaudojom ..........2 kartus  ir nusprogo, nuvezem i garantini ir pasirodo ne koks jis ne made in Germany, kad imone vokiska taip, bet detales ir surinkimas made in China, nu taip pikta pasidare, jei del keliu kartu geriau pirktis koki kinietiska kuris ir kainuoja atitinkamai. tai firma AL-CO

as ir galvoju kur dingote ax.gif mirksiukas.gif
QUOTE(syri @ 2011 09 06, 09:19)

Klausimas - ar dar galiu pasisėti žolę (reikia kelis kvadratus) - spės sudygti, sutvirtėti?

kiek as zinau dar galima,bet manau lengviausia butu pasukti pagal skelbima kurie sodina zole ir tarp kitko pasidometi ar dar sodina zole blush2.gif
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 09 06, 22:33)
Nu gerai, o ka galim det ileidziamo i lubas, kad mazai elektros estu ir kad butu galima reguliuot sviesos stipruma  ?
500 daug, bet kai tik isijungia ir issijungia, gal puse velnio  . Pas mus didziajam kambary virs 500 pleska  , busiu aplamai as su tuo apsvietimu persistengus  . Vaiko kambary 360 

o kiek dabar isnaudojat elektros g.gif manau halogenus,pas mus po 12 kw regis g.gif

QUOTE(Agulyte @ 2011 09 07, 15:16)

mūsų namučiuose jau priėjome prie gyvatukų voniose. Ir neapsisprendžiame dėl pirmame aukšte irengto WC. Santechnikai mus bando įtikinti, kad jame būtinas gyvatukas...O man atrodo, kad jie reikalingi tik WC kur yra vonia, dušas, o kur tik WC ir kriauklė manau nereikia. Kaip pas jus padaryta? gal patarimų kokių dėl gyvatukų duosite? 

pas mus tik sildomos grindys,nu tikrai niekam ten nereik gyvatuko....del vieno mazo ranksluostuko kabinti WC gyvatuka, schmoll.gif

beje merginos kur kuri darete toponuotraukas g.gif snd nuvaziavau kur buvom uzsisake tai rupuzokas buvo zades per 2savaites padaryt.....snd jau menuo doh.gif o dar ne nebuvo iki sklypo nuvaziaves,ne nepajudino dar nieko cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Agulyte @ 2011 09 07, 17:16)
Sveiki  smile.gif

Pas mus pirmame aukste sildomos grindys tai nera gyvatuko ir man jo visai nereikia, ranksluostukas rankomis ir taip isdziuna, o ji vistiek kas antra diena dedu plauti, taip kad tas gyvatukas man butu tik papildomi pinigai ismesti, bet cia jau kaip kam 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 09 07, 18:46)
Kas tas LOCAS su pompike? Ka daro?

Taigi tu praita karta irgi pas indruciukas pirkai amway LOC, universali valymo priemone, tinka viskam ir nereikia man jokiu papildomu chemikalu, jei nepirkai tai paskaitinek nete wink.gif as net nugeibusias geles su juo palaistau ir atsigauna lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurčik @ 2011 09 07, 18:29)
beje merginos kur kuri darete toponuotraukas g.gif snd nuvaziavau kur buvom uzsisake tai rupuzokas buvo zades per 2savaites padaryt.....snd jau menuo doh.gif o dar ne nebuvo iki sklypo nuvaziaves,ne nepajudino dar nieko cool.gif

Mums dare zmogus is Registro centro. Dabar jis turi savo firma Klaipedoje "Kartografiniai projektai".
Atsakyti

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 09 07, 17:46)

Kai bus tamsus vakarai, atvaziuosiu paziuret  tongue.gif

prašom biggrin.gif

aš tai gėles laistau akvariumo vandeniu - jėga cool.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites.

Galiu ir as pasidziaugti, turiu langus. biggrin.gif . Dabar klausimai : kiek kainuoja skardines palanges? Lankstyti ir sudeti . Taip pat kokius lietvamzdzius rinkotes - plastikinius ar metalinius? Kiek statybininkai ima uz lietvamzdziu pakabinima. Lips fasadininkai siltinti ir tinkuoti ,tai tuo paciu manau reiktu ir lietvamzdziu pakabinti.
Kokie pastabeliu turite siais klausimais.
Busiu dekinga bet kokia info. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurčik @ 2011 09 07, 18:29)
tai kad mes jau name gyvenam 4metai g.gif o statybininkiu temoje pradejau lankytis 2005 g.gif

Statybininkiu tema bendra gyvavo senai, o po to pradejo atsiskirineti miestais. Tema "Kur geriau pirkti sklypa prie Klaipedos" sukuriau 2007.09.02., gerai pamenu, nes 2007 vasara grizom is USA ir pradejom sklypo ieskot ax.gif. Tada pradejo toj temoj rinktis klaipedietes ir paprasem moderatores pakeisti temos pavadinima, kuris dabar yra bigsmile.gif

QUOTE(leaona @ 2011 09 07, 22:18)
Sveikos mergaites.

Galiu ir as pasidziaugti, turiu langus. biggrin.gif . Dabar klausimai : kiek kainuoja skardines palanges? Lankstyti ir sudeti . Taip pat kokius lietvamzdzius rinkotes - plastikinius ar metalinius? Kiek statybininkai ima uz lietvamzdziu pakabinima. Lips fasadininkai siltinti ir tinkuoti ,tai tuo paciu manau reiktu ir lietvamzdziu pakabinti.
Kokie  pastabeliu turite siais klausimais.
Busiu dekinga bet kokia info. 4u.gif

Galiu tik atsakyti, kad rinkomes lietvamzdzius plastikinius...
Atsakyti