Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

idomesnis apšvietimas rgb led lede rgb 2 smd 5050 led
Atsakyti
QUOTE(narvid @ 2011 09 07, 13:34)

diskotekoj gal ir gerai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(asaraa @ 2011 09 07, 11:32)
cia kokios?  blush2.gif

liuminescencines lempos indruciuk turejo omeny 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Avocetė @ 2011 09 07, 13:42)
diskotekoj gal ir gerai wink.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

skubanti, paziurejau nuotraukytes, teritorija prie namuko tai PASAKA, truksta zodzdiu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lana***: 07 rugsėjo 2011 - 12:46
QUOTE(Ritaram @ 2011 09 07, 11:08)
na va, kad man tie ledai labiau asocijuojasi su tom lediniu lempuciu juostom  blush2.gif o kad lediniai halogenai yra tik dabar prisiminiau  blush2.gif bet vistiek aš jų nenoriu, vis galvoju, kad blogai švies, o aš labai prieblandos  ax.gif nors jei jau taip šviečia, gal ir verta susimąstyti  g.gif

jie ne baisingai stipriai sviecia, o baisingai slyksciai 4u.gif 4u.gif doh.gif

QUOTE(Avocetė @ 2011 09 07, 11:42)
tai taupančias ir reikia sukti ten kur šviesa dega non stop.
ledines turim vonioj, turbūt jau treti metai nekeistos lemputes. pakankamai gerai šviečia, bet ir jų privarėm doh.gif jaučiu kokios 6 o vonia nu kokie 4 kv g.gif
ir visai ne mėlynai  unsure.gif o kas per užrašas ant dėžutės? pas mus warm

pas mane irgi warm uzrasas buvo, nu bet baisuokliskas vaizdas- halogenai zyyyyymiai jaukiau 4u.gif bet kaip ir sakiau- cia gal priklauso nuo gamintojo 4u.gif

Atsakyti
sveikutes 4u.gif

gal galetumete patarti, greitai bus laikas isivedzioti elektra name, gal turite patarimu, kaip viska susiplanuoti ? 4u.gif
Atsakyti

is vis su tom lempom reik gerai pasiskaiciuoti ar apsimoka vienas ar kitas variantas- mes svetainej galvojom deti led'ine juosta (as isivaizdavau, kad jei ledai, tai is vis elektros ten per diena visos uz koki 10cnt ima blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ), bet kai paskaiciavom ju irengima, ir dar eksploatacijos kastai gaunasi ne tokie jau mazi - tai jokios ekonomijos as tame nematau- dar kad ir i minusa nesigautu...
miegamajame tos led 4 lempikes yra- bet beveik nejungiame to apsvietimo- tai kiek tos lempikes kainavo mes neisdeginsime iki gyvenimo pabaigos lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(Taikute @ 2011 09 07, 13:28)
Nee nesu turejus su pompike, tai ziuriu, kad jis man einantis tai reiketu dabar, nes pastoviai sukineti ta buteliuka jau nervina  lotuliukas.gif su pompike pamaciau neseniai pas drauge ir buvau nustebusi, kad tokiu yra  ax.gif

aaaa, tai tada butinai reik pompiles- nes be jos net nezinau- uzknistu ziauriai tas darinejimas (o dar jei krastai apibega doh.gif )
Papildyta:
QUOTE(Lana*** @ 2011 09 07, 13:44)
liuminescencines lempos indruciuk turejo omeny 4u.gif

drinks_cheers.gif
baisiai sunkus zodis- tai "mokyklines" paprasciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(narvid @ 2011 09 07, 13:34)

tokius apsvietimus zinau, kad i pirtis deda. atsparus dregmei, karsciui ir pan.uztai ir kaina ojojoi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BrAiVa: 07 rugsėjo 2011 - 14:22
Sveiki smile.gif

mūsų namučiuose jau priėjome prie gyvatukų voniose. Ir neapsisprendžiame dėl pirmame aukšte irengto WC. Santechnikai mus bando įtikinti, kad jame būtinas gyvatukas...O man atrodo, kad jie reikalingi tik WC kur yra vonia, dušas, o kur tik WC ir kriauklė manau nereikia. Kaip pas jus padaryta? gal patarimų kokių dėl gyvatukų duosite? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agulyte @ 2011 09 07, 16:16)
Sveiki  smile.gif

mūsų namučiuose jau priėjome prie gyvatukų voniose. Ir neapsisprendžiame dėl pirmame aukšte irengto WC. Santechnikai mus bando įtikinti, kad jame būtinas gyvatukas...O man atrodo, kad jie reikalingi tik WC kur yra vonia, dušas, o kur tik WC ir kriauklė manau nereikia. Kaip pas jus padaryta? gal patarimų kokių dėl gyvatukų duosite?  4u.gif

as issivaizduoju, kad gal ir gerai butu gyvatukas wc, kur tik kriaukle ir wc - butu kur ranksluostuka padziauti...ir ne tik ranksluostuka...bent mes su vyru taip kalbejom, kad desim gyvatuka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Agulyte @ 2011 09 07, 16:16)
Sveiki  smile.gif

mūsų namučiuose jau priėjome prie gyvatukų voniose. Ir neapsisprendžiame dėl pirmame aukšte irengto WC. Santechnikai mus bando įtikinti, kad jame būtinas gyvatukas...O man atrodo, kad jie reikalingi tik WC kur yra vonia, dušas, o kur tik WC ir kriauklė manau nereikia. Kaip pas jus padaryta? gal patarimų kokių dėl gyvatukų duosite?  4u.gif

bet šiltoj patalpoj smagiau kakojasi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 09 07, 16:20)
bet šiltoj patalpoj smagiau kakojasi  blush2.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mums kai santechnikas vedžiojo šildymą, irgi rekomendavo dėti Ia. WC gyvatuką, vasarą juk grindų nešildysi (rankas plausies, rankšluoščiai bus šlapi), nors iš pradžių ir aš priešinausi. Pasidarėm ir manau nenusivilsim 4u.gif
Atsakyti