QUOTE(narvid @ 2011 09 07, 13:34)
diskotekoj gal ir gerai
QUOTE(asaraa @ 2011 09 07, 11:32)
cia kokios?
liuminescencines lempos indruciuk turejo omeny
Papildyta:
QUOTE(Avocetė @ 2011 09 07, 13:42)
diskotekoj gal ir gerai
skubanti, paziurejau nuotraukytes, teritorija prie namuko tai PASAKA, truksta zodzdiu
QUOTE(Ritaram @ 2011 09 07, 11:08)
na va, kad man tie ledai labiau asocijuojasi su tom lediniu lempuciu juostom o kad lediniai halogenai yra tik dabar prisiminiau bet vistiek aš jų nenoriu, vis galvoju, kad blogai švies, o aš labai prieblandos nors jei jau taip šviečia, gal ir verta susimąstyti
jie ne baisingai stipriai sviecia, o baisingai slyksciai
QUOTE(Avocetė @ 2011 09 07, 11:42)
tai taupančias ir reikia sukti ten kur šviesa dega non stop.
ledines turim vonioj, turbūt jau treti metai nekeistos lemputes. pakankamai gerai šviečia, bet ir jų privarėm jaučiu kokios 6 o vonia nu kokie 4 kv
ir visai ne mėlynai o kas per užrašas ant dėžutės? pas mus warm
ledines turim vonioj, turbūt jau treti metai nekeistos lemputes. pakankamai gerai šviečia, bet ir jų privarėm jaučiu kokios 6 o vonia nu kokie 4 kv
ir visai ne mėlynai o kas per užrašas ant dėžutės? pas mus warm
pas mane irgi warm uzrasas buvo, nu bet baisuokliskas vaizdas- halogenai zyyyyymiai jaukiau bet kaip ir sakiau- cia gal priklauso nuo gamintojo
sveikutes
gal galetumete patarti, greitai bus laikas isivedzioti elektra name, gal turite patarimu, kaip viska susiplanuoti ?
gal galetumete patarti, greitai bus laikas isivedzioti elektra name, gal turite patarimu, kaip viska susiplanuoti ?
is vis su tom lempom reik gerai pasiskaiciuoti ar apsimoka vienas ar kitas variantas- mes svetainej galvojom deti led'ine juosta (as isivaizdavau, kad jei ledai, tai is vis elektros ten per diena visos uz koki 10cnt ima ), bet kai paskaiciavom ju irengima, ir dar eksploatacijos kastai gaunasi ne tokie jau mazi - tai jokios ekonomijos as tame nematau- dar kad ir i minusa nesigautu...
miegamajame tos led 4 lempikes yra- bet beveik nejungiame to apsvietimo- tai kiek tos lempikes kainavo mes neisdeginsime iki gyvenimo pabaigos
QUOTE(Taikute @ 2011 09 07, 13:28)
Nee nesu turejus su pompike, tai ziuriu, kad jis man einantis tai reiketu dabar, nes pastoviai sukineti ta buteliuka jau nervina su pompike pamaciau neseniai pas drauge ir buvau nustebusi, kad tokiu yra
aaaa, tai tada butinai reik pompiles- nes be jos net nezinau- uzknistu ziauriai tas darinejimas (o dar jei krastai apibega )
Papildyta:
QUOTE(Lana*** @ 2011 09 07, 13:44)
liuminescencines lempos indruciuk turejo omeny
baisiai sunkus zodis- tai "mokyklines" paprasciau
QUOTE(narvid @ 2011 09 07, 13:34)
tokius apsvietimus zinau, kad i pirtis deda. atsparus dregmei, karsciui ir pan.uztai ir kaina ojojoi...
Sveiki
mūsų namučiuose jau priėjome prie gyvatukų voniose. Ir neapsisprendžiame dėl pirmame aukšte irengto WC. Santechnikai mus bando įtikinti, kad jame būtinas gyvatukas...O man atrodo, kad jie reikalingi tik WC kur yra vonia, dušas, o kur tik WC ir kriauklė manau nereikia. Kaip pas jus padaryta? gal patarimų kokių dėl gyvatukų duosite?
mūsų namučiuose jau priėjome prie gyvatukų voniose. Ir neapsisprendžiame dėl pirmame aukšte irengto WC. Santechnikai mus bando įtikinti, kad jame būtinas gyvatukas...O man atrodo, kad jie reikalingi tik WC kur yra vonia, dušas, o kur tik WC ir kriauklė manau nereikia. Kaip pas jus padaryta? gal patarimų kokių dėl gyvatukų duosite?
QUOTE(Agulyte @ 2011 09 07, 16:16)
Sveiki
as issivaizduoju, kad gal ir gerai butu gyvatukas wc, kur tik kriaukle ir wc - butu kur ranksluostuka padziauti...ir ne tik ranksluostuka...bent mes su vyru taip kalbejom, kad desim gyvatuka
QUOTE(Agulyte @ 2011 09 07, 16:16)
Sveiki
bet šiltoj patalpoj smagiau kakojasi
Mums kai santechnikas vedžiojo šildymą, irgi rekomendavo dėti Ia. WC gyvatuką, vasarą juk grindų nešildysi (rankas plausies, rankšluoščiai bus šlapi), nors iš pradžių ir aš priešinausi. Pasidarėm ir manau nenusivilsim