Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

QUOTE(Avocetė @ 2011 09 06, 22:06)
nebūna pigių ir gerų smile.gif

Nu gerai, o ka galim det ileidziamo i lubas, kad mazai elektros estu ir kad butu galima reguliuot sviesos stipruma bigsmile.gif ?

QUOTE(Deme @ 2011 09 06, 22:12)
Ji pas mus su judesio davikliu. Kiek konkreciai ryja nepasakysiu, bet 500 w mano manymu ryja daug daug daugiau nei ledai.

500 daug, bet kai tik isijungia ir issijungia, gal puse velnio g.gif . Pas mus didziajam kambary virs 500 pleska unsure.gif , busiu aplamai as su tuo apsvietimu persistengus unsure.gif . Vaiko kambary 360 unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 09 06, 23:33)
Nu gerai, o ka galim det ileidziamo i lubas, kad mazai elektros estu ir kad butu galima reguliuot sviesos stipruma  bigsmile.gif ?
500 daug, bet kai tik isijungia ir issijungia, gal puse velnio g.gif . Pas mus didziajam kambary virs 500 pleska  unsure.gif , busiu aplamai as su tuo apsvietimu persistengus  unsure.gif . Vaiko kambary 360  unsure.gif

ekonominės atkrenta - jų negalima reguliuot. (turiu vaikų kambary reguliuojamas, bet lempos paprastos) šiaip man vyro reik paklaust mastau.gif
aš tai manau kad geriau ekonominės lempos rolleyes.gif įjungei ir nesuki galvos biggrin.gif vien tas reguliatorius bešanus pinigus kainuoja doh.gif
Atsakyti
http://www_nulis_lt/...ietimas.html#fb cia siek tiek apie lemputes, gal pasidarysit kazkokias isvadas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(egis_klp @ 2011 09 07, 07:37)
http://www_nulis_lt/...ietimas.html#fb cia siek tiek apie lemputes, gal pasidarysit kazkokias isvadas wink.gif

Labas rytas 4u.gif
Oi su tuo apšvietimu tikrai daug problemų kyla, kol kas manau, kad abiejuose savo koridoriuose dėsiu halogenus, nes taupančios kol įšyla ir pradeda šviesti tai ir tos šviesos nebereikia, o halogenus reikia pasirinkti kur plačiai šviečia (kiek pamenu apie 60 laipsnių plačiausias būna) ir dar kad taupantys būtų. Kitur galvoju laikinai susidėti Lenino lemputes, ir dar labai tų Vindo šviestuvų noriu virtuvėje wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 09 07, 08:26)
ekonominės atkrenta - jų negalima reguliuot. (turiu vaikų kambary reguliuojamas, bet lempos paprastos) šiaip man vyro reik paklaust mastau.gif
aš tai manau kad geriau ekonominės lempos  rolleyes.gif įjungei ir nesuki galvos biggrin.gif vien tas reguliatorius bešanus pinigus kainuoja doh.gif

Tai kad mes tu reguliatoriu visur jau prisideje. Man kazkaip labai patinka sviesos stipruma reguliuot biggrin.gif . Prisidesim pigiausiu tu ileidziamu, pridarysim didziausiu skyliu, kad jas suleist i lubas, o kai ziema pradesim gaut saskaitas uz elektra doh.gif, tada nezinosim i ka jas keist, nes i jau padarytas skyles ne ka nori beikisi ...
Vaiku kolidoriuj irgi reguliatorius yra, kad nakti prisukt stpiruma, manau patogu g.gif .

QUOTE(egis_klp @ 2011 09 07, 08:37)

Aciu, viska perskaiciau. Ir susibalamutinau biggrin.gif
Ka pats zadi det?
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 09 06, 21:45)
Kas turit virs garazo tas lempas, tai kazi kokias det geriau, halogenines ar ledines (jos lyg labai silpnai sviecia g.gif) ?

pas mus halogenine- sviesos uztenka, o kadangi nuo judesio daviklio, tai tiek ten ir tedega... pora kartu isijungia vakare ir viskas... zinoma,ziema tai daugiau junginesis, bet visyiek ne istisai degs 4u.gif ledines as galvoju deti kiemo apsvietimo ir aplink nama g.gif bet cia tik kitiems metams- dar yra laiko pamastyti biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Ritaram @ 2011 09 07, 09:12)
Labas rytas  4u.gif
Oi su tuo apšvietimu tikrai daug problemų kyla, kol kas manau, kad abiejuose savo koridoriuose dėsiu halogenus, nes taupančios kol įšyla ir pradeda šviesti tai ir tos šviesos nebereikia, o halogenus reikia pasirinkti kur plačiai šviečia (kiek pamenu apie 60 laipsnių plačiausias būna) ir dar kad taupantys būtų. Kitur galvoju laikinai susidėti Lenino lemputes, ir dar labai tų Vindo šviestuvų noriu virtuvėje  wub.gif

mes tambure ir hole prie spintos palikom halogenus, ir voniose halogenai, svetainej -pasleptos "mokyklines" lempos, visos centrines lempos- pakolkas lenino lemputes biggrin.gif ledai yra papildomai pas vaika ir pas mus miegamajam- nu nepatinka man ta ju sviesa schmoll.gif emem ta silta spalva- nu vistiek man melyna kazkaip- bet cia gal nuo gamintojo priklauso doh.gif ant laiptu ledai graziai sviecia, ne melynai (bet cia irgi gal del to, ka i medi ryza g.gif )- tai mes ten per nakti sviesa paliekam- del vaiko 4u.gif bet kai paskaiciuoji,kiek kainavo tos led lempos, tai uz ta suma laaaabai ilgai butu galima halogenais sviestis biggrin.gif biggrin.gif
----
merginos, gal kam reikia dvieju kambariu buto nuomai? ilonux, Taikute, jus i kur skelbima dejot?
Papildyta:
ir gal kuri matet, kur Klp tokiu kedziu? Norisi visgi ismeginti pries perkant ax.gif
http://www.kedziustu...ialiosios/G400/
Atsakyti
Mes vakar senukuose tiek buvom uzsigriebe nusipirkti daug - bet.... negavom nieko....tai tik grebli ir trimeriui tepalo nupirkom ir viskas...
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2011 09 07, 11:04)
----
merginos, gal kam reikia dvieju kambariu buto nuomai? ilonux, Taikute, jus  i kur skelbima dejot?
Papildyta:
ir gal kuri matet, kur Klp tokiu kedziu? Norisi visgi ismeginti pries perkant  ax.gif
http://www.kedziustu...ialiosios/G400/

As skelbima idejau i skelbiu.lt ir man per diena atsirado norintys 4u.gif ir eile buvo, kaip sakant dariau ir kas daugiau dave ir kas labiau patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Taikute @ 2011 09 07, 10:38)
As skelbima idejau i skelbiu.lt ir man per diena atsirado norintys  4u.gif  ir eile buvo, kaip sakant dariau ir kas daugiau dave ir kas labiau patiko  thumbup.gif

Aciu 4u.gif 4u.gif einu tada ir as reklamintis biggrin.gif

as jusu del to ir klausiau, nes isiminiau,kad net eile stovejo biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(braske24 @ 2011 09 07, 09:31)
Mes vakar senukuose tiek buvom uzsigriebe nusipirkti daug - bet.... negavom nieko....tai tik grebli ir trimeriui tepalo nupirkom ir viskas...

O aš turėjau vieną tikslą - nusipirkti maišytuvą, nes jo dabar kaip tik reikėjo mirksiukas.gif bet šiaip labai daug geltonų kainų buvo, ir dar papaildomai kažkokių akcijų, matyt kad tik nesitaikytų ta didžioji ax.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2011 09 07, 11:41)
Aciu  4u.gif  4u.gif einu tada ir as reklamintis  biggrin.gif

as jusu del to ir klausiau, nes isiminiau,kad net eile stovejo  biggrin.gif  biggrin.gif

Jooo ot juokinga buvo lotuliukas.gif
Kada amway uzsakinesi? Man reikes Loco su pompike, jei kada uzsakinesi nepamirsk ir manes, aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Taikute @ 2011 09 07, 10:44)

Kada amway uzsakinesi? Man reikes Loco su pompike, jei kada uzsakinesi nepamirsk ir manes, aciukas  4u.gif

dabar ieskau naujo "dielerio" biggrin.gif nes biski uzknisa su terminais.... parasysiu kaip uzsakinesiu 4u.gif o kur tavo pompike dingo g.gif tu lygsu pompike praeita karta emei g.gif
Atsakyti