Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

QUOTE(syri @ 2011 09 06, 10:19)
tik kieme, bet tai darau tik pačius karščius, kad išdžiūtų, dabar to nedaryčiau.

kaimynai kažkokį šūdelioką nusipirko, tai po sezono jam "nukrito glušas" - garsas siaubingas !!!!

Klausimas - ar dar galiu pasisėti žolę (reikia kelis kvadratus) - spės sudygti, sutvirtėti?

na jei bus saule ir nelabai salti orai, turetu dar isdygti zolyte, na is manes menka sodininke, bet manau, kad isdygtu, jei zinoma labai dideli salciai neprasides g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritaram @ 2011 09 06, 14:12)
Mažytė dar yra, tikriausiai šviesas reikėtų palikinėti, kol po truputį pripras, jei nelabai toli nuo tėvų miegamojo yra, kad galėtų bent šūktelti pasitikrinimui.

Na ir kas kad tie kambarėliai neužbaigti, užtat virtuvinis jau yra  mirksiukas.gif  didelis daiktas  cool.gif

Tai jau as matau, kad reiks palikinet sviesas, ir del jos ir del saves biggrin.gif . Nuo musu miegamojo duru iki jos kambario duru bus kokie 7 metrai rolleyes.gif

Kazi, ka rekomenduotumet i lubas det is lempu, kad butu ileidziamos, taupios ir nebrangios biggrin.gif ? Speju, kad kolidoriuj bus sviesa uzdegta amzinai g.gif

Oi, net nenoriu prisimint kaip buvo be virtuvinio ir dar nedazyta, be plyteliu ir t.t.
Atsakyti
syri, zolyte rekomenduojama pasiseti iki liepos men. taip esu girdejusi...
Atsakyti
QUOTE(tisa @ 2011 09 06, 10:11)
Sveikos, ilgokai nesilankiau, rupesteliu visokiu buvo. Vienas is ju labai sunervino kai rinkomes trimeri Ermitaze darbuotojas isgyre vienos firmos kad atseit vokiskas ir variklis ne koks kinietiskas kaip kitu. Nu susigundem nusipirkom, pagalvojom jau geriau geresni daikta pirktis o ne kinietiska 1 sezonui gi tikejomes ilgai tarnaus. Pasinaudojom ..........2 kartus  doh.gif ir nusprogo, nuvezem i garantini ir pasirodo ne koks jis ne made in Germany, kad imone vokiska taip, bet detales ir surinkimas made in China, nu taip pikta pasidare  bash.gif , jei del keliu kartu geriau pirktis koki kinietiska kuris ir kainuoja atitinkamai. tai firma AL-CO

Sveikos 4u.gif
ir aš senokai besilankiau, dar nešalta, bet vaikai pradėjo sirgti verysad.gif , nelaukiu žiemos-ligų meto verysad.gif bet ne apie tai. pirma sveikinu mamytes, išleidusias pirmokėlius į mokyklas 4u.gif .aš irgi išleidau, tik nemaniau, kad emociškai tas įvykis bus toks svarbus ax.gif .
antra-del trimerio.kai pirkom mes ilgais svarstėm, kokį pirkti.galiausiai vyras nuvarė į Rietavo turgų (ten važiuojam laaabai retai) ir ten nupirko naują.tfu tfu tfu-antras sezonas kaip naudojam.ir ne du ar tris kartus, ir žolės pas mus tai ohoho kokios (kiečiai, usnys kietais kotais).varo kaip reikiant thumbup.gif ir man rodos, kad jis kinietiškas.bet turbūt iš tų geresnių kinietiškų hihihi.gif
Atsakyti
zvalute, kaip jusu statybu reikalai? Ar issisprende su pamatais kas? Ar pradejot ukinuka statyt?

Mes va vis su stogu laika tempiam.. bet zinojom, kam pasirasom...

Nastanka, kiek stogas sukainavo? Koks plotas jo?

Kas bitumines cerpeles dejot? Kokie atsiliepimai, be to, kas samanoja jos?

Atsakyti
QUOTE(pra @ 2011 09 06, 17:18)
syri, zolyte rekomenduojama pasiseti iki liepos men. taip esu girdejusi...

vadinasi bus proga pasirūpinti sėklomis akcijinėmis kainomis iš anksto, laaaabai iš anksto biggrin.gif
4u.gif
Šiandien pradėjo kloti kiemą trinkelėmis - pagaliau bigsmile.gif - nebereikės siurbliuoti prieangio po kelis kartus per dieną, net keista thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo syri: 06 rugsėjo 2011 - 17:59
QUOTE(iewike @ 2011 09 06, 18:26)
zvalute, kaip jusu statybu reikalai? Ar issisprende su pamatais kas? Ar pradejot ukinuka statyt?

Mes va vis su stogu laika tempiam.. bet zinojom, kam pasirasom...

Nastanka, kiek stogas sukainavo? Koks plotas jo?

prasti mūsų statybų reikalai verysad.gif .griaunam pamatus, darysim iš naujo.ir dar turėsim rūpestį su jais-aukštai vanduo, dirva-molis, kuri tą vandenį laiko,kažką reikės daryti g.gif .gal kam yra taip buvę?ūkinuko statyti nepradėjom, ir kur pradėsim, kad vyras dirba, aš irgi, į sklypą varom po darbo,o dar orai tokie š...pas mus molis, tad jei palyja, reikia daug saulėtų dienų iš eilės, kad būtų galima ką nors daryti.nors buvo saulėta, tos saulutės neužteko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(iewike @ 2011 09 06, 18:26)

Musu bitumines, o zaliuoja saiurinej pusej daugiau, bet kad ir kiti stogai per laika siaurinej pusej pazaliuoja. Dar galim kazkuo nupurkst kad nezaliuotu g.gif

Jau kad buvau nusiteikus pirkt senukuose, o tik lempuciu nusipirkom biggrin.gif

Kas turit virs garazo tas lempas, tai kazi kokias det geriau, halogenines ar ledines (jos lyg labai silpnai sviecia g.gif) ?
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 09 06, 21:45)
Musu bitumines, o zaliuoja saiurinej pusej daugiau, bet kad ir kiti stogai per laika siaurinej pusej pazaliuoja. Dar galim kazkuo nupurkst kad nezaliuotu g.gif

Jau kad buvau nusiteikus pirkt senukuose, o tik lempuciu nusipirkom  biggrin.gif

Kas turit virs garazo tas lempas, tai kazi kokias det geriau, halogenines ar ledines (jos lyg labai silpnai sviecia g.gif) ?

Mes turim halogenus. Sviecia gerai, bet elektros ryja irgi nemazai. Ateityje keisim i ledines nors jos siektiek maziau apsviecia.
Atsakyti
QUOTE(Deme @ 2011 09 06, 21:46)
Mes turim halogenus. Sviecia gerai, bet elektros ryja irgi nemazai. Ateityje keisim i ledines nors jos siektiek maziau apsviecia.

Bet jus ja laikot visada ijungta ar ji nuo judesio veikia? Ir kiek tos elektros ryja?
Mastom ka cia virs garazo nusipirkus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 09 06, 17:17)

Kazi, ka rekomenduotumet i lubas det is lempu, kad butu ileidziamos, taupios ir nebrangios  biggrin.gif ? Speju, kad kolidoriuj bus sviesa uzdegta amzinai  g.gif

nebūna pigių ir gerų smile.gif

QUOTE(Deme @ 2011 09 06, 21:46)

fui. turiu alergiją halogenams. biggrin.gif blogiausia kad jie šviečia į vieną tašką ir ryja alektrą blink.gif

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 09 06, 21:53)
Bet jus ja laikot visada ijungta ar ji nuo judesio veikia? Ir kiek tos elektros ryja?

judesio lempą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 09 06, 21:53)

Ji pas mus su judesio davikliu. Kiek konkreciai ryja nepasakysiu, bet 500 w mano manymu ryja daug daug daugiau nei ledai.
Atsakyti